Racing Factory

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hobbylinna

Sivuja: 1 [2] 3
31
Aihe on sieltä itsessään mutta annan ääneni GS Stormille Hobbylinnasta. Siinä ei oltu mitään tehty niin kuin olis pitänyt. Kyosho MP75 tuli tilalle ja oli rikkoutumaton.

Turhaan Mika otat tämän Stormin aina esimerkiksi kun puhutaan huonoista autoista. Silloin kun ensimmäinen Storm tuli markkinoille niin tuo oli kilpailijoihin nähden kelpo peli. Ja hinta oli myös erittäin kohtuullinen. Tuossa oli pari heikkoa kohtaa myönnetään, mutta ensimmäisestä mallista tuli nopeasti uusia päivityksiä. GS Storm Evolution on ollut alle 400e luokkaan todella hyvä auto ja sitä myy erittäin mielellään oikealle kohderyhmälle.
t.Hobbylinna/Mikko

32
Edelliset vuokralaiset eivät tosiaan ole saaneet romujaan vieläkään pois. Syitä on monia trukin hajoamisesta lähtien :smiley: Joka tapauksessa ensiviikon alussa tilan pitäisi olla siinä kunnossa, että hommat voi aloittaa.
t  : Mikko

33
Kaikki kunnia ruotsalaisille, mutta tämä rata näyttää enemmän siltä, että jonkun "bakfickanista" on löytynyt tukku rahaa ja maansiirto- ja asfalttikoneet on kutsuttu paikalle. Näin kyllä saadaan hyvää jälkeä.

Mutta jos yhteen hiileen puhaltamisesta ja yhteistyöstä puhutaan niin hyviä esimerkkejä löytyy Suomesta. Tuo Espoon Ulappatori tulee ensimmäisenä mieleen.

t : Mikko

34
HPI / Vs: HPI Savage Flux HP
« : 03.06.09 - klo: 17.37 »
Löytyy varastosta Optio-osana osa nro HPI86136.
http://www.hobbylinna.com/aluminium-drive-gear-1823-tooth-p-16467.html
Hobbylinna

36
Sähköautot / Vs: VINTAGE TOURING RACING, VTR-10
« : 27.04.09 - klo: 14.52 »
Moi, renkaita on myyty ihan mukavasti joten saatavuus kannattaa tarkistaa ennen liikkeeseen lähtöä esim. soittamalla.

Renkaita on "plenty in stock" HPI:lla. Ei siis hätää. Parhaiten saatavuus pystytään turvaamaan jos teette varauksia etukäteen.

Tällä viikolla tulee lähetys HPI:lta jossa 26mm Vintage renkaita 35 paria ja 31mm renkaita 26 paria.

t : Mikko

38
Bensa-autot / Vs: Bensa-autot
« : 26.03.09 - klo: 10.45 »
Tuosta ehkä saa vähän käsitystä kuinka huonosti/hyvin perusosat ovat hyllyssä. Scrollatkaa alas.
http://www.hobbylinna.com/marder-offroad-buggy-p-19409.html
Jos tosiaan jotain puuttuu niin niitä tulee seuraavassa tilauksessa. Tilaustahti tiivistyy mitä lähemmäksi kesää tullaan. En ole muuten Mikki saanut vielä viestiäsi mitä osaa olit hakemassa, mutta et löytänyt meiltä. Jos en saa vastaustasi niin silloin tulkitsen kirjoittelusi pelkäksi pahantahtoisuudeksi.

Seuraava tilaus FG:lle lähtee ensiviikon lopulla.

Hobbylinna / Mikko

39
Mukavaa huomata, että on tullut myös positiivista palautetta. Kiitokset siitä.

Mikki, laita viestiä, että mitä osaa et pystynyt ostamaan meiltä? Osoite on mikko@hobbylinna.fi . Odotan siis viestiäsi koska tilaamme mielellämme tuotetta varastoon.

