Kirjoittaja Aihe: Suomalaiset RC-Liikkeet  (Luettu 228576 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa cornelius

 • Tiim Lahti
  • Profiili
  • Lahden UA
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #30 : 11.09.09 - klo: 09.50 »
Listataan tähän omat kokemukset.

Vihreä = Hyvä/Erinomainen
Oranssi = Kohtalainen/Ok
Punainen = En käytä enää


JR-hobby: "Voitko maksaa etukäteismaksun jos ostat moottorin gst 7.7:kaan, eli 50% moottorin hinnasta. tilaus lähetetään sitten 2 viikon päästä ja tavara saapuu meille n. 2 viikon päästä josta viikon sisään toimitus." + perus "eioo" ja "eituu" En suosittele, en käytä

Rc Sabe: Palvelu hyvää ja asiantuntevaa, paikanpäällä käytynä ainakin jää fiilis että on saanut palvelua

Racing factory: Pitäjänmäen liikkeelle plussaa, mukava paikka asioida. Toimituksista jos on jäänyt joku pieni osa puuttumaan se on tullut yleensä jälkitoimituksena suht nopeasti.

Power racing: Ensimmäiseen sähköpostiin jonka liikkeeseen lähetin 1,5vuotta sitten ei ole vastattu, yokomon ostoksen jälkeen soitin liikkeeseen ja tein tilauksen.Pyydettiin lähettämään sähköpostia, mutta noin kertaostoksen perusteella jäi ihan ok maku.

Atala turku: Palvelu ihan ok, tosin epäilyttää ammattitaito/tietämystaso myyjillä.

Atala ideapark: Päivää ei vaivauduttu edes sanomaan vaikka ainoa asiakas liikkeessä olin, jotenkin mee nyt muualle jos et ole ostamassa fiilis.

Hobbylinna turku: Plussaa, ostin hehkun puhelimitse aamulla ja pyysin pistämään lataukseen kun tulen työpäivän jälkeen hakemaan. Oma jäi kotiin 300km päähän. Kiitokset palvelusta.

Hobbylinna espoo: Hyvää palvelua kanssa paikanpäältä, ei moittimista

Kärkkäinen rc osasto lahti: Myyjiä ei yleensä näy oikein missään ja liike on keskittynyt enemmän lennokkipuoleen. Valikoima myös hiukan suppea ja autoharrastajana tulee mieleen voiko sitä lennokkitavaraa mennä niin paljoa kaupaksi. Tilaavat kyllä jos jotain asiaa kaipaa.

RC garage: Jämpti ja luotettava kauppa, paljon ei ole ollut tarvetta honkkariin varaosia ostaa kun on kestävä auto noin muutenkin. Palvelu hyvää ja toimitukset nopeita.
"If in a doubt flat out" - Colin McRae

Poissa ToBy1

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #31 : 09.11.09 - klo: 20.18 »
Mites onko Rc garagella minkälaiset toimitusajat? Meinaan vaan kun viimekeskiviikosta vai torstaista ollut kaksi kardaania ja pinioni matkassa? Tilausvahvistus tuli kyllä.

Teillä vissiin ollut hyvät tomitukset, yms?

Poissa SH.

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #32 : 09.11.09 - klo: 22.47 »
Garagella on nopeat toimitukset,ainakin omasta mielestä kun olen moottorinosia joskus tilannu.
Nutech TB2/35cc Tuned+Fluid Putki.Carson 1/4 gokart.

Poissa Casull

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #33 : 12.11.09 - klo: 22.27 »
Tuolla alemmassa ketjussa ihmeteltiin että kuinka välinpitämätön voi yrittäjä olla.

Minä olen täysin päinvastaista mieltä, itselleni ei vielä noin välinPITÄVÄÄ myyjää ole kohdalle sattunut.
Tänään se tuli todistettua jo ties monennenko kerran.

