Racing Factory

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pööki

Sivuja: 1 ... 10 11 12 [13]
361
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 29.05.07 - klo: 18.30 »
Löytyi jopa Bauhausista! Tosin viimeinen erä menossa, lopettavat autotuotteiden myynnin. Oliko se niin että tuo aine kannattaa puhaltaa paineilmalla pois?

362
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 23.05.07 - klo: 22.28 »
Toinen kerta radalla takana ja että oli hienoa! En ehtinyt ajaa kuin kaksi tankkia kun piti lähteä mutta silti mahtava kokemus.

Vaihdoin harmaat jouset sinisiin ja auto muuttui täysin erilaiseksi ajaa. Nyt se ei enään pompi röykyissä ja oli muutenkin vakaampi ajaa. Vedin jo hyppyritkin isoilla loikilla :mrgreen:

Konekin pysyi käynnissä ja muutenkin toimi moitteetta. Nyt täytyy pestä auto ja sitten takaisin radalle to tai pe!

Mistäs sitä WD40:tä saa ostettua?

363
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 22.05.07 - klo: 22.08 »
Ja taas jälleen pari uutta kysymystä.

Onko normaalia että kone "sylkee" (hyvin vähän) polttoainetta pakoputkesta. Meinaan että pitäiskö sitä tulla ollenkaan. Huomasin tämän kun auto kävi pukilla samassa paikassa  lopetettuani ajot oli pöytä märkä pakoputken pään kohdalta. Kone uusi sisäänajettu Ninja .21

Mistä tunnistan onko auto MBX5 vai MBX5R?

Onko kukaan tulossa ajamaan keskiviikkona Lavantoon. Allekirjoittanut menossa iltapäivällä ellei sada..


364
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 15.05.07 - klo: 16.28 »
Kiitos ohjeista ja opastuksesta!

Aion tosiaan mennä noilla diffiöljyillä ainakin toistaiseksi koska sillä puolella mulla ei ollut valittamista. Ja kuten sanoin auto kyllä kääntyi. Auto on ilmeisesti jonkun kisakuskin vanha, ainakin kori tunnistettiin Lavangossa, joten uskon että o-renkaat on pois ja hyvät öljyt diffissä.

Autossa oli kiinni mustat tai harmaat jouset ja mukana sain siniset. Kokeilen noita sinisiä ja katsotaan mikä on vaikutus. Perä tosiaan pomppi välillä noissa pahimmissa röykyissä. Mutta toisaalta, enpä osannut vielä niitä kiertääkään.

Sitten taas uusi kysymys. Mukaan sain "after run oil" tai vast. eli tarkoitettu käytettäväksi ajon jälkeen koneeseen. Multa meni aivan ohi neuvot siitä miten sitä tulee käyttää. Eli voisiko joku neuvoa?


365
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 15.05.07 - klo: 11.14 »
Kiitos Tuukka ja Jerzi ohjeistuksesta. Muutama tarkentava kysymys olis heti heittää. Onko siniset jouset löysemmät kuin mustat? Autossa nyt kiinni mustat ja jotenkin tuntuu jäykältä tuo jousitus. Erityisesti perä tuntui hyppivän välillä vähän liikaakin. Auto ei käänny mitenkään super vikkelästi mutta eipä se kyllä puskekaan joten sen suhteen ei ole valittamista. Ei kaasua tarvitse sen takia laskea ettei saisi autoa kääntymään vaan sen takia että se se pysyisi kuskin  hallinnassa.  :grin:

Selittäkääpä mitä nuo diffiöljyt vaikuttavat autoon? En siis tällä haavaa ole tekemässä mitään muita muutoksia autoon kuin ehkä kokeilen löysempiä jousia. Muuten auto oli erittäin hyvä ajaa. Minut yllätti kuinka vakaa ja helppo se oli ajaa. Siis helppo silloin kun auto pysyi hanskassa. Vauhtiahan mulla ei vielä ollut nimeksikään ja sehän tässä hauskaa onkin kun haastetta tulee piisaamaan!

