EuroRC

Kirjoittaja Aihe: Serpent  (Luettu 28310 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent
« : 07.04.13 - klo: 10.56 »
Hobbyfactory on solminut maahantuontisopimuksen Hollantilaisen Serpentin kanssa.http://www.serpent.com/

Serpentin tuotteet osoittautuivat talven testeissä erittäin laadukkaiksi ja kestäviksi. Lisäksi Suomen kisakasteensa saanut uutukainen, Serpent S411 Eryx touring auto, osoittautui erittäin nopeaksi autoksi talven ProStock sarjassa (Arto Heinonen 2.) sekä viimeisessä TSP ja TSM-osakilpailussa Mynämäellä (Ari Heinonen 2., Arto Heinonen 3. ja Samppa Orhanen 9.).
Myös Serpentin S811 Cobra 2.0 1/8 krossiauto on uudistunut talven aikana ja näitä nähdään tositoimissa Suomessa heti lumien sulamisen jälkeen.
Serpentin mallistoon kuuluvat autot etuvetoisista touringautoista aina GT-8 ja Me-8 kalustoon asti.

 Aloitamme Serpent-autojen ennakkotilaukset viikon 16 aikana! Ilmoitamme ennakkotilauksista tarkemmin tässä viestiketjussa.

« Viimeksi muokattu: 13.04.13 - klo: 20.28 kirjoittanut Hobbyfactory »

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent ennakkotilaukset ovat alkaneet!
« Vastaus #1 : 16.04.13 - klo: 12.40 »
Aloitamme Serpent autojen ja osien ennakkotilaukset tänään! Pudotimme autojen ennakkotilaushinnat erittäin kilpailukykyisiksi, joten nyt on todella hyvä aika hypätä laadukkaan Eurooppalaisen valmistajan kyytiin. Tuttuun tapaan Serpent-autojen hintoihin sisältyy myös Hobbyfactoryn tuttu ja erittäin kovatasoinen säätöapu ja tekninen tuki!

Autojen ennakkotilaus päättyy 29.4.2013. Ennakkotilatut autot ja muut tuotteet toimitetaan noin toukokuun puolessa välissä.

Ennakkotilaushintaan on saatavilla muun muassa:


549,- 519,-569,- 539,-


529,- 499,-459,- 429,-


Sähköautojen ennakkotilaukset löydät osoitteesta
 http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot?mf=serpent&pg=1

Polttomoottoriautojen ennakkotilaukset löydät osoitteesta
 http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-polttomoottoriautot?mf=serpent&pg=1

Jos listoiltamme puuttuu jokin haluamasi tuote tai sinulla on muuta kysyttävää ennakkotilauksiin liittyen, ota yhteyttä info@hobbyfactory.fi!

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Ensimmäinen Serpent erä saapunut
« Vastaus #2 : 29.04.13 - klo: 10.12 »
Ensimmäinen Serpent-lähetys on saapunut liikkeeseemme. Mukana on muun muassa Cobra 2.0 polttomoottoriautoja ja joitain viritys- ja varaosia.

Ensimmäisen erän autot on myynnissä ennakkotilaushintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Jos kiinnostuit, niin toimi nopeasti, sillä tavaraa on rajoitetusti.


Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent Spyder SRX-2
« Vastaus #3 : 01.05.13 - klo: 21.06 »
Serpentiltä on tulossa markkinoille uusi takavetokrossari, Serpent Spyder SRX-2. Auto on osoittanut nopeutensa jo Amerikassa. Alla linkki Billy Eastonin kisaraporttiin Floridasta:http://teamserpent.com/blog/2013/04/30/usa-110-2wd-buggy-easton-tq-and-wins/

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent Cobra 2.0 SM avauksessa Turussa
« Vastaus #4 : 12.05.13 - klo: 12.20 »
Nuoret, nälkäiset ja nousevat Serpent kuljettajat Jörg Miikael Tiit ja Samppa Orhanen osoittivat Serpent Cobra 2.0 krossarin nopeuden Turun SM avauksessa viime lauantaina. Vaikka molemmilta kuljettajilta puuttuukin vielä kokemusta ja kilpailu oli vasta ensimmäinen 1/8 kilpailu Sampalle, nostivat molemmat kuljettajat itsensä aina finaaliin asti.
Alkueristä kumpikin kuljettaja taisteli tiensä suoraan semi-finaaliin, Samppa sijalla 7 ja Jörg sijalla 10. Semi-finaaleissa molemmat ajoivat rauhallisella ja varmalla suorituksella finaaliin. Finaalissa Jörg ajoi lopulta hienosti seitsemänneksi ja Samppa selviytyi kymmenennelle sijalle lievän epäonnen saattelemana. Lähtökohdat huomioiden molempien kuljettajien suoritukset olivat erittäin vakuuttavia ja lupaavat hyvää alkaneelle kaudelle.

