RC Center

Kirjoittaja Aihe: Traxxas ja Hobbico lakituvassa ?  (Luettu 9824 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa iippo777

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Traxxas ja Hobbico lakituvassa ?
« Vastaus #30 : 06.04.18 - klo: 12.08 »
Kauppaa ei ole vahvistettu. Vahvistus / kaato tulee tänään johonkin aikaan.
 
Mikäli kauppa vahvistuu niin tulee mielenkiintoisia aikoja. Mitä brändejä haudataan ja mitä jatketaan tai yhdistellään. Internetissä on jo haudattu Arrma, kun kauppa toteutuu.

Itse veikkaan, että seuraavan 3 - 5 vuoden aikana on Horizon Hobby Chapter 11 alla.

Poissa tvih

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Traxxas ja Hobbico lakituvassa ?
« Vastaus #31 : 06.04.18 - klo: 16.34 »
Ilmeisesti hyväksyntä jo tuli, Hobbicolta jotkut saanut mailia että oikeus on sen hyväksynyt.

Eipä sitä Arrmaa oikein olis järkeä ostaa vain haudatakseen. Hobbicon toilailut poislukien menestyvä brändi, rahaahan siinä vaan hukkaan heittäisi, enkä usko että Horizonilla niin paljon on ylimääräistä että ostaa vain ettei kukaan muu ostais "kilpailijaa" (varsinkin kun kukaan muu ei edes tarjonnut). Sama homma Axialin kanssa. Arrmaan liittyenhän on jo tiedossa minkä mallien valmistus/tukeminen loppuu, sisältää ne joista tuon Traxxasin kanssa kiistaa oli.

Poissa iippo777

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Traxxas ja Hobbico lakituvassa ?
« Vastaus #32 : 06.04.18 - klo: 19.11 »
Katsotaan mitä tuleman pitää. Mistä sitä tietää vaikka Team Durango nousis uudelleen tuhkista, mutta seuraavat vuodet kertoo mitä tekevät. Arrma ja Axial ovat toki molemmat netissä aika pidettyjä ja ko. Merkkejä ei lytätä samalla tavalla, kuin jotain muuta (esim. Traxxas on kovasti onnistunut jakamaan mielipiteitä)

Traxxas on kyllä ihan ihme firma. Muutamat mallit on käsittääkseni 90-luvulta ollut hyvin samankaltaisena myynnissä, mut kauppa käy.

Poissa tvih

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Traxxas ja Hobbico lakituvassa ?
« Vastaus #33 : 06.04.18 - klo: 19.18 »
Durangoon en jaksa uskoa, koska se ois suotta suoraa sisäistä kilpailua TLR:lle ja pitäis oikeasti herättää kuolleista siinä missä noiden muiden kohdalla tarttee "vaan" jatkaa pyörittämistä. Mutta ainahan tietysti voi toivoa.

Traxxasilla on vaan se markkinalevinneisyys niin kova sana, sitä on ns. kaikkialla, ja tuokin että on niitä antiikkimalleja on sikäli vetonaula kun vanhoihinkin autoihin saa edelleen osia hyvin, ei oo pakkopäivitystä jatkuvasti.