Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jerzirccar1

Sivuja: 1 ... 297 298 299 [300]
8971
Tulokset / Kisojen radiohäiriöt
« : 06.07.05 - klo: 00.47 »
Onneksi on FUTABAN laitteet joten olen säästynyt noista häriöistä ja kide on hyvin erikoien kooltaan.
Jerzi

8972
Minäkin olen näillä näkyminen tulossa ja myös PRO HOBBYN myyjä JONNI ja kenties OLA PEDERSEN joka on pieni kysymys merkki. Joten stanu kisat saadaan pystyyn aivan varmasti.
Jerzi

8973
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 04.07.05 - klo: 11.39 »
Tuukka se on kiinni tolppassa siinä missä myös FK rata ilmoitetaan. Kuin me mentiin ekaa kertaa sinne niin siinä on tosiaan myös toinen FK rata ennen rc rataa mutta erona on siinä että ennen sitä ensimmäistä FK rata kylttiä niin ei ole sitä ohitus kaistaa ja se oli meille hyvä maamerkki missä meidän pitää silmät auka.
Jerzi

PS Hitto kuin olis ollut selvillä HOKEn tilanteesta niin olis tullut taas huudettua tilanteita mutta kuin olin Timoa mekkaamassa niin ei auta.

8974
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 04.07.05 - klo: 09.55 »
Tuukka siinä on semmoinen rc auto mainos. Sitä jopa ihmeteltiin vaimon kanssa.
Jerzi

8975
Tulokset / Kilpailukutsu M-8 SM osakilpailu 3. Ulvila 2.7.
« : 03.07.05 - klo: 09.41 »
Joo olihan minunkin puolesta kisa mutta se siitä tulipas taas mekkattua. Pieni asia taas kuinka tärkeä olla mekkari taas korostui ja todella paljon. Juha Sartesuo hävisi semifinaalissa 1sekunilla finaali paikan joten missä taas meni pieleen, olisko tässä paikalla pitännyt olla vähän kokenaampi mekkari, oli Juha muuten vähän myrtsinä kisan jälkeen. Se ei todellakaan ole paljon vaadittu että mekkari ottaa selvää tilanteesta kuten esim minä otin tuolla IMATRAN kisassa jossa huusin/karjuin MIKOLLE missä men nään joten finaalin hän ajoi ja menestyksellä. Jouduin todistamaan mikä oli NIKON auton ongelma kuin ei kieroksia kirjotaudu ja tuon finaalin hän oli selvästi nopein, kenties NIKO oppi jotain taas kantapään kauttu jotain.

JA HOKELLE PALJOT ONNITTELUT UPEA AJO JA MITKÄ HUUDUT KUULUI VARMAAN PORIIN ASTI MITÄS SIELLÄ SANOIT/HUUDIT/KARJUIT---> OTA HOKE SEURAAVAAN KISAA RAUHOITTAVIA MUKAAN PUSSI KAUPALLA LOLOLOLOLOLOLOLO :mrgreen:

Jerzi

Kiitos Rami vaikka en saanut video kasettia viellä ja Paavolle tarveiset Hesan porukalta.

8976
Polttisautot / Kuka myy Suomessa Novarossin moottoreita?
« : 28.06.05 - klo: 06.59 »
HOKE totta, kaikkea ne ilmoittavat ja viellä kehtaavat. Kyllä tuo NOVAROSSI on varma ostos. Oletkos kysynnyt JUKKA VATASELTA onko hänellä konetta sinulle (0400-408 168) Ostin HOBBYMANilta viimeisen PICCO BBF mallin hintaan 150e ja ihmetyttää miksi sitä ei ollut kukaan muu pois kuin sen sain kyllä ihan kisa hintaan.
Jerzi

8977
Joo hyvä että omistaja löytyy, itse asia siihen jäi 2 kpl niitä ja toinen oli jonkun muun merkkinen ja tää minkä minä otin talteen se oli just tuo MUGENin joten tuli noutaa sen minulta kuin tavataan seuraavan kerran.
Jerzi

8978
Kuin kisat oli loppu makkaus pöydälle ajaja korokkeen alta otin MUGEN merkin rengas/tulppa avain kuin kukaan ei sitä huolinut joten nyt jos sinulta puuttuu tuo avain niin tule pyytämään se takas minä olen tulossa tuonne kisamaan nyt viikon loppuna.
Jerzi

