Kirjoittaja Aihe: Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)  (Luettu 17447 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa CD

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« : 05.08.03 - klo: 16.45 »
Onkohan toi Hiltunen ihan elämäänsä kyllästynyt vai mikä sitä vaivaa?

Kaveri oli ostamassa siltä varaosia readyset autoonsa ja tää myyjä ei suostunut edes ettimään hintaa osalle, kun ei ole hyllyssä. Pitäis olla se varaosa numero, minkä ettiminen oli myös ylitsepääsemättömän vaikeaa. Ei kuulemma oikeen jaksanut vaivautua, varmaan kova helle siellä lahdessa...

No uudet iskaritkin olis tarvittu, ilmoitti että on yksi kappale olisi hyllyssä, mutta se ei kuitenkaan sovi siihen sen autoon... HUH!! Ei puhettakaan että osia voisi tilata...  :evil:   :evil:   :evil:  

Kaiken kukkuraksi myyjä tuumas kaverille ku se kohteliaasti kysyi "oisko hetki aikaa?", että "ei osteta mitään..."

Laadukasta Kyosho palvelua lahdessa!!! No eihän tässä mitään, ei täältä paljoa pitempi matka pääkaupunki seudulle, ja siellä tuntuu palvelu pelaavan.

Nyt jää Hiltunen nuolemaan näppejään, ainakin mun kaveripiirissä!

Pitäs varmaan Hiltusen vaihtaa alaa, vaikka kelan agentiksi, ku ei tunnu työnteko oikeen maistuvan.

Poissa Jukka

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #1 : 05.08.03 - klo: 16.55 »
Näinhän se asia valitettavasti on. Itse en asioi kyseisessä liikkeessä rc-asioiden takia kuin hätätapauksessa, mutta pienoismalleja sieltä tulee joskus haettua.
Tiim Lahti | S-grafix

Poissa hellgren

 • Retired moderator
  • Profiili
Juu näin on
« Vastaus #2 : 05.08.03 - klo: 19.29 »
Hiltunen boikottiin todellakin, etenkin RC-vehkeiden osalta. Itse käväsin ekan kerran reilu vuosi sitten puljussa, kun olin Lahteen muuttamassa.. Sen jälkeen ei ole montaa kertaa Hiltusta tarvinnu morjestaa.

Jos kunnollinen jälleenmyyjäputiikki löytyisi (joka myisi siis muutakin kun Kyoshon entry level RTRiä), olisi harrastajiakin varmasti enempi tarjolla. Suuremmalle ja etenkin nuoremmalle harrastajakunnalle olisi varmastikin helpompi saada esim. rataa jne..
Lahti Rock City

Poissa claustro

 • Retired moderator
  • Profiili
  • http://claustro.bbs.fi
Re: Hobby Hiltunen
« Vastaus #3 : 05.08.03 - klo: 19.45 »
Lainaus käyttäjältä: "CD"
Onkohan toi Hiltunen ihan elämäänsä kyllästynyt vai mikä sitä vaivaa?


Hyvä kysymys... Olisi varmaan miljoona ja yksi hauskaa tarinaa kerrottavana tuosta miehestä... Itse olen kyseisestä liikkeestä ostanut joskus muinoin muutaman rc-lelun mm. ensimmäisen autoni - Marui Big Bearin.

Nuorempana muistan kun ulkonäköni oli hieman "rajumman" puoleinen niin mies kyttäs aina metrin päässä etten vaan ole varkaisiin tullut. Hetken rauhaa ei saanut. Pikkuisen ärsytti.

Ostin jokunen kesä takaperin sieltä ensimmäisen polttikseni - Kyoshon sandmaster Stadium Truck/Monsteri mikälie. Mulla oli rahaa taskussa tonnitolkulla ihan vaan ostostani varten. Menin kyselemään liikkeeseen niin kynsin hampain se myi tuon mulle sieltä hyllyltä. Ei oikein tuntunut kaupanteko miellyttävän.

Viime kesänä (2002) käväsin liikkeessä kyselemässä polttiskrossi peliä. Jotain vehjettä se siinä esitteli ja kysyin sitten, että kulkeekos kovaa / pärjääkö kisoissa tollasella. Siihen se totes, että ei se nyt ihan kisavehje ole, mutta kyllä se riittävän lujaa kulkee. Kovempaa ei tarvis sen mielestä edes kulkea.

