Kirjoittaja Aihe: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia  (Luettu 61642 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa Lassi

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
  • Videoita
Vs: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia
« Vastaus #60 : 20.12.11 - klo: 16.55 »
Mitähän öljyä kannattaisi käyttää Hyper 8.5 bigbore iskareissa. Ajo on käytännössä melko sekalaista hiekalla, asfaltilla ja jonkin verran hyppimistä. Osaisko joku antaa jotain ehdotuksia vinkkejä öljyn valintaan ei viittis ihan arvalla vetää jotain nettikaupan valikoimista :) Auto kulkee sähköllä, mut en nää mitään erityistä merkistä sillä tohon öljyjen valintaan.

Poissa ampperi

 • Veteraani
  • Profiili
Vs: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia
« Vastaus #61 : 20.12.11 - klo: 21.19 »
Tuolla on pro vinkkejä setuppiin.
JQ Products The Car Yellow Edition - Hobao Hyper 8.5 Pro - Kyosho MFR

Poissa Lassi

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
  • Videoita
Vs: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia
« Vastaus #62 : 24.12.11 - klo: 19.08 »
Kiitoksia hyvästä linkistä tuolta sai todella hyviä vinkkejä luettua HOKE:n ja NIKO:n kirjottamana. Paljon sai tuolta yleisiä vinkkejä tuon krossarin säätöö vaikka sähköllä mennäänkin. Nyt voisi talvihuollon aikana tehdä hieman erilaiset säädöt kaverin ja oman autoon. Niin näkis aika hyvin minkälaisia eroja saadaan ajossa aikaseksi.

Iskareihin liittyenkin löytyi yleistä tietoa mukavasti, mutta siksi alottelin täällä Hyper8.5 topicin alla tätä keskustelua, kun käsittääkseni tuon hyper 8 keskustelujen aikaan ei ollut olemassakaan vielä näitä Hyper 8.5 omia bigboreja mitkä on ainakin muihin Hyper 8 yms bigbore iskareihin verrattuna todella "järeät". Tässä vielä kuva noista bigboreista mitkä on autossa kiinni: http://www.modellsport.gr/products/images/H88096.JPG

Aattelin kun esim. ainakin HOKE käsittääkseni on ajanu kaikella Ofnan kalustolla kilpaa ja ajattelin jos löytyis jotain vinkkejä juuri näihin 8.5 bigboreihin liittyen, kun aattelin että vois olla hieman erilaiset öljy valinnat kun ovat noin radikaalisti paksummat.

Sitäkin piti vielä kysyä että osaisko joku antaa vinkkejä diffiöljyjen valintaan kun kyseessä on keskidiffi 100% lukossa malli? Toki sellaista ei koskaan käytetä kisa yms piireissä varmaankaan, mutta aattekin löytyiskö jotain vinkkejä sopiviks arvoiks mitä ostais tuonne diffeihin huoltoa varten. Tän hetkisien öljyen viskositeetista ei mitään tietoa. Hieman kaipaisi noihin parempaa kääntyvyyttä kaasu päällä, tiedä sitten saako sitä tuon keskidiffi lukon takia.

Erittäin kiitollinen oon jos joku kerkeää/osaa vastailla ees osaan kysymyksistä niin pääsee hieman kartottamaan öljy varantoja yms. ennen tuota huollon tekoa :) Autot siis kulkee sähköllä 4s tai 6s setupeilla, mutta tuskimpa tuo hirveesti vaikuttaa säätöihin. 4s hieman kevyempi kun hyper 8.5 normaalisti ja 6s hieman painavampi kun perus hyper 8.5 ajokunnossa.

Poissa *HOKE*

 • The Doctor
  • Profiili
Vs: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia
« Vastaus #63 : 24.12.11 - klo: 20.26 »
Isojen iskareiden kanssa löytyy vinkkejä hyper 9 topickista.
Iskarithan tulivat kun hyper 9 oli jo markkinoilla, eli siinäkin tuli ensin ne hieman pienemmät iskarit, eli ne ekat bigboret... Ysissä tosin oli kierteistetyt rungot.
Ja jonkin ajan päästä kesken kautta ilmestyi sitten nämä nykyiset BIGboret.

Tarkkaan ei en´ää muista muutaman vuoden takaisia setuppeja, mutta jossain vaiheessa mulla oli männänreiät porattu siten että puolet oli 1.6 ja puolet 1.4 millisiksi.
Jotenkin muistelisin että lopulta takaiskareissa olisi ollut kaikki reiät saman kokoisia, mutta en muista tosiaan tarkkaan.

Ysi topikissa olen jossain vaiheesa näitä käynyt läpi.

Poissa Lassi

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
  • Videoita
Vs: Hobao Hyper 8.5 kokemuksia
« Vastaus #64 : 24.12.11 - klo: 22.17 »
Ok, kiitoksia vinkistä. Täytyy lukasta koko Hyper9 topici läpi ja kattella jos sieltä löytyis jotain apuja :)