RC Center

Kirjoittaja Aihe: RC10 oma Discord kanava?  (Luettu 2224 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Make00

 • Jäsen
  • Profiili
RC10 oma Discord kanava?
« : 26.12.17 - klo: 15.38 »
Onkohan tuollaista tehty jo? Voisi olla ihan hyödyllinen idea(ko)?
Yokomo MR-4TC & HPI Cyclone TC

Poissa mcly

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
Vs: RC10 oma Discord kanava?
« Vastaus #1 : 27.12.17 - klo: 14.18 »
Haluaisitko kertoa asiasta tarkemmin niille jotka eivät tiedä mitä Discord tarkoittaa? Voisi auttaa porukkaa ottamaan asiaan kantaa  :smiley:
[Team Durango DESC10] Sanwa MT-4, Tekin RX8 Gen2, Tekin T8 G2 2650kv, Savôx 1258TG

Poissa Make00

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: RC10 oma Discord kanava?
« Vastaus #2 : 30.12.17 - klo: 18.10 »
Toki!

Eli tiivistettynä discord on foorumi/chat ohjelma realiajassa. Tätä käyttävät paljon pelejä pelaavat ihmiset, jotka esim etsivät peliseuraa yms.

Mutta discordissa on myös paljon kanavia foorumeille, esim netistä löytyvät TechBBS ja Fintendo löytyvät sieltä kanssa, periaate on sama, mutta itse tykkään siitä että siellä pystyy myös puhumaan jos löytyy mikkiä tai headsettiä ja realiajassa keskustelu on jotenkin paljon jouhevampaa kuin perinteisen foorumilla kirjoittelun, tämähän on tietenkin oma mielipide.

Kanavalle pystyy myös tekemään omia "huoneita" esim jos otetaan vaikka RC10:lle oma kavana, sen huoneet voisi olla aivan samatkuin täällä; yleinenkeskustelu, sähköautot jne.

Discordi on myös ladattavana puhelimeen ja sen käyttö on todella helppoa.

Ehkä selitin huonosti kyseisen ohjelman idean, mutta netistä kyllä löytyy vielä enemmän tietoa jos kiinnostaa, itsellä tuli ehdotus mieleen kun olen siirtänyt foorumeile kikkailun sinne, niin voisi ehkä tämäkin toimia siellä :)
Yokomo MR-4TC & HPI Cyclone TC

Poissa Pauli4x4

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: RC10 oma Discord kanava?
« Vastaus #3 : 31.12.17 - klo: 10.54 »
Mitä jos vaikka koitettais vaan pitää nämä perinteiset foorumit hengissä, kun näissä tieto säilyy vaikka seuraavillekin sukupolville? Ihan tarpeeks on jo nuo facebookit sun muut twiitterit rokottanut foorumeilta käyttäjiä pois...