Future-RC

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mikari

Sivuja: 1 ... 228 229 230 [231]
6901
Polttisautot / Vs: GT Rata-autoilu
« : 30.06.10 - klo: 08.55 »
Arvaa olisko kiva mutta "no can do" niinku jenkki sanois. Pitäkää oikein hauskaa! Ihan mukavasti kuskeja näkyy olevan.

6902
Kyosho / Vs: Kyosho Inferno GT ja GT2
« : 30.06.10 - klo: 08.50 »
Radalla on tullut jonkin verran kysymyksiä vaihteistoon ja välityksiin liittyen joten mainittakoon myös täällä -
oma havaintoni on että tuo vakiovälitys 15/19 pinjonissa ja 46/43 päärattaissa mikä tässä uudessakin askissa IGW008 tulee mukana on juuri passeli Hyvinkään ja Tattiksen radalle, kun ajetaan 3,5/.21 moottorilla.

.28 hyötynee hieman alemmasta/pidemmästä välityksessä, koska vääntää alempaa joten siihen voi harkita yhtä tai kahta hammasta pidempää tai sitten tuota GT2 orkkisvaihteistoa joka tuntuu kestävän .28:ssa hyvin mutta .21 koneiden kanssa tuo 6 hampaan ero 1- ja 2-vaihteen välillä on kyllä altis rikkoutumaan. Tuota vaihdetta käytettäessä pyrkisin lähentämään vaihteiden välityksiä esim. FW06 kytkinkellolla ja esim. Evolvan pinjoneilla 16/20, voisi ehkä auttaa. Mutta edelleen en voi olla mainitsematta tuota IGW008 vaihdetta joka tekee autosta "täydellisen" kuten Evolva -modi viime vuonna, jota ei nyt enää itse tarvitse lähteä tekemään.

Tuo kisalaillinen Novarossi S21P3 vaikuttaa myös erinomaiselta vaihtoehdolta GT autoon. Ei mikään maailman tykein mutta riittävä ja luotettava. Ajoin aluksi Future R/C:n "omalla" 25% nitrolla mutta olen sen jälkeen vaihtanut 16% big bang modeltechnicsiin kun sen saatavuus itselle on parempi enkä ole huomannut eroa missään, paitsi ehkä sen että auto on jonkun verran öljyisempi.. ja kilpa-autot on likaisia kuten Juho totesi taannoin.

Tuo GRP kisarengas on muuten osoittautunut myös hyväksi renkaaksi, joten nykyiset GT8 säännöt ovat omasta puolestani osoittautumassa oikein onnistuneiksi. Eilenkin saatiin mainiota "vääntöä" radalla ja kaikki poistuivat radalta hymyssä suin.

Tollasella ajoin eilen (renkaat GRP eikä nuo mitkä kuvassa)Jarruista -
hyvät jarrut parantavat merkittävästi kierrosaikoja ja jos ne eivät pelaa niin ajamisesta tulee hataraa. Pidempien stinttien aikana jarrut ja koko vaihdelaatikko kuumenevat uskomattoman paljon ja tunnetusti kuumuus heikentää jarrujen pitoa. Itse olen noiden ACRE jarrupalojen fani, ja mulla on ne yhdessä SP jarrulevyjen kanssa molemmin puolin vaihdelaatikkoa vaikka periaateessa yksikin riittäisi (jäykkä akseli).

Näin jarrut pysyvät toimintakuntoisena pidemmänkin erän. Olen laittanut kuulakärkikynästä jouset levyjen väliin jotta ne palautuvat levystä asiallisesti jarrutuksen jälkeen.

6903
RC-kerhot ja -radat / Vs: Tattarisuon rata Helsingissä
« : 30.06.10 - klo: 00.32 »
No kyl maar! MM-nuoret harjoitteli sen minkä harjoitteli ja loppuilta oli miesten  :cool: No mut jos Galleriassa oli myös hyvät kapinat niin et sitten mitään menettänyt, hyvät ajot joka tapauksessa.

6904
RC-kerhot ja -radat / Vs: Tattarisuon rata Helsingissä
« : 29.06.10 - klo: 23.32 »
Portissa luki, että RC-rata on auki seuraavan kerran Juhannuksen jälkeen tiistaina.

Oliko tuosta tiistain aikataulusta mitään mieleen jäänyttä mainintaa? Eli että monelta rata olis tuolloin auki? Oma vapaa aikataulu olis about 9-15.

Nimim 100km päästä tuleva

EDIT: Tarkennuksena, kysymys oli paremminkin niin että onko tiistaina ihan se normaali 12 alkaen auki vai oliko siitä jotain muutosta esim kesälomien takia.

Kyllä TomiKoo missas noin about tämän kesän hienoimman päivän baanalla.. so sorry, ens kerralla uudestaan. Tosin ei siellä ilman polttisautoa hauskaa olis ollutkaan.

6905
Polttisautot / Vs: GT Rata-autoilu
« : 29.06.10 - klo: 21.13 »
Tänään oli NIIN nastaa Tattiksen radalla että oli ihan "pakko" aktivoituia uudelleen uudelle tunnuksella.

Ihan mielettömän siistiä oli ajaa head-to-head useamman GT auton voimin, muistin taas a) miksi R/C on niin siistiä ja b) miksi aikoinaan aloin diggaa GT autoilusta  :cool:

Kiitokset porukoille kivasta päivästä radalla! Vaikka polttistourinki meni päin seiniä niin GT kept going strong  :cheesy:

Lukosta huolimatta http://rc10.fi/index.php?topic=47464.msg0#new yritetään pitää hyvät GT skabat


Sivuja: 1 ... 228 229 230 [231]