Vertical Hobby

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Samppu

Sivuja: [1]
1
Myydään RC-autoja / Traxxas T-maxx + kasa osia
« : 13.12.19 - klo: 16.27 »
Laitetaampa vähän alustavaa kyselyä.

Tuommoinen auto löytyy, ja kaksi muovilaatikollista osia ja muuta tilpehööriä, niitä on aika paljon... Hädintuskin sisäänajettu Picco .26 motti kuuluu pakettiin. Sisään laitettu after run öljyt ja konetta pyöritelty välillä.

Autossa kaiken pitäisi olla ok, ehjänä se hyllyyn on päätynyt. Moottori ei taida olla paikallaan. Ei voi muistaa kun on pitkään ollut käyttämättä.

En tiedä mitä tuosta voisi pyytää, mutta otahan yhteyttä jos on kiinnostusta.

Kyllä siitä hyvän projektiaihion vähintään saa. Itsellä oli suunnitelmissa pidentää runkoa ja sähköistää, mutta niinpä vain jäi koko harrastus.

Auto ja muut romppeet ovat ovat Tampereella, ja jouluksi pääsen niiden luokse, jolloin niitä voi myös tulla katsomaan ja tarjoamaan jotakin.

Edit. Mukaan kuuluu hehkulaitteet ja sen sellaiset.
Thunder innovation JQ "The" car style ilmansuodatin runko, paketti ilmansuodattimia ja pullo öljyä. Näitä ei ole ikinä asennettu mutta tulee mukana._____
EDIT

Lisäätkö ilmoitukseen yhteystiedot, sekä hinnan joka on myyntiilmoissa pakollinen.

Terveisin,
Aluevalvoja - rjf

2
Olen siis mahdollisesti luopumassa vanhasta ja suhteellisen harvinaisesta rc-autostani. Tarkemmin kahdesta autosta, ja kasasta varaosia. Autot ovat siis T.tech Predator XRS ja XK98. XK98 on purettu osiin, mutta suurin osa osista löytyy, ellei kaikki. XK98:ia on myös modailtu hieman. XRS täysin ajokuntoinen ja viime talvena kävin sillä radallakin kokeilemassa. XRS:ä on päivitelty X10:n osilla jonkun verran.

Löytysiköhän täältä jotakin asioista perillä olevaa alan harrastajaa, joka osaisi antaa jtn suositus hintaa tuotteille?

Ostajia olisi tiedossa ulkomailta, mutta hintaa on minun vaikea arvioida, en liian halvalla halua luopua. Kyseessä hieno auto ja myynti hieman epävarmaa siitä johtuen. Mutta arvon haluaisin joka tapauksessa tietää.

Kuvia autosta ja osista:
https://imgur.com/a/QSLog5M

Tällainen käsitys on hinnasta googlettujen perusteella:

Predator XK98:n kanssa samaa ikäluokkaa olevasta P8:sta on maksettu varaosineen 300€.

Predator X10 on kytettynä myyty Ebayssä 550$

Arvon tietäjät, auttakaa! Kait tuosta yli 500€ kehtaa pyytää, mutta kuinka paljon yli?

ps. Sähköt jäisi varmaan itselle.


Edit. Nyt on tullut tarjous, 250£ tuosta puretusta XK98:sta. Irto-osille pitäisi vielä hinta keksiä  :huh:
Tuon XRS:n pidän varmaan toistaiseksi itselläni.

3
Vapaa keskustelu / BB-hennan huutokauppa!
« : 26.11.08 - klo: 16.33 »
http://www.fiksuhuuto.com/index.php?id=nynfvih&pid=30 , mihin tää maailma on oikeen menossa :huh: .
Ei oo tota hennaa oikeen suunniteltu kameran eteen :laugh:

4
Vapaa keskustelu / Oppisopimus
« : 14.10.08 - klo: 21.34 »
Elikkäs ikää on 17v, ja olen aloittanut oppisopimuksen tuossa reilu kuukausi sitten. Nyt aloin miettimään, että saako oppisopimuslainen opiskelijakorttia? Koska periaatteessa olen opiskelija, opiskelen vain töissä. Mutta jos joku osaa tähän vastata niin, hyvä. Tietty vois johonkin kelaan soittaa tai jtn, mutta taitaa olla kiinni jo :smiley:
Googlestakin on vähän hankala hakea, kun ei oikeen tiiä millä hakusanalla hakis.

5
Vapaa keskustelu / Jännä rc-juna
« : 15.02.07 - klo: 22.55 »
Tällasen Bongasin tuolta netistä. Toi kaveri on saanu pikkasen säätää tämän kanssa, tai ei ainakaan näytä kovin helpolta.

6
Vapaa keskustelu / 3D-piirustus ohjelma
« : 10.02.07 - klo: 20.29 »
Mikäs olisi tuollainen piirustus ohjelma, jolla siis tekisin 3D piirroksen. Ajatus olisi tehdä sillä ohjelmalla 3d kuva itse tehtävästä autosta.

7
Sähköautot / pinionin ulosvetäjä?
« : 04.01.07 - klo: 00.43 »
Oisko jollakin jotain helppoa kotitekoista apuvälinettä joka korvaisi tuommoisen ulosvetäjän olen nähnyt niitä kyllä myynnissä mutta en ole raskinut ostaa., Olen miettinyt että voisiko selläisen tehdä itse, mutta ei ainakaan kotona riitä työkälut sen tekemiseen. Tietty koulussa voisi sellaisen kyhätä.

8
Sähköautot / Asso rc10 t3
« : 19.06.06 - klo: 20.29 »
Eli tälläinen vehe iski silmään ja ajattelin ostaa (jos halvalla saa). Mutta kysyn nyt, että käykö tähän samat osat kuin asso rc10 t4:ään. Kuinka vanha tuo t3 malli on. Ja saako tähän t3:een varaosia, paitsi jos nuo t4:n osat tähän sopisivat. Onkos muuten kenelläkään tätä asso rc10 t3 autoa? Entäpä minkä hintaisia ovat näiden assojen osta, entäpä laatu. Eli kestääkö osat hyvin. Vai onko hinnat niinkuin kyoshoissa.

9
Sähköautot / Ruuvilukite
« : 31.01.06 - klo: 21.56 »
Mitenkä saan otettua pinjonin irti sähkömoottorin ankkurista kun se on lukitus ruuvilla kiinni ja lukitusruuvi on kiinni ruuvilukitteella pinjonissa mitenkä saisin sen pinjonin pois kun rikkoo vain nuo kuusiokoloavaimetkin kun sitä yrittää saada auki.[/list]

Sivuja: [1]