RC Center

Kirjoittaja Aihe: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018  (Luettu 6304 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« : 26.11.17 - klo: 21.58 »Päivitys 23.4.2018: Lisätty ilmoittautumislinkit JA AJETAAN TÄLLÄ KERTAA EOS-MATOLLA!


Fullspeed RC toivottaa kaikki kerhosta ja iästä riippumatta tervetulleiksi aloittelijaralleihin!

Hakkilan betoni-krossiradalla järjestetään aloittelijoille suunnattu harjoituskilpailu joulukuussa 28.4.2018 lauantaina kello 9-13. Kaikki aloittelijat kerhosta ja iästä riippumatta ovat tervetulleita!

Kilpailuiden kohderyhmään kuuluvat kuskit, jotka pysyvät jo radalla, mutta eivät ole vielä käyneet muissa kilpailuissa. Kilpailuiden tarkoitus on toimia astinlautana varsinaisiin torstaisin järjestettäviin kerhokisoihin. Tavoite on järjestää aloittelijaralleja vielä uudestaankin epäsäännöllisen säännöllisesti. Aloittelijaralleja varten on hyvä käydä ensin harjoittelemassa ajamista ja perus kilpailujuttuja maanantain aloittelijailloissa.

Ovet aukeavat hieman kello 9:n jälkeen. Paikalle kannattaa tulla ajoissa virittelemään autot ajokuntoon, jotta päästään starttaamaan ensimmäinen erä noin kello 10! Ajajakokous pidetään 9:50 ja palkintojenjako n. 12:45. Myöhässäkin pääsee toki vielä mukaan jäljellä oleviin eriin, ja halutessaan kaikkia eriä ei ole pakko ajaa.

Aloittelijaralleissa kilpaillaan kahdessa luokassa, eli buggyt ja short course -autot erikseen. Takavedot ja nelivedot kilpailevat kussakin luokassa keskenään samassa luokassa. Suosiosta riippuen molemmat luokat pyritään jakamaan kahteen ryhmään, nopeat ja hitaat.

Kilpailut ajetaan lyhennetyllä virallisella 1/10-krossikisaformaatilla, eli kisaa käydään omilla autoilla ajanottolaitteet, eli ponderit, kiinni autoissa. Kerholla on vuokrapondereita ja ilman ponderiakin voi ajella kilpailuiden ulkopuolella.Suuntaa-antava aikataulu:
Tarkennetaan tätä vielä  ennen kisoja ja vielä kisoissakin, kunhan tiedetään minkä verran kuskeja kisoihin on tulossa. Erien kesto 5 minuuttia. Edellinen erä nostaa seuraavassa erässä kaatuneita autoja.

9:00 ovet aukeavat, vapaata harjoittelua
9:50 Ajajakokous

Alkuerät, eli aika-ajot:
10:00 Buggyt: hitaat
10:10 Buggyt: nopeat
10:20 Corrit: hitaat
10:40 Corrit: nopeat

Finaalien 1.erä:
11:00 Buggyt: hitaat
11:10 Buggyt: nopeat
11:20 Corrit: hitaat
11:40 Corrit: nopeat

Finaalien 2.erä:
11:50 Buggyt: hitaat
12:10 Buggyt: nopeat
12:20 Corrit: hitaat
12:30 Corrit: nopeat

12:45 palkintojen jakoIlmoittautuminen

Ilmoittautuminen ennakkoon myrcm:n kautta. Ilmoittautuminen ei ole sitova. Ilmoittaudu mieluummin varmuuden vuoksi kuin jätä ilmoittautuminen kisapaikalle. Tämä nopeuttaa kilpailuiden aloittamista, koska ylimääräiset kuskit on nopeampi poistaa kisaohjelmasta kuin uudet lisätä.

