VIHTI miniland

Kirjoittaja Aihe: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?  (Luettu 9524 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Joona H

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #30 : 30.05.04 - klo: 19.50 »
Totuus sattuu,vai mitä aneboy?
Tässä on taas yksi näistä forumin kusettajista,ei voi mitään.

Poissa mza2

 • Tiim Lahti
  • Profiili
kiinnostus
« Vastaus #31 : 30.05.04 - klo: 19.56 »
itse menin kaverin kanssa Lahden rc-autoliikkeen(hobby Hiltunen) ohi ja ajateltii sitten käydä katsomassa ja niinpä sieltä sitten tarttui kyoshon esite mukaan. Ja parin kuukauden kuluttua olin saanut rahat kasaan tarjouksessa olevaan pure ten alpha 1ep:hen 199€ :lol:
TAMIYA TRF416X Racing Factory

Mika R

 • Vieras
Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #32 : 30.05.04 - klo: 21.11 »
Lainaus käyttäjältä: "Joona H"
Totuus sattuu,vai mitä aneboy?
Tässä on taas yksi näistä forumin kusettajista,ei voi mitään.


Lista kasvaa.. ja nimet ei unohdu.

Poissa copter

 • Ylläpitäjä
  • Profiili
  • RC10.FI
Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #33 : 30.05.04 - klo: 22.35 »
Niin tosiaan, niille jotka eivät tuolta "virallisesta" banjoketjusta asiasta lukenut vielä, niin aneboy ei täällä seuraavaan kuukauteen mitään kirjoittele. Joten siis tässä ketjussa häneltä on turha vastausta odottaa vähään aikaan. ;)
COYASSO HIGH PERFORMANCE ENGINEERING PRODUCTS

Poissa AriRu

 • Jäsen
  • Profiili
  • xsara tuningboard
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #34 : 15.02.14 - klo: 23.33 »
Noh. Sattu silmään dealextremessä wltoys l959 n. vuos sitten. Tuli kateltua muutama esittely video ja jätin mieleen muhimaan. Muutamissa tuning auto tapahtumissa olen nähnyt noita drifting autoja ja tuli niitä vähän seurattua ja parille kaverille tuli sanottua et vois ehkä tommosen rc auton hankkia joskus.

Sit tos Joulun tienoilla kaveri kysy, joko oot hommannu auton? No pari päivää tutkin autoista tietoja ja päädyin wltoys l202 malliin mm. hiiliharjattoman moottorin takia. Toki hintakin koukutti 102€ ja 25€ tullia. Ei ollu omasta mielestä paskempi sijoitus näin ensileluksi. Tammikuun alussa putkahti auto postiin ja tullut ajeltua melkein joka päivä lumella. Eli noin kuukauden päivät. Taakse joutunee ostamaan uudet (alumiiniset)ylätukivarret, kun tuntuu jonnii verran klappia olevan. Eihän muoviset "puslat" kestä kovaa rääkkiä..

Lisätään vielä, että auto on buggy eikä drifteri....
WlToys L202

Poissa Emppuli

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #35 : 16.02.14 - klo: 10.12 »
Semmoset kolme vuotta sitten suunnittelin uuden harrastuksen aloittamista. Autot ja moottorit on aina kiinnostanut ja yhtenä päivänä näin tv:ssä videon jossa pari 1/10 krossaria loikki rataa ympäri kovaa.
pakkohan sellainen oli saada. Iskän kanssa mentiin Mylllyn Kyoshoon ja sieltä tarttu mukaan se halvin mahdollinen auto;  Kyosho DBX. Kössi sisäänajettiin -15 asteen pakkasessa :shocked: Vuoden verran jksoin tapella säätöjen kanssa ja odotella varaosia. Sen jälkeen intoa riitti ostaa Slash vxl ja sillä on paukuteltu menemään 2 vuotta ja hauskaa on ollut! :grin:
Tamiya M-05 + Traxxas Slash VXL

Poissa oivaveli

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #36 : 22.02.14 - klo: 10.50 »
mun kaveri kerttoi et kannattaa ostaa rc
LRP S10 Blast TC
Tärkeintä on että menee lintassa