366
Mugen / Vs: Mugen MBX5 / MBX5R / MBX5T
« : 14.05.07 - klo: 19.07 »
No niin!

Ensimmäiset ajot ensimmäisellä polttiksellani Lavangon radalla on ajettu! Että oli mahtavaa puuhaa! Ostin siis MBX5:sen käytettynä ja tuntui noin ensi ajolla oikein hyvältä peliltä. Niin ja iso kiitos sinulle joka jeesasit mut alkuun koneen kanssa.

Olisin kysellyt vähän auton säädöistä. En osaa sanoa vielä mitään sen ihmeempiä hienosäätöjä mutta kertokaa jotain mielipidettä mm. jousituksen osalta. Käyn siis ajamassa Lavangossa ja rata on aika röykkyinen. Millä jousilla, iskarin asennoilla ym. kannatais lähteä kokeilemaan?

367
RC-kerhot ja -radat / Vs: Lavangon rata
« : 13.05.07 - klo: 20.03 »
Piina on vihdoin ohi!

Eli vihdoinkin sain itselleni auton hankittua! Onkos kukaan menossa alkuviikosta ajamaan? Olen aivan varma että olisin avun ja vinkkien tarpeessa ensimmäisellä ajokerralla. Mulla on aikaa niin päivisin kuin iltaisin joten jos joku ystävällinen sielu haluaisi mua vähän jeesata niin huudelkaahan täällä!

 

368
RC-kerhot ja -radat / Vs: Lavangon rata
« : 03.05.07 - klo: 19.02 »
Kyllähän sitä täytyy viikonloppuun malttaa. Jos jaksat, pistätkö tänne viestiä kumppana päivänä menossa ja mihin aikaan. Auton osto senkuin lähenee. Nyt pitäis enään päättää käytetyn setin ja uuden rtr-paketin välillä.

369
RC-kerhot ja -radat / Vs: Lavangon rata
« : 03.05.07 - klo: 18.28 »
Onko kukaan menossa ajamaan huomenna perjantaina 4.5? Kävin radalla tänään siinä toivossa että siellä olisi ollut läjä kuskeja joiilta olisin voinut kysellä tyhmiä mutta paikalla ei ollut ketään..

Olisiko huomenna siis joku varmuudella menossa ja mihin aikaan?

370
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 28.04.07 - klo: 09.47 »
Terve Sami!

Kiitos tarjouksesta! Voidaan varmaan täällä yrittää sopia joku aika kun nähtäis radalla? Kunhan nyt saan sen auton.. Polte on kyllä älyttömän kova. Harmi kun tulee kaiken lisäksi tuo Vappu sotkemaan tähän väliin. Menee keskiviikolle kun pääsen auton tilaamaan.


371
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 27.04.07 - klo: 19.56 »
Terve taas!

Olen saanut jo läjän vastauksia kysmyksiini ja tänään kävin  tutustumassa Lavangon rataankin. Siellä pari ystävällistä harrastajaa olivat auliita neuvomaan ja kertomaan vinkkejä. Jos te luette tätä, kiitos teille!

Ensi viikolla menee auto tilaukseen, se on nyt päätetty. Malttamattomana jo odotan että pääsisi kokeilemaan.

Yksi asia mua on alkanut pelottamaan ja se on koneen sisäänajo. En haluaisi pilata konetta heti sisäänajossa. Voisitteko neuvoa mua vaihe vaiheelta miten se tapahtuu. Muistakaa että olen ensimmäistä kertaa tekemisissä polttisauton kanssa, entinen sähköauto harrastaja siis.

Kiitos jo etukäteen!

372
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 26.04.07 - klo: 17.49 »
Ja nyt tulee siis tyhmä kysymys:

Jaksaisiko joku selittää miten auton starttaaminen käytännössä tapahtuu?  :shocked:

Eli missä vaiheessa hehku jne?