Kuljettajien palautteen mukaan Cobra 2.0 oli erittäin helppo ja looginen ajaa pitkiäkin vetoja, eikä autoa tarvinnut repiä lainkaan. Autoa pystyi kuljettamaan pyöreällä ja pehmeällä ajolla nopeasti rataa ympäri ilman suurta riskiä virheisiin. Molemmat kehuivat erityisesti auton käyttäytymistä radan röykkyisillä ja nopeasti ajettavilla osuuksilla, joissa autot olivat todella vakaita ja rauhallisia, eikä ylimääräisistä liikkeistä tarvinnut huolehtia.

Serpent 1/8 krossarit saat meiltä suoraan hyllystä. Serpent kuljettajat vastaavat mielellään kysymyksiin radalla ja heiltä saat myös viimeisimmät säätövinkit Cobra 2.0 buggyyn.
Samppa luotti Serpent Cobra 2.0 krossarin lisäksi myös muihin Hobbyfactoryn tuotteisiin. Hänellä oli käytössä muunmuassa Alphan, Savöx:n, XCeed:n ja AKA:n tuotteet.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpentiltä RTR sähkökasi!
« Vastaus #5 : 17.05.13 - klo: 10.14 »
Serpent on ilmoittanut julkaisevansa kesän 2013 aikana RTR version maailmalla menestyksekkäästä Cobra EP sähkökasi autosta, jolla on voitettu kovia kilpailuita ympäri maailman. RTR-auto on varustettu Serpentin oman elektroniikkabrändin DragonRC:n sähkölaitteilla. Autossa on vakiona muun muassa voimakas metallirattainen servo, vedenpitävä säädin ja voimakas harjaton moottori.Cobra Buggy BE 1/8 RTR on lisäksi päivittettävästi täysin isoveljensä osilla ja Cobra autoperheen viritysosilla. Serpent Cobra Buggy BE 1/8 RTR on erinomainen laite harrastusta aloittavalle tai m-8e luokasta kiinnostuneelle.
 
 Vahvistamme tuotteen hintatiedot kun saamme tehtaalta tarkemmat tiedot tuotteesta.
« Viimeksi muokattu: 17.05.13 - klo: 10.19 kirjoittanut Hobbyfactory »

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent Cobra menestys jatkuu Euroopassa
« Vastaus #6 : 03.06.13 - klo: 14.18 »
Serpent Cobra 2.0 jatkaa menestys kulkuaan ympäri Eurooppaa, kun Garcia nappasi toisen peräkkäisen voittonsa Espanjassa Madrid Champs -sarjassa. Garcian taaksse jäivät muunmuassa sellaiset nimimiehet kuin Daniel Vega ja Javi Pombo.
 Lyhyt raportti löytyy Serpent Team blogista osoitteesta: http://teamserpent.com/blog/2013/06/02/spain-811-garcia-wins-with-cobra-buggy/
Serpent Cobra 2.0 autot ja varaosat löydät suoraan meiltä hyllystä ja verkkokaupastamme http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-polttomoottoriautot?mf=serpent&pg=1.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent lähetys saapunut!
« Vastaus #7 : 04.06.13 - klo: 13.10 »
Saimme Serpent uutuuksia varastoomme! Viimeisimmässä kuormassa saapuivat muunmuassa uudet RTR sähkökasit ja 1/10 RTR touring autot. Lisäksi lähetyksessä saapui Be ja Be Sport versiot Cobra sähkökasista.

Serpent RTR autot ovat varustettu Serpentin oman elektroniikkabrändin DragonRC:n sähkölaitteilla. RTR autot ovat myös täysin päivitettävissä kisamallien vara- ja viritysosilla.

