Future-RC

Kirjoittaja Aihe: Traxxas Revo 3.3  (Luettu 471 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Traxxas Revo 3.3
« : 11.01.23 - klo: 16.26 »
Merkki: Traxxas
Malli: Revo 3.3 (53097-3)
Kunto: Hyvä
Mukaan tulevat tarvikkeet: kaikki muu tarvittava paitsi 4kpl AA paristoja ja polttoaine
Myyntihinta: 300€
Paikkakunta: Pirkkala
Toimitusehdot: Nouto tai voin lähettää(+25€)
Yhteydenottotapa: YV

Nyt olisi nitro basheria kaupan. Revo 3.3 (53097-3) ostettu muutama vuosi sitten ja vuosi sitten täysihuolto tehtynä. Kaikki auton laakerit vaihdettu uusiin, jonka jälkeen ajettu vain yhden litran. Auto muuten vakio, mutta RPM tukivarret vaihdettu eteen, pakosarja vaihdettu erilaiseen kestävyyden takia, kytkinkello 16t ja optidrive otettu pois välistä (aiheutti kaasun neutraalille lukittumista). Optidrivehän ei muuta tee, kuin estää suunnanvalinnan tekemisen muissa kuin kaasun ollessa neutraalissa asennossa. Eli ilman Optidriveä täytyy muistaa käyttää suunanvalitsijaa vain pysähdyksissä.

Iso läjä osia mukaan ja autosta ei ajoon puutu mitään (paitsi 4kpl AA paristoja ohjaimeen ja polttoaine). Muistaakseni kaikki jousisetupit ja eripituisia pushrodeja löytyy. Myös metalliset diffikuoret, mutta osoittautuivat tarpeettomiksi. Tästä ei kyllä diffejä rikki ajamalla saa.

Setuppi tehty hyppimiseen. Alusta on säädetty jäykäksi. Takana 50WT öljyt ja mustat jouset. Edessä 40WT ja vihreät jouset.

Diffeissä edessä 100kWT ja takana 30kWT öljyt.

Voin myös myydä nopeampaa ja voimakkaampaa kaasuservoa  ja/tai LiFe-vastariakkua lisäksi.

Syy myynnille: Myydään uusien lelujen tieltä vanhaa kalustoa. Ei ole huono auto, eikä huvittaisi luopua, mutta loppuu vain tila kesken näiden lelujen kanssa.

Kuvat liitteessä.
Team associated RC10SC6.1, Traxxas Xmaxx, Traxxas Revo 3.3, Traxxas T-Maxx