8979
Ajetaan 1 alkuerä kierros ja sitten 2 tunnin finaali ja 1 tunnin semit, niin silloin saadaan hauskaa :wink:
Jerzi

8980
Polttisautot / Auton osto apua
« : 24.06.05 - klo: 00.26 »
Minä kuin luulin että nää kaikki rc autot ovat leluja, ja minun mielestä taas TAMIYA tekee kaikista hienoimat rc autot joten siinä sinun lelu on.  Onko kellään muulla RC auto merkillä näin hienoa ja kattavaa linjaa kuin mitä tamiylla on kysyn vaan.
Jerzi

8981
Älkää valittako JANIlle tuon videon huonosta laadusta,,,, video on kuvattu minun kameralla ja video on siinä vaan pikku täytteenä mutta onhan tuokin hauskaa katsoa kuin ei mitään. Joo kyllä muutama sana oli vähän ylimääräinen mutta luulen että nuo sanat ovat yleisesti käytössä näissä piireissä.
Jerzi

8982
Minulla oli musiikki puolella tämmöinen samankaltainen kauppa, ja kuin tuli selväks että he eivät maksai niin ilmoitin puhelimesessa mitä minä rehellisesti ajattelen heistä toisin sanoen kirosin heidät maan rakoon. Nyt en ole niin hyvä sydän ihminen vaan katson tarkemmin nuo asiat. Luulen että tarkoitit vaan hyvää mutta tämä koitui sinun harmiksi näin.

Hyvää juhannusta sinulle ja pyyhi pois tämä juttu nopeasti vaan niin hyvää tulee.
Jerzi

8983
Minulla on vastaus noihin aika tauluihin. Lyhennetään pääfinaalia vaikka 10-15 min ja semifinaali 5-10 mini ja 1 kpl erä treeni niin säästyy vähän aikaa. Kyllä tuo finaali kuin on 30min pitkä niin luulis tuo voittajan olevan jo selvillä. Tällä säästyy jopa löpöä.....
Jerzi

8984
Polttisautot / Lavangon M-8 radan käyttömaksu
« : 22.06.05 - klo: 22.30 »
En ole katkera :wink:

Maksaisin 10e kerta jos siellä olis tuo vanha rata mutta se on vaan ja ainoastaan minun päässä enää :x  :x  :x  :x

Jerzi

8985
Polttisautot / Lavangon M-8 radan käyttömaksu
« : 22.06.05 - klo: 21.26 »
Lainaus käyttäjältä: "JQ"
Jerry on vaan katkera kun ei osaa ajaa


En ole valitan, täytyy edelleen sanoa että tuo vanha lavanko oli aivan mahtava ja niin on tällä hetkellä tuo Ulvilan rata, ja sitä paitsi minä osaan ajaa näitä autoja, en ehkä maailman paras mutta takuu varmasti pitäjänmäen (asun täällä) paras :mrgreen:

No kyllä siellä lavangossa on kiva olla ja hengailla kavereiden kanssa ja myös vähän ajaa myös.
Jerzi

8986
En ole itse nähnyt videoita, mutta kuin olin HOKEN vieressä niin hänen keskittyminen meni todellekin jonnekin muualle joten ajo on mitä on.
Jerzi

8987
Polttisautot / Auton osto apua
« : 22.06.05 - klo: 08.22 »
No enpä tiedä koska minun tän hetken museossa on n.150kpl autoja ja 75-80% on just noita helposti hajovia ja kalliita TAMIYA autoja.
Jerzi

8988
Täytyy myös sanoa että :?:
Jerzi

8989
:?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

En ymmärrä sinun tuota kommenttia.
Kone rikki, mitäs osaat auttaa. kaikki salasanat on siellä, autakaaaaaas nyt herrasen jumala. Valitan en nyt muista sinua mutta kuin tulen seraavan kerran sinun etäisyydelle niin ota hihasta kiinni.
Jerzi

8990
No minä juoduin rekisteröimään uudestaan kuin meidän kotikone on rikki ja otin uuden nimen ja lisäsin siihen 1 perään. En nyt osaa sanoa mutta jäsen ehkä 3-4 vuotta jo.
Jerzi

8991
Ohoo riittääkös jos on kisailut melkein 20v näillä vehkeillä?????? Vaikos onko iällä väliä, olen kohta 36v vai olisko pidännyt sijoittua paremminkuin 4sija SM kisoissa vai miten sen saan.

Jos vaikka pelkästään anon sitä kuin haluan kirjoittaa sinne välillä roskaa ja välillä asiaakin.

ONKO MAHDOLLISTA SAADA OIKEUS MINULLA SIIHEN.......

