Kirjoittaja Aihe: Uutta tekniikkaa Kyoshon RC veneeseen?  (Luettu 7225 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Maranzi

  • Uusi jäsen
    • Profiili
Uutta tekniikkaa Kyoshon RC veneeseen?
« : 19.02.18 - klo: 19.52 »
Tervehdys,

sain käsiini vanhemman Kyoshon TwinStorm 800 -veneen, ja olisi mukava laittaa siihen harjatonta / LiPo -tekniikkaa. Siinä on nyt kaksi moottoria yhdistettynä yhteen potkuriakseliin, ja molempiin moottoreihin menee kaksi virtapiuhaa, ja Nimheillä on toiminut aikanaan. Veneessä on vesiletkut jäähdytystä varten eli vesijäähdytteiset osat pitäisi osata valita, esim HobbyKingistä...

Multa löytyy Sanwa autoradio (MT4) ja siihen yksi ylimääräinen vastari. Eli veneeseen pitäisi osata valita sopivat vesijäähdytteiset nopari, moottori / moottorit, ja akku / akut, jotta pääsis pojan kanssa kesällä leikkimään :) :) :) Plus mitähän muuta kannattaa uusia, propelli ehkä?

Kannattaako pyrkiä asentamaan edelleen 2 harjatonta moottoria, vai kulkeeko jo yhdellä ns riittävästi?

Kyseessä on juurikin tämä laite: https://www.digitec.ch/en/s1/product/kyosho-ep-twinstorm-800-readyset-kt6-rc-watercrafts-294833Poissa Mikael77

  • Uusi jäsen
    • Profiili
Vs: Uutta tekniikkaa Kyoshon RC veneeseen?
« Vastaus #1 : 20.02.18 - klo: 10.26 »
Multa löytyis ylimääräinen vähän käytetty säädin. Malli on Dynamite 80A, kestää 2-6s lipot.

Poissa tomppa82

  • Rovaniemen pienoisautoilijat
    • Profiili
Vs: Uutta tekniikkaa Kyoshon RC veneeseen?
« Vastaus #2 : 03.05.18 - klo: 16.56 »
Hieman jo vanha aihe, eikä tietoa onko kysyjä jo päättänyt, mitä laittaa. Mutta kyllä sen saa kulkeen yhdelläkin koneella riittävästi. Omassa RC-veneessä 1900kv ulkopyörijä ja kulkua suoravetoisena 4S- (2x2S)-lipoilla ihan jo mukavasti, ainakin aloittelijan tarpeisiin. Tuossa kysyjän kyoshossahan on ilmeisesti jonkunmoinen alennusvaihde, jota itse en näkisi tarpeelliseksi.

Edit:veneeni siis hobbykingin surge grusher, joka suurinpiirten samaa kokoluokkaa twinstormin kanssa, ehkä hitusen voi olla pienempi. Tyypiltään tosin katamaraani.
« Viimeksi muokattu: 03.05.18 - klo: 17.17 kirjoittanut tomppa82 »
Ajokunnossa LRP Blast S10 TX2 ja Surge grusher-vene.
Lisäksi muutamia innostusta odottavia auto-projekteja