Poissa SavageRS

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #37 : 22.02.14 - klo: 16.52 »
Kaikki alkoi siitä kun joskus kauan sitten pentuna käytiin ajelemassa paikallisen askarteluliikkeen järjestämässä esittelytilaisuudessa TAIMYA:n Lunch Box:lla ja Jeep:lla (sähkö 540 koneilla) ja kiinnostus heräsi. Sillon ei tietenkään itellä ollut tarpeeksi rahaa moiseen ja vanhemmatkin sanoi ettei moinen tule kyseeseen ja se jäi siihen  :undecided:
Kiinnostus ei kuitenkaan koskaan kadonnut täysin, mutta Nikot ja muut lelut ei kuuluneet kyseiseen kategoriaan, ei myöskään enää sähkövehkeet kun kuulin huhupuheita polttomoottorilla varustetuista (Huom, internettiä ei ollut sillon vielä keksittykään).
Koulu loppui -> ammattikoulu -> työelämään, alkoi oikeiden 1:1 jenkkiautojen harrastus ja aikaa kului reilu 20 vuotta lisää aikaa...mutta kiinnostus rc-autoihin kyti siellä taustalla koko ajan.
Sitten yksi kaveri osti ensimmäisen nitrokäyttöisen rc-auton penskoille ( itselleen :roll: ) ja kävin vilkasemassa sitä.
Vähän moottorin pärinää ja drag race kisoista ennestään tuttua ihanaa nitron sulotuoksua sieraimiin...nuuhhHHH....AAAAAHHHHHHHHHH ja sitten meikäläistä vietiin...alkoi autojen pikainen kartoitus mitä autoja oli saatavilla ja mistä niitä saa.
Ostin ensin käytetyn Savagen, auto heti palasiksi ja kuluneet osat vaihtoon ja viritysosia tietty myös heti, kuka nyt vakiolla...  :angel:
Kohta ostin toisen, se oli HB Truckzilla Big Twin, sitten kolmanen Savagen...neljäs, viides...X, SS, XL, jossain kymmenen kohdalla tuli ensimmäinen katupeli eli HPI RS4+, se on edelleen ainoa puhtaasti asfaltille laitteeni. Seuraavaksi taas vähän harvinaisempaa eli uudenveroinen HB Lightning GT löytyi Ebay:sta ja tuli Itävallasta. Heti perään tupla koneilla varustettu HB Lightning GTX2, joka on edelleen vailla muutamaa pikkuosaa ja siksi kasaamatta. Hierottiin kaupoja Australiasta toisesta HB truckzilla Big Twin:sta, mutta valitettavasti tai onneksi suurennetut kuvat paljastivat harvinaisten erikoisosien huonon kunnon.
Sitten olikin jo pakko saada sitä BENSAA, onhan se kuninkuusluokka RC-autoissa...hassua kun oikeissa autoissa se on juuri toisin päin  :roll:

Vanha totuushan kuuluu :"Bensalla pestään osat, alkoholin me juomme ja nitrolle me kisaamme... naftalle liikkuu työkoneet" :laugh:

No juttu jatkuu eli hankin sen ensimmäisen Bensa-auton joka oli/on Nutech XT5 Monsteri ja sillä ajelu toi kaivattua tyydytystä hetken, mutta sitten rupesi tekemään mieli Bajaa...no sellanen piti sitten hommata ja se on nyt työn alla ja valmistunee kesäksi (toivon mukaan).
Bensavehkeet ovat toki hauskoja, mutta nitro vehkeistä en varmaan koskaan pääse irti ja niitä tuntuu tulevan koko ajan lisää...viime kesänä tuli kasattua osista uusi Truckzilla .46 ja lisäksi pari Savagea lisää. Viimeisin on HPI Nitro Monster King Ranskasta, kohtuu harvinainen pikku monsteri, jota valmistettiin jotain vuoden verran.
Kokonaismäärä rupeaa olemaan kai kaikkiaan luokkaa 25 autoa...uusia kasaamattomia on pari kolme, riippu vähän miten osalaatikoita aukoo.

Kotimaiset ja ulkomaiset RC-liikkeet ja tietysti EBAY ovat tulleet erittäin tutuiksi osien metsästyksen myötä. Netin myötä molemmat harrastukset (1:1 ja RC) ovat saaneet uusia ulottuvuuksia ja se mahdollistanut sen että tarvittavan osan voi ostaa mistä päin tahansa maailmaa. Moisesta ei olisi voinut kuvitella edes vilkkaimmassa mielikuvituksessa, kun ensimmäisiä kertoja ajoin sillä maastovihreällä  Taimya Jeep:lla koulun pihalla toisen rc-auton yli kolmatta kertaa myyjän huutaessa naama punaisena :grin: :grin: :grin:

