Future-RC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - RÄPSÄ

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 27.03.15 - klo: 14.44 »
Ei ole lipoja autossa. Kyosholta tilasin nimi akut. Ja en usko et tossa ois mitään cut offia. Aikaisemmin ollu isommatkin akut ja ei ole ollut mitään ongelmia, vanhat akut oli vaan kadonneet vuosien varrella. Minkäslainen nopeudensäädin ym setti tuohon ois hyvä, nyt on sellainen orkkis rx/Esc yhteispaketti paikoillaan ja kaipa se on alkanu kiukuttelen. Kattelin muutamista paikoista ja hinnat oli ihan pilvissä. Tietty jos jollaki on nurkissa ylimääräsiä niin voi tarjota.

2
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 26.03.15 - klo: 18.16 »
nooniiin... normaalit nimh akut hommattu. akut pelaa ihan ok, mutta nyt alkoi sitten ajelu muuten tökkiä. En osaa mutten tapahtumaa kuvailla kuin että auton sähköt kyykkää kun löysäät kaasun nopeasti. hetken kun odottaa niin alkaa taas pelaamaan. ohajus pelaa jos ei kuole koko härveli, tällöin pitää käyttää virrat pois ja sit taas pelaa pätkien. Kaikkea mitä keksin on vaihdettu, moottoreita kokeiltu 2 eriä, vastaanotin/esc paketti vaihdettu toisesta. kiteet vaihdettu. akkuja ja paristoja kokeiltu. ei pelaa sitten millään mallilla. voisko olla et kumpikin vastari esc paketti sökönä? tuntuu vaan kummalta.

3
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 10.03.15 - klo: 18.33 »
jos vaihtaa lipoihin niin tarviiko auto mitä/mitään muutoksia?

4
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 10.03.15 - klo: 16.48 »
mistäs kannattaisi etsiä mini-invernoon akkupakettia. nimh akut pitäis olla, kun sellaselle löytyis laturi.

5
Vapaa keskustelu / Vs: Uusivuosi
« : 01.01.09 - klo: 00.40 »
Kaikille vaan hyvää uutta vuotta täältä Parkanosta päin. Toivottavasti kaikilla menee/mennyt uudenvuoden aloitus yhtä hyvin kuin minulla. Voiko vuotta aloittaa paremmin kuin oman rakkaan perheen kanssa, joka jaksaa katsoo isukkia joka rassaa aina jotain radio-ohjattavaa, menee se sitten ilmassa, maalla tai vedessä?! :)

6
Polttisautot / Vs: Hong Nor X1-CRT Truggy
« : 14.12.08 - klo: 05.38 »
Käykö X1:seen ja X2:seen samat ohjauspalat??

7
Hommatkaa nyt sit samalla siihen pommakkiin se uusi tankki, vaikka mehukatti törppö ois parempi kuin se siivilä mitä tankiksi luullaan. Yksi vaihtoehto mahdollisesti motonetistä tai jostain veneen irtotankki?? Tietty se ajaminen on hauskempaa kun on pikku huuruissa kokoajan  :p.

8
Mitenkähän ajamisen laita tuolla radalla? Olen taas viikon Turussa ja honkkarikin on messissä, kovasti ajohaluja ois, mutta on vissiin remontissa rata.

9
Polttisautot / Vs: Hong Nor X1-CRT Truggy
« : 05.09.08 - klo: 21.05 »
Millähän konstilla tuosta trukista saisi etupuskurin kestämään edes vähän aikaa?? Minulla ei tunnu kestävän. Ja ei, en aja päin seiniä ym. Normaali bashauksessa/rata ajossa mennyt kaikista ne ylemmät kiinnitys tuet rikki. Onko siihen saatavana jotain systeemiä jostain päin maailmaa, joka olisi lujempi kuin tuo orkkis puskuri.

10
RC-kerhot ja -radat / Vs: Lavangon polttiskrossirata
« : 23.08.08 - klo: 19.47 »
Olisin huomenna tulossa pääkaupunkiseudulle, ja RC:n ajattelin ottaa mukaan. Mutta minun startterin akku on finiitto, eli kaput. Onko Lavangossa virranotto mahdollisuutta kuten Turussa on? Jos ei ole niin eipä kannata autoa mukana raahata. Ja miten tuolla on ekakerran kaa, saako sen käydä ilmatteeksi?

