EuroRC

Kirjoittaja Aihe: SAVIRATA TATTIKSELLE  (Luettu 1222 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Juusoite

 • Fullspeed RC
  • Profiili
  • Oikein mainio teippitalo
SAVIRATA TATTIKSELLE
« : 09.05.22 - klo: 16.41 »
HOMMA ETENEE!

Tänään on tapahtunut paljon asioita koskien savirata projektia.
Tattikselle alkaa ilmestymään mursketta tämän viikon loppupuolella, siitä pitäisi tasata lavangosta siirrettäville konteille pedit jotta ensi keskiviikkona siirtyvät kontit saatais suoraan nostettua niiden oikeille paikoille.
Savea saadaan tämähetkisen tiedon mukaan alueellee 2-3viikon kuluttua eli ennen sitä suoritettavia juttuja on jonkinverran:

Lavangon vanhoista korokkeista voidaan purkaa se mitä haluamme mukaan ottaa, eli ainakin 10radan korokkeen portaat, kasi katoksen kattopellit..... jos sen rungon joku jaksaa purkaa niin olis kova.
Ajattelin että löytyykö lihasta HELATORSTAIKSI lavanko tattis akselille pakkaamaan letkuja ja muuta irtosälää rekan perävaunuun jolla kamat saadaan aika helposti siirrettyä tattikselle.
Tähän saadaan avuksi KICn krameri vantaan päädyssä. Löytyy kauha ja trukkipiikit, tattiksella kuorma pitäis luonnollisesti purkaa.

Kun korokkeet on saatu paikoilleen niiden rappu jutskat pitäis luonnollisetsi kyhäillä käyttökuntton jne... Eli kaikille löytyy touhua, ja KYLLÄ! SE SAVIRATA SAADAAN käyttöön jos vain jaksetaan painaa ja puhaltaa yhteen hiileen ehkä jo juhannukseksi.

Selvittelemme koneurakoitsijan saamista radan muotoiluun, Teemu Leino on luvannut suunnitella meille maailmanluokan profiilin...


TERVETUOLA JEESAILEMAAN!!!!!

Poissa Kimmo S

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SAVIRATA TATTIKSELLE
« Vastaus #1 : 10.05.22 - klo: 11.24 »
Hieno homma, hyvää duunia Juuso ja tiimi!

Poissa mikari

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SAVIRATA TATTIKSELLE
« Vastaus #2 : 27.05.22 - klo: 20.07 »
👍👍👍
Kiitos 20 vuodesta!