Hobbylinna

40
Kiitoksia vaan kaikille palautteesta. Mekin olemme vain ihmisiä ja aina emme pysty kaikkia miellyttämään. Täydellisiä myyjiä ei siis ole, mutta meillä kaikki myyjät ovat herrasmiehiä jotka ovat valmiita ottamaan palautetta vastaan. Sanoisin, että palvelun taso on meillä hyvää luokkaa ja vähintään 90% asiakkaista on tyytyväisiä. Tuota lukua pyritään saamaan ylöspäin erilaisilla toimenpiteillä. Olisi mukavaa AE-Mod jos voisit laittaa minulle yksityisviestiä ja kertoa miksi olet tehnyt näin radikaalin päätöksen etkä suostu astumaan liikkeeseen.

Viime vuoden loppu oli vaikea kun samaan aikaan muutimme isompiin tiloihin, avasimme uuden liikkeen, otimme käyttöön uuden varastonhallinnan ja verkkokaupan.
Taidan muuten tietää tuon Dusterin sähköpostin. Jos meiltä kysytään hintaa nimellä, niin kyllä annamme hinnan ja tarjouksen. Tässä tapauksessa oli vain lyhyesti kysytty parasta hintaa, mutta mitään yhteystietoja ei ollut mukana. Jos ei rohkene antamaan yhteystietoja niin silloin hinnan näkee verkkokaupastakin. Tarkoitus oli antaa yksilöllistä palvelua ja neuvotella asiasta puhelimitse. Tässä ehkä näette kuinka asioista voi nähdä montaa eri puolta.


Se on totta, että mitä pienempi putiikki niin sitä helpompi on palvella asiakasta yksilöllisesti. Toisaalta yritystoiminnan perusasia on se, että pyritään kasvamaan. Jossain toisessa palautteessa haluttiin mahdollisimman isoa ”kansainvälisen tason” firmaa Suomeen jossa olisi aina kilpailukykyiset hinnat. Samassa ketjussa toivottiin, että myyjien pitäisi olla harrastamassa rc-radoilla. Ehkä palautteista huomaa sen, että jos veisimme asioita toiseen suuntaan, niin sitten toiselta suunnalta löytyy enemmän arvosteltavaa.


Siihen pieneen Stålarminkadun putiikkiin ei ole enää paluuta vaikka joskus lämmöllä niitä aikoja muisteleekin. Uskomme kuitenkin omaan asiaamme ja viemme sitä eteenpäin.

Kevätsäitä odotellen
Hobbylinna / Mikko

41
FG6201, OFF ROAD BEETLE KORI
löytyy Espoon varastosta
t . Hobbylinna

42
Olet ilmeisesti jutellut Karin kanssa Galleriassa. Joku akseli tosiaan puuttui väliaikaisesti ja hän lupasi ystävällisesti purkaa uudesta autosta. Joten tässä viestissä taitaa olla jotain muuta taustalla. Kyllä varaosat pidetään hyllyssä niin hyvin kuin mahdollista.
Hobbylinna / Mikko

43
Polttisautot / Vs: HOT BODIES D8 TRUKKI
« : 22.01.09 - klo: 10.51 »
Kannattaa muistella HotBodies-merkin historiaa ja nykyistä tilaa. HPI osti HotBodies-merkin itselleen jokin vuosi sitten. HotBodies oli silloin ns. budjettiautojen valmistaja, edullisella rahalla vastinetta ostokselle. Tuo vanha Truggy oli todella hienon näköinen, mutta ei vastannut kisapuolen vaatimuksia.

HPI on kuitenkin määrätietoisesti kääntänyt HB-merkin kisapuolelle ja tulokset ovat olleet uskomattomia. On tullut maailmanmestaruuksia ja esim. 1/8 buggy MM-kisoissa finaalikymmenikön 4 autoa oli HB:n valmistamia. Sama toistui 1/10 sähkötouring kisoissa, taas neljä autoa kymmenen parhaan joukossa.

Eli HB:n kisa-autot (joka tuo Truggy tulee olemaan) ovat laadultaan aivan parasta luokkaa. Taitaa olla niin, että jos kisamenestyksellä mitattaisiin tämän hetken parasta merkkiä niin vastaus olisi HB. Jos laitettaisiin vielä hinta ykdeksi muuttujaksi niin ero sen kun kasvaisi, HBn eduksi.

