EA Import

Kirjoittaja Aihe: Itäisessä kantakaupungissa (HKI) mekkaus/ harrastetilaa tarjolla  (Luettu 5760 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa iippo777

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Tervehdys.

Alustavasti voi kysellä minulta lisää privalla tietoa ko. Asiasta. Meillä on ko. Tallin soppari katkolla (päävuokralainen irtisanonut) ja mikäli saadaan ko. Talli siirrettyä meidän omalle ry:lle (ei RC-kerho) niin otamme mielellään myös RC harrastajia tai heidän tavaroitaan sinne.

Itse olen ko. Tallissa ollut mukana useita vuosia ja minua on palvellut hyvin, eli minulla on ko. Tallissa sähkö sekä nitrolaitteet ollut säilössä ja minulla on oma pöytä jne ko. Tilassa.

Kyselen onko muilla pk-seudulla karannut käsistä harrastus ja on kertynyt hyllyihin enemmän tavaraa, kun puoliso, asunnon säilytystilat tai oma mielenterveys kestää katsella päivittäin.

Kulku 24/7 omilla avaimilla.
Hintaan kuuluu sähköt, vesi (tila on lämmin)

Mahdollisuus säilyttää RC-kamojen lisäksi kaikkia muita härveleitä pl. 1/1 koon autoja. Toimii kaikkien moottoripyörien, kelkkojen, mönkijöiden tms säilytykseen ja mekkaukseen.

Hintalupaus 60€/kk tai (matalampi mikäli splittaamme RC:eille paikkoja) tai korkeampi mikäli otat isomman tilan.

Huom. Alustava kysely. Tila on vanha joten turha odottaa mitään laboratorio oloja, mutta hinta on sopiva johtuen tilan puutteista ja kunnosta. Ei ole mikään prätkäkerho tms vaan miesten askartelutila.

Ps. Tila on toiminut nykyisessä käytössään kymmeniä vuosia ja tarkoitus olisi, että näin jatkuisi pitkälle tulevaisuuteen. Olemme (hallia itselleen haalivat tyypit) olleet tilassa vuosituhannen alusta ja mitään ongelmaa omien tavaroiden säilyvyyden tai kunnioituksen kanssa ei ole koskaan ollut. Jatkossakin valkkaamme vuokralaiset hyvin tarkasti, kun aina on mennyt kivasti tähänkin saakka.

Talouspuoli on turvattu myös pitkäikäisyyttä miettien ja taustalla tulee toimimaan ry, jonka tarkoitus ei ole kerätä omaisuutta vaan edistää moottoripyörä harrastusta. Tilassa tulee olemaan paljon harrastepyöriä mm. Krossi, trial, enduro jne. Eli tila ei ole mikään liivikavereiden kerhotila tms.
« Viimeksi muokattu: 13.04.18 - klo: 09.36 kirjoittanut iippo777 »