No mutta ei siinä sen enempää oo miehestä sanottavaa. Ei se oikein tunne tota rc-harrastusta. Tuntuu olevan enemmän keskittynyt niiden pienoismalliensa tekemiseen siellä takahuoneessa.

On ikävä näin lopuksi vielä todeta, että kunnon rc-kauppa Lahden alueella nostaisi harrastuksen ihan uusiin atmosfääreihin. Hyvänä esimerkkinä Tampereet ja Hyvinkäät joissa on vanha rc-harrastajakanta ja tästä kiitos toimiville alan liikkeille. Nyt tarvittais kyllä tänne joku innokas harrastaja josta löytyis vähän yrittäjän vikaa <- pieni vinkki... (allekirjoittanut ei ole kovin innokos nettikaupasta ostaja - tuotteita on kiva hypistellä ennen ostoa).
Toni Walther, retired operator

Poissa Poju12

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • http://koti.phnet.fi/rasaju
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #4 : 13.09.03 - klo: 12.14 »
Multa kerran palo johot mun autosta. sit kävin ostaa uudet ja laitton ne niinku se äijä sano mut ne palo heti uudestaa ja mä mennin uudestaa sinne ja kerroin mitä kävi ja se jätkä yritti maksuttaa  uudet johot mut pari sanaa ja äijällä muuttu ääni. hobby hiltusen äijä on aika töykee

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #5 : 13.09.03 - klo: 16.53 »
Kuulostaa tutulta, itse kävin pari vuotta sitten kyselemässä stadissa Pro Hobbysta LandMaxia ja siihen vaihdelaatikkoa, kauppias totes että kulkee se riittävästi ilmankin ja tappoi a) keskustelun b) kaupanteon siihen. Mä en tajua mikä noita vaivaa.. ehkä se johtuu tuosta "paljo kulkee" -syndroomasta jota jokainen joka näkee RC auton kysyy aina ekana  :wink:

Ei toi RC kauppiaiden tietämys muutenkaan päätä huimaa, mutta se on kyllä merkkikohtaista. Kyosho kauppiaat on jokseenkin pahveja, se varmaan johtuu siitä että sellaseks on vissiin aika helppo ruveta. Yleensä ne ei  nimittäin tiedä yhtään mitään muuta kuin mitä pahvilaatikon kyljessä lukee. No monet pystyy kyllä keskivertoasiakasta palvelemaan, esim Tieto-Nikkari tarjoaa hyvää palvelua kun siellä on oikea mies tiskin takana.

"Kovemmat" merkit kuten Asso tai Serpent vaativat kauppiaalta ihan erilaista osaamista luullakseni ja siten palvelu on asiantuntevampaa.

(On ollu muuten pitkän aikaa mielessä tehdä esim Kyosho Superin ns support saitti, johon vois laittaa tietoja osista, moottoreista ja niiden sopivuudesta/sovittamisesta autoon, mutta kun kyseisen auton omistajia on niin vähän niin enpä ole sitä sitten jaksanut tehdä. Tiedä sitten olisko siitä sitten edes iloa muille.)

Poissa Mikko M

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #6 : 13.09.03 - klo: 17.18 »
soitin kolme kuukautta sitten pro hobbyyn kysyin vara osaa myyjältä se sano että soita hobby pointiin ,koska pro hobbylla ei  ollut tuotenumeroita

Otsomaani

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #7 : 13.09.03 - klo: 18.29 »
Lainaus käyttäjältä: "Mika"
"Kovemmat" merkit kuten Asso tai Serpent vaativat kauppiaalta ihan erilaista osaamista luullakseni ja siten palvelu on asiantuntevampaa.


"Kovempien" merkkien myyjät usein myös ajavat kilpaa myymällään merkillä.

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #8 : 14.09.03 - klo: 18.31 »
Niinpä

Poissa apo

 • Jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #9 : 18.09.03 - klo: 13.07 »
kävin kesällä kyselemässä lennokkitarvikkeita niin äijä ei kattonu kertaakaan silmiin vaan puhui seinille. eikä sieltä kyllä mitään löytynykään. ihan onneton pulju!