Hobbylinna

44
Bensa-autot / Vs: HPI Baja 5B
« : 20.01.09 - klo: 09.34 »
Sanositteko mikä liike myi hyvin varaosia ja tarvikkeita tähän Bajaan

Renkaita lähinnä kattelisin mutta muitakin siinä samalla....

Ei kannata myöskään unohtaa, että meiltä löytyy erittäin hyvin varaosia autoon. Olemmehan HPI:n maahantuoja Suomessa. Meillä on myös varaosa-autoja jotka eivät näy saldoissa. Rohkeasti vaan puhelin käteen jos tarvitset jonkun osan. Voi olla, että lähiaikoina otamme valikoimiin myös yhden toisen valmistajan viriosia. Siitä tiedotamme erikseen.
Terveisin
Hobbylinn /Mikko

45
HPI / Vs: HPI E-Firestorm 10T RTR
« : 16.09.08 - klo: 14.05 »
Kerro minkä osan tarvitset jota ei löytynyt varastosta?

46
Tiedoksi: Pääkaupunkiseudun RC-autoilijoiden uusi puheenjohtaja on Pekka Kuronen (peitsamo). Hänestä yhdistys saa aktiivisen ja hyvän toimijan. Yhdistys toimii täysin itsenäisesti puheenjohtajansa johdolla. Tietysti yhteistyö Hobbylinnan kanssa jatkuu vaikka hallituksessa ei olekaan enää liikkeen jäseniä.

Tsemppiä uudelle puheenjohtajalle!

t : Hobbylinna / Mikko

47
Polttisautot / Vs: Osia HotBodies Lightning GT10 autoon??
« : 27.08.08 - klo: 17.39 »
Kyllä pitäisi löytyä suoraan hyllystä, pyydä tuttua ottamaan yhteyttä liikkeeseen.

48
Hobbylinna tarjoaa talkoolimonadit ilman säävarausta :wink:

49
Yleinen keskustelu / Vs: Yleistä palautetta rc kaupoille
« : 09.06.08 - klo: 09.29 »
Kiitoksia palautteesta MIKKELSONNI. Kyllä palveluhalukkuutta löytyy, mutta Turun liikettä pyörittää tällä hetkellä yksi kaveri. Olisi kohtuutonta pitää häntä kuusi päivää viikossa kiinni liikkeessä varsinkin kesäaikaan. Jos meillä olisi kaksikin työntekijää niin liike olisi avoinna myös kesälauantaisin.

50
Yleinen keskustelu / Vs: FG 1/6 osia ?
« : 30.05.08 - klo: 13.44 »
Pitäisi löytyä jotakuinkin kaikki osat hyllystä. Etsi oikea varaosakoodi räjäytyskuvasta ja sen jälkeen extranettiin:

hobbylinna.dynalias.com/extranet

51
Hyvä Skal Tura, kylläpäs tosiaan arvioinkin taitotasosi väärin. Yleensä alle minuutissa tietää, että miltä tasolta lähdetään liikkeelle. Skal Tura antoi ymmärtää, että hän ei ole aloittelija. Paras olisi jos tulisit vaan käymään liikkeessä jos sinulla on vieläkin ongelmia. Ota myös akkusi mukaan.

Tässä case:
Skal Tura on kiinnostunut ostamaan Balancerin. Kerron, että meillä on kaksi hyvää vaihtoehtoa. Toinen tasailee kennot pelkästään tasausliittimestä ja toinen tarvitsee myös virtapiuhan kiinni laturin ja akun väliin. En tiedä onko asiakas tässä vaiheessa luullut, että balanceri tai balancerit ovatkin latureita vai vasta luettuaan ohjeet. Oletin hänen tietävän, että kyseessä on balanceri koska balancereita lähdin esittelemään.

Skal Tura tulee liikkeeseen ja kertoo, että tämä ostettu balanceri ei lataa akkua. Selitän, että kyseessä on pelkkä balanceri ja se tarvitsee lipo-laturin jotta akut saa ladattua. Skal Tura kertoo, että hänellä on jo laturi joten se ei ole niin iso ongelma vaikka hän olettikin tasurin olevan myös laturi.
Isoin ongelma on se, että balanceri ei hänen mukaansa toimi. Kerron, että emme ole saaneet yhtäkään valitusta tästä balancerista.