Lähetin tässä taannoin lähes kaikkiin suurimpiin rc-liikeisiin sähköpostilla kyselyn tietystä tuotteesta ja sen saatavuudesta.
Yhtä vaille kaikki vastasivat varsin pian kovasti pahoitellen että valitettavasti ei löydy.
Jotkut jopa antoivat neuvoja mistä kannattaa kysellä.
Arvostan todella paljon jo sitä että yleensä vastasivat.

RC-Garagesta kuitenkin soitettiin ja pelastettiin päivä.  :azn:
Hobao ST PRO,OS28xz,Torsen|8.5 PRO, OS Speed,BBF,Torsen|2xInferno DX, 21RZ-V01B|Futaba 3Pk 2.4Ghz/40FM/27AM

Poissa Krisu

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #34 : 28.11.09 - klo: 08.15 »
Täytyy kyllä ihmetellä kuinka hyvin suomalaisilla liikkeillä menee. Muutamaan liikkeeseen laittanut kyselyä(yli vko sitten) ja vastausprosentti 50. Vai onkohan vika minussa, kun aloittelijana kyselen tyhmiä, enkä tarkalleen tiedä mitä olen haluamassa? Ne ketkä ovat vastanneet, vastasivat kyllä nopeasti ja asiantuntevasti, tietää kyllä mihin rahansa kantaa...

Poissa Petri T

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #35 : 28.11.09 - klo: 15.22 »
Soittaminen liikkeeseen on miltei suositeltavin tapa ottaa yhteyttä. Tietonikkarista olen saanut hyvää palvelua sähköpostillakin. Eipä ole ollut kertaakaan etteikö viesteihini olisi vastattu.

Poissa Penguin

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #36 : 28.11.09 - klo: 16.09 »
Kaikilla ei ole aikaa roikkua puhelimessa. Kyllähän se sähköposti pitäisi olla selkeästi se suositeltavin tapa ottaa yhteyttä. Se ei sido ostajaa ja myyjää samanaikaisesti kommunikoimaan, se mahdollistaa ostajalle kommunikoinnin useamman myyjän kanssa samassa ajassa kuin puhelimitse yhden kanssa ja se antaa myyjälle mahdollisuuden vastata kun parhaiten ehtii.

Tuntuu vaan, että jotkut myyjät eivät ehdi, eikä kiinnosta. Toisaalta mikä pakko sellaisille myyjille rahojaan kantaa.
RC-hommat tauolla, kalusto tosin tallella.

Poissa Petri T

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #37 : 28.11.09 - klo: 18.17 »
Niin...sähköpostin pitäisi olla se suositeltavin, mutta kun se ei aina ole. Tässä yksi oma kokemukseni. En nyt mainitse yrityksen nimeä, mutta asiallisiin tiedusteluihini/tilauksiini ei vastattu niin vasta soittamalla asia selvisi. Tiedusteltuani sähköpostilla lähetettyä tilaustani niin vastaus oli, että viestini oli hukkunut ns. turhiin viesteihin.


Poissa Penguin

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #38 : 28.11.09 - klo: 22.40 »
No se on ihan kauppiaan kyvyttömyyttä, jos ei pysty erottelemaan asiaviestejä spämmistä. Itselleni tulee yli 3000 sähköpostiviestiä päivässä, josta spämmin osuus pitkälti yli 90%. Silti ei ole mitään vaikeuksia erotella sitä asiaa niiden turhien viestien joukosta. Jos ei kykene tähän, niin miksi ihmeessä sitä sähköpostiosoitetta sitten edes antaa missään ja kenellekään. Koko osoitteen voi samantien sulkea, niin ei ole siitäkään vaivaa.
RC-hommat tauolla, kalusto tosin tallella.

Poissa Matheus

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #39 : 29.11.09 - klo: 01.26 »
Tuleekohan kaikki s-postit aina perille ? :)

Poissa Penguin

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #40 : 29.11.09 - klo: 02.07 »
Reilun 10-vuoden operaattorikokemuksella rohkenen vastata tähän.

