Racing Factory

Kirjoittaja Aihe: Enjoy RC - Hobbyfactoryn viikon kuulumiset  (Luettu 452 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hobbyfactory

  • Aluevalvoja
    • Profiili
Enjoy RC - Hobbyfactoryn viikon kuulumiset
« : 19.10.21 - klo: 14.16 »
Ollaan kuluvan vuoden aikana ajettu ja kuvattu aika paljon RC videoita ja tehtiin niistä kooste. Videon teemana on meidän slogan, Enjoy RC. Eli nauti RC:stä.

Linkin videoon löydät täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=omeEmtrJjl8

https://www.youtube.com/watch?v=omeEmtrJjl8

Teema on meille tärkeä, me haluamme että RC-harrastus on kaikille mahdollisimman mukava harrastus ja että harrastukseen on helppo päästä mukaan ja kiva harrastaa pidempään. Kirjoitettiin meidän uusin blogi siitä, pääset siihen täältä: https://hobbyfactory.fi/a112/enjoy-rc

Jotta harrastaminen olisi näin syksyllä mahdollisimman mukavaa suosittelemme suojapussia jos tulee ajettua kurakeleillä, ja laitoimmekin kaikki hyllyssä olevat Dusty Motors suojapussit alennukseen. Dusty pussi on lähes pakollinen lisävaruste mutakeleissä ja talvella ja pitää auton paremmassa kunnossa ja helpottaa putsaamista.Axial tiputti viime viikolla aikamoisen pommin ja julkaisi uuden SCX6 Monsterin! Tämä auto on ISO, 11kg painava, 1/6 koon maasturi.


Ensimmäinen erä saapuu meille arviolta marraskuun lopussa. Jos haluat auton ensimmäisestä erästä suosittelemme tekemään ennakkotilauksen, vaikuttaisi siltä että SCX6 tulee olemaan erittäin suosittu ja ekasta erästä on jäljellä vain rajallinen määrä autoja.

https://hobbyfactory.fi/p72014/axial-scx6-jeep-jlu-wrangler-4wd-rtr

Meillä on menossa syysale RC-veneistä ja tarjolla on todella hyviä tarjouksia niin isoista kuin pienistä veneistä.Esimerkiksi lähes metrin pitkä Proboat Sonicwake on todella hyvä vene harrastajalle, siinä on mieletön kiihdytys, se kääntyy takaisin oikeinpäin jos se sattuu kaatumaan ja sillä vedät pitkiä ja hienoja kaarteita. Tämä on meidän ehdotus ensimmäiseksi kunnon RC-veneeksi ja hintaa on nyt vain 375,99€ (norm. 489,90€)

https://hobbyfactory.fi/c10541/veneet


Kisakuskeille olisi luvassa kauden ensimmäinen FORS osakilpailu Fullspeedin RC-keskuksessa meidän myymälän vieressä. Muistakaa ilmoittautua kisaa tai tervetuloa paikan päälle seuraamaan jännittäviä kisoja, kilpailukutsu löytyy RC10:istä: http://rc10.fi/index.php?topic=110731.0

Ei muuta tällä kertaa, muistakaa harrastaa varsinkin nyt kun monella on syysloma on loistava mahdollisuus päästä ajamaan enemmän. Mukavia harrastushetkiä!

Ps. kiinnostaako meidän RC-aiheiset kuulumiset? Liity uutiskirjelistaan täältä: https://hobbyfactory.fi/info