RC Center

Kirjoittaja Aihe: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit  (Luettu 2340 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Kiitokset kaikille talkoolaisille ja kisapäivän toimihenkilöille sekä kaikille kilpailijoille - te teitte nämä mukavat kisat :azn:

Kiitokset myös kerhokisoja tukemassa mukana olleille:

- RCtarrat.com (www.rctarrat.com)


- Hobby Factory (www.hobbyfactory.fi)


- RC-ratakeskus (http://www.rc-ratakeskus.com/)


- EuroRC (https://fi.eurorc.com/)Ja tänään nähtiin runsaasti niin tiukkoja tilanteita ja taisteluita kuin herrasmiesmäistä ajoa  :grin:

Oli ilo nähdä runsaasti uusia kuskeja ottamassa ensiaskeleitaan rata-autoilla kisaamisessa ja stanukuskien huikeata kehitystä :azn:

Ratamestari 2019-kerhokisasarjan 2. osakilpailu pidetään keväällä ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan rc10-foorumilla heti, kun se tiedetään. Joten olkaahan kuulolla ja tervetuloa toiseen ja ratkaisevaan kisaan!

Muutamat kommentit noista palautelipuista poimin tähän, jotka omalla tavalla mielestäni kuvaa hyvin tämän päivän kisoja:

"Pirun hyvää reeniä ennen 'virallista' kerhocup sarjaa!"

"Mukava kilpailu ja halpa osallistua. Ajan täällä ennemmin kuin FTT-kisoissa"


Ja sitten päivän tulokset:

Mini
1. Rauno Kallionpää
2. Antti Halonen
3. Juha Halonen

Rookie
1. Jani Kaasalainen
2. Eerik Povenius
3. Jesse Hartikainen
4. Veikka Poutanen
5. Jyrki Povenius

Stanu
--- A-finaali ---
1. Petri Oksanen
2. Tuomas Murto
3. Artti Viitaniemi
4. Sisu Seppälä
5. Antti Seppälä
6. Joenna Oksanen
7. Juho Tamminen
--- B-finaali ---
8. Ilpo Koivisto
9. Teemu Knaapi
10. Hiski Rönkkönen
11. Ilpo Saarinen

Viri
--- A-finaali ---
1. Kim Elfström
2. Leevi Martikainen
3. Markku Seppälä
4. Sami Takkinen
5. Joonis Oksanen
6. Jona Oksanen
--- B-finaali ---
7. Timo Keränen
8. Janne Kiiski
9. Artti Viitaniemi


Tarkemmat tulokset löytyy täältä:

Pepe avatkoon virallisen tulosketjun, mutta tässä linkki MyRCM:n tulospalveluun. Luokkakohtaiset lopputulokset löytyvät ao. linkistä valitsemalla "luokka" -> Rankinglist -> Final

http://bit.ly/ratamestari-tulokset

Kiitos omasta puolesta kaikille osallistujille, niin kilpailijoille, järjestäjille kuin yleisöllekin. Aamun ajanottosilmukkaongelmien ratkettua kellotus sujui mallikkaasti.

-Erno


Sana on vapaa jälkikommenteille ja -peleille  :wink:
« Viimeksi muokattu: 17.10.18 - klo: 15.32 kirjoittanut Pepess »

Poissa Screwed

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #1 : 14.10.18 - klo: 22.19 »
Olihan taas tiukat kisat virissä Leevin kanssa. Kahdessa viimeissessä alkuerässä joutui painaa 110% että pääsi paalulle finaaliin. Yhtään kovempaa ei ois päässyt. Järjestelyt oli taas leppoisat mutta ois tuo alkuerien lähtöjerjestys voinut olla vauhdin mukaan ei aina jossain random numerojärjestyksessä. Silloin mun käsityksen mukaan matemattisesti laskien tulisi vähiten ohituksia ja tilanantoja jotka vain haittaa molempia osapuolia. Lyhyellä radalla tämä vain korostuu.

Miitokset taas kisajärjestäjille kanssakilapilijoille!

Kim

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #2 : 14.10.18 - klo: 22.29 »
Kiitos ehdotuksesta - katsotaan josko saataisiin seuraaviin kisoihin alkueriin lähdöt ekan alkueräkierrosten tulosten mukaan. Tänään pidettiin homma simppelinä ja lähdettiin aika-ajoihin laadittujen erälistojen mukaisessa järjestyksessä. Ja erälistat toki laadittiin pääsääntöisesti tasapuolisesti FTT- ja kerhokisarankingien sekä edellisten ratamestarikerhokisojen tulosten mukaan nopan heittämisen sijaan :wink:

Ja täytyy kyllä kompata Kimiä tässä sen verran, että vaikka tuolla muissa keskusteluissa on aprikoitu Riksun radan soveltuvuutta eri kalustoille, niin jälleen kerran tämä kisapäivä osoitti, että hieman kompaktimmasta kisapaikan koosta huolimatta saatiin kaikissa luokissa aina aloittelijan luokasta alkaen viri-luokkaan saakka kunnon kisat aikaiseksi  :grin: Iloksemme saimme myös useita GT2000-luokan autoja mukaan ensimmäistä kertaa ja tasaista vääntöä oli stanuluokassa. Kiitokset rataprofiilista kuuluu seuramme nuorille kisakuskeille, jotka olivat rataprofiilin suunnitelleet varsin onnistuneesti.