Silloin kun lähettäjän sähköpostiasetukset on oikein eli käytetään sen oman operaattorin postipalvelinta lähettämiseen ja omaa osoitetta lähettähän osoitteena, sekä kirjoitetaan vastaanottajan osoite oikein, niin postin perille meno on lähes 100 prosenttista ja silloinkin kun se ei mene perille saa lähettäjä lähes aina siitä ilmoituksen.

Onhan näitä lukuisia väitteitä kuulunut vuosien varrella siitä että postit eivät mene perille tai hukkuvat matkalla. Harvassa on ne kerrat, kun väite olisi ollut oikea ja posti oikeasti olisi hukkunut matkalla. Kyllä yleensä syynä on lähettäjä, jolla jokin edellä mainituista on pielessä tai viestiä ei ole koskaan lähetettykään. Toinen suuri syy on vastaanottajan päässä. Omaa postipalvelinta pitävät yritykset käyttävät väärin konfiguroituja palvelimia, epämääräisiä roskapostisuodatuksia, joilla suodatetaan esim. kaikki hotmail- ja gmail -osoitteista tulevat postit pois. Hyvin yleistä. RC-kauppialla varman harvemmin on omia palvelimia, vaan jonkin operaattorin ja pienimpia kioskeja lukuunottamatta homma osataan. Sitten on vastaanottajan itsensä postiohjelman asetukset, roskapostisuodattimet ja osaamattomuus, jotka ovat myös syitä siihen että viestejä "katoaa" eli käytännössä tuhotaan vastaanottajan toimesta. Viimeisenä "katoamisen" syynä tulee vielä valehtelijat, jotka yrittävät pitää firman mainetta yllä väittämällä ettei viesti ole tullut perille ja siksi siihen ei ole vastattu, vaikka todellisuudessa se on postilaatikossa vastaamattomana tai tuhottu osaamattomuutta tai kun ei viitsitty vastata siihen.

Silti kun tätä foorumia lukee, niin eiköhän se suurin syy siihen ettei vastata ole että kysyjä ei osaa esittää sitä kysymystään ymmärrettävällä suomenkielellä ja vastaanottaja ei yksinkertaisesti ymmärrä mitä kysyttiin. En tarkoita että tuossa aiemmin mainitussa tapauksessa olisi siitä kyse, mutta kun esim. tällä foorumilla myy jotain, niin aika moni viesti on niin käsittämätöntä puppua, että monesti en ymmärrä mitä viestin lähettäjällä on asiaa. Onko myymässä vai ostamassa ja mitä. Tee siinä sitten kauppaa.

Enemmän itselläni on ollut viimeisen 15 vuoden aikana ongelmia puheluiden perille menemisessä kuin sähköpostiviestien.
RC-hommat tauolla, kalusto tosin tallella.

Poissa Petri T

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #41 : 29.11.09 - klo: 10.58 »
Erittäin hyvä yhteenveto sähköpostin toiminnasta.

Tuosta omasta tapauksestani vielä, että lähettämissäni viesteissä oli selvästi otsikossa asia ja myös viestin sisällöstä selvisi tarkasti tuote sekä yhteystietoni. Näin jälkeen päin voisin olettaa, että silloinen kauppias ei vaan viitsinyt lukea postejaan. Ehkä hän oli turhautunut saamiinsa moniin kyselyihin joista ei sitten ollut poikinut kauppoja.

Alkuperäiseen viestiini korjaus, että soitto epäselvissä tapauksissa voisi olla paikallaan tai aina parempi jos pääsee käymään liikkeessä. Välttämättä kaikilla ei tätä mahdollisuutta ole.
Oma rc-harrastukseni on pyörinyt melkein kokonaan tilauksien varassa ja täytyy todeta, että palvelu on ollut hyvää muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Omat kokemukseni ovat ehkä poikkeuksellisen hyvät siinä mielessä, että 10 vuoden aikana ei ole tullut vääriä tuotteita tai tuotteita olisi puuttunut lähetyksistä. Ja jos jonkun tuotteen saatavuudessa oli ongelmia niin tieto siitä tuli minulle sähköpostitse tai soittamalla.


