RC Center

Kirjoittaja Aihe: SC WINTERCUP 1 ulvila  (Luettu 1755 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kipi

 • Ulvilan RC-rata
  • Profiili
SC WINTERCUP 1 ulvila
« : 19.11.17 - klo: 12.38 »
Talven ensimmäinen sc kapina takana,
Kilpailijoiden järjestys saatu selville ja palkinnot on jaettu niille kenelle ne kuuluu.

Kiitokset omasta ja järjestävän seuran puolesta kilpailijoille,toimihenkilöille ja buffetin hoitajille Jetta,Neea ja Niina.

Hienoa nähdä pikkujunnuja peräti kolme kappaletta ajamassa

Tarkempia kellotuksia saadaan näkyville,jahka joku kätevämpi kaivaa tuolta koneen sisuksista esille.

Seuraavana vuorossa turku
eikun leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä
sillä aikaa kun te mietitte,mä oon tehny jo viis virhettä

Poissa C1S F1

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #1 : 19.11.17 - klo: 12.52 »
Kiitos omasta puolesta järjestäjille ja kilpailijoille. Valitetttavasti Turku jää väliin töiden takia, mutta eiköhän muihin kisoihin kerkiä. Positiivista oli, että oma vauhti riitti kuin riittikin a-finaaliin, jossa saatiinkin ihan hyvää kilvanajoa aikaiseksi ainakin viimesessä lähdössä Aleksin, Jannen ja minun kesken.

 Mikko Mäkelälle osoitan vielä anteeksi pyynnön viimeisen lähdön kolaamisesta vaikka en tahallani tarkoittanutkaan. :police:
Precirotate-Intech-Sanwa

Poissa UlvilaFK RC

 • Ulvilan RC-rata
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #2 : 19.11.17 - klo: 15.52 »

Poissa junuoti

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #3 : 19.11.17 - klo: 16.19 »
Kiitoksia Ulvilalle taas hienosti järjestetyistä kisoista, Kipi ja selostaja hoiti loistavasti hommansa.
Oma nopeus ei vaan oikeen riittänyt ja hommat mureni lopullisesti keskidiffin laakerin ja sitä kautta spurrin leipomiseen. Auton mekkala antoi viitteitä jo 3 finaalissa, että jotain pielessä,  mut en vaan puusilmänä löytänyt vikaa huoltotauolla. Tämän seurauksena sitten myös 4 finaali jäi kesken. Turussa sitten taas koitetaan uudestaan.

Poissa SepiMies

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #4 : 19.11.17 - klo: 17.08 »
Kiitokset Ulvilan järjestäjille hyvin hoidetusta kisapäivästä. Kaikki toimi ja meininki oli hyvä. Äänentoisto on se ainoa vaiva sisäradoilla, kun varsinkin SC4 autot pitävät aika jäätävää mekkalaa. Rata on kerta toisensa jälkeen mainio ja tuo alusta vaan on edelleen oma suosikki. Hyvä ja looginen pito ja renkaan kulutus on aivan minimissä.

Itse olin perjantaina ajamassa treeniä ja oli mielenkiintoista havaita, ettei Turkuun verrattuna tarvinnut juuri isosti koskea auton säätöihin. Pikkasen ohuemmat öljyt iskareihin ja keskidiffiin riitti ja loput oli ajolinjojen opettelua.

Lauantaina oli heti aamusta vauhti ihan suht hyvin kohdallaan ja uusittu profiili oli jopa vanhaa helpompi, ainakin omasta mielestä. Treeneissä pääsi hyvää rytmiin ja alkueriin pääsi lähtemään "paalupaikalta" Aleksin hengittäessä niskaan. Alkuerissä jostain syystä tärisi ja pahasti eikä ajamista tahtonut saada kontrolliin millään. Silti jotenkin sai räpellettyä 1. sijan. Toinen erä olikin huomattavasti rennompi ja melko selkeällä erolla TQ:ksi. Kolmas erä meni muita kiritellessä, kun itselle tavoitteena oli ottaa Aleksin ajama nopein kierros omaan haltuun. Siinä toki onnistuin, mutta samalla erän tulos meni pipariksi.

Finaalien alla jännitys kohosi taas pilviin ja ajatus "paalulta on vain hävittävää" hiipi mieleen. Alku olikin melkoisen hermostunutta ajoa, mutta Samulikaan ei tullut lähelle, joten taisi sielläkin vähän täristä. Jossain kohtaa huomasin Samulin tekevän takana virheen ja samalla oma ajo rentoutui ja loppu menikin kruisailuksi. Toiseen erää pääsi jo hiukan helpommin, kun tärinä oli helpottanut. Alusta asti rentoa ajoa, mikä näkyi vauhdissakin. Lopussa pieni virhe ja olin tolpassa kiinni ~7s, mutta siltikin maaliin kärjessä ~4s erolla. Kolmannessa alkuun pieni virhe, jonka seurauksena tipuin sijalle 4 ja sieltä lähdettiin sitten painamaan takaisin kärkeen. Ensin painetta Aleksille ja muutamia kierroksia myöhemmin paikka vihdoin aukesi. Samulin kanssa saikin sitten vääntää kauemmin. Nuorehko kuski kesti puskurissa kiinni ajoa todella hyvin eikä hötkyillyt, kunnes lopulta pienen virheen seurauksena päästiin pääsuoralle vierekkäin ja siinä ohi. Pienesti osuttiinkin, mutta tuomarin kanssa varmistin, että kilpailutilanteessa osuttiin eikä ollut rankkuihin aihetta. Samalla erävoiton kautta varmistui koko kisan voitto, joten viimeiseen erään sai lähteä täysin paineetta ja tavoitteena oli vain painaa 30 kierrosta tauluun. Paineeton ajo näkyi, joten koko muu A-finaali jäi kierroksella :shocked:. Voisi sanoa, että vauhti oli koko päivän kohdallaan.

