Kirjoittaja Aihe: TeamC TR04 4WD 1:10 sähkökrossi  (Luettu 507 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa jerry

  • Uusi jäsen
    • Profiili
TeamC TR04 4WD 1:10 sähkökrossi
« : 10.09.17 - klo: 11.35 »
Auto on alunperin AR:n Blizzard 4WD RTR-paketti ja vastaa lähes täysin TeamC TR04 autoa, paitsi että...
Alkuperäistä on jäljellä oikeastaan vain pohjalevy, kaikki muu on vaihdettu matkan varrella TeamC Racing kestäviin osiin sitä mukaa kun vaihtotarve on tullut vastaan: voimansiirrossa mm. paremmat vetoakselit, diffeissä kevlar-rattaat ja keraamikuulat sisällä, paremmat pyöränlaakerit, billet moottorituki jäähdytysrivoilla, yms. - jousituksessa alumiini-iskarit, kestävämmät tukivarret ja tornit, kulmien säädössä kunnon vanttiruuvit, kallistuksenvakaajat, yms. - kisakori V-Dezing uniikkimaalauksella, alkuperäinen myös mukaan.

Moottori on AR 12T (brushless/sensorless), jolla kulkee ihan riittävästi välityksistä ja säädöistä riippuen (40-50 km/h).

Nopeudensäädin on ihan uusi SpeedPassion Reventon S, ohjelmointiboxilla.

Radiolaitteet AR W5 ohjain + 2 kpl vastaanottimia.

Ratin liikkeitä etupyöriin välittää Savöx SC-0254MG digiservo metallirattain, mukaan myös toinen servo ja ratassatsi varaosiksi.

Digitaalinen akkulaturi AR xbase 2.0 deluxe, akut 2 kpl AR 4000mAh ja kisa-akku Thunder Power 5400 mAh, mukaan myös lipo-akkujen turvapussukka.

Lisäksi ripakopallinen TeamC/Ansmann vara- ja säätöosia, iskariöljyjä, diffirasvaa, käytettyjä ja käyttämättömiä renkaita ym. tilpehööriä mukaan. Täydellinen paketti siis harrastuksen aloittamiseen, eikä heti tarvitse juosta kauppaan osia hakemaan...  (katso liite arb.pdf).

RTR = Ready to Race! Täysin valmis ajoon.

Pakettihinta 325,- ja ostaja vastaa toimituskuluista.

Vaasasta löytyy.
« Viimeksi muokattu: 10.09.17 - klo: 11.51 kirjoittanut jerry »