Poissa Lassi

 • Lahden Urheiluautoilijat ry
  • Profiili
  • Videoita
totta puhutte
« Vastaus #10 : 18.09.03 - klo: 15.39 »
Itse kerran menin ostamaan konetta sieltä sitten kysyin hintaa se ei voinnu kertoo sitä ei viittyny kai katto?

kylla siitä juttua keksii vaikka kuinka on se niin outo mies :DDD

Poissa Ville Vainio

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • Vilkutin.1g.fi
Re: Hobby Hiltunen
« Vastaus #11 : 18.09.03 - klo: 15.47 »
Onkohan toi Hiltunen ihan elämäänsä kyllästynyt vai mikä sitä vaivaa?

Nojuu, mä olen ollu RC harrastuksen parissa, aktiivisesti keväästä alkaen. Ja asioinnut myös hiltusella.

Eka auto pureten alpha ostettiin sieltä, ready settinä.

Mä olen mielestäni saannut ihan kohtuu hyvää palvelua, ei ehkä ihan perillä aina. Mutta mulle on esitelty oma-alotteisesti autoja. Ohjaimia haettu takahuoneesta, mm. tuo minkä hain alkuviikosta tuo 3kanavainen hitec. Sitäkin esiteltiin useempaan kertaan.

Joskus kyllä "hiukan" omituinen tapaus.

Mutta olenkin puhunut monen kanssa, että uusi Kyosho myyjä Lahteen ja asiakkaita riittää! SE ON VARMA!

Melko riskitön yritys olisi, siihen hakea vielä jotain hyviä tukia yms. Niin avot, ja pois sieltä pornokauppojen välistä. Johonkin keskikaupunkiin niin joha rupee kauppa käymään.

Toi on muuten tiukkaa toi varaosa numeron oleminen, ilman sitä ei homma natsaa.

Mutta toisaalta mitä oon siellä nyt käynny niin kun sinne ryntää joku puolentusina ala-asteelaista, niin kyllä siinä välillä varmaan hermoja kysyy. Kun kuitenkin tarvii vähä kattoa... ja sit ne kyselee suunnilleen sen kyosho hinnaston läpi et mitä maksaa, mitä kulkee.

Olin meinaan kerran tämmösessä tilanteessa siellä, ja voi JEESUS että se kesti ja kesti ja kesti ja kesti X 100000.
Kyosho Inferno MP9e

Poissa hellgren

 • Retired moderator
  • Profiili
Re: Hobby Hiltunen
« Vastaus #12 : 19.09.03 - klo: 12.21 »
Lainaus käyttäjältä: "Ville Vainio"
Onkohan toi Hiltunen ihan elämäänsä Mutta olenkin puhunut monen kanssa, että uusi Kyosho myyjä Lahteen ja asiakkaita riittää! SE ON VARMA!


Ehh, tuosta voidaan olla montaakin mieltä... :wink:  Jos toimintaa halutaan todella kehittää, tulisi myytävien merkkien olla jotain muuta kuin Kyosho (Yhtään Kyoshoa parjaamatta, pihasudittelu kun ei vaan tuppaa keräämään porukkaa yhteen). Toisekseen, keskustan liiketilat eivät siinä tapauksessa tule kyseeseen, eiköhän se kerrostalomyynniksi menis. =)
Lahti Rock City

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #13 : 19.09.03 - klo: 18.31 »
Tjaa, kaikki ne pihasuditteluvehkeet on samanlaisia oli sitten Kyosho tai ei, mm. Duratrax, HPI, Traxxas, Ofna, Thunder Tiger Kyosho jne.

Jotkut merkit tekee vaan high-end tuotteita, mutta mietihän Hellgren mihin hintaan.. kyllä se kai kuitenkin on hyvä että mukaan pääsee suht pienelläkin budjetilla.

Kyosholta sitä paitsi löytyy yhtä hyvät autot kuin Assolta, Mugenilta ja Serpentiltä, ja crossareissa pitkään ollut maailman ykkönen, joten tosiaan ei merkissä vikaa ole. Mutta Japsi tyyliin kaikkea kaikille.

Kyllä se syy on Suomen kalliit hinnat, suuret verot, pitkät etäisyydet ja pitkä talvi ainakin polttispuolella. Jostain syystä Kyosho on helppo merkki myydä täällä pohjolassa ja kauppiaat haluu tietty päästä mahdollisimman helpolla; Serpent ei myy.

