EA Import

Kirjoittaja Aihe: src renkaat =vyörenkaat  (Luettu 908 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hemiv8

  • Uusi jäsen
    • Profiili
src renkaat =vyörenkaat
« : 18.01.19 - klo: 17.21 »
Minkä takia tehokkaissa 1,8 autoissa renkaat ei pysy muodossa. Suurenee kuin sirkkelin terä. Onko tämmöiset renkaat /vanteet kestävät Sweep Terrain Crused Belted Monster. Näyttää ainakin matalaprofiili renkailta. Kannattaako tilata? psykho kruiseriin.

Poissa Flameball

  • Vanhempi jäsen
    • Profiili
Vs: src renkaat =vyörenkaat
« Vastaus #1 : 19.01.19 - klo: 13.10 »
käännä rengas ympäri käsissä ennen asennusta ja vetäse kierros pari ilmastointiteippiä pintaan, niin helpottaa kummasti tuo ilmiö. Tavan renkaat ei pysy muodossa missään autossa, jossa tehoja on reilusti. Renkaat suunnitellaan sillä kompromissilla, että niissä olisi sopivasti käyttöön pitoa, jolloin materiaalivahvuuskaan ei voi olla mikään aivan jäätävä. Ja kun painettakaan ei ole renkaissa, niin ilmiö on sama kuin nitrodragsterin takarenkaissa.

Vastatakseni kysymykseesi kannattaako tilata kyseinen tuote, niin youtuben videoiden perusteella kyllä. ei pumppaa oikein ollenkaan nuo renkaat. Soveltuvuudesta autoosi en tiedä mitään.
Team C TR8E, Team Associated sc10ft (buggy mod), sc10ft orig, ABC Hobby Gambado ja Kyosho Scorpion mk5 ajokuntoinen hyllynkoriste

Poissa Hemiv8

  • Uusi jäsen
    • Profiili
Vs: src renkaat =vyörenkaat
« Vastaus #2 : 21.01.19 - klo: 16.47 »
Kiitos vastauksesta. Toi jeesus teippi on kokeiltu,ei kestänyt montaa ajoa kun rupes rengas venyy. Noi SRC on koon puolesta ihan ok. Auto Psykho Kruiser hyvä peli.