Tämä on todella mukava harrastus, mutta jenkkiharras on minulle edelleen se ykkönen, siitä en ole luopunut ja sitä jatketaan, mutta tämä tuo kuitenkin mukavan lisän siihen. Yksi hauskimmista puolista on, että näiden kanssa tuntee itsensä nuoreksi ja mikä kaikkein parasta, näitä ei tarvitse koskaan katsastaa, eikä näitä koske typerät rakentelu säännökset ja lakipykälät :grin:

Vaikka näiden rc-autojen kanssa touhuaminen tietty maksaa kohtuu paljon, niin on se silti halvempaa kun oikeiden autojen kanssa  :cool:
MCD X4 PHR 30.5cc* Rovan Baja 5T CR600FT TWIN 57cc* Rovan Baja 5B OBR 30.5cc* Nutech XT5 Monster* HPI Savage XL Octane* HB Truckzilla .36* HB Truckzilla .46* HB Truckzilla Big Twin w 2 x Losi 454 .28*

Poissa 4wdkanootti

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #38 : 23.02.14 - klo: 10.37 »
80-luvun alussa ajeltiin opiskelijan budjetin takia äitin pikku kauppakassilla, auto täynnä, kaasupohjassa kulki melkein 80kmh. Ohitte menii jonkin sortin pärisevää polttomoottoria käyttävä rc-auto, ja heti perään jenkkirassi, onka sivuikkunasta roikkui ensimmöisen ohjaaja "reibanit" silmillään. Mulle kans!

Kävin yhtä käytettyä kattomassa. Kaupasta puhuttiin niillä ehdoilla, et näyttää kuin se käynnistetään, ja millanen on ajoaika tankillisella. Kello 10 oli paikalla ja kello 20 lähdin pois, vielä ei ollut saanut käynnistymään.

Maailma vei eteenpäin ja omia rc-autoja tuli, mutta sähköillä. Liikkui "aina" heti , edes hetken ja hiljaa :)
Niin mä sitten olen pysynyt myöhemminkin näissä sähköautoissa.
MambaMonster2 wp *2, mambamax, HK 100A noparit/ , Leopard- 4282 mosa, halpiskonepino/  4*3s 5200-40c  + 2*2s akut/ Futaba3pm 2,4HGz radio/ autot axial 6x6, Hobbyk sabertooth *2

Poissa Honkkari

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #39 : 03.03.14 - klo: 20.30 »
Joskus 14-15v takaperin veikkani osti minulle täältä rc10 foorumilta schumacher cougar sv:n muistaakseni. Anyway eurot oli just tullu ja hinta ei päätä huimannu. Akkuja tuli ripakopallinen , uusia renkaita eteen sekä taakse varmaan 10 kieppiä , sen ajan todella hyvillä harjallisella tekniikalla ( muistan millainen nasan raketti se oli kulkemaan) , renkaanlämmittimetkin tuli mukaan , schumacherin pc3 sen ajan älylaturi  :wink: ja radiotkin taisi olla aika hipo hipo. En muista miten auto saatiin niin halvalla sillloin. Tais olla joku harrastukseen käpynsä polttanut tyyppi jolle veikka oli sit ihan läpällä tarjonnu jotain autosta ja se oli suostunu. Voiku oisin viisaana poikana senkin säästänyt  :huh:
Traxxas E-Revo@EzRun Max5 Hw 4274Sd | Hpi Savage goes Flux | Axial Exo | Futaba 4PLS

Poissa emppu99

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #40 : 03.03.14 - klo: 20.40 »
2v takaperin SM-kisareissulta tultaessa pysähdyttiin Ideaparkiin syömään. Siinä sitten kun kavareiden kanssa saatiin syötyä ja valmentajat/huoltajat vielä lapoi mössöä poskeen niin lähdettiinpä sitten ympäri tönöä kiertelemään.

Siinä sitten sattui muuan K-Kauppa eteen ja pakkohan sitä oli mennä sisälle katsomaan minkälaisia vehkeitä nämä oikein ovat. Ekana silmään osui silloin tarjouksessa ollut Mini-Inferno, toisena Mad Force Kruiser.  Muistan sen kuin eilisen, kysyin myyjältä paljonko tämä maksaa, siis Madi. 499€. Siinä jos melkein tuli köntsät housuun kun hinnan kuuli  :grin: Sitä sitten piti tietenkin mennä isiltä kysymään josko ostaisi Mini-Infernon, halvimman mahdollisen  :police:

No ei ostanut joten kotona tutkiskelin tätäkin sivustoa ja se oli menoa sitten  :smiley: Synttäri lahjaksi sain käytetyn Lazerin ja sillä ajeltiin puolisen vuotta ilomielin (väkisin):D Ja sen jälkeen onkin noita autoja ollut jos jonkin sorttista. :afro:
EXC125

Poissa sande555

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #41 : 03.03.14 - klo: 21.07 »
Melkeimpä siitä se lähti ku pääs ajaan kaverin E-maxxilla :roll:
TM MX 125 2007
Eikä sitten muuta.