Poissa todd

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #14 : 19.09.03 - klo: 18.56 »
Kyoshon myyntiin kyllä täällä Suomessa ainakin vaikuttaa luultavasti aika paljon mainonta. Kyoshon mainoksia on akkareiden kansissa, joten sitten katotaan siitä kuvaa ja sanotaan, että mäkin haluan tollasen! Itse en ainakaan oo nähny mitään muuta merkkiä mainostettavan muualla suomessa kun netissä RC-aiheisilla sivuilla!

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #15 : 19.09.03 - klo: 20.22 »
Lainaus käyttäjältä: "todd"
Kyoshon myyntiin kyllä täällä Suomessa ainakin vaikuttaa luultavasti aika paljon mainonta. Kyoshon mainoksia on akkareiden kansissa, joten sitten katotaan siitä kuvaa ja sanotaan, että mäkin haluan tollasen! Itse en ainakaan oo nähny mitään muuta merkkiä mainostettavan muualla suomessa kun netissä RC-aiheisilla sivuilla!


Toikin on ihan totta. Miksköhän muut ei mainosta? Ilmeisesti koetaan että markkinat ovat niin pienet että luotetaan kisakuskien esimerkkiin.. toisaalta eikös näissä pihasuditteluvehkeissä kuitenkin pyöri aika suuri raha kaiken kaikkiaan. Sad but true.

Poissa todd

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #16 : 19.09.03 - klo: 21.19 »
Ilmeisesti muiden valmistajien autoja menee niin paljon kaupaks muutenkin, (varsinkin just esim. jenkeissä) ettei niillä ole tarvetta mainontaan. Vaikka kyllä niitä muitakin varmaan alkais Suomessakin meneen jos vaan mainostais. Tosin suomessa on ehkä liian vähän kysyntää sitten, että kannatain mainostaa, kun ei se mainonta kuitenkaan mitään ilmasta oo. Ei sinne päinkään!

Poissa Jukka

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #17 : 19.09.03 - klo: 21.34 »
Suomen rc-piiri on kuitenkin sen verran pieni, että paras mainontatapa mielestäni on puskaradio.
Tiim Lahti | S-grafix

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #18 : 19.09.03 - klo: 22.08 »
Lainaus käyttäjältä: "Jukka"
Suomen rc-piiri on kuitenkin sen verran pieni, että paras mainontatapa mielestäni on puskaradio.


Niin, tai sitten ei. Toimiihan se kilpailutasolla mutta ilmeisesti ei muuten, kun tuossa valiteltiin sitä kun Kyoshon pihasuditteluvehkeitä on joka jampalla. No, tää forumi on hyvä paikka jakaa tietoa, jos vaan tänne aloittelevat tänne osuvat. Puskaradio saattaa toimia paremmin sähkispuolella kun ajetaan kerhoissa. Vaikka en mä tiedä kyllä tarkkaan, kun en oo missään kerhossa. En viitti kuulua, kun rajoitukset on niin tarkat että millä saa ajaa ja missäkin luokassa. Joillakin autoilla ei ikäänkuin voi edes ajaa  kun säännöt ei salli :? Voi olla että oon väärässä, mutta kisoihin ei ainakaan pääse vaikka on 1500e:n kaara.. onneks Tattarilla voi ajella kavereiden ja vaikka 1/5:n kanssa ilman turhia huolia. Rentoa..jeeez.

Poissa Rc hemmo

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #19 : 19.09.03 - klo: 22.15 »
Kyoshon hitaat toimitus johtuu esim:

1. Tavaroita voi tilata vain maanantaina

2. Kyoshon pää-jehu oli hienäkuussa 3vk lomalla :)))

3. Nuo Ruotsin päämiehet ei oikein ole kiinnostunut suomen markkinoista.

4. Kyoshon hinnat on kalliit.

Poissa RC_seniori

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #20 : 20.09.03 - klo: 10.49 »
Kyoshon toimituksiin voipi olla tulossa muutos. Kyoshon pohjoismaiden pääkallopaikka etsii suomeen 'Kyosho flag ship store' jälleenmyyjää. Eli suurinta ja kauneinta Kyosho kauppaa Suomessa. Olisipa kivaa jos kaikkea olisi hyllyssä...
Ilmoitus löytyy http://www.kyosho.fi sivuilta jälleenmyyjiä alta
Power-Save-Racing Team

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #21 : 20.09.03 - klo: 12.54 »
Toi olis kyllä kova juttu.