Serpent uutuudet ja varaosat löydät Leppävaaran liikkeestämme ja verkkokaupastamme www.hobbyfactory.fi tämän päivän aikana.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent Cobra Be 2.0 kasausraportti!
« Vastaus #8 : 05.06.13 - klo: 15.15 »
Linkin takaa löydät erittäin hyvän ja tarkan "puolueettoman" kasausraportin uudesta Cobra 2.0 sähkökasista.

http://www.rcsoup.com/2013/05/serpent-cobra-811-b-e-2-0-18-e-buggy-build/

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent Spyder SRX 2wd RM syyskuussa!
« Vastaus #9 : 03.09.13 - klo: 21.05 »
Serpent ilmoitti uuden Spyder SRX RM (Rear-Motor) takavetoauton saapuvan jälleenmyyjille syyskuun aikana, sopivasti Suomen sisäkauden alkuun. Alustavan tiedon mukaan autosta julkaistaan myös Mid-Motor versio vielä myöhemmin tämän vuoden aikana.
Kuvien ja alustavien tietojen perusteella autosta löytyvät kaikki tärkeimmät ominaisuudet, mitä nykyautoilta vaaditaan ja Serpentin muiden autojen laadun perusteella auto tulee olemaan varmasti kilpailukykyinen, niin sisällä kuin ulkonakin.Serpent päätyi monesta muusta nykyautosta poiketen valmistamaan kaksi erilaista autoa, jotta kummassakin voidaan huomioida paremmin painojakauman muutokset ym. muuttuvat seikat, jotka keskimoottori ja takamoottori autojen välillä on. Tästä huolimatta autoissa käytetään jonkinverran samoja osia, mutta kompromisseja geometrian suhteen ei ole tehty.
Lisätietoa löydät Serpentin nettisivuilta ja lisätietoja saat meiltä kysymällä. Tulemme pitämään luonnollisesti tähänkin autoon vara- ja viritysosat saatavilla läpi koko kauden. Autot ja osat tulet löytämään osoitteesta www.hobbyfactory.fi

Linkki Serpentin omaan uutiseen:
http://www.serpent.com/news/13695/Scoop:-Serpent-Spyder-1/10-2wd-buggy-almost-ready--.....html
« Viimeksi muokattu: 04.09.13 - klo: 08.43 kirjoittanut Hobbyfactory »

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent Spyder SRX2-RM
« Vastaus #10 : 12.09.13 - klo: 09.21 »
Serpent julkaisi juuri tarkemmat tiedot uudesta takavetoautosta. Ohessa linkki Serpentin tuotesivulle, josta löydät tarkat speksit, paljon kuvia ja kuuluisan "pakettisetupin" sekä setup-sheetit.

http://serpent.com/product/500001/description/Kuvien perusteella auto vaikuttaa varsin konservatiiviselta, mutta joitakin asioita on tehty ennen kaikkea kestävyys etusijalla. Autossa on vakiona esimerkiksi hiilikuituiset iskaritornit, "captured" -linkkipallot ja alumiiniset iskarinhatut. Autossa on myös muita käyttäjää helpottavia ja kestävyyttä parantavia ratkaisuja. Setup-sheetin perusteella autoon tulee saamaan myös viritysosina ratasdiffin ja alumiiniset hubit ja c-palat.

Lisätietoja autosta saat meiltä sähköpostilla tai liikkeessä kysymällä.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Spyder SRX-2 RM manuaali!
« Vastaus #11 : 18.09.13 - klo: 10.50 »
Serpent julkaisi juuri sivuillaan uuden lähiaikoina julkaistavan Spyder SRX-2 RM takavetoauton ohjekirjan. Ohjekirja on selkeydessään huippuluokkaa ja sen sivuilta paljastuu monta todella fiksua yksityiskohtaa, jotka pidentävät auton käyttöikää ja/tai helpottavat huoltoa.

http://www.serpent.com/product/500001/downloads/

Auton suurimmat ja mielenkiintoisimmat uutuudet lienevät kuitenkin muista autoista poikkeava etupää ja diffin korkeuden säätö. Auton säädettävyys näyttää muutenkin olevan kohdillaan, sillä säätökohteita on riittävästi, mutta säätövarat ovat niin pieniä, että tavallinenkin harrastaja voi saada autonsa säätöihin.