Edit:
Ja tässä omat erittäin hyvät kokemukseni:

Tietonikkari
JP-Nitro Racing
RC Sabe
Racing Factory
Team Hobao Finland
RC-Piste
Hobby People
Kärkkäinen, Tampereen Atala (Lennokkit)


Ja ne huonot:
En nyt lähde luettelemaan liikkeitä yksittäisten tilausten perusteella kun loppujen lopuksi kaupat onnistuivat vaikka matkan varrella oli ongelmia.

« Viimeksi muokattu: 29.11.09 - klo: 11.45 kirjoittanut Petri T »

Poissa Matheus

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #42 : 29.11.09 - klo: 20.40 »
hmmm... sielä voi olla esim roskaposti suodattimia välissä, jotka taas estää kulkemisen...
Tuleeko sieltä sitten ilmoitus että ei mene perille ? :D
Siis suodattimista..

Itsellä tullut vastaan asiakkailla, että ei ole mennyt perille...
Katottu meilipalvelimen lokit läpi niin meiltä lähtenyt mutta hävinnyt Elisan päähän..?
En sitten tiedä muista palveluntarjoajista mutta Elisalla ollut erittäin paljon vikoja meidän asiakkaiden kanssa jotka sijaitsevat pääkaupunki seudulla.
Lisäksi Elisalta sanottu että "Tutkitaan asiaa" josta sitten tulee ilmoitus että eivät löydä mitään ongelmaa..
Mutta joo pääpiirtein postit menevät perille ja niikuin edellisessä mainittiin niin vahinko poistoja tapahtuu..
« Viimeksi muokattu: 29.11.09 - klo: 20.51 kirjoittanut Matheus »

Poissa Penguin

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #43 : 30.11.09 - klo: 04.11 »
90 % tapauksista lähettäjä voi katsoa peiliin, eli viesti on sisällöltään ja asettelultaan tyypillinen roskaposti. Lähetä pelkkää tekstiä, ei html:ää; käytä linkkejä harkiten ja vältä liian mainosmaista asettelua. Vältä tyypillisiä roskapostiviestien ylisanoja ja kirjota suomea.

Loput tapaukset on sitten väärin konfiguroituja roskapostisuodattimia. Kun operattorit ovat ulkoistaneet liki kaiken, niin osaaminenkin on kadonnut.
RC-hommat tauolla, kalusto tosin tallella.

Poissa elmeriracing

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #44 : 01.12.09 - klo: 23.39 »
tuo jr hobby on se melko suolesta eivät edes viitti vastata sähköpostiin... :evil: :evil:
no niille ei ilmeisesti raha maistu kannattaa lyödä jo lankut oviin ja ikkunoihin..

täytyypi ruokkia muita liikkeitä  en varmaan ole ainut kelle ei vastailla...
vai olenko väärässä kerpele. :angry: :angry:
xray t2 pro/axial scx10 / Tamiya mini cooper m05-m03/Futaba 4PK/
http://elmeriracing.kuvat.fi/kuvat/  http://www.racingfactory.fi/ http://www.trc-team.fi

Poissa Penguin

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #45 : 02.12.09 - klo: 01.03 »
Vuosi sitten kyselin sieltä sopivaa kardaania autoon ja kyllä silloin ainakin tuli ihan asiallista vastausta ja pahoittelivat vielä kun vastaamisessa meni niin kauan (24,5 h) :) Ei sitten sopivaa silloin löynyt niistä vaihtoehdoista, joten ei päästy kaupanteossa pidemmälle sillä kertaa.
RC-hommat tauolla, kalusto tosin tallella.

Poissa Koiranputki

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #46 : 08.12.09 - klo: 19.24 »
Monesti saa lukea juttua että tukekaa kotimaista yritäjää
Älkää ostako ulkomailta jne, kyllähän te tiedätte.
Seuraava episodi laittaa kuitenkin miettimään onkohan näin.