Poissa Mäkistation

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #42 : 03.03.14 - klo: 21.48 »
Ekan kerran RC-auton olen nähnyt joskus ehkä 3-4v. vanhana, kun serkku Kyosho Raider Pro:llaan päästeli menemään. Sitten Kössejähän mainostettiin Aku Ankan takakannessa, niitä tuli kuolattua. Sitten joskus ala-asteella luokkakaveri sai Kyoshon polttis truggyn, sehän oli tällaisessa tuppukylässä jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Myös yhden sukulaismiehen autoja tuli ihasteltua useaan otteeseen. 2007 pystyin ekan oman auton, sen kuuluisan CEN Racing Subarun.

Serkun Raider tuli viikonloppuna minulle elvytettäväksi. Niin se aika menee.
Kyosho Turbo Optima Mid | Raider Pro & ARR | Scorpion 2014

Poissa Ilari58

 • Äänekosken Pienoisautoilijat ry
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #43 : 06.03.14 - klo: 20.37 »
Joka vuosi kun ollaan perheen kanssa käyty Jyväskylän suur-ajojen aikaan paviljongilla katsomassa ralliautojen huoltoa niin yhtenä vuotena siellä sattui olemaan muistaakseni polttis kisat heti sisääntulon vieressä. Kyosholta oli myös pieni koju siellä ja olin aivan innoissani niistä laitteista. Ajattelin silloin, että joskus minä vielä omistan tuollaisen  :grin:

Siinähän sitä aikaa vierähti jo muutama vuosi ja asia pääsi unohtumaan. Muistaakseni menimme sitten sattumoisin kyosho liikkeen ohi ja muistin että halusin tuollaisen. Vanhempani ihmettelivät kuinka noista voi pyytää satoja euroja ja eivät tykänneet että ostaisin tuollaisen. No sitten kotona tuumailtiin asiaa ja loppujen lopuksi sain luvan kuitenkin ostaa ensimmäisen autoni (oisko ollut Kyosho Fazer rally Subaru sähköversio) omilla rahoillani. En ollut ikinä ollut niin tyytyväinen omaan hankintaani  :azn:

Tässä sitä vielä ollaan vaikka harrastus vuosia ei ole vielä kovin montaa ja kyllästymisen merkkejä ei näy missään  :tongue:
« Viimeksi muokattu: 06.03.14 - klo: 20.52 kirjoittanut ilari007 »
Sworkz S35-3E  |  Sanwa M12S-RS
“When I came around the corner, it all went to Hælvette” -Petter Solberg

Poissa 82

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #44 : 17.03.14 - klo: 12.30 »
Pari vuotta sitten olin menossa kyläilemään yhdelle kaverilleni. Huomasin hänellä aika suuren (oli sillon nähny pelkkiä nikkoja yms.) rc-auton. Siinä sitten mentiin ajamaan (auto taisi olla kyosho ultima) ja se oli niin järisyttävän nopea nikkoihin verrattuna, että rupes tekemään mieli tollasta autoa. Menin kyoshon sivuille ja katselin mitä sieltä löytyy (en sillon tiennyt juurikaan muita merkkejä). No parin kuukauden päästä mukkaan tarttu kyosho dbx ve joka on muuten vieläkin minulla. Ei mikään järisyttävä tarina, mutta näin se tapahtui.

