EuroRC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - R.I.P

Sivuja: [1]
1
No niin, edelleen sama ongelma riivaa.Kun päivällä ähelsin moottorin kanssa, se ei edelleenkään suostunut lähtemään käyntiin muuten kuin neulan ollessa auki n.1.5 kierrosta. Täytyy vielä kokeilla, miten se käyttäytyy jos jätän sen hehkun koneeseen kiinni. Kävin tänään taas myyjäliikkeessä, ja juttelin myyjän kanssa asiasta. Pakoputkesta nimittäin tulee polttoainetta tuolla 1.5 kierroksella, eli koneen pitäis saada silloin ainakin tarvittava voitelu, ainakin myyjän mielestä.Hän oli sitä mieltä että silloin ei pitäisi olla mitään varaa koneen vaurioitumiseen, ja sanoi että kyllä sillä säädöllä voi huoletta ajella.

Tuon kaasulinkin ruuvihomman mäkin huomasin "pieleen" menneeksi vihjeeksi.No,ei se niin vaarallista.Kaikkea pitää kokeilla...

Hyvä kuulla etten ole ainoa "old timer" jota on ruvennut lapsettamaa... :wink:

2
Kiitti vinkeistä.Toi kaasulinkin ruuvi oli aivan uus juttu,eipä se myyjäkään osannut moisesta antaa vinkkiä,et vika vois olla siinä.

Kaasarin kurkku on "neutraalilla" n.millin auki,ja kaasu pohjassa aukeaa kokonaan.Ohjeissa on toi milli annettu oikeaksi arvoksi.

Ton paineletkun kanssa ei oo ollut ongelmia,eli se on pysynyt "puhtaana" niin kuin ilmeisesti pitääkin.Voisin tietysti koittaa ilman sitä,jos siitä vaan ei voi syntyä vahinkoa?

Kiitos vielä kerran vinkeistä :D Kyselen taas lisää,kun peukalo menee suuhun kuitenkin jossain vaiheessa.

Ja nyt,eikun kokeilemaan!

3
Nyt olisi ongelmana sellainen asia,että ostin tuossa viime viikolla tr-15 rallyn.Nyt olisi vihdoin masiina kasassa,mutta moottoria ei tahdo millään saada käyntiin.Välillä se yrittää kovasti,mutta kun ottaa hehkun pois,sammuu lähestulkoon saman tien.Pari kertaa olen saanut sen käymään pitempäänkin,mutta huolena on se, kun ohjeessa sanotaan että neulan pitäisi olla n.3 rundia auki,se ei lähde käyntiin.Työntää vaan ilmeisesti polttoainetta putkesta ulos.Eli  saa liikaa kakkua?Pari kertaa on lähtenyt kayntiin,ja käy vähän aikaa,kun neulaa avaa n.1.5 kierrosta,ja sehän ei taas ole terveellistä koneelle?Myyjä väitti että se on ihan normaalia,eikä pitäs olla syytä huoleen,mutta aattelin vielä kysyä varsinaisten "gurujen" mielipidettä ja neuvoa.Eli antakaa vinkkejä.



Itse olen tämmöinen kauan sitten ajokortti-iän ylittänyt hemmo.Joskus muksuna olen omistanut sähköcrossin,ja nyt piti taas saada lelu kun rupes lapsettamaan,ja saman tien polttis.Nyt meni sormi suuhun,kun ei ollutkaan niin yksinkertaista touhua kuin olin luullut.Eli kiitos kaikille etukäteen valaisevista vinkeistä  :)

Ja asiasta kolmanteen,minkähän ikäistä porukka täällä alan harrastajien joukossa ylipäätään on?

Sivuja: [1]