Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - andetee

Sivuja: [1] 2 3 4 5
1
Yritetään ajaa jokunen kisa

Antti Turtiainen, SC4-10

2
Kun tuossa ilmo-linkissä ei ole niitä täyteluokkia valittavana, niin ajetaankohan niitä? Olisin kiinnostunut ajamaan joko patterikasia tai nelkkukrossia sc:n lisäksi.

--
Turtiainen

3
Jospa itsekin piitkästä aikaa jotain kirjoittelisi...

Rata ja pinta oli loistavat, vaikka allekirjoittaneelle ongelmia tuotti eritoten pääsuoran päässä ollut kuoppa. Miten niin pieneen koloon voi osua, vaikka sen yrittää kiertää. Jos siihen yrittäis osua, niin en varmasti osuisi :) No, treeniä treeniä...

Yksityyppirengas on hyvä. Ei tartte murehtia millä ajaa ja pito + kulutuskestävyys sekä Ulvilan että Nokian kotiradan perusteella kyllä kohdallaan. Ja kun JKL ei myöskään syö rengasta, niin pärjään kesän tällä yhdellä setillä tällä treeneimäärällä ja sillä kakkoskierroksella lähdetään sitten vuoteen 2018.

Oma suoritus mureni kuten rata. Syytä en osaa sanoa, mutta ketuttaahan se huonontaa omaa suoritustaan lähtien aamun treeneistä kohti viimeistä aika-ajoa ja jäädä sitten nippa nappa b-finaaliin.

Finaaliajoissa olikin sitten ohjelmaa radan ja muiden autojen puolesta sen verran, että ei tartte kirjoitella historian kirjoihin mitään. Ainoastaan viimeinen finaali meni ongelmitta, mutta Pakkalaa en pääsuoran mörköjen takia saanut pidettyä perässä, joten antoi nopeamman viedä voitto.

Tekno oli omaan käteen varsin ok säädöissä, mutta tyytyväisyys lopettaa (olemattoman) kehityksen, joten jkl:ään lähdetään hakemaan ketterämpää ja nopeampaa autoa. Kuskille ei voi mitään...

Kiitos tasapuolisesti kaikille! Todella kivaa oli, vaikka vähän mollissa mentiin, mut vaihdetaan rinnakkaissävellajiin sitten 10.6

Over and out

#24

4
Meikäläinen kanssa laittoi ilmoon ns. nollat tauluun, mut ihan nollatason kaverihan mä oon...

Turtiainen

5
Turtiainen

SC4-10

Ulvila, Jyväskylä ja Nokia näillä näkymin, Vantaa varauksella. Sorry turkulaiset, sinne en pääse...

6
Kyllä keskiviikkona saadaan ovet siinä 11 aikaan

Loistavaa, kiitos!

--
Antti

7
Keskiviikko olis kaikkein kätevin. Ajankohta sen mukaan, miten siellä on ovet auki eli mikä vaan aika käy 10-22 välillä. Kolme neljä tuntia toivoisin ainakin saavani rata-aikaa. Jos keskiviikko on huono, niin sitten perjantai.

Kiitos! :)

8
Moro!

Miten teidän loistava rata olis auki nyt "hiihtolomaviikolla"? Olisin mieluusti tulossa hyppyyttämään krossia ja korria joku päivä/ilta.

Laitoin facenkin kautta saman kyselyn.

--
Antti Turtiainen

9
Antti Turtiainen
SC4-10

10
Kilpailukutsut / Vs: Finnish Open I / 21.5.2016 Turku
« : 20.05.16 - klo: 08.25 »
Turtiainen, M8e, on kotona kipeänä, joten perutaan osallistuminen... Laitan vielä YV:n.

11
Kilpailukutsut / Vs: Finnish Open I / 21.5.2016 Turku
« : 18.05.16 - klo: 21.53 »
Muokattu, kun en pääsekään...

12
Kilpailukutsut / Vs: Winter Jumps #2, JÄMSÄ
« : 14.11.15 - klo: 13.00 »
Onnistuinpa mäkin sitten laittamaan mun corrin ponderinumeron tuonne ilmoon enkä sitä oikeaa. Pystynkö mä vielä muuttamaan sen tuolta myrcm:n kautta vai meneekö jo järjestäjällä manuaalipeliksi?

