Kirjoittaja Aihe: Vanhojen rc-kamppeiden myynti, hinnat hukassa  (Luettu 383 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hyper

  • Vanhempi jäsen
    • Profiili
Vanhojen rc-kamppeiden myynti, hinnat hukassa
« : 26.07.20 - klo: 20.25 »
Eli harrastus loppui tuossa joskus 8v sitten ja autot jäi kaapin pohjille laatikoihin ja ovat siellä olleet kaiken tämän ajan. Mietin että myyn nuo poijes nyt.

Minkälaista hintaa voisi  melkein uutta vastaavalle hong norin scrt-10:lle tarjota? Saako tuolle varaosia enää?

Sitten olisi olisi paljon ajettu hong norin crt-1 1:8 truggy jossa uusi aikoinaan uusi ja sisään ajettu kone (mutta kaapissa maannut) sh 28 kone. Tässä on varmaan varaosat kiven alla?

Ja sitten osissa olisi tamiyan hiluksin runko josta puuttuu koppa ja renkaat. En nyt kovin tarkaan osaa sanoa mitä on ja mitä ei. Tuon voisin kasata ja myydä jonkinlaisena crawler projektina. Tai pidän itsellä jos joskus innostuu vielä.

Lisäksi mm eurglen halpisradio ja erilaisia renkaita, osa uusia, osa ajettuja. Lisäksi em. rakkineisiin jonkun verran varaosia. Yhtenä pakettina en olisi myymässä. Olisiko näissä joku 100€ per auto vai voisiko saada enemmänkin. Jotain moottoreita ja nopareita olisi kans olemassa.

Poissa TuomasL

  • Jäsen
    • Profiili
Vs: Vanhojen rc-kamppeiden myynti, hinnat hukassa
« Vastaus #1 : 06.08.20 - klo: 22.37 »
Noinkin vanhaa kalustoa ei tahdo saada kuinkaa päin kaupaksi. Melkeen vois sanoa, että jos joku jotakin vaan maksaa, niin myy pois. Pari vuotta vanhoista kisapeleistä ei saa puoliakaan uuden hinnasta. Valitettavaa, mutta tahtoo olla niin.