11
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 13.08.08 - klo: 21.53 »
Olen vielä hiukan ulkona näistä sähköpuolen jutuista , mutta pojan nanodragoniin tarttis hommata vastari ja nopari. Mikähän ois hyvä nopari kun mottina on vielä vakio hiilikone, mutta kaapissa on kyllä virihiili motti odottamassa aikaansa. Olen kaivellut pitkin nettiä, mutta kun tuota tietoa puuttuu, joten auttakaa miestä mäessä  :p

12
Sähköautot / Vs: Millainen laturi?
« : 29.07.08 - klo: 23.03 »
kaivelin lisää latureita ja törmäsin tällaiseen.

http://cgi.ebay.com/B6-2-6-Cells-Li-Po-NiMH-LiCd-RC-Battery-Balance-Charger_W0QQitemZ120287931571QQihZ002QQcategoryZ84444QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Uskaltaakohan tollasta tilata. Se on varmaan kopio jostain, mutta mistä, siitä ei hajuakaan

13
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 29.07.08 - klo: 21.49 »
Nyt tarttis hommata joku hyvä lipo laturi. Nimh akuille on jo hyvä laturi, mutta lipoille vaan perus pikkulaturi, jonka lataus virta on 700maAh. Nyt en enää jaksa sen kanssa latailla, kun kestää niiiin kauan. Mikähän ois hyvä lipo laturi jossa ois tasuri ja säädettävä latausvirta? Olen yrittänyt kaivaa kauppoja suomesta ja ulkomailta, mutta vaihtoehtoja on sen sata. Mainostakaas jotain hyväksi koettuja latureita, niin saan jotain lähtökohtaa hankinnalle.

14
Missä päin kemiä ajelette? Jos vaikka kesäloma matkalle innostuis ottamaan auton mukaan. Ajoksessahan ainakin on hyviä paikkoja, vai??

15
Polttisautot / Vs: Force .28 ja muut RTR .28-koneet
« : 13.05.08 - klo: 08.37 »
En voi minäkään valittaa tuosta forcesta. Hyvä ja helppo säätää (kun osaa). Taidan kuitenkin  alkaa laakeri remppaan, kun tulee kohta 3 gallonaa täyteen, ihan vaan varmuuden vuoksi. Eihän tuo mikään mahtipata ole mutta mainio kapine kaikkinensa. Samoihin aikoihin pystyi mun vehje forcella kuin buggy v-specillä (muistaakseni). Ajaja vaan en ollut minä  :embarrassed: vaan turusta joku nuori poika, joka osasi ajaa tsiljoona kertaa paremmin kuin minä. Buggyä ajoi hänen veljensä. Eli osaava kuski pääsee tollakin koneella lujaa.

16
Pistä jp3006 kuvia uudesta mutkasta. Aamulla ei ollu vasta kuin työkalut, lautaa, vaimo ja tyttö paikalla, kun kävin pikaisesti ennen kotiin lähtöä käymässä.

17
Yleinen keskustelu / Vs: Model Expo pienoismalli messut
« : 27.04.08 - klo: 11.48 »
Messut tuli taas kierrettyä. Minun mielestä viimevuotisiin verrattuna paljon paremmat, kaikkea oli näytillä ja myyjiä oli enemmän kuin viime vuonna. Mitään ei tarttunut mukaan vaikka mieli ois tehny ostaa taas kaikki mitä näki  :p. Tuli siinä sitten kierrettyä perheen kanssa lemmikki ja lasten osastotkin. Kilometrejä tuli käveltyä enemmän kuin rc:lle ajamalla koko tänävuonna. Hienot oli messut, toivotaan että ensi vuonna vielä hienommat.

18
Polttisautot / Vs: Radio Häiriö
« : 21.04.08 - klo: 23.34 »
Ei muuta kuin haavia hommaan kerholle, ihan kaiken varalta  :p

19
Yleinen keskustelu / Vs: Radio ohjaimista
« : 21.04.08 - klo: 14.37 »
Kyselläänpäs täällä...

Käykö mikä tahansa 40 Mhz vastari Sanwa M8 ohjaimen kanssa? Nykyinen (rikki) on Sanwa RX-211 super micro receiver. Ja sen tilalle tarttis äkkiä saada ehjä, eli onko merkillä väliä kunhan on 40Mhz?

20
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 03.04.08 - klo: 08.37 »
koiranluu-vetarit? Sulla voi olla diffin ulostulot tai vetarin kupit kuluneet niin että koiranluu jumittaa kääntyessä.

Uudet vetarit tuli ja ongelma poistui niiden myötä. Nyt taas saa matot kyytiä  :mrgreen:

21
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 11.03.08 - klo: 15.46 »
Pitää vissiin tilata erilaiset vetarit ja kokeilla niillä. Jostain pitää lähtä vikaa setvimään niin sitten vaikka niistä.