Viritämme kuitenkin myyntitiskin viereen testipenkin ja huomaamme,että hyvin se balanceri toimii. Tässä vaiheessa Skal Tura toteaa, että kerrankin ei voi sanoa, että asiakas oli oikeassa.

Hän kertoo myös, että hänellä on yhden toisenkin valmistajan lipo-akut.
Yritämme etsiä hänen akkutyypeilleen sopivat tasausliittimet. Aikaisemmin Skal Tura kertoi, että hän ei tarvitse tasausliittimiä koska hän osaa itse juottaa liitokset. Ilmeisesti kuitenkin tässä vaiheessa olisi pitänyt piikin aueta. Veloitin tasaus-liittimestä 2,5 euroa ja sanoin, että sen voi palauttaa jos se ei sovi.

Olisin ottanut myös balancerin takaisin, mutta liittimiä oli katkottu joten se ei ollut enää palautuskunnossa. Myös asiakas oli halukas pitämään sen koska se ei ollutkaan epäkunnossa.

Eli tällainen tapaus, case suljettu minun osalta

Hobbylinna / Mikko

52
Kyllä tuonne sähköt jollain tavalla saadaan järkättyä. Hissin vieressä näytti olevan yksi pistorasia, täytyy kysyä jos siihen saisi laittaa yhden isomman pöydän jossa voisi käyttää 230V latureita. Varmaan tuo lataus 12V auton akusta on myös hyvä optio koska autot voi tuoda ihan radan viereen.

53
Lähinnä tuonne on tulossa rata 1/18 ja 1/10 off-road autoille. Vähän samaan tyyliin kuin Isossa Omenassa, mutta mahdollisuuksia on enemmän. Lähinnä siksi, että mitään näköesteitä ole ja tila on selkeä. Rata-autoille asfaltti ei ole valitettavasti riittävän tasaista.

54
Niin ja tämä tila saadaan ilmaiseksi joten mitään maksuja ei tulla perimään. Aukioloajat ovat pitkät, vähintään yhtä pitkät kuin Gallerian aukioloajat.

Tuonne kannattaa harkita ehkä vähän isomman radan rakentamista jotta 1/10 autot pääsevät myös mukaan. Tilaa olisi vaikka 1/5-luokalle:)

Mielestäni tuonne voitaisiin nimetä ratamestari joka huolehtisi radasta, radan muutoksista ja mahdollisista kisajärestelyistä. Jos löytyy kiinnostuneita niin laittakaa yksityisviestiä.

t : Mikko

55
RC-kerhot ja -radat / Kauppakeskus Galleriaan RC-rata
« : 03.04.08 - klo: 13.43 »
Olemme saaneet Kauppakeskus Gallerialta luvan rakentaa RC-rata sähköautoille. Rata tulisi kolmannen kerroksen avonaiselle parkkitasanteelle ja se voitaisiin rakentaa heti kun Ison Omenan rata suljetaan toukokuun lopulla. Vuokra-aika olisi aluksi ainakin kaksi kuukautta, mutta todennäköisesti sitä voitaisiin pitää avoinna niin kauan kuin säät sallii. Tilaa on todella reilusti (n. 15 x 80 metriä) ja radalla on asfaltti-pinnoite.

Terveisin
Hobbylinna


56
HPI / Vs: Hpi Savage 4.0
« : 19.03.08 - klo: 20.49 »
Z517, saimme lisää tänään Espoon varastoon.
t:Hobbylinna

57
Yhdistyksen perustamispapereista löytyy kaikki tieto. Pyrin tuomaan ne näytille Isoon Omenan laatikkoon kunhan saan ne käsiini. Niissä ei ole mitään salattavaa, mutta yhdistyksen perustamisvaiheessa pääenergia oli saada yhdistys pystyyn mahdollisimman nopeasti jotta saimme Isomyyrin tilan käyttöön. Eli kaikkia asioita ei vältämättä ole mietitty loppuun asti, mutta mikään ei ole vielä myöhäistä. Suoraan sanoen itse yhdistys ei ole ollut kovinkaan aktiivinen, mutta toiminta sen ympärillä kylläkin. Laitatko AE-Mod minulle yksityisviestiä jos sinua kiinnostaa yhdistystoiminta, en osaa yhdistää nimimerkkiäsi henkilöön.
t . Mikko

