Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jerzirccar1

Sivuja: 1 ... 297 298 299 [300] 301
8971
Polttisautot / Ratatalkoot Lavangossa???
« : 01.08.05 - klo: 22.58 »
HOKElla taas hyvät jutut. Oletkos välillä unessa HOKE kuin kirjoitat tänne, ei pahalla.
HUOM Onko niitä minun bändäreitä näkynnyt :mrgreen:

Jerzi

8972
Ei niitä tuloksia tarvitse laittaa tänne esille, no koska aino on jonkun oltava viimeinen.

HOKE sinun nopein kierros tuli kuin tuo kisa oli ajettu ja kaikki autot olivat jo maalissa ja kuin jäit ajamaan radalle niin siellä se nopein kierros tuli tehtyä joten se siitä..........

Arille onnittelut hienosti sait kasattua hermot vaikka olikin Turkulainen kuski sinun takana.


Jerzi

Mikä oli minulle parasta kisa päivänä---> LIDL 84% grillimakkara ja turun sinappi, ja JONNIN hyvät valitukset kisan jälkeen.

8973
Bändärit, cheerleederit. Siinä tärkeimmät. :wink:
Jerzi

8974
Minähän kysyin viellä ennen kisaa HOKE että kuulukos palkinto autolle vai kuskille, mitä vastasit? En muista.

RC kuskit----> antakaas tietä nopeimalle se ei ole vaikeaa ja silloin kaikki on tyytyväisiä.......


Jerzi

8975
Kiitoksia oli mukavaa olla taas kiusaamassa poikia oikein kunnolla.
 
Harmittaa kuin tuo yksi sälli on niin helkkarin nopea. Mitäs taas sanotte kelistä, aina kuin minä olen kisoissa niin on aurinkoa, kaipa minulla on jokin magneetinen voima tuohon aurinkoon. Yksi asia jäi taas vähän kaivelemaan, minkä ihmeen takia tuo OHI PÄÄSTÄMINEN on niin helkkarin vaikea ja kuin minä ekassa eräkieroksella pyysin tietä niin virallinen kisa valvoja tuli luokseni ja sanoi että tämä ei ole keskustelu palsta (no sen ymmärrän) mutta  kuin sitä tietä ei vaan anneta ja jos annetaan niin ollaan heti seuraavassa mutkassa jo kyljessä kiinni siinähän menee monen kisaajan kisat vaan ja ainoastaan pieleen. En tiedä muista kisaajaista mutta sen tiedän että JONNIa kohdeltiin todella kaltoin C-finaalissa jossa hän oli kieroksella ohittamassa hitaampaa ja ei siellä annettu mitään tietä. Luulis että mekkaril sen tilanteen huomaa jo voisi kertoa omalle kuljettajalle että anna tietä jos tuo kilpavalvoja ei heti sitä huomaa.
Muuten oli hauskat skabat ja kyllä se v....tti kuin meidän pöydä takana jengi krillas slerbaa ja voi hitsi kuin se hais hyvälle, ja isot kiitokset TEEMULLE kuin lainasi minulle viimeiseen B-finaali erään akut sillä sain varmistettua voiton tuolta HOKElta joka muuten ajoi minun vanhalla ASSO RC10 TQ joka on jo iältään yli 10v ja se minun A&L asso on jostain 80 luvun lopun kisa pelejä. Huomattiin että asso vei 3 ekaa sijaa nyt ainakin.
Kiitos ja harmittaa kuin enemmän kisoja ei ole täällä päässä enää.

Jerzi

8976
Tulokset / Kisojen radiohäiriöt
« : 08.07.05 - klo: 23.38 »
Olen täysin VESAn linjalla. Olen tässä miettinyt kuin olen ajannut kilpaa itse jostain -87-88 nurkilta että tämä nosto hommat on polttis puolella aika erikoinen juttu sähkö luokkiin verrattuna koska nosto ajat ovat pidemmät. Itse kuin siinä seisoo 25min putkee ja tuuli puhaltaa pölyt suoraan silmiin niin silloin keskittyminen on välillä aika haparointia (sori kuljettajat jos olen mokannut teidän auton kohdalla pahasti). Huoltaja vaan kehiin jos on poika nuoremmasta päästä, onneksi ne ovat luvuillaan aika pienet viellä  (onneksi). Semmoinen homma viellä että jos sä kaadat sen auton ja nostaja ei sitä heti huomaa ja sitten viellä pannu todellakin sammuu niin ei voida kokonaan syyttä sitä nostajaa siitä stumppaamisesta todellakaan, ja ei siinä ajajakorokkeella kannata huutaa koska se ei todellakaan kuulu tuonne nostajalle pahimmassa tapauksessa vieressä kuljettaja herpantuu siitä( HUOM HOKE tietää miten sen homman tekee nätisti)...........