Poissa blenheim

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • http://koti.mbnet.fi/blenheim
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #22 : 20.09.03 - klo: 13.25 »
Heh, karjaalle semmonen kun ei ennestään ole!  :lol: Mahtaiskohan onnistua...
E-tmkua | Hyvöö jouluva ja onnellista uutta vuotta!

Poissa Tomsson

 • Ulvilan RC-rata
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #23 : 20.09.03 - klo: 14.58 »
Haa, Poriin etsitään Kyosho-jälleenmyyjää. Eli tulossa on, toivottavasti pian.
Jokunen Kyösti kun tallissa on =)
allekiroitus

Mika R

 • Vieras
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #24 : 20.09.03 - klo: 16.04 »
Lainaus käyttäjältä: "Rc hemmo"
Kyoshon hitaat toimitus johtuu esim:
4. Kyoshon hinnat on kalliit.


Joo, mutta toi pätee kaikkin "koviin" merkkeihin eikö? Siis olen ihan varma kun esim HoBao saa riittävästi markkinasemaa Kyosholta, ne lopettaa kaman "dumppaamisen" ja hinnat nousee pilviin .. markkinaa vallattaessa on tehtävä hommaa pari kolme vuotta tappiolla ja sitten katsotaan jatketaanko vai ei.

Poissa Ville Vainio

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • Vilkutin.1g.fi
Re: Hobby Hiltunen
« Vastaus #25 : 21.09.03 - klo: 20.20 »
tulisi myytävien merkkien olla jotain muuta kuin Kyosho (Yhtään Kyoshoa parjaamatta, pihasudittelu kun ei vaan tuppaa keräämään porukkaa yhteen).


Miten infernot on keränny sitten jo 6peräkkäistä maailman mestaruutta.

Okei toki se voipi olla että se yks ainut auto on tehty niin viimosen päälle, mutta mutta... eläpä silti tuomitte kyoshoo :)

Heh, eipä sillä eihän se mikäään paras kilpuri ole, mutta hauskaa oli viikonloppunakin kun ajeltiin serkuksien kesken yks pureten alpha polttis, bajabeetle polttis, ja sähkö tracker.
Kyosho Inferno MP9e

Poissa blenheim

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • http://koti.mbnet.fi/blenheim
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #26 : 21.09.03 - klo: 20.26 »
Noh, ehkä se maailmanmestaruuksien kahmiminen johtuu semmoisesta kuin toimiva varaosapalvelu ja tuki paikan päällä. Kyoshohan on maailmanlaajuinen yritys ja rahaa millä mällätä löytyy budjetista.

Kyllä Kyosho on hyvä jos vain hinnat olisi piirun verran halvempia... Ihmiset ostaisivat muitakin merkkejä kuin vain HoBaoa tai muuta vastaavaa.
E-tmkua | Hyvöö jouluva ja onnellista uutta vuotta!

Poissa Ville Vainio

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • Vilkutin.1g.fi
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #27 : 21.09.03 - klo: 20.28 »
Lainaus käyttäjältä: "blenheim"
Noh, ehkä se maailmanmestaruuksien kahmiminen johtuu semmoisesta kuin toimiva varaosapalvelu ja tuki paikan päällä. Kyoshohan on maailmanlaajuinen yritys ja rahaa millä mällätä löytyy budjetista.

Kyllä Kyosho on hyvä jos vain hinnat olisi piirun verran halvempia... Ihmiset ostaisivat muitakin merkkejä kuin vain HoBaoa tai muuta vastaavaa.
Mitä muita merkkejä on polttis puolella?

Tamiya, marui? Traxxas, vai mikä liekkäään myös urlit sivuille ois kivoja.
Kyosho Inferno MP9e

Poissa Jukka

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #28 : 21.09.03 - klo: 20.40 »
Katoppa täältä linkkejä http://rcnetti.wmhost.com/linkit.php
Tiim Lahti | S-grafix

Poissa Ville Vainio

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • Vilkutin.1g.fi
Hobby Hiltunen (ja Kyosho yleensäkin)
« Vastaus #29 : 21.09.03 - klo: 20.52 »
Lainaus käyttäjältä: "Jukka"
Katoppa täältä linkkejä http://rcnetti.wmhost.com/linkit.php
thx... tarvii tutkia.
Kyosho Inferno MP9e