RC Center

Kirjoittaja Aihe: Fullspeed RC:n aloittelijaillat tiistaisin klo 18-20  (Luettu 71708 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Kimmo S

  • Fullspeed RC
    • Profiili
Vs: Fullspeed RC:n aloittelijaillat tiistaisin klo 18-20
« Vastaus #330 : 18.08.17 - klo: 10.08 »
Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi turffiradalle ensi sunnuntaina 20.8. sekä 27.8. sunnuntaina 16-17. Voitaisiin 27. päivä koittaa pitää pienimuotoiset aloittelijoiden kisat, jos saadaan kasaan tarpeeksi porukkaa ralleihin. Jos ei, niin sitten vaan ajellaan muuten vaan ympyrää. :)

Saviratojen maksullisuuteen voisi kommentoida sen, että kyllähän maksu tuntuu kukkarossa, mutta ei esim. uimahallissa käyminenkään ilmaista ole - Linnanmäestä tms puhumattakaan. Oma mielipide, ei kerhon. ... mutta lisättäköön, että itsellenikin maksun maksaminen oli hienoinen kynnys ennen kuin aloimme ajaa enemmän kuukausimaksulla. Kuukausimaksuhan on hyvin kohtuullinen.Poissa Kimmo S

  • Fullspeed RC
    • Profiili
Kaikki mukaan ulkokauden viimeisiin aloittelijaralleihin! Kerhon autoja pääsee taas kokeilemaan ilmaiseksi turffiradalle ensi sunnuntaina 3.9. kello 16-17.

Pidetään taas turffilla pienimuotoiset aloittelijoiden kisat! Kisoihin voi osallistua kerhon autolla tai omalla autolla. Viime viikonloppuna saatiin kasaan oikein hyvät kisat. Jatketaan näitä taas talvikaudella, kunhan saadaan talviharjoittelupaikka varmistettua.

Ralleissa tutustutaan taas ensin vähän aikaa rataan ja tämän jälkeen ajetaan useita parin kierroksen mittaisia minikisoja. Näin kaikille tulee monta lähtöä ja ei haittaa jos joka kerta kisa ei menisi ihan putkeen.

Sunnutain sää näyttää tällä hetkellä mitä parhaimmalta, mutta jos ilma näyttää sateiselta, seuraa tätä ketjua.

Kisoihin saa tulla ilmoittautumattakin, mutta ennakkovalimisteluita helpottaa jos laitatte sähköpostilla, kimmo.sukanen (ät) iki.fi, tai RC10:pin YV:llä ennakkoon tiedon tulostanne!