Kirjoittaja Aihe: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017  (Luettu 3922 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa bcan

 • RSRCA
  • Profiili
Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« : 10.12.17 - klo: 13.29 »
Tulokset löytyy tuolta: http://bit.ly/2B8rdeo

Kiitokset kilpailijoille ja onnitelut voittajille.

Kiitokset myös sarjan tukijoille RCKauppa ja RCCenter sekä Turun Rock Academylle äänentoisolaitteiden lainasta.

Ja tietysti myös kilpailua tekemässä olleille, erityisesti Mikko, Ilkka ja August sekä buffan porukka
| TeknoRC.fi | TeknoRC SCT410.3 | Tamiya M-07 |

Poissa micsa.fi

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #1 : 11.12.17 - klo: 10.27 »
Kiitokset Turun porukoille mainion kisan järkkäämisestä. Hauskaa ja tasaista kisaamista taas kerran koppiautoilla.

Linkin takaa löytyy soittolista jossa kuvaamani videot kisoista. Ihan kaikki A-finaaleja en saanut talteen muistikortin ehtyessä. Kirsikkana kakun päällä "Speed Devil Warmup Special":

https://youtu.be/WNVVyuer74s

Koko soittolista:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLenrMPEXKDxXNcRYl_OU60KI1ua8jnysw
Wacky Stack Racing Team

Poissa Mölli

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #2 : 11.12.17 - klo: 12.13 »
Kiitokset Turun porukoille mainion kisan järkkäämisestä. Hauskaa ja tasaista kisaamista taas kerran koppiautoilla.

Linkin takaa löytyy soittolista jossa kuvaamani videot kisoista. Ihan kaikki A-finaaleja en saanut talteen muistikortin ehtyessä. Kirsikkana kakun päällä "Speed Devil Warmup Special":

https://youtu.be/WNVVyuer74s


Suolaa kun vielä saisi, kun ei kirvele riittävästi. :grin:
AE B6, Dex8, Ultima SC, Axial SCX10

Poissa tvih

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #3 : 11.12.17 - klo: 15.37 »
Kiitokset tosiaan järjestäjille ja kanssakisaajille ralleista. Sentään selvisin oikeasti paikalle asti tällä kertaa, vaikka odotetusti sitten aika tuskaisissa merkeissä menikin fyysisen olotilan puolesta.

Rata oli oikein kiva, joskin ramppimutkien välisen 180-mutkan matto meni arkkivihollislistalle - ja vielä kun muutenkin osais ajaa (ja jaksais konffata kunnon sisäratasetupit, nythän menin ihan ulkosetupeilla) ;) Pahoittelut kanssakisaajille muutamasta väliin jääneestä nostovuorosta sekä parista ikävästä peräänajosta, tuo jarruttaminen tahtoo mulle olla vieläkin vähän uusi käsite. Jarruttelin siellä varmaan enemmän kuin koko kesän ulkoajoissa yhteensä, varsinkin tuupilla joka tykkäs puskea ihan liikaa ilmeisesti turhan paksun diffiöljyn takia. Muutenkin tuo muiden autojen seassa ajaminen vielä varsin outoa, mikä näkyi välillä myös ohitus tilan antamisen hankaluutena (ja oman suorituksen kannalta tilan antaminen välillä johti katolleen päätymiseen). Noh, nämä on näitä henkilökohtaisia kehityskohteita.

Noin muuten yksi pieni miinus mikä tuli mieleen oli se radan sisäänkäynnin ruuhkaisuus. Siinä kun oli katsojaa, tulostaulun ihmettelijää, seuraavan erän kuskia ym pakkautuneena aina kun olis itse tarttenut olla autoa hakemassa katsastukseen ja/tai mennä mekkaushuoneseen sun muuta pikku kiirettä. Varsinkin kahta luokkaa ajaessa siinä vaiheessa kun finaaleihin mentiin haittasi hieman toimintaa (ilman ko. ruuhkaa ei hätää varmaankaan olisi ollut).

Poissa JockIng

 • Tulokas
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #4 : 11.12.17 - klo: 18.08 »
Kiitos, oli todella hyvin hoidetut järjestelyt ja äänijärjestelmä oli mielestäni todella iso plussa kun mekkaustilassakin pystyi periaatteessa seuraamaan kisoja. Kiitos myöskin kanssakilpailijoille!

Vääntö oli hyvä myös tuuppiluokan B-finaaleissa ja oli kiva huomata että pystyi välillä jopa haastamaan ryhmän kärkinimet Juuso Rauäng ja Aki Kaukovirta. Viimeisessä erässä tuli sitten stop & go rangaistus allekirjoittaneelle, pahoittelut peräänajosta Juusolle, joka muuten ehkä olisi voinut voittaa kaikki neljä B-finaalia?

Seuraava kisapaikka on sen verran kaukana Raaseporista että täytyy valitettavasti jättää väliin, mutta nähdään Hakkilassa ja/tai Ulvilassa!

Terveisin,
Joakim

Poissa mamyllyn

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #5 : 12.12.17 - klo: 11.01 »
Hoplaa,

Kiitokset Turkuun kisapäivästä kuten myös kaikille paikalla olleille kuskeille!
Äänentoisto oli nyt selvästi aiempaa parempi, eli oikeeseen suuntaan ollaan menossa.