 Soittelin tässä mennäviikolla erääseen suomalaiseen RC liikeeseen ja kyselin autoa.
Koko hela palettia, alustaa, konetta, nopparia, lipoja, vanteita, renkaita, koria, servoa jne. Siis vain radiot olisivat jääneet pois. 
 Puhelimessa sain omasta mielestäni asiallisen tarjouksen ja lupasin palata asiaan. Sillä hetkellä ei autoja kuitenkaan ollut varastossa mutta "ens viikolla tulee". Jäin siis odottamaan hyvällä mielellä. Se viikko meni ja täältä foorumilta katsoin että nyt on kyseinen kuorma rantautunut suomeen. 
 Nooh, siispä Baanalle. Pummasin duunista vapaata että kerkiän auto ostoksille ajoissa.
Siinä rinta rottingilla ajelin kohti puotia ja kun pääsin perille iski kylmä totuus.
Ovet oli kiinni. Liike oli suljettu, ainakin sen puolituntia ennen ikkunassa ilmoitettua
aukioloaikaa, eikä nettisivuillakaan ollut mitään huomautusta poikkeavista aukioloajoista.
 Jäi auto ostamatta, säästyipähän sekin tonttu, ainakin toistaiseksi, mutta sen itselleni lupasin että sinne en enää sitä vie, turhaan kun en viitsi ajalla toistakertaa.
 Samatyyppiseen välinpitämättömyyteen olen törmännyt Suomen RC liikeiden kohdalla aikaisemminkin. Ilmeisesti alalla pyyhkii hyvin. Kauppiaat katsovat että asiakkaan on metsästettävä heitä eikä päinvastoin kuten luulisi asian olevan.
 Jos sellaisesta perusasiasta kuin AUKIOLOAIKA ei viitsitä pitää kiinni niin asiat on
mielestäni pahasti anuksesta. Pitäisköhän kauppiaiden katsoa peiliin?

-Koiranputki
 
Mä mitään tiedä. Kunhan löpisen.
R O M P T O R I L L E   tästä

Poissa bluebeetle

 • Kymen Pienoisautokerho
  • Profiili
  • Rc-offi.net
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #47 : 08.12.09 - klo: 19.48 »
Fiksuahan olisi mainita liike, jotta kaikki eivät saa p****a niskaan...
Xray T3´11 , T3´12 , T4 + muutama muu

Poissa SLap

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #48 : 08.12.09 - klo: 19.49 »
Haluatko paljastaa kauppaa ? Itsellä on yksi arvaus, mutta jätän nyt sanomatta. -Sami


E: beetle ehti ensin
Jeps

Poissa peitsamo

 • KUArc
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #49 : 08.12.09 - klo: 21.08 »
Pummasin duunista vapaata että kerkiän auto ostoksille ajoissa.
Siinä rinta rottingilla ajelin kohti puotia ja kun pääsin perille iski kylmä totuus.
Ovet oli kiinni. Liike oli suljettu, ainakin sen puolituntia ennen ikkunassa ilmoitettua
aukioloaikaa, eikä nettisivuillakaan ollut mitään huomautusta poikkeavista aukioloajoista.

Ootkos miettinyt sitä, että se kauppiaskin on ihminen. Se syö, paskoo, hoitaa omaa elämäänsä siinä kaupankäynnin sivussa. Mitä tahansa sen kauppiaan pitää tehdäkään, ovet pannaan säppiin, kun poistutaan, eihän siellä liikkeesä muitakaan ole?

