Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - HELIUM

Sivuja: [1]
1
Sähköautot / Ralliautot: säädöt ym.
« : 13.04.11 - klo: 21.21 »
Yritin löytää aihetta, mutta en löytäny mitään muuta kun jonkun vanhan ralliprojektin. Mutta siis, oma topic ralliautoille. Mulla on tf-5 jota muutan ralliautoks, tosin eteen oo paljoo maavaraa saanu. Millanen maavara ois hyvä? Auto on 2WD. Pitäisi saada sähköpuoli kuntoon. Onko ralli rataa vaikea tehdä? Miten olette sen ratkassu? Mikä servo ois hyvä (edellinen kai rikki, ja liian hidas)? Mutta siis voitte vastailla kytsymyksiin tai jotain. Mutta tosiaan, ei oo ainakaan sähköpuolella kunnon topiccia tällaselle.

2
Yleinen keskustelu / poliisiauto projekti
« : 23.01.11 - klo: 21.25 »
Eli, aion tehdä poliisiauton (suomalainen malli) korin minun tf-5 autoon joka siis on 1:10. olen miettinyt koriksi ford mondeota, jota en ole maalaamattomana löytänyt. sen lisäksi siihen pitäisi saada normaalit ajo valot, ja kytkimestä (joka olisi autossa) päälle laitettavat katto ja etu vilkut. vaan kun en tiedä miten ne johdot saisi niin että ne vilkkuisi. ja jos joku löytäisi sen mondeon korin suomesta niin olisin kiitollinen.ja jos joku voisi kyseiset johdotukset tehdä niin maksan kyllä, sen verran kuin tarvikkeisiin meni rahaa, jaa tietysti vähän vaivanpalkkaa, aion toteuttaa sen ensi tai sitä seuraavassa kuussa kun saan taas rahaa.

3
RC-kerhot ja -radat / ajoseuran etsimis topic
« : 13.01.11 - klo: 20.41 »
etsin mutten tällaista löytänyt! joten kysyisin että onko hollolassa mitän off-road ajajia (tai on-road, mutta se onkin vähemmällä). itse ajan ''montussa'' kun sielä on kaikkii hyppyjä ym.

EDIT. pidetään topic siistinä joten kun löydät jonkun joka ajaa samassa paikassa niin keskustelkaa yv:llä

4
Polttisautot / DRT kysymykset ja tuunausvinkit
« : 01.12.09 - klo: 21.26 »
mietin ostaa drt:n joten kertoisitteko tietoja ja tuunaus vinkkejä.  :huh: :huh: :huh: :roll: :afro:  :shock:

Sivuja: [1]