Jerzi

8992
Miten on mahdollista että minut on suljettu pois sieltä keskustelusta. Olisin halunnut tietää miksi 1/8 polttis autoilla ajetaan semi finaali 20min+maaliin ja finaali 45min+maaliin. Onko ollut joskus aikaisemmin eri aikoja kuin nuo. Ajettiinhan F1 yli 600km kisoja. Vähän vaikea uskoa että on ollut alusta asti nuo ajo ajat.
Jerzi

8993
Tulokset / Kisat turun seudulla?
« : 22.06.05 - klo: 00.14 »
Tässä on mies minun makuun.
Jerzi

8994
Muistaakseni LEO HONGISTO oli ajamassa tuota autoa. Jos nyt kukaan ei muista tuota kaveria niin hän oli -80 luvulla todella kova kuski radalla kävi jopa MM kisat ajamassa.
Jerzi

8995
Sähköautot / Gravel Hound
« : 21.06.05 - klo: 23.48 »
Minkä takia sanot että ei auto voi olla hyvä jos se on niin halpa. TAMIYA tekee ja aina tehnyt laatu kamaa.
Jerzi

8996
Polttisautot / Lavangon M-8 radan käyttömaksu
« : 21.06.05 - klo: 23.44 »
Onko tämä riittävä talkoo työ määrä. Maalattiin se teidän "nyt hieno valkoinen aita" minä eli Jerzi ja Mikko Muola, Ari Heinonen, Mika Rinne+++ joku muu jotka en nyt tunne nimeltään. Meiltä meni noin 1 1/2 - 2 tuntia tuohon hommaan :wink:  

Ja rehellisesti sanottuna ei tuo 5e paljon ole mutta kuin ottaa huomioon nuo hyppyrit jotka on siroiteltu vähän joka puolelle niin voi tulla kallis lasku ja jos ei ole pappa joka betalar.

Jerzi

PS Siellä on ollut jos joku nyt ei tiedä niin takuu varmasti euroopan hienoin rata.

8997
Polttisautot / Auton osto apua
« : 21.06.05 - klo: 23.33 »
Mitä vikaa TAMIYA autoissa on???? Olen itse omistanut n.100-120kpl TAMIYA autoja ja täytyy sanoa että on laatu kamaa.
Jerzi

8998
Polttisautot / Diffiöljyt?
« : 21.06.05 - klo: 23.30 »
Minun autossa (mugen mbx-4) etu diffissä 50.000 ja keskellä 100.000 ja sitä sai tuolta HOBBYMANilta aikoinaan, en osa nyt sanoa saakos sitä enää mutta kysyppäs sieltä.
Jerzi

8999
Hitto vieköön keski diffi meni kuin oli ajettu n.1 kieroksen no yritin sinnitellä etu vedolla mutta ei siitä tullut mitään. Kyllä oli meidän porukalla hauskaa vaikka tuli "vähän" vettä lauantaina. Olisko muuten RAMI mahdollista saada pois muutama pieni hyppyri tuolta teidän radalta kuin ne ovat vähän ylimääräisiä minun mielestä tuolla. Muuten radassa ei todellakaan ole mitään vikaa päinvastoin aivan loistava rata teillä on siellä ja hienot puitteet. Onko sinulla RAMI nyt kuin kaikki muu on kunnossa niin miten on onko mahdollista saada tguo auringon lämpötili aavistuksen pienemmälle kuin teidän radalla on nyt ollut todella lämmintä kuin olen nyt sielä ollut kaksi kertaa lyhyen ajan sisällä, semmoinen 18-20 on minun mieleen ja ehkä vähän poutaa viellä tuohon päälle.
Kuvat laitettu JANIlle menemään joten ehkä jo huomenna on linkki tänne tulossa...
Jerzi

Kiitos viellä porukka RÄMÖLLE kuin sain olla teidän kanssa saman teltan alla.

9000
Tulokset / Kisat turun seudulla?
« : 21.06.05 - klo: 23.16 »
Kaveri tekee radan, järjestää luultavasti hienon kisan teille ja mitä viellä ja sitten tulee kaveri nenä pystyssä tämmöistä sanomaan, häpeä. Ole kiitollinen että kaveri yrittää järkätä hienot yksinkertaiset kisat tuonne---> tätä sanon omaaloitteisuutta. Ei se 5e tuosta nyt mitään ole, jos olen noin köyhä niin älä osallistu noihin, turhaan kirjoitat kakkaa tänne. Miksi liitto nyt tähän tulis väliin en ymmärrä.......
Teeppä hieno kisa ja laita kuvia sitten tulemaan tänne niin katsotaan miten hauskaa teillä oli...
Jerzi

Sivuja: 1 ... 297 298 299 [300]