Tietysti olisi kohteliasta laittaa oveen vaikka lappu milloin tulee ja mistä puhelinnumerosta saa kiinni jos "asiaa" sattuu olemaan.
Flying Calacucco

Poissa Petri T

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #50 : 08.12.09 - klo: 21.15 »
Olisikohan tässäkin tapauksessa ollut hyvä vaikka soittaa liikkeeseen ennen lähtöä...? Niinä kertoina kun itse kävin kauempana asioimassa rc-putiikissa niin varmistin, että liike oli auki ja kauppias tavoitettavissa. Omassa tapauksessani kyseessä oli yksityisyrittäjä. Vanhempi harrastajaporukka varmaan muistaa Hobby Shop P.Keinosen.

Poissa Koiranputki

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #51 : 08.12.09 - klo: 21.35 »
Pummasin duunista vapaata että kerkiän auto ostoksille ajoissa.
Siinä rinta rottingilla ajelin kohti puotia ja kun pääsin perille iski kylmä totuus.
Ovet oli kiinni. Liike oli suljettu, ainakin sen puolituntia ennen ikkunassa ilmoitettua
aukioloaikaa, eikä nettisivuillakaan ollut mitään huomautusta poikkeavista aukioloajoista.

Ootkos miettinyt sitä, että se kauppiaskin on ihminen. Se syö, paskoo, hoitaa omaa elämäänsä siinä kaupankäynnin sivussa. Mitä tahansa sen kauppiaan pitää tehdäkään, ovet pannaan säppiin, kun poistutaan, eihän siellä liikkeesä muitakaan ole?

Tietysti olisi kohteliasta laittaa oveen vaikka lappu milloin tulee ja mistä puhelinnumerosta saa kiinni jos "asiaa" sattuu olemaan.

Aivan, olimpas itsekäs. Hyihyi.
Olet oikeassa Peitsamo. Tietysti vika on asiakkaassa, siis minussa, kun se tuppaa ostoksille liikkeen ilmoitettuina aukioloaikoina.
Asikkaathan on karjaa,eivät ihmisiä, karjaa jota ei sido mikään kuten kauppiasta ihmisenä.
Sanoisin uranvalinta kysymys.

Mitä tätä alkaa vatvomaan, yleensä p***akasa alkaa vain haisemaan mitä enemmän sitä tonkii.


-Koiranputki
Mä mitään tiedä. Kunhan löpisen.
R O M P T O R I L L E   tästä

Poissa peitsamo

 • KUArc
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #52 : 08.12.09 - klo: 21.39 »
Eihän tässä ole kyse siitä, kenen vika ja kuka on oikeassa. Ainoastaan siitä, että asiassa on yleensä useampia näkökulmia. Mielestäni on hyvinkin normaalia, että kauppa voidaan laittaa tilapäisesti kiinni, jos tarvitsee esim. mennä ostamaan tulostimeen mustekasettia. Tuskin kukaan siitä nettiin ilmoitusta laittaa. En puolustele mitään/ketään tässä(kään) asiassa.

Kuten sanoin, olisi ollut kohteliasta laittaa ilmoitus oveen, josta asiakas olisi ymmärtänyt mikä on homman nimi.
Flying Calacucco

Poissa sjos

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #53 : 08.12.09 - klo: 21.57 »
Nykypäivänä kaikki on mahdollista.

Mielestäni tämä on todellakin uravalintakysymys, ja tässä näkee asiakaspalvelun laadun.

Olen n.10v seurannut sivusta yhden yksityisyrittäjän asiakaspalvelua yms.
Liike on 6 pvä viikossa 10-18 auki, ei kahvi/ruokataukoja ja vessassakin käydään jos ehditään (lomista puhumattakaan).
Kaikki juoksevat asiat ja puutteet hoidetaa ennen avaamista.

Mielestäni tässä on sitä asiakas palvelua jos jossain.
Nämä asiat tulee toisilla ns selkärangasta, ja toisilla taas ei.

Tämä soittaminen kauppaan ennen käyntiä on tietysti hyvä varotoimenpide, mutta monestikkin aika toivottomalta tuntuu kun ei vastata.
son loppu ny.

