RC Center

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Somnium

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7
61
Vapaa keskustelu / Vs: Postin kulku
« : 27.04.10 - klo: 18.15 »
Tänään paketti on saapunut takaisin Turkuun, jokohan nyt lähtisi oikeaan suuntaan tulemaan :mrgreen:

62
Vapaa keskustelu / Vs: Postin kulku
« : 26.04.10 - klo: 20.20 »
Täytynee huomiseen seurata paketin matkaa ennenkuin alkaa hätyyttelemään. Jos se sieltä vaikka takasinpäin kääntyis. On kyllä omituista pyörittämistä jos tuo on postin normikäytäntöjä, ei se ihme ole että niitä paketteja saa aina tovin ootella  :mrgreen:

63
Vapaa keskustelu / Vs: Postin kulku
« : 26.04.10 - klo: 17.17 »
Pakettihan oli jätetty postin kuljetettavaksi Turun pääpostissa.

64
Vapaa keskustelu / Postin kulku
« : 26.04.10 - klo: 16.51 »
Onko jollain käsitystä näistä postin kulkureiteistä tarkemmin? Itselleni on itellan kautta paketti tulossa ja rupesin seurantakoodilla sitä jäljittämään. Ja kas kummaa, seuraavaa näytti:

Tapahtumat

Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 10:26:18 Paikka: MARIEHAMN 22100 
Lähetyksestä on vastaanotettu ilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 10:26:18 Paikka: MARIEHAMN 22100 
Lähetys on rekisteröity.
Rekisteröinti: 26.4.2010 klo 07:12:00 Paikka: ÅLAND MARIEHAMN 22000 
Lähetys on vastaanotettu kuljetettavaksi.
Rekisteröinti: 23.4.2010 klo 17:06:09 Paikka: TURKU 10/PÄÄPOSTI 20100

Määränpää on kuitenkin keski-suomessa, joten herää kysymys onko Itella kämminyt jotain vai kulkeeko tuo posti oikeasti Maarianhaminan kautta?

65
Pahoittelen aiheuttamastani vaivasta/vatutuksesta. Asioita on hoidettu pois jaloista , oli elämä täysin väärillä raiteilla , no eipä tästä ole tie kuin ylähänpäin. Anteeksi vielä. Jospa vielä täällä jotain myyn niin saapi luvan lähteä postiennakolla.

Nöyrimmät anteeksi pyynnöt T. Antti

Tästä täytyy kyllä nostaa hattua, että on munaa tulla myöntämään erheensä, pahoittelemaan ja ilmeisesti hoitamaan sotkut kuntoon.

66
Vapaa keskustelu / Vs: Lakot
« : 13.04.10 - klo: 20.41 »
"mutta kyllä ahtaajille olisi voinut kaikille antaa loparit ja ottaa intiasta puolella hinnalla jannut töihin. Sama juttu kaupan alalla"

Kerroppa Hazard kuinka perillä sä olet siittä mistä ahtaajat neuvotteli ja kaupan työntekijät neuvottelee?

Epäilen vahvasti ettet tiedä asiasta yhtään mitään kun tuollaisia kirjottelet.
Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kuin aukoo suutansa. :evil:


...tai edes mennä kauppaan töihin puolella palkalla.
Kaupan alan töitä tehneenä voin todeta, ettei tuo kovinkaan raskasta hommaa ole. Toki voihan se kassalla istuminen ottaa päähän, mutta tuonnekkaan kukaan ei pakota. Elämä on valintoja. Ihmetyttää muutenkin kun tapellaan jatkuvasti palkoista ja millon mistäkin. Olisivat perk*** tyytyväisiä jos töitä edes piisaa tällaisina aikoina. Saati sitten jos duunarihommista tienaa 3000€ kuukaudessa. Kyllä sellasilla liksoilla pitäisi jo toimeen tulla, kun 7€:n tuntiliksallakin kesti hengissä 2 vuotta.

67
Vapaa keskustelu / Vs: Youtube Jugeboxi
« : 12.04.10 - klo: 20.04 »

68
Joo välttäkää tosiaan tuota trax.xas nimimerkillä pyörivää jantteria. Itsellä ei kokemuksia, mutta huutonetin profiikin paljastaa ettei aivan rehellisestä kaverista liene kyse.

