Kirjoittaja Aihe: Lähetin-vastaanotin yhdistäminen  (Luettu 11905 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa tarkkis

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Lähetin-vastaanotin yhdistäminen
« : 04.06.18 - klo: 09.57 »
Moi! Minulla on Flysky FS-GT2E lähetin ja FS-A3 vastareita. Miten näitä yhdistäessä homma käytännössä menee? Vaihtaako lähetin vastaanottimen taajuudelle, kun näitä yhdistää, eli lähettimen taajuus muuttuu? Miten saan sitten lähettimen jälleen aiemmin käyttämäni vastaanottimen taajuudelle? Pitääkö aina tehdä vastaanottimessa "silmukka"operaatio (binding-plug), kun haluaa tehdä lähettimestä ja vastarista parin? Tämä tarkoittaa, että auto pitäisi avata (kori pois), että pääsee vastariin käsiksi...
Tavoitehan olisi, että autoissa olisi vastarit paikallaan, ja näitä kaikkia voisi käyttää yhdellä samalla lähettimellä. Mutta miten pääsee kätevästi näiden eri vastarien pariksi?

Poissa Tony_L

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Lähetin-vastaanotin yhdistäminen
« Vastaus #1 : 04.06.18 - klo: 11.32 »
Radioon pystyy varmaan eri muistipaikoille bindaamaan eri autot? Näin ainakin toimii monissa muissa mankoissa jolloin vaan vaihtaa mankasta muistipaikan numeroa ja siihen paikkaan yhdistetty auto alkaa liikkumaan.
Team associated RC8B3.1

Poissa mikari

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Lähetin-vastaanotin yhdistäminen
« Vastaus #2 : 13.06.18 - klo: 12.38 »
Kiitos 20 vuodesta!

Poissa tvih

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Lähetin-vastaanotin yhdistäminen
« Vastaus #3 : 13.06.18 - klo: 12.56 »
Sanwa MX-V:ssähän esim. jos bindas monta vastaanotinta, se ohjasti kaikkia niitä kerralla jos olivat samaan aikaan päällä huolimatta siitä mikä malli oli valittu :laugh: En oo tullut kokeilleeksi tekeekö MT-S samoin mutta veikkaisin että tekee, koska siirrän vastareita autojen välillä ja toimii ilman että on jokaiselle muistipaikalle erikseen pitänyt bindata.

FS-GT2E:ssä ei sitä mallimuistia ole, mutta olen ymmärtänyt tuon bindauksen niin päin, että se vastaanotin muistaa ohjaimen, ei niinkään toisin päin. Eli tuohonkin pitäisi monta vastaria saada kytkettyä, joutuu vaan tekemään trimmisäädöt ym. joka kerta uusiksi kun autoa vaihtaa (ja katsottava ettei monta autoa päällä kerralla :wink:). Joka tapauksessa jos sulla ne vastarit jo on, niin helppohan se kokeilla.
« Viimeksi muokattu: 13.06.18 - klo: 13.00 kirjoittanut tvih »

Poissa mikari

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Lähetin-vastaanotin yhdistäminen
« Vastaus #4 : 13.06.18 - klo: 13.11 »
Joo näin on, kaikki voi parittaa valmiiksi, säädöt vaan sitten tehtävä joka ajokerta
Kiitos 20 vuodesta!