Kirjoittaja Aihe: LUE TÄMÄ ENSIN: Tämän alueen tarkoitus  (Luettu 35715 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa copter

  • Ylläpitäjä
    • Profiili
    • RC10.FI
LUE TÄMÄ ENSIN: Tämän alueen tarkoitus
« : 04.08.07 - klo: 22.51 »
Moro,

Tämän alueen tarkoituksena on luoda keskustelua kaupankäynnistä. Jos kaupat ovat sujuneet hyvin, niin tänne kannattaa asiasta mainita, koska sitten taas seuraava kaveri joka tekee kauppaa kyseisen henkilön kanssa tietää millaisen kaverin kanssa on hieromassa kauppaa ja toisinpäin.

Viime aikoina on esiintynyt muutamia tapauksia joiden kanssa kaikki ei ole mennyt ihan putkeen, joten siis sen takia tämä alue on perustettu. Toivottavasti alueesta on hyötyä ja positiviinen vaikutus foorumin kautta tapahtuvaan kaupankäyntiin yleisesti.

Mitä taas sitten tulee keskusteluun noin yleisesti, niin tietysti toivon että asioista keskustellaan hyvässä hengessä ja todellisen tarpeen mukaan. Jos vastaanottamasi tavara ei jostain syystä vastaa odotuksia, niin oikea menettely on mielestäni olla ensiksi yhteydessä toiseen osapuoleen ja selvittää asioita sitä kautta. Eli tämän alueen ei tarkoitus ei ole olla ensimmäinen paikka jossa avaudutaan huonoista kaupoista vaan paikka jonne palautteen voi laittaa kun asiat toisen osapuolen kanssa on ensiksi selvitetty. Tietysti jos toinen osapuoli ei siihen ole halukas niin sitten tilanne on eri.

Eli näin kiteytettynä tarkoitan sitä että en toivo tälle alueelle tulevan mitään "OMG autosta puuttuu yks ruuvi!!?!?" viestejä vaan asiallisia ja muille hyödyllisiä viestejä jotka perustuvat tapahtuneeseen kaupankäyntiin.


Terveisin,
Matti Korvenmaa / RC10.FI
COYASSO HIGH PERFORMANCE ENGINEERING PRODUCTS