Jerzi

PS Mibnä olen oppinut ajamaan hieman rauhallisemmin jotta vältyn tuon kaatamisen tempun( vaimo sen opetti minulle)

8977
Tulokset / Kisojen radiohäiriöt
« : 07.07.05 - klo: 07.56 »
En muista että viimeisestä semifinaalista olis tippuneet pakotettu nostamaan pääfinaalin ja olen ties kuinka monessa 1/8 krossi kisoissa ajannut. Sinne on mennyt vapaaehtoiset ja muistan yhden kisan missä mekkari toimi nostajana ja se oli hauskaa.
Olen nähnyt LIVEnä kuin auto on iskeytynyt lippumiestä jalkaan täydellä vauhdilla ja hän kaatui suorilta jaloin taaksepäin hirveässä tuskissa, näissä on voimaa ja myös painavat joten jälki on todella hurja jos joutuu alle. Voin vain kuvitella mitäs jos tulee radio häriö tuolla ulvilassa pääsuoran lopussa, minkälainen kimmon ottaa siittä kuin se on viellä kallistettu mutka--->härre gyyd en då, ei nuoria sinne.

Jerzi

8978
Polttisautot / Painogallup
« : 06.07.05 - klo: 13.31 »
Minun MUGEN mbx 4 oli karvan yli 3400gr.
Jerzi

8979
Tulokset / Kisojen radiohäiriöt
« : 06.07.05 - klo: 10.22 »
Minun radio on niitä todella vanhoja futaban laitteita ns, tiiliskivi malli (fm) ja ei ole viellä antanut ongelmia minulle, käytän sanwan vastaria.
Jerzi

8980
Tulokset / Kisojen radiohäiriöt
« : 06.07.05 - klo: 00.47 »
Onneksi on FUTABAN laitteet joten olen säästynyt noista häriöistä ja kide on hyvin erikoien kooltaan.
Jerzi

8981
Minäkin olen näillä näkyminen tulossa ja myös PRO HOBBYN myyjä JONNI ja kenties OLA PEDERSEN joka on pieni kysymys merkki. Joten stanu kisat saadaan pystyyn aivan varmasti.
Jerzi

8982
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 04.07.05 - klo: 11.39 »
Tuukka se on kiinni tolppassa siinä missä myös FK rata ilmoitetaan. Kuin me mentiin ekaa kertaa sinne niin siinä on tosiaan myös toinen FK rata ennen rc rataa mutta erona on siinä että ennen sitä ensimmäistä FK rata kylttiä niin ei ole sitä ohitus kaistaa ja se oli meille hyvä maamerkki missä meidän pitää silmät auka.
Jerzi

PS Hitto kuin olis ollut selvillä HOKEn tilanteesta niin olis tullut taas huudettua tilanteita mutta kuin olin Timoa mekkaamassa niin ei auta.

8983
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 04.07.05 - klo: 09.55 »
Tuukka siinä on semmoinen rc auto mainos. Sitä jopa ihmeteltiin vaimon kanssa.
Jerzi

8984
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 03.07.05 - klo: 09.41 »
Joo olihan minunkin puolesta kisa mutta se siitä tulipas taas mekkattua. Pieni asia taas kuinka tärkeä olla mekkari taas korostui ja todella paljon. Juha Sartesuo hävisi semifinaalissa 1sekunilla finaali paikan joten missä taas meni pieleen, olisko tässä paikalla pitännyt olla vähän kokenaampi mekkari, oli Juha muuten vähän myrtsinä kisan jälkeen. Se ei todellakaan ole paljon vaadittu että mekkari ottaa selvää tilanteesta kuten esim minä otin tuolla IMATRAN kisassa jossa huusin/karjuin MIKOLLE missä men nään joten finaalin hän ajoi ja menestyksellä. Jouduin todistamaan mikä oli NIKON auton ongelma kuin ei kieroksia kirjotaudu ja tuon finaalin hän oli selvästi nopein, kenties NIKO oppi jotain taas kantapään kauttu jotain.

JA HOKELLE PALJOT ONNITTELUT UPEA AJO JA MITKÄ HUUDUT KUULUI VARMAAN PORIIN ASTI MITÄS SIELLÄ SANOIT/HUUDIT/KARJUIT---> OTA HOKE SEURAAVAAN KISAA RAUHOITTAVIA MUKAAN PUSSI KAUPALLA LOLOLOLOLOLOLOLO :mrgreen:

Jerzi

Kiitos Rami vaikka en saanut video kasettia viellä ja Paavolle tarveiset Hesan porukalta.

8985
Polttisautot / Kuka myy Suomessa Novarossin moottoreita?
« : 28.06.05 - klo: 06.59 »
HOKE totta, kaikkea ne ilmoittavat ja viellä kehtaavat. Kyllä tuo NOVAROSSI on varma ostos. Oletkos kysynnyt JUKKA VATASELTA onko hänellä konetta sinulle (0400-408 168) Ostin HOBBYMANilta viimeisen PICCO BBF mallin hintaan 150e ja ihmetyttää miksi sitä ei ollut kukaan muu pois kuin sen sain kyllä ihan kisa hintaan.
Jerzi

8986
Joo hyvä että omistaja löytyy, itse asia siihen jäi 2 kpl niitä ja toinen oli jonkun muun merkkinen ja tää minkä minä otin talteen se oli just tuo MUGENin joten tuli noutaa sen minulta kuin tavataan seuraavan kerran.
Jerzi