69
Vapaa keskustelu / Vs: Miten aloitit RC harrastuksen?
« : 04.04.10 - klo: 10.29 »
7 v harrastus lähti siitä kun mutsi osti jnkun Nikko auton jatuli siitäkin 4 vuoden pääst kolari kärry sit kävelin kauppaan ja kaupan pihalla meni polttis Buggy sit kun jäin kattelemaan niin se ajo nurmikol ja tietenkin eteen tuli koiran p**ka sit ajatelin et Buggy ei tuu sitten tuli Touring HPI Drifteri

Tarkoititko: 7 vuotiaana harrastus lähti käyntiin(?) kun mutsi osti jonkun Nikko auton. Tuli siitäkin 4 vuoden jälkeen kolari auto, sitten kävelin kauppaan. Näin kaupan pihalla polttis buggyn. Sitten kun jäin kattelemaan niin kuski ajoi nurmikolla, ja tietenkin eteen tuli koiran kakkaa(/ulostetta). Sitten tuumin (/ajattelin) et buggy:a ei tule. Sen jälkeen tuli touring-auto HPI Drifteri.

Ei tämä ole mikään Suomi 24 palsta... Kannattaa panostaa tekstin ulkonäköön..

Eisaakirjoittaa ilmanvälilyöntiä koskateksistätulee epämukavaataijopa hankalaalukea elimuista välilyönitjapisteet,pilkutjamuut.Suurikirjainainapisteen jälkeenjakirjoitusvirhetkin kanatajätäpois.

Kuinka moni sai ylläolevan tekstin luettua?


Samalla jonde voisi suomentaa tämän:
mul on 2 gigan vaihelaatikkoo teräsrattailla ja kaikki muu mä oon rakentanu rc junan bensiinimoottorilla zenoah 26PUM vesi jäähdytyksellä nii et mä en ajasta piitta junaan meni 6 kk mut se oli hauska ostin sille kiskot amerikasta noin 150m se tuli aika kalliiks 200€ mut ei haittaa nyt oon taas säästäny nii et budjetissa on 200€ jälellä oon käyttäny jo 100€

Jottei ihan ot menisi, niin aloitin sillä tavalla rc:n että kun oli juuri kesäloma alkanut, olin jyväskylässä yötä ja seuraavana päivänä ostin kyoshon zaboonin. Sitten tuli mini inferno ja siihen kyoshot multa loppuikin. (onneksi)

Minulla on 2 Giga Crusherin vaihelaatikkoa teräsrattailla. Kaikki muut mitä minä olen rakentanut: rc junan bensiinimoottorilla ja Zenoah 260PUM vesi jäähdytyksellä. En minä ajasta paljoa piittaa, junaan meni 6 kk mutta se oli hauska. Ostin sille kiskot amerikasta, noin 150m. Ne tulivat aika kalliiksi, 200€ mutta ei se haittaa. Nyt olen taas säästänyt niin että budjetissa on 200€ jäljellä joista olen 100€ käyttänyt.


Itse olen tällä foorumilla kielioppia oppinut, suomenkielen arvosanakin on noussut 7½:sta 8+:aan... Eli ei paha vai?

Saiskos tosta Rc junasta bensamoottorilla vaikka ihan kuvia? Herää taas kysymys, että miksi näitä patologisia pa*kanpuhujia ei voi potkia pois täältä?

70
Vapaa keskustelu / Vs: Ilmakiväärit
« : 31.03.10 - klo: 18.18 »
Itellekkin on noita muutama kertynyt. Gamo Extreme CO2 toiminen kivääri 10 luodin rullalippaalla. Gamo Shadow 1000 taittopiippuinen 5,5mm luodilla ja lisäksi aivan onnettoman surkea umarexin H&K USP kopio.

71
Vapaa keskustelu / Vs: Earth Hour 2010
« : 28.03.10 - klo: 10.53 »
Kyseinen tempaus maksoi ainakin yhden ihmisen hengen. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010032711372315_uu.shtml

72
1/ kyosho lazer zx5.   2/ poltis revon koeversio. (kumpikin aina rikki joka ajon jälkeen joku osa kappaleina.)
Mikä ihmeen ´´koeversio´´?

poltis revosta -> sähkö autoks muuta vaki revossa e- ja poltis revon ongelmat on vetarit ja laatikko ja muita muoviosia.

No ei tuo kirjotus muutenkaan järin selkeää ole.

73
Polttisautot / Vs: Aloittelijan polttiskysymykset
« : 27.03.10 - klo: 09.55 »
Ethän vaan lotraa sen nitron kanssa siellä sisällä... Ja jos mänöö iholle niin juokset sinne vessaan pesemään. Muistutin vaan jos et tiedä. Ja nuuskaisukin siitä pullon suulta voi riittää en sano mihin.. -Sami

Juominen muistaakseni aiheutti näön menemisen tai kuoleman, mitä sitten jos menee iholle? Mulla on muutaman kerran lorahtanut iholle, mut aina oon pessy sen pois. :wink:
No se metanoli kun höyrystyy ruohansulatuksessa tai missä vaan, se aiheuttaa sokeutumisen eli höyryt aiheuttaa myös samoja asioita mitä juominien, ja sitten se iholle meneminen vaikuttaa siten, että se imeytyy läpi.