58
Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja (Jerry) ja varapuheenjohtaja (Mikko). Tämä toimi aluksi erittäin hyvin kun Jerry veti tuota Isomyyrin ajoa. Jerryllä oli siinä iso rooli ja hän sai innostuksen sisäajoon 1/18 autoilla liikkeelle. Yhdistyksessä oli nopeasti noin 30 jäsentä joista noin 25 oli Isomyyrin ajajia ja noin 5 Matinkylän ajajia.

Kun Iso Omenan ajot aloitettiin niin halusimme ottaa yhdistyksen mukaan jotta Matinkylän harrastajat (jotka luopuivat radastaan) saisivat huojennusta kuukausimaksuunsa. Homma toimi niin kauan hyvin kunnes huomattiin, että kierroslaskenta alkoi viettää enemmän aikaa Isomyyrissä kuin Isossa Omenassa. Jonkinnäköinen kompromissi tuli siitä, että yhdistyksen autoa säilytetään Isossa Omenassa ja kierroslaskentaa Isomyyrissä.

Harrastajia on tullut nopeasti lisää ja tarkoituksena on ollut siirtää vastuu yhdistyksen toiminnasta pelkästään harrastajille. Olen kysynytkin alustavasti halukkuutta yhdistyksen johtotehtäviin eräiltä henkilöiltä. Minulla ei henkilökohtaisesti ole aikaa olla päättämässä yhdistyksen asioista joten luovun paikasta mielelläni.

Nyt kun Isossa Omenassa ja Isomyyrissä näyttää ajatukset menevän ristiin niin jonkinnäköinen kompromissi täytyisi löytää. Vaihtoehtoja tulee heti pari mieleen:

- Kirjata yhdistyksen sääntöihin uudet kohdat jotka palvelisivat kaikkia osapuolia tasaisesti
- Perustaa uusi yhdistys myös toiselle osapuolelle

Yhdistyksen toiminnasta on säädetty tarkat lait. Aikaisempi Franzin ilmoitus siitä, että hän ja muutama muu jäsen on valmis ostamaan kierroslaskennan on lainvoimainen vasta jos  yhdistyksen kokouksessa niin päätetään. Tuollaista kokousta ei ole pidetty joten tämäkin asia pitää ratkaista yhdessä eikä ilmoituksella rc10 foorumilla. Myös jäseniä pitää kuulla asiassa ennenkuin päätöksiä voidaan tehdä. 

Miten sitten eteenpäin?
Ensin pitäisi tietää harrastajien mielipiteet siitä mihin suuntaan lähdetään. Sen jälkeen yhdistykselle/yhdistyksille pitäisi saada harrastajapohjainen hallitus joka valittaisiin kenties lappuäänestyksellä. Yhdistyksen hallituksella pitäisi olla innostusta hakea uusia mahdollisuuksia harrastajille ja viedä asioita eteenpäin. Eli jos kiinnostusta löytyy yhdistystoimintaan niin viestiä voi laittaa vaikka minulle.

Eli tässä vähän pohjaa keskustelulle.

t . Mikko59
Yhdistyksen asiat tänne omaan viestiketjuun. Sen verran poistetuihin viesteihin (Ison Omenan viestiketjusta), että yhdistyksen asioissa täytyy aina toimia yhdistyslain ja perustamisasiakirjojen mukaan. Suosittelisin, että mietitään jossain vaiheessa yhdistyksen tulevaisuutta ja sitä pystyykö nykyinen yhdistys palvelemaan kaikkien etua.

60
Yllä hyvää positiivista palautetta kun muutamaa viestiä muokattiin ja pari poistettiin. Tämän keskustelun alle mielellään yhdistyksen asioita ja kehitysehdotuksia.

Sivuja: 1 [2] 3