RC Center

Kirjoittaja Aihe: The Rally Legends autot  (Luettu 3658 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Jaaha01

  • Aluevalvoja
    • Profiili
The Rally Legends autot
« : 20.08.12 - klo: 15.15 »
The Rally Legends on Italialainen uusi nostalgisiin ralliautoihin erikoistunut radio-ohjattavien autojen valmistaja. Merkin takana on Italialainen iso RC-tukkuri nimeltään Italtrading S.A.S, joka toimii mm. Traxxasin maahantuojana. Merkin yhtenä kummisetänä on Miki Biasion, legendaarinen ralliautoilija. Arvostuksesta suomalaista autourheilua kohtaan osoittaa malliston peräti kolme Markku Alenin väreissä olevaa autoa.

Suurin osa autoista on 1/10 mittakaavaisia sähkökäyttöisiä RTR tyyppisiä ajovalmiita autoja akkua ja laturia myöten. Luonnollisesti 2,4Ghz radioilla. Alustat ovat täysin kuulalaakeroituja ja niissä on mm. vahvat metallivetoakselit ja -kardaani sekä kuuladiffit edessä ja takana. Iskarit on öljytäytteiset. Pyöränkulmat on säädettävät. Alustaan saa suojaavan kotelon lisävarusteena.

Lancia Delta S4:ää saa myös ilman sähköjä ja moottoria. Siinä on hiilukuituinen upper-deck jäykistys sekä astetta paremmat säädettävät iskarit vakiona.

Koreja saa irrallaan sekä kirkkaina että valmiiksi maalattuina tarrasarjan kera. Korien mitat ovat ne standardit: akseliväli 260mm ja leveys 190mm. Näihin poikkeuksena Lancia Stratos ja Delta S4, joissa raideleveys takana on n. 205mm (joka tosin ei juuri haittaa, vaikka laittaisi 190mm leveälle alustalle, soraralleissa ajettiin kapeilla sisään jäävillä pyörillä oikeastikin)

Varaosia löytyy suoraan hyllystä Vihdistä sekä varastoon tulee kasvava määrä optio-osia.

Neuvotteluja jälleenmyyjien kanssa eri puolille Suomea on käynnissä.
Tällä hetkellä The Rally Legends autoja saa näistä paikoista Suomessa:

Helsinki: www.tietonikkari.fi
Tampere: www.modelshop.fi
Vihti: www.shop.miniland.fi