Antti Turtiainen/PRCA #44, oikea ponderi siis 2692869.

Kiitos ja anteeksi!

13
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 11.11.15 - klo: 19.21 »
fragu:n (myyjä) kanssa onnistuneet kaupat. Kiitos!

14
Ja kun se vielä tehtäis kokonaan uusiksi la-su yönä, niin niilläkään ei olis etua, jotka ajaa tuuppia ja nelkkua...

Rajallinen määrä resursseja jne.. Nyt mennään tällä järjestelyllä, vaikka Hoken ehdottama olis toki parempi. Mut veikkaan, että oli järjestely mikä tahansa, niin valittajia on aina ja Hoke on tuloslistalla varmasti mun edellä :)

Tuo yöpymisjuttu on toki terveestä, jos ei pääse sukuloimaan tms ilmaista yöpymistä. Ja 3 pvää pois kotoa on aina vaikeampaa anoa kuin 1 ;)

15
Kilpailukutsut / Vs: WINTER JUMPS #2, JÄMSÄ
« : 07.11.15 - klo: 20.27 »
Ai, se oli huumoria. Kun kävin jo ostamassa useampaakin etikkaa...

Ajattelin vain, että jos se on kovinkin kovapitoista mattoa, niin kovempi insertti vois olla hyvä. Mutta jos sillä ei ole vielä ajettu, mutta tiedetään, että staggerit toimii(?), niin näillä tiedoilla mennään sitten. Käsien merkitys lienee silti suurempi kuin inserttien?

16
Kilpailukutsut / Vs: WINTER JUMPS #2, JÄMSÄ
« : 07.11.15 - klo: 15.59 »
Millä inserteillä te tuolla radalla ajoitte? Onko tarvetta normaalia kovemmalle insertille?

17
Nelivedon sijat 3-6 on ihan väärässä järjestyksessä.

Ja eikä nuo sijat 12-> tainnut osua ihan lankulle myöskään :)

Kiitos silti ihan älyttömästi mukavasti kisapäivästä kaikille, jotka siihen ovat osallisina olleet! AInoa kisa kesällä ja Teknon kävin hakemassa Nokian sisäradalta pari päivää aikaisemmin ja heitin siihen vaan Maran Nokian setupin, kun se tuntu niin kivalta siellä. Odotukset ei siis olleet kovin korkealla, mut sen takia kai ne kisat meni hyvin :) Pienet tekniikkamurheet (lue: 3 vetaria poikki ja akkupanta) tietty hieman harmitti, mut kanssakilpailijat pelasti. Kiitos siitä Terolle ja Tommille!

Ainoa miinus tulee siitä seiskahyppyristä, jossa arvottiin aina kierroksen lopuksi uusi järjestys. Koppiautoilla ajettaessa se rikkoi (mun mielestä) sen radassa olleen hyvän flow:n

Tästä on hyvä jatkaa, mut mihin, sen aika näyttää...

Antti #14

18
Tulokset / Vs: SC Winter Cup V, Nokia
« : 21.03.15 - klo: 20.22 »
Tomin sanoin itsekin aloitan ja oikeastaan voisin lopettaakin ja mennä nukkumaan, joten en runoile kovin paljoa.

Joku tauti iski mieheen yöllä ja aamulla olikin sellainen olo, että  auto ei tule olemaan rajoite vaan sen kuski. Ja näin se menikin. Pari hyvää alkuerää ja niillä BQ. No, sopii niiden mun bbq-possujen kanssa, heh heh...  Sitten aika väsynyttä räpellystä ja virheitä virheen perään, niin kyllähän sijoihin 1. ja 3. pitäis olla tyytyväinen, mutta kun en ole :) Toinen Teknomies vie sijat 1. ja 2! Tyytyväisyys tappaa kehityksen, sanotaan, joten ens kesänä/syksynä sitten kovempaa ja varmemmin!

#14 Antti T.

19
Kilpailukutsut / Vs: SC Winter Cup V, Nokia 21.3
« : 19.03.15 - klo: 11.46 »
Buffasta sen verran, että paikalla on aika perinteinen Nokian kattaus. And the original bbq-dog is back!

Hae heti aamulla omasi ja ota kaverille kanssa (tai syö salaa sekin ja sano, että ne loppu!)