Tokkopa tuo nyt hirveästi höyrystyy ruoansulatuksessa, lähinnä imeytyy sitä kautta verenkiertoon.

74
Thunder Tiger The Challenger/83, lähinnä siksi että siihen ei saa(nut) mistään oikeen varaosia. Mun mielestä ihan hieno hyllyn koriste. Vielä pitäisi Kyosho Silver Fox:n saapua hyllyn koristeeksi..

Tarkotat vissiin TT Silver Foxia. Laitahan toki kuvia molemmista jakoon.

75
Bensa-autot / Vs: 1/4 rc-rallicross
« : 26.03.10 - klo: 20.21 »
Tosiaan komia koppa, ei voi muuta sanoa  :shocked:

76
Tämäpä onkin tätä valtionlaitosten mielivaltaa. Nämä mul*ut voipi tehdä asiat ihan miten niitä nyt sattuu kiinnostamaan. Kuuluu samaan kategoriaan esim, KELAN kanssa.

77
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 21.03.10 - klo: 16.08 »
Viimeisin tulokas 9-3 Saappi 2.0T + softapäivitys. Ei mikkään ohjus mutta kerkiää tuollakin.

78
1. Meneekö virta varmasti servolle asti? Renkaat kyllä pitäsi kääntyä vaikkei auto käynnissä olisikaan. Vastaanottimessa varmasti kaikki piuhat paikallaan? Vastarin kide paikallaan? Ohjaimessa kide paikallaan? Servo sökönä?
2. Kyllä. Samat tarkistukset kuin kohdassa yksi.
3. Hehkutulpan kunto helppo tarkistaa kun lyö hehkulaitteeseen kiinni.

79
Polttisautot / Vs: Moottori jumissa
« : 16.05.09 - klo: 18.30 »
Kannattaa laittaa kone levälleen ja selvittää mikä siellä jumittelee. Saattaa muuten olla uuden koneen hankinta edessä. Jos siis on tavallista jähmeämpi edelleen.

80
Vapaa keskustelu / Vs: Matti "inksu" Inkinen
« : 12.05.09 - klo: 21.09 »
Lainaus
Ei ole ollu helppoa viime vuosina? WTF? Luulekko että tää elämä muillakaa aina mitää ruusuilla tanssimista ole, mutten silti ole "kadottanu" itteäni..
Mutta niinhän se laulukin menee, "heikot sortuu elon tiellä.." jne..

No jaa, kaverilla kuitenkin leikattu nupista kasvain ja ilmeisesti edelleen hoidot kesken. Pikkasen eri tason juttuja kuin joku työpaikan menetys tms.

81
Riskit tuon metanolin kanssa on kohtuullisen pienet kun käyttää tervettä järkeä. Käyttää sitten vaikka hanskoja aina käsitellessä sitä ja pesee heti pois nahkalle roiskahtaneet aineet. Kannattaa pitää myös mielessä että ainakin sisäänajo vaiheessa pillistä tulee jonkun verran raakaa tavaraa läpi, eli ei välttämättä kannata olla juuri sillä pillin puolella säätelemässä jos ei ole aivan pakko. Nimimerkillä släbärit jalassa ja sukat polttoaineessa.

82
Polttisautot / Vs: traxxas revo 3.3
« : 10.05.09 - klo: 14.19 »
voisikotuohonkirjoitukseenvähänedespanostaa?? Miksi se on niin mahdottoman vaikeaa nykyisin. Kannattaa tosiaan ostaa se akkupaketti jos ei jo ole. Myöskin kannattaa suosiolla lopettaa ajelut ja laittaa akku lataukseen kun rupeaa tulemaan merkkejä virran hiipumisesta. Noista ei kuitenkaan tuo virta lopu ihan seinään.

83
Polttisautot / Vs: Ilmanpuhdistimen puhdistus
« : 05.05.09 - klo: 22.25 »
Itse ainakin olen kaksiosaisien suodattimien päällimäisiä elementtejä pessyt. Varsinkin kun siihen tuntuu kaikki kakka jäävän ja alimmainen on aivan kuin pakasta vedetty. Tässäkin olen pitänyt edellytyksenä että elementti on täysin uuden näköinen pesun jälkeen, muuten vaihtoon. Yksi osaiset ja kaksiosaisen alin elementti aina vaihtoon.

