Kirjoittaja Aihe: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu  (Luettu 516584 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa mdm

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2730 : 16.05.19 - klo: 13.01 »
Ihan yhtä tavalla dhl,ups,usps postnord ym noita toimituksia ryssii vai onko sulla ollut ulkomailta tilatessa ihan henk koht toimittaja :)
Ja ulkomailta tilatessa paketin hukkuessa ei se palautteen kulku toimi yhtään sen paremmin.
Aika monta pakettia Eurorc:tä tilannut ja yhden ainoan kerran on viivästynyt yhdellä päivällä toimitus (piti tulla pe mutta tulikin la).

Erinäköisistä syistä johtuen minulle tulee noita lähetyksiä keskimäärin 2-3 per päivä, vuoden ympäri, eri firmojen toimittaman. Kyllä noiden kuriiri firmojen toimituksen luotettavuus ja nopeus on ihan eri planeetalta kuin kotoisen postin.

Parhaimmillaan on tullut Forth Wotht:stä Texasasista alle 48 tunnissa kotiovelle, kun postilla menee jatkuvasti 3-5 arkipaivää saada lähetys Vantaalta Helsinkiin, kun vielä jokunen vuosi sitten kesti "vain" 1-3 arkipäivää. Kokemuksieni mukaan nuo kuriiri firmat asennoituvat myös ihan eri tavalla asiakaspalautteeseen ja reklamaatioihin. Esimerkkinä tämä kyseinen EuroRC:n lähetys, postin aspa viitsi ihan kokonaisen lauseen kirjoittaa selvitykseksi siitä, miksi paketilla oli kestänyt 7 arkipäivää (tässä siis vielä pari viikonloppua ja vappu välissä!) matkata Tervakoskelta Helsinkiin. Tuo lause sisälsi 100% vastuunpakoilua ja 0% selvitystä.

Hienoa jos sinulle on paketit tulleet ajallaan ja toivottavasti tulevat muillekkin. Omakohtaiset kokemukset postista ovat kuitenkin ihan jotain muuta ja ne vaikuttavat kyllä jatkossakin ostokäyttäytymiseeni. p*skamainen tilanne kotimaisten kauppojen kannalta, mutta en koe mitään velvollisuutta ostaa heiltä, jos vastaavan tai paremman palvelun saa muualta halvemmalla.

Lisätään loppuun vielä, että EuroRC hoiti tuon asian mielestäni lähes niin mallikkasti kuin vain voi. Vastailivat alle tunnissa yhteydenottoihin, reklamoivat postia ja ystävällisesti välittivät vielä postin vastauksenkin minulle ihmeteltäväksi. Lähettivät jopa alennuskoodin hyvityksenä. Isot propsit heille siitä!

Tästä huolimatta joutuu kyllä ensikerralla miettimään pariin otteeseen mistä kiireiset osat tilaa, koska siinä vaiheessa kun pitkään suunnitellut ajot jää välii, koska tarvittavat palikat sompaavat jossain postin limbossa, ei täyden kympin asiakaspalvelukaan paljoa lohduta...

Poissa mdm

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2731 : 03.07.19 - klo: 15.30 »
Posti, taas. Lähetys tullattu 26.6. Vielä makaa paketti pasilassa, jos omaisin vielä kulkuluvan, niin kävisin sen sieltä itse hakemassa. Viikko mennyt jo Vantaalta Helsinkiin. ULK:ssa/POK:ssa tökkii taas muutenkin ei vaan ole enää niin helppo todistaa, kun asiakkaille näkyvät seurantatiedot ei enää aina päivity ULK:ssa ja osasta kiinan "kirjattuja" ei ollenkaan. Kyllä omakohtaiset kokemukset osoittaa, että palvelun nopeus ja luotettavuus on kärsinyt viimeisen 10 vuoden aikana pahasti. Toki pitäähän 95% kansalaisista poliisiakin luotettavana. :roll:

Poissa Pro-coarseRc

 • Äänekosken Pienoisautoilijat ry
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2732 : 07.07.19 - klo: 09.19 »
Kaksi kertaa kiinasta tilatut servot hävinneet postin toimesta & englannista tilatun xv-01 kohdalla posti levitellyt myös käsiä, selittivät jälkimmäisen kohdalla lyhyesti että toimituksessa epäselvyyttä. Myyvä liike hyvitti summan välittömästi takaisin kun mainihdin suomen postin sekoilusta, vissiin ymmärti tilanteen hyvin.  :laugh:
9 traxxasia + 12 muuta ja tankki.

Poissa nulli

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2733 : 07.07.19 - klo: 12.21 »
Ihan ok toiminu Posti Vantaalla mut auta armias jos jää tavara tulliin. Sitten kestää vaikka tullais heti.

Poissa jermuwolf

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2734 : 18.07.19 - klo: 16.22 »
Jouduinkin tekemään tänne käyttiksen, koska joudun ostamaan uuden pahuksen auton.