22
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 11.03.08 - klo: 13.10 »
Sen olen jo purkanut, mutta en löytänyt mitään selkeää vikaa, sen takia täällä foorumilla kyselin oiskohan jollain ideaa tai tietoa asiasta, onhan noin voinut käydä jollakin muullakin.

23
Kyosho / Vs: Kyosho Mini Inferno
« : 11.03.08 - klo: 09.44 »
Mitäs pitäisi tehdä kun rupesi etuveto jumitteleen. Väliin jää ohjauskin jumiin eikä rattaat pyöri. Väliaikaisesti poistin etuvedon, ja nyt pelaa ihan hyvin ohjaus. Onkohan vika tasauspyörästössä vai mistähän kannattaisi vikaa etsiä?

24
Radiolaitteet / Vs: Radiolaitteet
« : 24.02.08 - klo: 10.24 »
Ettei olis vastarin antenni murtunut ja mennyt poikki?

Ainakin päällisin puolin tuo on ehjä, kuinkas sen voi testata onko karvat poikki sen päälys muovin sisältä?

25
Radiolaitteet / Vs: Radiolaitteet
« : 22.02.08 - klo: 21.57 »
viikko takaperin ulkoilutin autoa pitkästä aikaa, ja huomasin kantavuuden tippuneen ihan surkeaksi, noin 20m. Vastarin akku juuri täyteen ladattu ja ohjaimessa uudet patterit. Ohjain on sanwa m8, vanha laite mutta mieleinen. mikähän tuon voi aiheuttaa jotta kantavuus tippuu noin paljon. Voiko olla vanha vastarin akku tai vanhat vastari ja ohjain?

26
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 08.01.08 - klo: 06.05 »
Eikös siinä ollut langatonta nettiä jne. Ja ei se ihan sama ole kumpi siellä on, ainakaan minun mielestäni. Tärkeintä minulle tossa 60Gb koneessa on tuki PS2 peleille. Niitä on aika nippu ja juniorit pelaa niitä melkein päivittäin, itsekkin joskus. Internet pelaaminen kiinnostaa kans, enkä halua kuitenkaan kahta konsolia, joten paras vaihtoehto itselleni on toi 60Gb versio, vaikka se maksais vähän enemmän, oispahan 2 in 1  :grin:.
PS2 rutisee jo niin uhkaavasti, että on ihme että se enää edes pelaa. Kolmesti olen sen saanut korjattua, enkä enää viitsisi kyllä korjailla, varaosa konekkin on enää vain pelkät kuoret.

Joulun alla yritin jo tilata PS3:sta, mutta joka paikasta oli loppu, eikä uusia 60:siä tule. Vähän offtopiccia, mutta ostin sitten itselleni joululahjaksi Minin kun pleikkaa ei löytynyt.

27
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 06.01.08 - klo: 16.32 »
Ei muuten olisi väliä kumppi malli kolmosesta on, mutta tolla 40Gb pleikalla ei toimi kakkosen pelit. Ja suomesta ei enää sitä 60Gb versiota oikeen saa. Ebayssä niitä on myynnissä vielä uutena. Jos sais sieltä hommattua jossain vaiheessa. Käytetykkin passais mutta kun suomessa pyytävät käytetyistä  uuden hintoja.

28
Vapaa keskustelu / Vs: Playstation 3
« : 02.01.08 - klo: 19.40 »
Onko PS3 koneet kaikki yhteen sopivia, siis tarkoitan esim USA:sta tilattu tai vaikka saksasta hommattu. toimiiko niissä samat pelit jne. Eikös PS2:ssa ollut jotain eroa jenkki ja euro versioissa.

29
Sähköautot / Vs: Mitä mattoa radalle
« : 28.12.07 - klo: 19.11 »
Kyselkää paperitehtaalta Kemistä kuivanpään huopaa (imuhuopaa muistaakseni). Saa ilmaiseksi ja on iso huopa, taitaa koneen leveys olla parhaillaan noin 10m. Jos sellainen siis kelpaa ajo hommiin. Lujaa se huopa ainakin on, isälläni hallin lattiassa jo kymmenen vuotta ollut. Sen päällä on hitsattu, rälläköity ja raktorilla ajettu. Toi on ainakin siellä perämerellä päin varmaan helpoin tapa hommata huopaa.

30
Yleinen keskustelu / Vs: Ebay
« : 06.12.07 - klo: 21.30 »
Paypallissa ostaja paremmin suojattu kuin myyjä. Jos tulee ongelmia mitkä ei selviä, niin voivat "lukita" myyjän paypal tilin ja siinä samalla kuulemma luottokortin tai pankkitilin joka on yhdistetty paypal tiliin.

Sivuja: [1] 2 3 4