84
Polttisautot / Vs: Käyntiongelmia STS D30M.
« : 03.05.09 - klo: 20.27 »
Kannattaa tuossa tiivistämisessä katsoa ettei laita mitään turhan tuhtia tököttiä. Itse yhden moottorin aikoinani tiivistin jollain mömmöllä ja oli muuten tuskaa saada osia irti toisistaan.  :lol: Joku voisi muuten laittaa vinkkiä hyväksi havaituista tiiviste aineista ja merkeistä.

85
Polttisautot / Vs: Jossakin vikaa
« : 03.05.09 - klo: 16.59 »
N3 on ilmeisesti kuuma tulppa mitä pikaisella etsinnällä löysin. Ja jos uusi tulppa taas on med/hot niin joku ei täsmää. Koska olet viimeksi ennen tuota ajellut? Pakkasilla? Viileämmillä keleillä? Mietin vaan olisiko olosuhteet muuttuneet oleellisesti ajojen välillä.

86
Vapaa keskustelu / Vs: Millä 1:1 autolla ajelette ?
« : 03.05.09 - klo: 15.22 »
900 T16 saabbi tuli hommattua riisikipon kaveriksi. Lastutettu. Parin viikon päästä coolerin sovitustalkoot ja samalla ruuvataan paineita kovemmiksi.

87
Polttisautot / Vs: Jossakin vikaa
« : 03.05.09 - klo: 14.04 »
Vaihdappa viileämpää tulppaa tilalle.

88
Polttisautot / Vs: Käyntiongelmia STS D30M.
« : 02.05.09 - klo: 21.11 »
Koita ensi alkuun ihan uusilla löpöletkuilla ja jätä suodatin letkusta ekana pois. Käsittääkseni jostain imee ilmaa jos kuplia letkuissa. Oma eb4 teki samaa kunnes tiukkasin letkut nippusiteillä.

89
Vapaa keskustelu / Vs: palstan jäsenille......
« : 07.01.09 - klo: 18.03 »
Jokaisen kannattaa myös aina miettiä pienessä päässään hetki jos toinen ennenkuin ryntää kysymään. Moniin ongelmiin itse olen ratkaisun löytänyt kun on hetken miettinyt ja kokeillut. Tuntuu turhan usein tulevan vastaan kysyjiä joilla ei tunnu olevan minkään valtakunnan käsitystä mistään mekaanisista laitteista. Tämä ei tietenkään mikään synti ole, mutta siinä vaiheessa kannattaisi vaikka opiskella perusasiat autosta ja kysellä sitten jos joku homma ei aukea. Hakua olisi myös melko suotava käyttää. Löytyy paljon tietoa kun malttaa muutaman minuutin penkoa. Vastauksia kyllä kysymyksiin saa kun kirjoittaa järkevästi ja ymmärrettävästi, sekä malttaa odottaa vaikka pari tuntia. Tuskin täällä kukaan päivystää yötä päivää vastailemassa. Tuohon oikeinkirjoitus asiaan vielä sen verran, että tuskin ketään tavattoman paljoa häiritsee jos kaikki yhdyssanat nyt ei ole oikein ja muutama kirjoitusvirhe. Ärsyttäviä ovat nämä yhteen pötköön sepostetut tarinat vailla välimerkkejä tahi isoja kirjaimia. Vielä kun tälläinen sotku kirjoitetaan jollain klingonin kielellä niin ei siitä valitettavasti ota pirukaan selvää. Jos tuommoisesta huomautetaan, niin turha ottaa itseensä. Kuten jo mainittu niin vastauksia satelee eri lailla kun jaksaa nähdä vaivaa. Miksi vastaajien pitäisi nähdä se vaiva, että kirjoittaa vastauksen kun kysyjä ei jaksa nähdä vaivaa kirjoittaa kunnon kysymystä? Maailmanloppu tuskin tulee juuri sinä minuutin aikana kun syvennyt kirjoittamaan järkevän kysymyksen.

90
Polttisautot / Vs: tehoa tehoa.........
« : 28.12.08 - klo: 13.13 »
Eipä taida tuo 21 kone mennä ihan heittämällä paikalleen. Heitä siihen vaikka Nosramin .18 evo pannu kiinni  :azn: Itsellä ainakin kyseisestä koneesta hyviä kokemuksia. Niin ja jos laittaa muun kuin Kyoshon koneen niin joutunee moottoripukit hommaamaan.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7