Myrcm on kilpailujen ajanottojärjestelmä ja se tarjoaa www-lomakkeen ilmoittautumisen tekemiseen, ketjun toisessa viestissä on kuvakaappaus ilmoittautumislomakkeesta ja sille syötettävistä tiedoista. Ilmoittautumisen voi tehdä kertaluontoisesti ilman rekisteröitymistä tai kirjautumisen kautta kirjautuneena käyttäjänä. Myrcm-tilin luominen on ilmaista ja rekisteröitynyt käyttäjä pääsee mm. jälkikäteen korjaamaan ilmoittautumistaan  joten rcm-tunnus kannattaa luoda. Ilmoittautumisen muokkaukseen pääsee myrcm:ssä kirjautumisen jälkeen sivun yläpalkin "administration"-kohdasta.

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/2HjOCNU

Ilmoittautuneet näkee realiajassa täältä: https://bit.ly/2HRPqqh


Hinta:
5€ / kuski, maksetaan samalle tilille kuin ratamaksut tai käteisellä paikan päällä (mieluiten tasaraha). Varsinaista ratamaksua ei tarvitse maksaa, ellei halua jäädä kilpailuiden jälkeen ajamaan normaaleille ajovuoroille.

Kerholla on transpondereita lainattavaksi 5€ / kuski. Transponderin vuokraamista varten on hyvä ottaa radion vastaanotin ennakkoon esiin siten, että transponderin saa tökättyä ripeästi vastaanottimeen kiinni. Esim. traxxasen autoissa vastaanotin on koteloitu, joten kotelon kansi on hyvä viritellä aukiasentoon kisojen ajaksi.

IBAN tilinumero: FI66 1400 3000 1428 42
Saaja: Fullspeed RC Sport Oy
Viesti: Nimi, aloittelijarallit, HakkilaPalkinnot:
Pieni muisto kaikille osallistujille.Säännöt:
Erittäin vapaat harrasmiessäännöt. RTR-autot (eli, Ready To Run/Race) enemmän kuin tervetulleita. Suositellaan 1:10-kokoluokan autoja, mutta pienemmälläkin voi osallistua. Muista että jos autolla on ajettu ulkona, tulee se ennen sisäratakäyttöä putsata kunnolla!Rengasvinkit:

Ajetaan tällä kertaa EOS-radalla. Näin kauden lopuksi voi laittaa vaikka setin suht hyviä minipinnejä alle, vaikka cactus olisikin se oikea rengas EOS-matolle.

Mikä tahanasa musta pyöreä. Kisat ajetaan betoniradalla ja sillä toimii parhaiten Schumacherin minipin. Krossiradalla pitoaineiden käyttö kielletty sekä millään tavalla märkien renkaiden kanssa ei radalle ole asiaa.

Kilpailun johto:
Kimmo Sukanen, rc10-palstan yksityisviestiä voi laittaa tästä YVPaikka:
Kilpailut järjestetään Fullspeed Ryn Hakkilan sisäradalla. Tarkemmat saapumisohjeet löytyy kerhon sivulla.Vanha Porvoontie 231
Vantaa
C1 rappu, 3 krs

https://www.fullspeedrc.fi/hakkilan-sisaradat/

Kerhon sivuilta löytyy hieman lisätietoa siitä mitä kilpailuissa tapahtuu tämän sivun alalaidasta.

« Viimeksi muokattu: 23.04.18 - klo: 22.41 kirjoittanut Kimmo S »

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 9.12.
« Vastaus #1 : 05.12.17 - klo: 13.52 »
Ohjeita ilmoittautumisen tekemiseen

Ajantasainen ilmoittautumislinkki löytyy aina ketjun ensimmäisestä viestistä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon myrcm:n kautta. Ilmoittautuminen ei ole sitova. Ilmoittaudu mieluummin varmuuden vuoksi kuin jätä ilmoittautuminen kisapaikalle. Tämä nopeuttaa kilpailuiden aloittamista, koska ylimääräiset kuskit on nopeampi poistaa kisaohjelmasta kuin uudet lisätä.

Myrcm on kilpailujen ajanottojärjestelmä ja se tarjoaa www-lomakkeen ilmoittautumisen tekemiseen. Ilmoittautumisen voi tehdä kertaluontoisesti ilman rekisteröitymistä tai kirjautumisen kautta kirjautuneena käyttäjänä. Myrcm-tilin luominen on ilmaista ja rekisteröitynyt käyttäjä pääsee mm. jälkikäteen korjaamaan ilmoittautumistaan  joten rcm-tunnus kannattaa luoda. Ilmoittautumisen muokkaukseen pääsee myrcm:ssä kirjautumisen jälkeen sivun yläpalkin "administration"-kohdasta.

Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen

Jos haluaa ilmoittautua molempiin luokkiin, eli buggyihin sekä correihin, niin sitten pitää täyttää ilmoittautumislomake kahteen kertaan.

Tärkeintä on valita oikea luokka, eli Event Section sekä täyttää oikea nimi, sähköpostiosoite sekä ponderin numero (jos on).
 • M4-10 = Buggyt. Tarkastiottaen tämä tarkoittaa "Maastosarja 4-veto, 1/10 -kokoluokka", mutta takavedot M2-10 sekä M4-10 nelivedot menevät nyt saman otsikon alla.
 • SC4-10 = Shourt Course / Corr -autot. SC = Short Course ja samaan tapaan SC2-10 ja SC4-10 luokat on yhdistetty saman otsikon alle.

Jos haluat vuokrata ponderin tai edes pohdit sitä, niin kirjoita tästä viesti lisätietokenttään. Näin osaamme tarvittaessa hankkia paikanpäälle lisää pondereita.

Vaikka et käyttäisi kisassa ponderia, ilmoittaudu silti kisaan. Näin tiedämme kuinka monta kuskia kisoihin on tulossa!

Kuva malliksi täytetystä ilmoittautumislomakkeesta:

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 9.12.
« Vastaus #2 : 09.12.17 - klo: 14.22 »
Ensimmäiset aloittelijarallit on nyt paketissa ja kiitos kaikille osallistujille! Homma toimi tosi hyvin. Eritasoisia kuskeja oli laidasta laitaan, eli kaikille löytyi sopiva kilpakumppani ketä vastaan kisata! Haastavinta kisatilanteessa on omien hermojen hallitseminen, vaikka kyseessä on kuinka leikkimieliset kerhokisat tahansa. Vaikea on malttaa ajaa sopivaa vauhtia ja pitää auton hallinnassa! Kierrosajat vaihteli kuskeilla reilun 20 sekunnin kierroksista minuuttiin, eli kaikki vain rohkeasti mukaan ensikerralla!

Pidetään seuraavat rallit joskus Tammikuun alkupuoliskolla, kerron tarkemman päivän vielä ennen joulua.


Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 20.1.2018
« Vastaus #3 : 27.12.17 - klo: 22.50 »
Ajetaan seuraavat aloittelijarallit 20.1.2018 Hakkilan betoniradalla. klo 9 pääsee taas treenaamaan ja kisat alkaa kello 10.

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 20.1.2018
« Vastaus #4 : 14.01.18 - klo: 23.59 »
Ilmoittautumislinkit lisätty, tervetuloa!

EOS-radalla on samaan aikaan toiset kisat käynnissä, joten hallille voi tulla ihan vain vaikka katsomaan kisaamista.

Poissa JockIng

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 20.1.2018
« Vastaus #5 : 16.01.18 - klo: 14.15 »
Voiko osallistua kisoihin vaikka ei kuulu seuraan. 9v aloittelia olisi mahdollisesti kiinnostunut.

Yst.terv,
Joakim

Poissa mustikka

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 20.1.2018
« Vastaus #6 : 16.01.18 - klo: 15.06 »
Voiko osallistua kisoihin vaikka ei kuulu seuraan. 9v aloittelia olisi mahdollisesti kiinnostunut.

Yst.terv,
Joakim

Voi niinkuin ensimmäisessä viestissä lukee.

"Fullspeed RC toivottaa kaikki kerhosta ja iästä riippumatta tervetulleiksi aloittelijaralleihin!"
Tekno: EB48.3, EB48.4, EB410, Xray XB9, Yokomo BD7

Poissa JockIng

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 20.1.2018
« Vastaus #7 : 16.01.18 - klo: 17.29 »
Kiitos vastauksesta, sori en huomannut tota lausetta.