Myös yleisöä oli löytänyt ennätyksellisen paljon kisoihin ja meillä oli entistä laajempi katsomo tänä vuonna, joka oli parhaimmillaan viimeistä penkkiä myöten täynnä yleisöä  :azn:
« Viimeksi muokattu: 15.10.18 - klo: 01.32 kirjoittanut Pepess »

Poissa TimoK

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #3 : 14.10.18 - klo: 23.04 »
Avaan minäkin vähän mietteitäni kisasta. Yleinen ilmapiiri kisoissa oli varsin hyvä, ja selostukset varsin mukavia. Ratahan oli yksi pienimpiä joita olen pitkään aikaan ajanut, mutta varsin kiva ja toimiva ajaa jopa virikoneella. Hitaammille autoille pienempi rata myös on varmasti kivempi ajaa kuin suuri FTT-rata. Etukäteen ETS-matoilla pääasiassa ajaneena vähän pelotti, että miten vaikeuksissa teidän matoilla olen, mutta mattonne olivat hyvinkin mukavat ajaa. Kaiken lisäksi ne eivät sotkeneet autoa lainkaan, siis niistä ei kertakaikkiaan irronnut autoon mitään pölyä tai karvaa. Tämä oli varsin mukava juttua kun auto pysyi puhtaana koko ajan.

Tähän Kimin esille tuomaan asiaan alkuerien lähtöjärjestyksestä hieman. Olen Kimin kanssa täysin samaa mieltä, että olisi ollut paljon mukavampaa jos lähtöjärjestys olisi muuttunut sen mukaan miten aiemmat alkuerät olisivat sujuneet, esimerkiksi parhaan alkuerän mukaan. Ymmärrän hyvin, että sen muuttaminen jokaiseen alkuerään uudelleen on järjestäjille melkoinen urakka. Alkuerät eivät olleet suuria, joten ainakin minulle olisi käynyt se vallan hyvin, että alkuerän ajajien kesken olisimme sopineet vaikka lähtöjärjestyksen mikäli se olisi sopinut järjestäjille. Ainahan tämäkään ei ole niin helppa. Uskoisin, että kuitenkin virin alkuerissä kuskit ovat sitä tasoa, että olisivat päässeet hyvin nopeasti yhteisymmärrykseen lähtöjärjestyksestä keskenäänkin. Onneksi rata oli sellainen, että tilan antaminen oli helppoa eikä Kimikään kärsinyt kohtuuttomasti siitä, että joutui lähtemään allekirjoittaneen perään. Kuitenkin sen paalun otit itsellesi. En kiistä etteikö olisi alkueria joissa ohittaminen olisi paljon vaikeampaa kuin nyt.

Mutta joo, siis mainiot kisat olitte järjestäneet! Ei nyt tosiaan oikein muuta parannettavaa tule mieleen kuin tuo Kimin mainitsema alkuerien muuttaminen sen mukaan miten aiemmat erät ovat sujuneet.

Timo Keränen

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #4 : 14.10.18 - klo: 23.47 »
Selvitettiin lyhyesti eli pitäisi saada onnistumaan seuraavissa kisoissa lähtöjärjestyksen uudelleen järjestys tulosten mukaan eli pyritään huomioimaan tämä seuraavissa karkeloissa  :grin:

Poissa rokrok

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #5 : 15.10.18 - klo: 18.18 »
Kiitokset täältäkin kisajärjestäjille ja kilpa kumppaneille!

Mukavat oli karkelot ja junnulla ensimmäinen ratakisa joka menikin yllättävän hyvin. Erityis kiitokset Juho Tamminen(renkaat ja pitoaine) ja Rauno Kallionpää(lisäpainot) ja Leevi Martikainen(lisäpainot ja akkuteippi)!!!  Paljon opittiin uutta ja apua sai eikä tarvinnut edes kysyä!! T.Janne

Poissa hiski rc

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
  • Micro Racing- Finland
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #6 : 15.10.18 - klo: 20.27 »
Kiitos taas hyvistä kilpailuista! Hyvä, että stanussa oli mukavasti porukkaa vaikka oma sijoitus jäikin vähän tavoitteen väärälle puolelle.
~Hiski

Poissa rctarrat.com

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ratamestari 2019, 1. osakilpailun tulokset ja jälkipelit
« Vastaus #7 : 17.10.18 - klo: 13.52 »
Alla kuvia ratamestari kisoista:

Erityiskiitos Pasille pehmoleluista :smiley:


« Viimeksi muokattu: 17.10.18 - klo: 14.04 kirjoittanut rctarrat.com »