Poissa tturku

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #54 : 08.12.09 - klo: 23.50 »
Kyllä muakin sapettaa jos on menossa mestaan jonka pitäis olla auki mutta onkin ovet lukossa. Toisaalta ymmärrän hyvin näiden pienten puljujen yrittäjiä, jotka yksin pyörittävät liikettä. Itse yleensä soitankin ja kysyn että onko osaa hyllyssä ennenkuin lähden hakemaan.
-Tommi Turku- Team Racers Group Finland, Contrast Neox LS-5
Half Serious Racing since 2009

Poissa *HOKE*

 • The Doctor
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #55 : 09.12.09 - klo: 00.51 »
Kun yksin pitää myymälää pystyssä niin aina voi tulla mitä tahansa ongelmia että ovi on pakko laittaa lukkoon.
Kas kun ei se tarvitse kuin vetästä safkiksella ties mikä karvakäden duunaama kepappi joka pyrkii voimalla pihalle.
Saati sitten muksu teloo itsensä koulussa ja se viedään lekuriin paikattavaks.
Kyllä vastaavassa tilanteessa kuka tahansa meistä aikuisista harrastajista painelee omalta työpaikaltaan kiireesti muksunsa luokse.
Kuten yllä sanottiin... Pitää muistaa että tiskin toisella puolella on aivan samanlainen ihminen.
Siinä ei auta uravalinnat tai muut jos hätä tai oikea hätä iskee.

Toki siitä pitää ehdottomasti olla joku lappu ikkunassa edes...
Muuten tulee näitä mielensä pahoittaneita asiakkaita tottakai.

Mut edelleen...
Miettikääpäs tilanne vähän eri kantilta...
Oot just tavannu jonkun vetävän misukan...
Oot pari viikkoa sen kanssa vähän pyöriskelly jne.
Juttelet edellisenä iltana sen kanssa mukavia puhelimessa ja mimmi sanoo olevansa kotona tekemässä etätöitä tai mitävaan 10-18
No päätät yllättää hänet menemällä paikalle klo 17.00
Mitä ihmettä... mimmi ei olekkaan kotona...
Hän onkin lähtenyt lekuriin, koska sai paperiviillon sormeensa ja kynsinauhakin vähän karkailee...
Eikä mitään lappua ovessa... Ei edes laittanu mesessä viestiä että ei olekaan siihen aikaan kotona...
Tästä suivaantuneena pistät välit samantien poikki etkä tapaa häntä enää koskaan.

Tai sinulla on vaimo...
Hän on pessyt pyykkiä ja pesukone otti ja jysähti...
Vasta hankkimaanne kotiin tulvii vettä...
"odota kulta pari tuntia kun mä saan firman kiinni... kuivaile vaikka vähän paperilla sen aikaa..."

Tai vaimokkeesi lähtee sairaalaan synnyttämään...
Tai sairaalaan saatuaan sairaskohtauksen...

Kuten sanottua...
Sieltä tiskin toiseltapuolelta löytyy aivan samanlainen ihminen tarpeineen, pakollisine menoineen, ongelmineen jne.
Sitä ei vaan koskaan muisteta, kun ovessa on ne aukioloajat ja juuri sinä olet menossa rahatukkosi kanssa siihen paikkaan.
Ei yrittäjä tietentahtoen pistä ovea kiinni ja menetä voita leipänsä päältä.
Siihen on kyllä aina hyvä syy... ja varsinkin hyvin tärkeä syy, koska se vaikuttaa oman perheen elantoon.
« Viimeksi muokattu: 09.12.09 - klo: 00.57 kirjoittanut *HOKE* »

Poissa *HOKE*

 • The Doctor
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #56 : 09.12.09 - klo: 01.36 »
Itseasiassa...
Kävitkö oven takana tiistaina 8.12???
Aika varmasti... olet ilmeisesti asiasta suivaantuneena kirjoittanut viestin heti kotiin päästyäsi...
Olet siis ollut oven takana joskus puolen kuuden aikaan... Eikö vain???

Sen verran omaan sherlokin taitoja että tiedän nyt mikä liike on ollut kyseessä ja mitä autoa olet ollut hakemassa...