Isosti myös onnea Mikolle todella kovasta suorituksesta nelkuissa -kuten myös toiselle Mikolle tuuppien osalta  :afro:

Nähdään seuraavaksi Äänekoskella,
Terveisin Martti
« Viimeksi muokattu: 13.12.17 - klo: 13.37 kirjoittanut mamyllyn »

Poissa Loomis

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #6 : 12.12.17 - klo: 16.22 »
Näytti sen verran hauskalta että pitää itsekin harkita taas korri.. Laitetaan wj kisoihin tulokset käytävän puolelle niin ehkä vähän helpottaa ruuhkaa.

Mun kameraan tarttui finaaleista koko 3/4 kierros ja 4/4 a-finaalit. Varikolta en ehtinyt ikävä kyllä kuvaamaan, mut ehkä ens kerralla sitten ;)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLYv0ODzgz868tmFGJqfTs-5f1pHuGchaw

Poissa Janne A

 • Veteraani
  • Profiili
  • finRC.com
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #7 : 13.12.17 - klo: 08.14 »

Poissa SepiMies

 • Turun Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: Tulokset: SC WinterCup II 9.12.2017
« Vastaus #8 : 23.12.17 - klo: 12.34 »
Unohtunut tännekkin kirjoitella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Omasta puolesta kiitokset niin kilpailijoille kuin myös kaikille kisojen järjestämiseen osallistuneille. Kisat ainakin tuntuivat rullaavan mukavasti, mitä nyt kertaalleen ajanotto aiheutti lisää ohjelmaa.

Itse kisaan lähdettiin luonnollisesti hakemaan voittoa. Treeneissä oli vähän tahmeaa, ajorytmiä ei tahtonut saada kuntoon ja virheitä tuli varsin runsaasti. Toiseen treeniin sai kuitenkin sen verran ajamisesta kiinni, että reseedin kautta pääsi alkueriin lähtemään 2. sijalta. Alkuerissä oli edelleen jokseenkin tahmeaa ajamista ja lipsumista tapahtui vähän siellä täällä. Siihen vielä kun lisättiin joka erässä tapahtunut ruuhkaan juuttuminen, niin meinasi pistää kiehumaan. Tosin pelkästään sen takia, ettei saanut itsestä parasta irti. Finaaleihin kuitenkin sijalta 4. tietäen, että 7 minuuttia on pitkä aika ja itse käytin nössöä, mutta varmaa ajolinjaa tuplapöydän yli.

Finaaleissa sai lopulta ajorytminkin kuntoon osaltaan varmaan senkin takia, että 4. ruudusta sai melko rennosti lähteä tarkkailemaan kärjen virheitä. Kärjen takana roikkuen pääsi ekassa finaalissa kiipeämään jo 2. sijalle ja hyvässä tarkkailuasemassa oltiin jopa erävoittoa ajatellen. Kuitenkin yllättävä törmäys ajolinjalle siirtyneeseen mattorullaan katkaisi nousun ja varmahkon 2. sijan. Kuitenkin sijalla 3. maaliin. Toisessa finaalissa kärjellä oli jälleen ohjelmaa ja pääsin nousemaan turvalliseen 6s johtoon ja kruisaillen erävoittoon kovalla erätuloksella. Kolmas finaali alkoi kuten kaikki muutkin, kärjellä oli ohjelmaa ja itse pääsi nousemaan kamppailemaan Samulin kanssa erävoitosta. Pienen oman virheen seurauksena auto erän loppupuolella katolleen ja Samuli sai kruisailla voittoon. Viimeiseen finaaliin sai lähteä melko rennosti, sillä pisteitä laskien oma 2. sija oli jo varma, enkä varsinaisesti uskonut erävoittoon Samulin ajaessa todella kovaa ja varmasti. Kuitenkin kärjen kantaan roikkumaan ja kyttäämään virheitä. Ensin Juuso poistaa itsensä edestä ja hetkeä myöhemmin Samulille tulee iso virhe pitkällä tuplapöydällä. Hetken Panden perässä ja Pandekin tekee virheen. Loppuerä meneekin tarkkaillessa muiden vauhtia ja kun huomaa ettei takaa tulla lähemmäs vaikkei limitille puristakkaan, rennolla ajolla lopulta erävoittoon ja tulosvertailulla kokonaisvoittoon.

Jälkiviisaana olin kärkiporukasta ainoa, joka luovutti pitkän hypyn ylittämisen yhdellä ja ajoin sen jatkuvasti kahdella yli. Takkiin tuli näin videolta tutkittuna ~0,4s/kierros, mutta tämän eron ajoin muulla kierroksella kiinni. Kärkinelikko olikin vauhdillisesti aivan jäätävän tasainen. Mutta oma nössötaktiikka oli varmin ja muut tekivät vähintään yhden virheen finaaleissa pitkässä hypyssä, minkä johdosta itse taisin olla eniten pyörillään. Kaatoon kulunut 3 sekuntia on pitkä aika ajaa kiinni, jos muut eivät tee virheitä.

Kiitokset vielä Tekno RC sekä RcCenter. Kuin myös sarjaa tukemassa oleva RcKauppa.

Tästä jatketaan taas helmikuussa Hakkilassa, Äänekoski jää itseltä ikävästi muiden kiireiden takia väliin.

-Mikko M. #3-
Tekno RC Team Driver
SCT410.3, EB48.3, NB48 2.0, Losi 22SCT 3.0