Kirjoittaja Aihe: Tiedote Salon SM-osakilpailusta  (Luettu 1077 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa JUkka-san

 • Veteraani
  • Profiili
Tiedote Salon SM-osakilpailusta
« : 24.03.22 - klo: 18.53 »
Kilpailijoille tiedoksi, että Salon SM-osakilpailu ajetaan poikkeuksellisesti perjantaina 1.7.2022. Osakilpailu ajetaan osana YLE:n televisioimaa SM-viikkoa, ja tämä mahdollistaa lajillemme poikkeuksellisen näkyvyyden YLE:n tv-kanavilla ja/tai YLE Areenassa. YLE tekee nitrofinaalista ja sähköautojen viimeisestä A-finaalista monikameralähetyksen, jonka ajankohtana ainoa mahdollisuus on perjantai, sillä silloin ajetaan Kavilassa myös motocrossia ja trialia. Sama kuvausporukka on kuvaamassa pienoisautoilut. Lauantaina ja sunnuntaina kuvausporukka on kiinni muiden lajien parissa Salon Urheilupuistossa. Toivottavasti mahdollisimman moni kuski pystyy järjestämään vapaan tuohon perjantaille, jotta saadaan tehtyä kauden parhaat kisat osaavan kuvaustiimin ja lajia tuntevan kommentaattorin voimin. Lisätietoa Salon kisan televisiointiin liittyvistä asioista saa Riku Akkaselta.

Poissa Teppo

 • Veteraani
  • Profiili
  • http://www.mx.teamentisetkuskit.com
Vs: Tiedote Salon SM-osakilpailusta
« Vastaus #1 : 06.05.22 - klo: 07.12 »
Onkohan tästä mitään lisätietoja? Ajetaanko iltakilpailuna ja miten? Törmäsin muualla uutiseen, jossa puhuttiin pienois-autojen kilpailun kestävän perjantaina 21 asti. Virallisessa kalenterissa on kuitenkin 2-3 päiville kisa.

Poissa JUkka-san

 • Veteraani
  • Profiili
Vs: Tiedote Salon SM-osakilpailusta
« Vastaus #2 : 06.05.22 - klo: 14.26 »
Kisa ajetaan perjantaina. Aikataulu on jotakuinkin normaali. Finaali ajetaan ilmeisesti hieman myöhemmin televisioinnin takia (noin kahdeksalta alkaen, Riku tietää tarkemmin aikatauluista). Kisan aikataulu sovitetaan televisioinnin aikatauluihin.