Kirjoittaja Aihe: Tulokset SC Summer Cup V  (Luettu 1170 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Poissa SepiMies

  • Turun Urheiluautoilijat ry
    • Profiili
Vs: Tulokset SC Summer Cup V
« Vastaus #1 : 28.08.17 - klo: 23.29 »
Kiitokset kisoista puuhatiimille. Hyvin ne kisat näemmä vedetään vähän pienemmälläkin organisaatiolla läpi. Paljon spekulaatiota aiheuttanut 1/8 radan käyttö osoittautui varsin toimivaksi myös näille postilaatikoille. Tuulen ollessa samaa luokkaa kuin lauantaina, alkaa monella pienemmälläkin radalla olemaan nämä autot enemmän tai vähemmän vaikeuksissa.

Itse kisa sujui vähän niin ja näin. Ajorytmiä ei tahtonut löytyä, auto pomputti vähän turhan paljon ja pitokin tuntui olevan kateissa. Viimeinen ei ainakaan johtunut radasta tai renkaista, koska muilla pitoa riitti enemmän kuin hyvin. Itse en vaan jostain syystä saanut autoa puremaan alustaan. Pomputuksen sai kyllä pois ja sitä kautta autoa helpommaksi ajaa. Finaaleissa ajelin varman päälle lähes aina isommat hypyt matalina, mikä toi lopulta 4. sijan. Ja koska Jussi jäi tällä kertaa vähän kauemmas ja Martilla oli muissa kisoissa mennyt vähän kehnommin, riitti tuo 4. sija varmistamaan sarjassa jälleen 2. sijan.

Jos jotain pientä kitinää radasta saa laittaa, niin ne teräsverkot on omasta mielestä ehkäpä kaikkein huonoin materiaali hyppyjen lähtöön. Teräs ja alumiini kun on vastakkain, niin sen tietää kumpi niistä antautuu. Muutoin rata oli suorastaan loistava.

Tästä jatketaan sitten talvella samoin tavoittein kuin nyt, Ylinen olisi tarkoitus jollain ihmeellä saada kiinni ja päästä vielä ohikin. Onnittelut myös Aleksille ensimmäisestä voitosta. Todella varmaa ajoa ja vauhtikin oli todella kovaa.

Kiitokset: TeknoRC sekä RcCenter

-Mikko M. #2-
Tekno RC Team Driver
SCT410.3 #1, EB48.3, NB48.4, Losi 22SCT 3.0

Poissa Emppuli

  • Turun Urheiluautoilijat ry
    • Profiili
Vs: Tulokset SC Summer Cup V
« Vastaus #2 : 01.09.17 - klo: 17.37 »
Kiitokset järjestäjille! Rata sopi ihan hyvin tuupeillekkin, tuuli ainoastaan aiheutti erikoisia tilanteita, keulin pääsuoralla ja myös takana alamäessä ennen oikoreittiä :shocked:
Slash antoi kaikkensa ja jälleen sai taistella sijoituksesta (5. :grin:)
Kiitokset myös kanssakilpailijoille ja yhteyshenkilöille. Short course on niin hyvää hupia, että toisin kuin uumoilin, valmistaudun huolella tulevaan kesäkauteen.
- Eemil M
Tamiya M-05 + Traxxas Slash VXL

Poissa Kipsi

  • PRCA
    • Profiili
Vs: Tulokset SC Summer Cup V
« Vastaus #3 : 09.09.17 - klo: 23.31 »
No niin tarinoidaan itsekkin jotain pientä.

Vantaan kisa oli kokonaisuudessaan hyvä, rata sopi correille hienosti ja oli mukava ajaa vaikka tuuli aiheutti pientä lisäohjelmaa välillä, itseä se ei juurikaan haitannut koska Losi hyppää kuin itsestään, toimii ilmassa kuin kala vedessä. Noh alkuerät oli painimista omien virheiden takia ja kahden erän jälkeen vasta sijalla 14, kolmas erä sitten nappiin ja sieltä kolmanneksi nopein aika ja A finaaliin ruutuun kymmenen.

Finaalilähdöissä sitten ei ollutkaan mitään hävittävää ja ajo kulki, välillä oltiin sijalla kolme ja neljä, mutta edelleen kuningasideat vielä nopeammasta vauhdista kostautuu virheinä, pitäis vaan osata rauhoittaa tilanne ja ajatella kokonaisuutta. No kaikkien finaalien jälkeen sijoitus kuusi . Olen tyytyväinen.

Kokonaisuutena kausi sujui hienosti,  Ulvilan pettymyksen jälkeen Jyväskylästä onnistuin nappaaman sijan neljä, Turun kisa ei sujunut ongelmitta mutta sieltä kuitenkin sija kuusi, ja sitten viimeisenä Vantaalta myös sija kuusi. Mielestäni Corrisarja on nostanut kilpailullisesti tasoaan vuosi vuodelta kovempaan suuntaan. Sijoilla 4-6-6 päätyy vasta sarjassa sijalle seitsemän. Eli kyllä siellä ihan tosissaan saa ajaa kilpaa jos mielii lopputuloksissa top 10 sakkiin ajaa, mutta silti mukaan mahtuu aloittelevaa ja uutta porukkaa.

Harmi ettei Nokian kisaa saatu ajettua, olis ollu mukava vihdoin päästä koittamaan kotirataetua mistä niin moni muu on saamut nauttia. Tästä on hyvä jatkaa talvikaudella jolloin siirryn taas 2wd luokkaan.

Kiitos kaikille kesäkaudella mukana olleille. Nähdään sisäkaudella.

K.Pakkala #7
TLR SCTE 3.0  #7 - TLR 22SCT 3.0 #6
-Team Mattopiste-