8987
Kuin kisat oli loppu makkaus pöydälle ajaja korokkeen alta otin MUGEN merkin rengas/tulppa avain kuin kukaan ei sitä huolinut joten nyt jos sinulta puuttuu tuo avain niin tule pyytämään se takas minä olen tulossa tuonne kisamaan nyt viikon loppuna.
Jerzi

8988
Ajetaan 1 alkuerä kierros ja sitten 2 tunnin finaali ja 1 tunnin semit, niin silloin saadaan hauskaa :wink:
Jerzi

8989
Polttisautot / Auton osto apua
« : 24.06.05 - klo: 00.26 »
Minä kuin luulin että nää kaikki rc autot ovat leluja, ja minun mielestä taas TAMIYA tekee kaikista hienoimat rc autot joten siinä sinun lelu on.  Onko kellään muulla RC auto merkillä näin hienoa ja kattavaa linjaa kuin mitä tamiylla on kysyn vaan.
Jerzi

8990
Älkää valittako JANIlle tuon videon huonosta laadusta,,,, video on kuvattu minun kameralla ja video on siinä vaan pikku täytteenä mutta onhan tuokin hauskaa katsoa kuin ei mitään. Joo kyllä muutama sana oli vähän ylimääräinen mutta luulen että nuo sanat ovat yleisesti käytössä näissä piireissä.
Jerzi

8991
Minulla oli musiikki puolella tämmöinen samankaltainen kauppa, ja kuin tuli selväks että he eivät maksai niin ilmoitin puhelimesessa mitä minä rehellisesti ajattelen heistä toisin sanoen kirosin heidät maan rakoon. Nyt en ole niin hyvä sydän ihminen vaan katson tarkemmin nuo asiat. Luulen että tarkoitit vaan hyvää mutta tämä koitui sinun harmiksi näin.

Hyvää juhannusta sinulle ja pyyhi pois tämä juttu nopeasti vaan niin hyvää tulee.
Jerzi

8992
Minulla on vastaus noihin aika tauluihin. Lyhennetään pääfinaalia vaikka 10-15 min ja semifinaali 5-10 mini ja 1 kpl erä treeni niin säästyy vähän aikaa. Kyllä tuo finaali kuin on 30min pitkä niin luulis tuo voittajan olevan jo selvillä. Tällä säästyy jopa löpöä.....
Jerzi

8993
Polttisautot / Lavangon M-8 radan käyttömaksu
« : 22.06.05 - klo: 22.30 »
En ole katkera :wink:

Maksaisin 10e kerta jos siellä olis tuo vanha rata mutta se on vaan ja ainoastaan minun päässä enää :x  :x  :x  :x

Jerzi

8994
Polttisautot / Lavangon M-8 radan käyttömaksu
« : 22.06.05 - klo: 21.26 »
Lainaus käyttäjältä: "JQ"
Jerry on vaan katkera kun ei osaa ajaa


En ole valitan, täytyy edelleen sanoa että tuo vanha lavanko oli aivan mahtava ja niin on tällä hetkellä tuo Ulvilan rata, ja sitä paitsi minä osaan ajaa näitä autoja, en ehkä maailman paras mutta takuu varmasti pitäjänmäen (asun täällä) paras :mrgreen:

No kyllä siellä lavangossa on kiva olla ja hengailla kavereiden kanssa ja myös vähän ajaa myös.
Jerzi

8995
En ole itse nähnyt videoita, mutta kuin olin HOKEN vieressä niin hänen keskittyminen meni todellekin jonnekin muualle joten ajo on mitä on.
Jerzi

8996
Polttisautot / Auton osto apua
« : 22.06.05 - klo: 08.22 »
No enpä tiedä koska minun tän hetken museossa on n.150kpl autoja ja 75-80% on just noita helposti hajovia ja kalliita TAMIYA autoja.
Jerzi

8997
Täytyy myös sanoa että :?:
Jerzi

8998
:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

En ymmärrä sinun tuota kommenttia.
Kone rikki, mitäs osaat auttaa. kaikki salasanat on siellä, autakaaaaaas nyt herrasen jumala. Valitan en nyt muista sinua mutta kuin tulen seraavan kerran sinun etäisyydelle niin ota hihasta kiinni.
Jerzi

8999
No minä juoduin rekisteröimään uudestaan kuin meidän kotikone on rikki ja otin uuden nimen ja lisäsin siihen 1 perään. En nyt osaa sanoa mutta jäsen ehkä 3-4 vuotta jo.
Jerzi

9000
Ohoo riittääkös jos on kisailut melkein 20v näillä vehkeillä?????? Vaikos onko iällä väliä, olen kohta 36v vai olisko pidännyt sijoittua paremminkuin 4sija SM kisoissa vai miten sen saan.

Jos vaikka pelkästään anon sitä kuin haluan kirjoittaa sinne välillä roskaa ja välillä asiaakin.

ONKO MAHDOLLISTA SAADA OIKEUS MINULLA SIIHEN.......

Jerzi

Sivuja: 1 ... 297 298 299 [300] 301