Poissa jazua

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #45 : 22.04.14 - klo: 20.41 »
innostukseni harrastukseen alkoi 4v takaperin (11v) ja siinä sitten vuosi meni vähintään kerran viikossa ihaillen videoita rc radoilta yms. kaikkeen asiaan liittyvää, 3v takaperin tuli eka auto hommattua (slash 2wd :roll:) yli vuoden ajelin ja vaihdoin sitten softi aseeseen, kaks kuukautta meni ilman rc:tä ja innostus vaan kasvoi kasvamistaan joten sedältä ostin kyosho inferno US Sportsin, no ajelua tuli harrastettua silloin tällöin pihassa ja radalla (lahdesjärvi) noh softaus ei enään kiinnostanut joten tuli vaihdettua softi-ase, yllätys yllätys 2wd slashiin  :grin: ja nyt lässykkä ollut 4kk ja heräs kiinnostus rc-driftinkiin joten lauantaina olis tarkotus vaihtaa lässykkä, tamiya TT-01 drifteriin... näin on vuodet huomaamatta kulunut eikä innostus juurikaan ole hiipunut(max.4kk) ja sen jälkeen onkin taas vauhti vienyt mukanaan. Niin ja innostukseni siis lähti kun setäni kyoshon polttiksella vei ajamaan (En tiedä oliko sama jonka ostin). Mutta näin  :evil: -Jazua
Ex:Inferno,TT-01D,Slash 2wd & Slash 2wd
Nykyset: Yokomo DIB & Team Durango DEX410

Poissa Kokkolalainen

 • Uusi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #46 : 17.07.14 - klo: 17.25 »
Katoin kun naapurin traxxas veti tuhatta ja sataa keula pystyssä kadulla siitä se sitten lähti oma harrastus käyntiin  :afro:

Poissa RC Joacim

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #47 : 18.07.14 - klo: 19.52 »
vuonna 2007 sain hpi baja 5b auton ja ajelin sillä jonkun aikaa kiinnostus lopahti kun auto ei käynnistytnyt ja sitten eräänä kauniina päivänä iskän kaa kokeiltiin ja sitten toiminut hyvin ja ajelin sillä sitten 3-5v kunnes päätettiin ostaa kyosho inferno ve racespec ja sitten ajettiin sillä 1 - 2v kunnes sain inferno neo st ja nyt 2 v ajettu ja ostanut lisää polttiksia hyvä harrastus :police:

Poissa mr lazer

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #48 : 18.07.14 - klo: 21.40 »
Kaveri löysi Kyöstin mainoksen ja osti sieltä auton. Kerran näin kun se kulki niin pakko se oli sellainen itsellekin ostaa. Taitaa olla aika yleinen tapa miten monet on aloittanut. :roll:
Kaiken saa käyntiin,se on sitten eri asia miten.. Kyoshot on sitten oma lukunsa..

Poissa Mikavski

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #49 : 30.08.14 - klo: 17.47 »
Jotain jota näprätä, ja tutkia. On se hauskaa opiskella uusia juttuja, oli se sitten polttis ta sähkö. Ja joskus semi jurrissa ajaa takapihalla. Siinä se.
Mies tuli baariin..Eikun se olikin hevonen.
Mies tuli hevoseen.

Poissa bbbn

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #50 : 09.09.17 - klo: 18.52 »
5v ja löysin mummulan varastosta Tamiya Thundershotin ja lounaslaatikon :roll: :roll: :roll:

No olihan ne vanhoja, oliks jottai 2v ku kesti ja sitte ostettiiinki jo TRaxxas Stampede xl5,edelleen löytyy miulta, sitten oli löytynyt kyosho inferno,dirthog, slash ja joku bds,bsd, no nytten on vaan spede, ja ens sunnuntaina maxam storm :police:
Traxxas Stampede Xl-5 ,Maxam Storm R10 (TamiyaLunch Box/myyty) ja paljon muita myös ollut......

Poissa Chosen4

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
  • Youtube kanavani mun
Vs: Mikä sai sut kiinnostumaan näistä autoista?
« Vastaus #51 : 10.09.17 - klo: 11.56 »
Noin 9 vuotta sitten bongasin Youtubesta drifting videoita etsiessä Rc-drifting videon, video oli tehty hyvin ja meno näytti niin makealta että se pakotti selvittämään paljon autot maksaa. Eksyin tälle foorumille ja täältä ostin Yray T1:n drifting aihioksi joka minulla edelleen on. Pari vuotta tuli autoa pyöriteltyä ja sitten homma jäi ajokavereiden loppuessa. Nyt vuoden vaiheessa ostin Stampeden pihasuttaukseen kun off-road autot alkoivat houkuttelemaan, harrastus lähti tuon myötä taas hirveään nousuun kun huomasi miten pieni kynnys off-road autolla on mennä ajamaan. Ajopaikaksi kelpaa mikä puisto vaan kun drifterillä joutui hakemalla hakemaan vähintään puhtaan asfaltin.
Kalusto: Xray T1 Drifteri, Traxxas Stampede 2WD ja Traxxas E-Maxx. Youtube: https://tinyurl.com/y88pzfmf