Future-RC

Kirjoittaja Aihe: Tuote-esittelyitä  (Luettu 9590 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hobbyfactory

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Tuote-esittelyitä
« : 28.08.17 - klo: 19.24 »
Tässä osiossa tulemme esittelemään mielenkiintoisia tuotteita jotka voit löytää kaupastamme:Tänään esittelyssä BLX185 moottori ja nopeudensäädin combo 1/ 8 kokoluokan autoihin. Nämä edulliset sähköt ovat suunniteltu Arrman isoihin nelivetoautoihin ja ne ovat suunniteltu huolettomaan ajoon ja hurjin tehoihin. Tämä combo saa isot monsteritruggy autot kulkemaan yli 100km/h 6s akulla. 4s akulla meno on myöskin hurjaa joten suosittelemme rata ajoon 4s akkua. Jotta ajaminen olisi mahdollisimman huoletonta sähköt ovat vesitiiviit. Testeissämme sähköt eivät olleet moksiskaan vaikka ne pari kertaa upposivat mereen ;)

Nopeudensäätimessä löytyy automaattinen LiPo Cut-off 3S,4S ja 6S akulle sekä tarvittaessa myös NiMh moodi. Nopeudensäätimessä alkutehoa voi rajoittaa säätämällä Punch controllia, jarruteho on säädettävissä ja kisatilanteessa pakin voi myös kytkeä pois. Ajaminen tällä nopeudensäätimellä on helppoa, säädät Punch controllin sopivaksi ja sen jälkeen annat kovaa kaasua, tehot tästä ei lopu kesken ja punch controllilla kaasun saa myös pehmeäksi jolloin ajaminen on helppoa.

Meidän testeissämme nopeudensäädin ja moottori ovat käyneet erittäin viileinä, mutta tottakai ylikuumenemissuojakin löytyy tarvittaessa nopeudensäätimestä.
Nämä sähköt sopivat lähes kaikkiin normaalikokoisiin 1/8 kokoluokan autoihin.

Arrma BLX sähköt löytyvät meillä suoraan hyllystä ja on myös liikkeessämme esillä. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin liikkeeseen tai nettikauppaan:

http://www.hobbyfactory.fi/product/10024/arrma-blx185-6s-esc

http://www.hobbyfactory.fi/product/10020/arrma-blx-2050kv-4p-motor

Akuksi voit valita esimerkiksi Ultimate Racing 4S akun suoraan sopivalla XT90 liittimellä:
http://www.hobbyfactory.fi/product/9979/ultimate-4s-ultimate-148v-5200-mah-60c-lipo-battery-stick-pack-xt90
« Viimeksi muokattu: 01.09.17 - klo: 16.47 kirjoittanut Hobbyfactory »

Poissa Hobbyfactory

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Vs: Tuote-esittelyitä
« Vastaus #1 : 01.09.17 - klo: 16.46 »


Tänään esittelemme Tactic TTX300 kolmikanavaisen radion ja vastaanottimen joka tulee kaikissa Arrman autoissa vakiona. Tactic valmistaa radioita joita käytetään esimerkiksi Arrman, Axialin, Risen sekä Aquacraftin laitteissa joten radiot ovat luotettavat ja varmatoimiset. TTX300 radiossa kantama on useampi sata metriä joten huonoa kantamaa ei tarvitse pelätä. Radiosta löytyy myös tärkeimmät säädöt, Ohjauksen Dual-rate trimmi ja EPA(End Point Adjustment. Kaasusta löytyy myös trimmi ja EPA. EPA kaasussa mahdollistaa sen että voit säätää tehot juuri sopivaksi, jos auto tuntuu vaikealta hallita voi EPA:a vähentää jolloin ajamisesta tulee helpompaa.

Sekä Radio että Vastaanotin toimivat sisäisellä antennilla. Tämä tarkoittaa ettei enää tarvitse pelätä sitä että antennijohto vaurioituu.

Radio on kevyt ja toimii neljällä AA paristolla.

Ohjain ja vastaanotin löytyvät meillä suoraan hyllystä ja ovat myös liikkeessä esillä.

Tervetuloa tutustumaan.
« Viimeksi muokattu: 02.09.17 - klo: 11.10 kirjoittanut Hobbyfactory »