Yrittäkää jaksaa mun kanssa.. Näitä kysymyksiä tulee riittämään!


Muutenkin saa neuvoa! Kertokaa mitä ikinä mieleen juolahtaa mistä luulisitte olevan hyötyä minulle (varmasti onkin!).

Käykö joku teistä ajamassa Vantaan radalla ja jos käy olisitko halukas antamaan lyhyen ekskursion autosta ja sen huollosta jos tulisin käymään paikalla sovittuna ajankohtana?

EDIT: tunnenpa itseni tyhmäksi tuon hehku kysymyksen johdosta..

373
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 26.04.07 - klo: 17.38 »
Vastauksia alkaa satelemaan, hienoa!

Onko teillä jotain suosituksia tuohon hehkuun, laturiin ja starttiboksiin? Eli mitä merkkejä ja paljonko kustantaa?

EDIT: Löysin tuolta Racing Factoryn sivuilta hinnat hehkulle+laturille ja olipa siellä sarttiboksikin.

Joku varmasti osaisi kertoa "huoltoväleistä". Kuinka usein pitäisi tehdä ja mitä? Tuleeko tuon RTR paketin  mukana mitään ohjeita tyyliin "näin pääset alkuun"?

374
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 26.04.07 - klo: 16.19 »
Moi Hakabu!

Ja kiitos vinkeistä! Tulipa mieleeni, löydänkö jostain/jaksaisiko joku ystävällinen sielu kirjoittaa minulle "käyttöoppaan". Luulenpa että huomioon otettavia asioita ja ostettavia kamoja tulee sellainen lista että vaikka kaiken ostaisinkin, vielä en tiedä kuinka usein vaihdan diffin öljyt tms.

Kuinka kauan yhdellä vastarin akulla ajaa? Se ilmeisesti on ensimmäinen asia jonka johdosta ajosessio tyssää?

Kertokaahan kaikkea mahdollista mitä HARRASTAJAN täytyy ottaa huomioon!

Mä tulen olemaan teidän riesana kysymyksineni pitkin kevättä ja kesää mutta enköhän mä syksyyn mennessä ole kaikki niksit oppinut.. :wink:

375
Hobao / Vs: HoBao Hyper 8
« : 26.04.07 - klo: 15.52 »
Hei kaikki konkarit ja miksei muutkin!

Kohta kymmenen vuotta on vierähtänyt siitä kun viimeksi radio-ohjattavaa autoa käsittelin. Silloin alla oli sähköcrossari. Nyt olen päättänyt palata lajin pariin, tällä kertaa enemmänkin harraste puolelle ja polttiscrossin muodossa. Saa nähdä jos sitä ensi kesänä intoutuisi pari kisaakin ajamaan mutta päätarkoitus siis käydä vain nauttimassa ajamisesta.

Luettuani näitä keskusteluja olen päätynyt Hobaon rtr pakettiin. Auto on vielä tilaamatta koska haluaisin kuulla teiltä mitä kaikkea muuta minun kannattaisi saman tien hankkia jottei eka ajokerta tyssää siihen etten ole osannut hankkia jotain tuiki tärkeää osaa, työkalua tms.

Mitä muuta minun pitäisi huomioida näin alussa? Asun Helsingissä joten ilmeisesti Vantaalta löytyy lähin rata? Mikä on Hobao cup?

Kaikki vinkit ovat tervetulleita! Ja muistakaa arvon ystävät etten ole mukana "täysillä tosissani" joten pitäkää tämä perspektiivi mukana kun kehotatte minua ostamaan "tuhannen euron tuiki tarpeellisen viritysosan".  :wink:

Kymmenessä vuodessa paljon on muuttunut joten kaikki vinkit ovat tervetulleita! Kiitos jo etukäteen!


Sivuja: 1 ... 10 11 12 [13]