Kirjoittaja Aihe: Kilpailu kalenteri ehdotuksia Nitrokasi ja GT8 luokille  (Luettu 271 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa RadDaddy

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Mikäli Hyvinkään rata saadaan "restauroitua" sesongin alkuun, ehdotan seuravanlaista kilpailukalenteria Nitro Ratakasi ja GT8 luokkaan:
Sesongin ensimmäinen kisa Toukokuussa Tattarisuolla Nitroautoilla Nitro ratakasi, GT8 foumi renkailla sekä Nitro kymppi turisti.
Seuraava kisa Kesäkuussa Hyvinkäällä, samat luokat Sunnuntaina, Bensa/kumirengas luokat LS5 ja Minit lauantaina

Kolmas kisa Heinäkuussa Kouvolassa, Nitro Ratakasi, Nitro Turisti kymppi ja FTT sarjan sähköturisti kisa täyteluokkana

Neljäs eli päätöskisa Elokuussa taas Hyvinkäällä, Bensa/kumirengas luokat lauantaina, lisättynä GT8 luokka myös kumirenkailla. Sunnuntaina Foumiluokat Nitroratakasi, Sähkö Ratakasi sekä GT8 foumirenkailla

Micsa varmaan sirottelee muita FTT kisoja sopivasti pienemmille radoille, kuten Kuusankoski, Oulu, Turku ja kenties Ahvenisto, jos saavat radan muuten kuosiin..

Toivoa sopii että luokkavastaava Teeemu  tiedustelee Ruotsin kalenteria rataluokkien osalta, että eivät menisi päällekkäin meidän samojen luokkien kanssa.

Toivoa myös sopisi, että pääkaupungin foumiluokkien kisaajat sekä kumirengas luokkien kisaajat YHTEISTYÖSSÄ ottaisivat asiakseen pitää Tattiksen sekä rata että varikkoalueen ruohokenttineen sellaisessa kuosissa että olisi ilo tulla sinne treenaamaan ja säätämään hyvissä olosuhteissa , ettei ajaminen olisi vastenmielistä kaiken pölyn ja kumimurskan kanssa taistelemista....

Lisäys  9.10.   GT8 luokan omaehtoinen "moderaattori"kyselee GT8 foorumilla: Kuinka moni haluaa ajaa Gt8 foumi renkailla, jos ovat valmiiksi liimatut ja hiotut: nykyään kaikki foumit ovat liimattuja ja hiottuja, myös GT8 foumit. Ne on hinnaltaan verrannollisia nitrokasi foumejen kanssa ja niitä valmistaa usea valmistaja, ainakin Enneti, Matrix,HRT ja UFRA.  Eri kovuuksia on, kuten nitrokasissa ja tasalaatuisia, kuten Nitro foumitkin.
« Viimeksi muokattu: 09.10.19 - klo: 15.39 kirjoittanut RadDaddy »
KONTAKTI:  VATANENJ@Gmail.Com
V for VICTORY, VELOX is the Machine...