Yst.terv,
Joakim

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 24.2.2018
« Vastaus #8 : 30.01.18 - klo: 14.11 »
Vaikka aloittelijaralleissa kaikki (no ehjänä maaliin päässeet) ovat voittajia, lopputulokset kiinnostavat silti aina! Kisa oli yllättävän tasaista. Suurin osa kuskeista tuli maaliin kussakin erässä lähes samalta kierrokselta ja kisa meni melkeinpä sekunttipeliksi!

20.1. rundin tulokset:

Buggyt
1 Palonen jr.
2 Eero Häkämies
3 Oskari Sukanen
4 Jere Kyllönen
5 Olli Sukanen

Corrit
1 Ville Paasto
2 Ingman Joakim
3 Palonen jr.
4 Lauri Vuokko
5 Daniel Frejborg
6 Theo Ingman

Seuraavat kisat ajetaan lauantaina 24.2. Tervetuloa kaikki mukaan! Kisassa voi ajaa myös ilman ponderia porukan jatkona ja välttämättä ei tarvitse edes joka erään osallistua.

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 24.2.2018
« Vastaus #9 : 16.02.18 - klo: 19.48 »
24.2. on seuraavat rallit. Laitan ilmoittautumisen auki viimeistään ensiviikon alussa. Tervetuloa!

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 24.2.2018
« Vastaus #10 : 20.02.18 - klo: 18.54 »
Ilmoittautumislinkit lisätty.

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 24.2.2018
« Vastaus #11 : 25.02.18 - klo: 21.31 »
Syysloma, sairastumiset ja kaluston rikkoutumiset verottivat osanottoa ralleihin, mutta loppujen lopuksi saatiin hyvät kisat aikaan. Rallitikkarit pokkasi itselleen kolme Ruutulipulle asti selvinnyttä kuskia järjestyksessä:

1   Niilo Laurila
2   Oskari Sukanen
3   Niilo Gillberg

Yritetään ajaa vielä ainakin yksi ralli kevään aikana. Tämä riippuu siitä miten rata on vapaa muilta kilpailuilta ja saadaanko hallin vuokrasopimukseen jatkoa vai ei.

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« Vastaus #12 : 26.03.18 - klo: 22.28 »
Maaliskuulle ei löytynyt sopivaa viikonloppua ralleille, mutta pidetään sisäkauden huipentava grande finale aloittelijaralli huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, 28.4. lauantaina 9-13.

Kesällä otetaan myös parit aloittelijakisat ulkoradalla lavangossa!

Poissa softis

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« Vastaus #13 : 06.04.18 - klo: 09.47 »
Saako kilpailuihin osallistua kerhon ulkopuoleltakin?

Poissa *remppa*

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« Vastaus #14 : 06.04.18 - klo: 10.57 »
Saako kilpailuihin osallistua kerhon ulkopuoleltakin?

Ilmanmuuta rallit on tarkoitetu ihan kaikille aloittelijoille kuuluu kerhoon tai ei!

TERVETULOA!
Pumilio Racing www.pumilio.fi "osat joita et löydä kataloogeista"

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« Vastaus #15 : 23.04.18 - klo: 22.46 »
Ajetaan 28.4. lauantaina vielä yhdet Aloittelijarallit Hakkilan sisäradalla. Kelit on jo melko keväiset, joten katsotaan kuinka paljon saadaan kuskeja paikalle. Jos väkeä on vähemmän, niin ajetaan suht tiiviillä aikataululla kisat läpi ja tämän päälle voi sitten ajaa halutessaan vapaata treeniä.

Ilmoittautumislinkki on lisätty ensimmäiseen viestiin.

HUOM! Koska betonirata purettiin messuja varten ja hyvien kelien myötä kuskit on siirtynyt melko pitkälti jo ulkoradalle. Ei betonirataa enää rakennettu viikoksi, ja koska EOS-rata on valmiina, niin ajetaan kisat EOS-radalla!


Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Fullspeed RC Aloittelijarallit 28.4.2018
« Vastaus #16 : 07.05.18 - klo: 13.47 »
Hyvät rallit saatiin ajettua 28.4. Katsotaan jos ehdittäisiin kesälläkin ajaa ralleja jossain muodossa. Viimeistään syksyllä taas sisäkauden alettua järjestetään lisää aloittelijaralleja!