Kirjoittaja Aihe: Latrax teton, prerunner, rally 1:18  (Luettu 5807 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa iemelrc

  • Jäsen
    • Profiili
Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« : 10.04.18 - klo: 09.13 »
Ei ollu kunnollista ketjua vielä autoille, joten ajattelin alottaa uuden ketjun kaikille noille latrax autoille, jos saatas kokemuksia ja vinkkejä kehiin kyseisistä malleista.
Minäpäs alotan. Elikkä minulta löytyy tetoni, jossa hobbywingin ezrun a1 combo, teräksiset vetarit, servona savöx, diffit metalliset. 2s lipolla ajelen ja auto on todella pirteä. moottori ku kiertää yli 7000kv niin autoa vaikea jo hallita nuissa nopeuksissa. Todella hauska laite mielestäni. Jos saisin videopätkää ajosta jotenkin liitettyä tänne niin voisin pistää.

Poissa iemelrc

  • Jäsen
    • Profiili
Vs: Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« Vastaus #1 : 10.04.18 - klo: 13.38 »
https://youtu.be/6RHaffHYzUo
tuossa on lyhyt videopätkä. Pintakaasulla menee märällä asfaltilla nätissä driftingissä. Tetonin kumet vaikutti aluksi turhan kovilta, mutta kyllä ne alko pehmenemään kun pari akullista pääs suttaamaan asfaltilla talven jälkeen.


Poissa iemelrc

  • Jäsen
    • Profiili
Vs: Latrax teton, prerunner, rally 1:18
« Vastaus #2 : 13.04.18 - klo: 20.41 »
https://www.dropbox.com/sh/y3snff0jziqmgfu/AADmKwO2JxUDERJBIQxUOb5da?dl=0
Iltaa. Tuolla muutama kuva modauksista. Eli prerunnerin punainen sc kori sopi ihan jees tohon, prerunnerissa on vaan pidempi alusta mut veistin vähän etukaaria niin mielestäni passaa ihan ok. Sit e-revo 1:16 koria testasin ja vaikka tulee yli perästä aika paljon niin omaan silmään ei näytä pahalta. Tietenkin makuasioita nämä ja niistä voijjaan kiistellä.
Sitte modauksista vähän jatkoa, eli jousiin lisäsin traxxas 1:16 jouset lisäksi, toi hyvin jäykkyyttä ehkä aavistuksen liikaa mut ihan ok. sähköt kävin läpi ensin siveltämällä lakkaa ja sit ruiskutin vielä päälle. Moottorilla jäähdytyssiili, jossa kiinni tuuletin, tuulettaa samalla moottoria sekä noparia. Tuulettimessa oli valmis liitin ja virran otin suoraan vastarilta. Renkaat on vakiot ja jotkut hieman isommat offroad renkaat vois olla jees, tois lisää maavaraakin. Kertokaahan omia kokemuksia keltä auto löytyy ja mitä modauksia ootte tehneet.