Seuraavaksi sitten Turussa joulukuun alussa, missä joutuu taas varmasti ajamaan kovaa ja tarkasti jos mielii pysyä kärjessä.

Kiitokset vielä Tekno RC:lle, RcCenterille sekä Janne Maulalle korin maalaamisesta.

-Mikko M. #3-

Tekno RC Team Driver
SCT410.3 #1, EB48.3, NB48.4, Losi 22SCT 3.0

Poissa VTEC

 • Ulvilan RC-rata
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #5 : 20.11.17 - klo: 16.58 »
Kiitos kisoista! oma kisa meni aluksi yvin varsinkin aikaajot joissa ajoin ekaksi silä vikalla aika ajolla. B-finaliin pääsin mikä oli jo sinällään paras suoritus koko mun kisakokemuksellla (2kisaa ennen tätä).
mut sitten finaaleissa mni kaikki auton osalta penkin alle. ekassa finaalissa meni vetarin tappi ja toisessa koko boksi ratasto johon en tietenkään saanut varaosia ja jouduin luopumaan leikistä.
Tekno EB410, Team Durango DEX8 ja Intech ERSC10 4x4
Youtube Kanava: https://www.youtube.com/channel/UC08uZiWtJ7b5MHZiEqAjUZQ

Poissa micsa.fi

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #6 : 21.11.17 - klo: 00.11 »
Hipheijaa, olipas hauskaa tehdä paluu SC-sarjan parin, turistiluokissa vietettyjen "etsikkovuosien" jälkeen! Olin kuullut paljon kehuja Ulvilan radasta mutta rehellisyyden nimissä olin hieman etukäteen skeptinen radan suhteen kun männävuosina tuli liikaa nähtyä nelkkukorrien pommitusta pienillä sisäradoilla. Rata osoittautui kuitenkin varsin mukavaksi ajaa ja pito oli juuri sopiva ainakin nelkulla.

Oma kisasuoritus meni tasaisen nousujohteisesti koko päivän. Aamun harjoituksissa yritin ajaa tasaisen varmoja läppejä ja tuloksena oli 7. sija reseedissä. Alkuerissä samaa menoa yritin jatkaa ja sain varsin puhtaat vitoset aikaiseksi, viimeisellä meni jopa 21 läppiä rikki. Tämä riitti 5. ruutuun lähtöruudukossa joka tietää mahdollisuuksia petrata sijoitusta hyvällä (=kaatovapaalla) ajolla mutta toisaalta siitä voi liukua myös paljon alas.

Ekassa finaalissa oli aika paljon muiden epäonnea matkassa kun Martti rikkoo auton lämmittelyssä ja Aleksilla zippaa sähköt muutaman läpin jälkeen. Toka ja kolmas finaali ovat omalta osaltani tiukempia mutta kärsivällisyys palkitaan lopussa kun muiden tehdessä virheitä saan napattua nelos- ja kolmossijat. Viimeinen finaali onkin osaltani kosmetiikkaa.

Hyvien kokemusten perusteella oli helppo tehdä päätös kiertää koko sarja, eli Turussa nähdään ja lähdetään haastamaan paikallisia parhaan mukaan!

Onnittelut Mikoille luokkavoitoista!

Erityisen hienoa oli nähdä että erityisesti tuuppiluokkaan oli saatua uusia,nuoria (mutta myös vanhempia) kuskeja. Samalla oli upeaa huomata miten paljon nuoret kuskit ovat kehittyneet. Samuli, Teemu ja Sampo näyttivät upeasti mallia uusille ja vanhoille SC-kuskeille!

Mikko Mäkelälle osoitan vielä anteeksi pyynnön viimeisen lähdön kolaamisesta vaikka en tahallani tarkoittanutkaan. :police:

No worries, sattuuhan näitä!
Tule ajamaan FinTrack Tour 2019 -sarjaa!

Poissa Mr-Chat

 • RSRCA
  • Profiili
Vs: SC WINTERCUP 1 ulvila
« Vastaus #7 : 23.11.17 - klo: 14.12 »
Kiitokset täältäkin kisajärjestäjille!!! Ulvilassa on aina kiva kisata...

Itse kisaan lähdin lähes nollatreenillä, ja tavoite oli asetettu A-finaaliin. Treenierissä kulki tuttuun tapaan mukavasti, mutta alkuerien ensimmäisessä erässä kakka levisi taas kerran pahasti tuulettimeen. Tapojeni vastaisesti sain kuitenkin nauhan pois mankkarista, ja seuraavissa erissä ajo taas kulki. Lopputuloksena A-finaaliin ja 7. lähtöruutuun... finaaleissa erittäin hyvää ajoa itseltä ja muilta ja parin erittäin kovan taisteluerän jälkeen lopputuloksissa oma paras 4.

Autossa oli voittajasetuppi,,, harmi et oli omat kädet. Mut silti kiitokset Mikolle!!!!! Ilman taikasetuppia ei olis onnistunu näin hyvin.

Turussa taas jatketaan!!!

Janne #7
TEKNO RC SCT410.3 #6 | TLR 22 SCT 3.0 #12     
SworkZ S35-3 | Tamiya M05 #84