Olen myös tietoinen että kyseinen liike sulkee aina tiistaisin ja torstaisin ovet aikaisemmin...
Ja kuten tiedämme... 8.12.2009 on tiistai.
Liike on siis sulkenut ovensa klo 16.00

Tästä on ilmoitus suoraan etusivulla.
On myös myymälän ikkunassa...
Eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun törmään tähän hommaan...
Olenpa sattunut olemaan myymälän ovella kun on asiakas näreissään keulinut että on ovi kiinni... eikä mitään lue...
"onhan tossa aukioloajat"
"on joo, mut ei kello oo vielä kuus..."
" ei niin... mutta yli neljä se kyllä on... ja kuten lapussa seisoo niin neljältähän tuo on kiinni mennyt"
"miten niin... oho... perskeles"

Ei siis kummosia sherlokin taitoja tarvita kun voimme huomata että nyt on sattunut jonkinsortin väärinkäsitys...
Ja sori... tähän on syyllinen asiakas...

Korjaa ihmeessä mikäli arvasin firman väärin.

Avoinna:

Ma,Ke,Pe Klo: 11-18

Tiistaisin ja Torstaisin

suljemme liikkeen Klo:16.00


Pahoittelen, mutta nyt on ikäväkyllä päässyt koiranputkella käymään kömmähdys...
« Viimeksi muokattu: 09.12.09 - klo: 01.48 kirjoittanut *HOKE* »

Poissa tturku

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #57 : 09.12.09 - klo: 08.01 »
Heh heh, itsekin oon ainakin kerran käyny hoken mainitsevan liikkeen ovella seisomassa tiistaina tai torstaina. Kauheella kiireellä vielä lähteny duunista että ehtisi ajoissa hakemaan osat ja sitten baanalle. No siperia opettaa. Silloin on kyllä oma hölmöily ottanut enemmän pattiin kuin se että putiikki on kiinni.
-Tommi Turku- Team Racers Group Finland, Contrast Neox LS-5
Half Serious Racing since 2009

Poissa *HOKE*

 • The Doctor
  • Profiili
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #58 : 09.12.09 - klo: 08.34 »
Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa että tuo tapahtuu harvinaisen helposti.
Vaikka olen tuon tiennyt heti alusta lähtien niin pari kertaa olen silti itsekin väärään aikaan oven takana ollut.
Toisella kertaa muistin että olis menny kiinni viideltä... ja toisella kertaa olin vain päivissä sekaisin.

Itsellä sentään molemmat kerrat oli lähinnä huvikseen käyntireissuja kun satuin olemaan lähellä... eikä siis harmittanut niinkuin koiranputkea tällähetlellä varmasti...

Mutta... ikäväkyllä se on vaan nieltävä ylpeytensä ja todettava sählänneensä... Ovi ei ollut kiinni puhtaasti ilkeyttään, vaan siihen löyty syy.
Ja vieläpä syy joka löytyy firman ikkunasta, nettisivulta ja jopa tältäkin foorumilta.
Tarkempaa silmää vain.

Poissa bluebeetle

 • Kymen Pienoisautokerho
  • Profiili
  • Rc-offi.net
Vs: SUOMALAISET RC-LIIKKEET
« Vastaus #59 : 09.12.09 - klo: 08.47 »

Mutta... ikäväkyllä se on vaan nieltävä ylpeytensä ja todettava sählänneensä... Ovi ei ollut kiinni puhtaasti ilkeyttään, vaan siihen löyty syy.
Ja vieläpä syy joka löytyy firman ikkunasta, nettisivulta ja jopa tältäkin foorumilta.
Tarkempaa silmää vain.

Onko tuo siis varmistettu tuo sinun veikkauksesi, vai onko edelleen puhdasta mutuilua?

Putkihan ei ole liikettä maininnut edelleenkään kuitenkaan?
Xray T3´11 , T3´12 , T4 + muutama muu