Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mcly

Sivuja: 1 ... 98 99 100 [101]
3001
8 poustausta eikä yhtään aiheeseen liittyvää.. jep jep..  :shocked:

Edit.  Poustauksien määrä korjattu vx550w:n reklamaation johdosta.

ps. Idea topicille on kyl musta tosi hyvä. Musta olis kans mielenkiintoista tietää missä porukka ajelee jos haluaa paljastaa mestoja muille. Löytäis uusia mestojakin. Mutta joka topicin, hyvänkin sellaisen alkuun tulee ensin kasa p****a.. se mua hämää.. sori tästä avautumisesta.

3002
Yleinen keskustelu / Vs: Kuvia omista Rc-autoista
« : 12.01.12 - klo: 19.40 »
Tässäpä omasta purkista kuvaa. Vakio osia on enään vähän kiinni mutta E-Maxx:n 3908 Brushless kyseessä. Kommentit otetaan vastaan jos löytyis vielä jotain mitä autoon voisi tehdä  :cool:. Korin tossa kesällä maalasin itse. Ajo on tällä hetkellä 2x2S mutta kesäksi tulossa enemmän potkua kolmosilla.
 • RPM Skid Plate Set
 • RPM Bulkhead Brace
 • RPM Shock Tower/Adjustable Mount
 • RPM Rear True-Track A-Arm Conversion
 • RPM A-Arms Upper/Lower
 • Integy Alloy Front Bulkhead Blue
 • Integy Alloy Rear Bulkhead Blue
 • Pro-Line Big Joe 3.8 All Terrain Tires Mounted
 • Castle Creations Cooling Fan & Shroud for 1/8th Motors
 • Traxxas Aluminum Caps Pivot Ball Blue
 • Traxxas Suspension Pin Set Stainless Steel
 • Pro-Line 2008 Ford F-250 Body




Ja tässä kuva toki siitä mistä kaikki aikoinaan lähti  :evil:


3003
RC-kerhot ja -radat / Vs: Short Course -rata Espoossa
« : 11.01.12 - klo: 16.23 »
Ok.. No mutta sehän on mukava. Ja vaikka autollani on varmasti kokoa niin kyllä aina mahtuu kun varoo  :laugh:. Kaikkihan me samaa harrastelija porukkaa ollaan  :smiley: Ens kesänä varmaan radalle tulee 3 uutta käyttäjää  :cool:

3004
RC-kerhot ja -radat / Vs: Short Course -rata Espoossa
« : 11.01.12 - klo: 11.54 »
Saako tänne tulla ajamaan 1/10 monstereilla ? E-Revo/Maxx, Stampede ?  :undecided:

3005
Ehkä vähän hassua alottaa tälle ihan uutta mutta sun kannattaa ottaa nyt aluksi mallia vaikka tuosta Platinum Editionin osista. Siinä nyt periaatteessa vaihdettu ne osat optioksi mitä nyt kannattais jo aluksi tehdä  :wink:

3006
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 04.01.12 - klo: 10.35 »
Periaattessa sillä ei ole mitään väliä, mihin niistä kanavista tuulettimen piuhan tökkää. Kaikista pitäisi tulla sähköä.

Katsot vaan, että piuhat menee oikein päin eli musta mustan paikalle ja punainen punaisen paikalle. Valkoinen/oranssi paikka jää tyhjäksi. Värit näkee muista vastaanottimelle tulevista piuhoista.

Ok. Kiitos tästä. Näin varmaankin sitten virta on jatkuvaa ja tuuletin puhaltaa jatkuvasti kun virrat on päällä ? Tämä siis toki näin saakin olla mutta..  :azn:

3007
Yleinen keskustelu / Vs: Noobikysymykset
« : 04.01.12 - klo: 09.51 »
Hei !

Hieman ehkä tyhmäkin kysymys mutta olen ostamassa Mamba Monster 2200kv moottorille tuuletinta. Kyseinen tuuletin on juuri tuolle tarkoitettu ja siinä sanotaan, että se kytketään vastaanottimeen. Mihin niistä kanavista se sitten laitetaan ? Minulla on siellä Traxxasin vakio. Yhdessä kanavan kohdalla lukee kyllä Batt/chanel5 tai jotain vastaavaa. Onko tämä siis oikea paikka sille ?  :huh:

3008
Yleinen keskustelu / Vs: Omat RC-Videot
« : 17.10.11 - klo: 15.42 »
Tota metoodiahan vois koittaa käyttää laittamalla 2 eri suoritusta samalla radalla layerina päällekkäin ja vertailla miten kukin ajaa kurvin... Tai jotain. Keep it up  :cool:

Siinä vois olla hyvä idis kyl.. Tosin ei ehkä ihan koko klippiä..  :cheesy:

3009
Yleinen keskustelu / Vs: Omat RC-Videot
« : 17.10.11 - klo: 13.25 »
Sori Niksaus, mut toi on mun mielest ihan per***st kattoa.

Vähän samaa mieltä. Eihän tuossa saa oikeen mitään irti  :wink:

3010
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 26.09.11 - klo: 09.09 »
Kyllä on ja pahaa haittaa.Se suurempi rupeaa lataaman sitä pienempää ja välissä ei oo mitään joka rajoittas virtaa ja seurauksena akkupalo.
Eikös ne akut ole sarjassa? Jolloin ne eivät lataa toisiaan. Mutta parempi silti, että on kaksi samanlaista akkua, jolloin ne tyhjenee samaan tahtiin. Auton lipo cutoff tarkkailee vain kokonaisjännitettä ja jos toisen akun jännite putoaa nopeammin kuin toisen, pääsee sen nopeammin tyhjenneen jännite vaarallisen alas ennen kuin nopari katkaisee menon.
Joo.. sarjassahan ne on. Tota kokonaisjännite asiaa en tullut ajatelleeksikaan. Sehän sitten lopulta tuhoaa ehkä sen toisen akun  :undecided:. Pitänee sitten ostaa seuraavatkin akut yhteneväisillä spekseillä.

3011
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 26.09.11 - klo: 07.44 »
Kyllä on ja pahaa haittaa.Se suurempi rupeaa lataaman sitä pienempää ja välissä ei oo mitään joka rajoittas virtaa ja seurauksena akkupalo.
Tämä sitten harvinaisen selvä, enkä ota moista settiä käyttöön. Mennään samoilla jatkossakin  :cheesy: Kiitoksia  :smiley:

3012
Sähköautot / Vs: LiPo akut autokäytössä.
« : 26.09.11 - klo: 07.20 »
Foorumia lukeneena mutta kertaakaan kirjoittaneena voisin aloittaa kirjoittaa tännekin  :smiley:
Osaako joku kertoa onko haittaa käyttää E-Maxx harjattomassa (Mamba Monster Max) kahta eri valmistajan, eri mah määrän ja C raten omaavia akkuja ? Jos ei ole haittaa niin onko väli kumman laittaa ekaks ja kumman tokaksi ?

Sivuja: 1 ... 98 99 100 [101]