Oli traxxas slash 4x4 ennen, mutta lainasin sen kaverille ja kaveri ryöstettiin kesken ajamisen... Nyt jos tulee slashi vastaa ruotsinlähistöllä ilman ohjainta ja ihmeellisellä jäljellä keulapuskurissa aivan kuin olisi ajettu betonirappuseen ja vetari jossa on nätti spiraalikuvio niin saatan tietää omistajan  :laugh:

Pänniminen on kova, koska autoon juuri hankittiin lipolaturi ja akut.

Poissa bluevan

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2735 : 06.08.19 - klo: 13.12 »
Vi...n postipatet.
 Ens hukkasivat diffin ja nyt jo koko auton :(
Mahtaako joku lajittelija alotella harrastusta ..kerää koko sarja :D

Poissa mdm

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2736 : 08.08.19 - klo: 00.06 »
Ihan ok toiminu Posti Vantaalla mut auta armias jos jää tavara tulliin. Sitten kestää vaikka tullais heti.
Täällä etelässä on tullut uudeksi normiksi, että Vantaalta tänne Helsinkiin menee se 5-7 arkipäivää. Jos joutuu tulliselvittämään, niin menee se 2 arkipäivää lisää ja ne lähetyksethän ei tätä nykyä ole enää edes tullin hallussa vaan postin, vielä siellä samassa rakennuksessa kuin muutkin paketit, kun paketin sitten tullaa ja tulli tekee päätöksensä (yleensä heti), lähettää tulli sähköisesti tiedon postille, että paketti voi jatkaa eteenpäin. Tämän jälkeen menee jostain syystä yleensä 2 arkipäivää, että paketti liikkuu mihinkään.

Seurannasta näkee kyllä ja asiakaspalvelu väittää ihan muuta. Hauskinta oli, kun hiljattain kyselin yhden lähetyksen perään, kun oli tehnyt matkaa Vantaalta Helsinkiin jo kolmatta päivää ja toista kertaa, niin vakuuttelivat, että kyllä se huomenna tulee ja normaali toimitusaikakin on se 1-3 arkipäivää, seuraavan päivänä jälleen samat lupaukset, mutta normaali toimitusaika olikin jo 1-4 arkipäivää, lähetys oli tullut maahan ja postin haltuun 7 arkipäivää tätä ennen...

Vastikään jäi taas pitkään suunniteilla ollut ajosessio kokonaan väliin, kun pikakirje, joka tuli Hong Kongista Suomeen 5 päivässä (torstain lähetetty, maanantaina Vantaan ULK:ssa) matkasi Vantaalta Pohjois-Helsinkiin 8 päivää!

Vielä vajaa kymmenen vuotta sitten tuli lähetykset n. 2-3 arkipäivässä perille, siitä kun ne oli saapuneet maahan. Nyt kestää vähintää 5 arkipäivää, yleensä enemmän. Näinhän siinä käy, kun volyymit kasvaa ja väkeä vähennetään. Olisi kyllä kiva tietää miten herra Malisen palkka määräytyy, ilmeisesti ei ainakaan palvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden perusteella.

Poissa Scorpion77

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2737 : 31.10.19 - klo: 21.54 »
Tosi kiva juttu. Pistin tänään viimisen päälle juottaen kiinni uuden Hobbywing Quicrun 10BL120 noparin ja testasin että kaikki toimii, kyllä kunnes...säädin kortilla Punch toimintoa 7sta 5een. Kokeilin autoa kaikki hyvin ja menoksi...wiuh ku kulkee 3S akulla....jarrutus...pakitus....sitte hiljeni koko auto. Palanut haju Noparista ja tuuletin toimii ihan normaalisti. Nopari ei reagoi mihinkään kaasuun ei saa kalibroitua ei auta vaikka mitä tekee ja ohjelmointikortti ei yhdistä siihen.
Nopari pakettiin ja palautus huomenna myyjälle. Viallinen nopari todellinen (tämä arpa ei voita) sattui kohdalle.

Perhana ku harmittaa. Nyt menee taas aikaa että homma selviää takuun puolelta. Täytyy vissin hakee joku parempi tilalle ja tätäkin on nopista kehuttu toimivaksi. Minun tuuria  :embarrassed: :embarrassed:

Poissa bluevan

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2738 : 16.01.20 - klo: 15.21 »
V...taa verkkokauppa mihin keräät useamman päivän tuotteita sitä mukaan kun tulee mieleen mitä tarvittee ja huomaa kuluneita/rikkoontuneita osia ..sitten kun meinaat tilata niin eikös prkl koko ostoskori tyhjentynyt ja sama osien ettiminen alkaa alusta.
Ja arvata saattaa niin varmasti joku osa jää taas tilaamatta ...tanakeletu :(

Poissa tjukkola

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Ärsyttäää, harmittaa, vehjettää - avautumiskeskustelu
« Vastaus #2739 : 05.03.20 - klo: 15.09 »
Rcjkl... Onkohan siellä pitkät lomat tai jotain. Viimevuoden puolella ja vähän tämänkin oli vielä hyvää kommunikaatiota, kun kyselin ohjaimen huollosta. 22.1. hakivat postipaketin ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään useammasta yhteydenotosta huolimatta...