20
Tulokset / Vs: Winter Jumps #4 Nokia -tulokset
« : 19.02.15 - klo: 09.17 »
Jospa sitä itsekin muutaman sanan kisoista kirjoittais.

Mielenkiinnolla odotin uuden formaatin kokeilua ja mielestäni se toimi hyvin. Perheellisen näkökulmasta lauantai ei silti ollut ovien aukaisuineen kovin lyhyt, vaan aivan "normaalin" kisapäivän mittainen. Edellä on ehdotettu 2wd ja 4wd luokkien ajamista eri päivinä ja se olis myös mun mielestä kokeilemisen arvoista. Aika-ajojen jakaminen la/su 3/1 ei sopinut mun kropalle, kun su-aamuna ei meinannut saada ajosta kiinni vasta kuin finaaleissa, joissa nopeus kyllä olis riittänyt hyvin, mut varmuus tuotti ongelmia (kuten aina...). B-finaali oli omana toiveena, mut tuossa seurassa kyllä c-finaalikin oli näille käsille ja päälle kuin lottovoitto  :grin:

Ai niin, reseedille iso peukku! Vaikka se ei omaa ryhmää mihinkään muuttanut, niin olipa siistiä ajaa aika-ajoja! Yhden erän jälkeen porukka tais olla aika "saaneen näköisiä", kun lauteilta poistuttiin  :wink:

Järjestelyt toimivat loistavasti, kiitos siitä. Ja se buffa, aivan taivaallisen hyvää ruokaa, komeita miehiä ja parasta läppää ikinä missään!  :kiss:

--
Antti

21
Hyvä homma! Kiitos.

22
Onko EuroRC:ltä jollain mukana XRay:n osia Nokian WJ-kisoissa? Siis mähän en kolaroi tai riko mitään, mut jos joku muu... :)

--
Antti T.

23
Buffettiin liittyen... Jos tällä kertaa tarjolla olisikin pizzasiivuja, niin mitkä täytteet porukalle maistuis? Laittakaa yv:tä, kiitos. Ja kasvisversiot onnistuu myös hyvin.

24
Kilpailijoiden kanava / Vs: M8e kesällä 2015
« : 07.01.15 - klo: 09.50 »
Hienoa!
Ne vähät m8e-kisat, jotka aikanaan ajeltiin oli kyllä niin hauskoja!

Tämähän tarkoittaa sitä, että pitää ostaa auto. Niin, ja sähköt. Ja lisenssi. Ja akut.

--
Antti T.

25
Lauteille mahtuu helposti 8 ukkoa ja eiköhän sinne radalle ne autotkin jotenkin saada mahtumaan  :wink:

Jos vaikka ajettais nätisti peräkkäin eikä rinnakkain  :wink:

No joo, vitsailut sikseen. Kyllä siinä hyvin tuolla määrällä pystyy ajamaan, ohituspaikkoja on. Pitää vaan muistaa (itsekin) antaa tilaa.

--
Antti

26
Niin kai sitä sitten pitää :)

27
Hodareita on varattu ihan kunnon satsi, mutta se on silti rajallinen eli nopeat syö taas enemmän kuin hitaat :) Osta siis mekkauskaverillekin samalla, niin ei tartte kattella nyrpeetä naamaa siinä vastapäätä!

28
Yleinen keskustelu / Vs: Rc autojen varttimaili
« : 20.09.14 - klo: 23.20 »
En halua olla mitenkään ilonpilaaja, mutta voi olla sen ensimmäisen 10 metrin jälkeen aika puuduttavaa katseltavaa...

29
Keskustelua kaupankäynnistä / Vs: Risut & ruusut
« : 04.09.14 - klo: 21.49 »
Ruusuja Phihal (myyjä)!

30
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 04.08.14 - klo: 09.34 »

Ei haittaa, akku saa olla isommalla tai pienemmällä A lukemalla kuin nopari / moottori.


Tuo ylläolevahan tarkoittaa sitä, että akku, nopari ja moottori voi olla mitä vain ja kaikki on hyvin :)

Moottorista aloitetaan, sitten katotaan että nopari kestää sen moottorin käyttämän virran ja sitten valitaan sellainen akku, joka riittää. Itse en käyttäisi sellaista akkua, joka on "ihan siinä ja siinä" virranannon suhteen.


Sivuja: [1] 2 3 4 5