 Ensimmäisestä kuormasta on jo varattu autoja, joten toimi nopeasti, mikäli haluat saada uutuuden käsiisi ensimmäisten joukossa Suomessa. Varauksen voit tehdä liikkeessämme Leppävaarassa, puhelimitse tai sähköpostilla.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent
« Vastaus #12 : 08.10.13 - klo: 08.58 »
Serpent F110 1/10 2wd Formula
Serpent F110 1/10 2wd Formula 269€
Serpent F110 Formula 1/10 EP It’s a 1/10 scale car, based on the successfull 1/10 and 1/12 pancar platform. The joy, excitement, speed and performance of Formula 1 in a cool 1/10 scale package ! Full carbon / alu F1 racing car with many set-up possibilities. Suitable for standard and shorty 2S packs. Can be raced with rubber or foam tyres. The kit includes racing chassis, FR and RR wing. No tyres, wheels, electronics and body.
http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot/serpent-f110-1-10-2wd-formula-410060

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent 977 hurjassa vauhdissa MM-kisoissa
« Vastaus #13 : 09.10.13 - klo: 10.30 »
Serpent kuljettaja Tadahiko Sahashi on avannut oman 1/8 rata-autojen MM-kisat todella vakuuttavasti ja on tällä hetkellä kiinni selvässä TQ:ssa. Tarkempaa raporttia löydät redrc linkistä alta.http://events.redrc.net/2013/10/tadahiko-remains-fastest-as-brother-yuya-tops-q4/

Serpent on myös muuten erittäin hyvin edustettuna MM-kisoissa, sillä Serpent autoja on toiseksi eniten mukana ihan puhtaasti määrällisesti mitattuna, eikä tulos muillakaan Serpent kuskeilla jää selvästikään kalustosta kiinni.

Talvikaudelle 2013-2014 löydät meiltä Serpent rata-autot joka luokkaan: valikoimassamme on etuvedot, formulat, WGT, C-12 sekä tietysti touring autot niin sport-mallisena kuin puhtaana kisa-autona. Kysy rohkeasti lisää liikkeessämme Leppävaarassa tai sähköpostilla.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent 977 dominoi ratakasi MM-kisoissa!
« Vastaus #14 : 16.10.13 - klo: 10.11 »
Tadahiko Sahashi jatkoi hurjaa vauhtiaan 1/8 rata-autojen MM-kisoissa ja voitti maailmanmestaruuden täysin tyylipuhtaasti. Tadahiko vei TQ:n, 3/6 alkueräkierrosta, ajoi nopeimman semi-finaalituloksen, joten hän pääsi lähtemään paalulta finaaliin ja vieläpä dominoi finaalia alusta loppuun. Kaiken tämän päälle Tadahikon veli Yuya vei Serpentille yhden alkueräkierroksen lisää.

 Loppujenlopuksi kisoista Serpent Teamille jäi käteen:
 - 4/6 alkueräkierroksesta
 - TQ
 - paalupaikka finaaliin
 - MAAILMANMESTARUUSTodistetun nopeat Serpent tuotteet löydät verkkokaupastamme www.hobbyfactory.fi ja Leppävaaranliikkeestämme. Jos jokin tuote mielestäsi puuttuu listoiltamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpentin odotettu 2WD 1/10 sähkökrossari saapunut varastoon.
« Vastaus #15 : 21.10.13 - klo: 17.33 »
Serpentin odotettu 2WD 1/10 sähkökrossari on saapunut varastoon.


Serpent Spyder Buggy SRX-2 RM 2wd 1/10

http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot/serpent-spyder-buggy-srx-2-rm-2wd-1-10-500001

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent SRX2-RM esittelyvideo
« Vastaus #16 : 30.10.13 - klo: 09.51 »
Paljon mielenkiintoa ja kiinnostusta herättänyt Serpentin takavetouutuus on saatu liikkeelle Suomen radoille, ja asiakkaiden ensipalaute auton suorituskyvystä on ollut erittäin positiivinen. Erityisesti auton perää ja peräpitoa ylipäätään sekä iskareita on kehuttu paljon. Ohessa huippu hyvä esittelyvideo autosta, jossa auton suunnittelija Billy Easton kertoo tarkemmin auton yksityiskohdista ja suunnitteluperusteista. Videon jälkeen kellekään tuskin jää epäilyksiä, että kyseessä on todellinen huippukilpuri takavetoluokkaan.

Serpent Spyder SRX-2 interview with designer Billy Easton


Autoja on vielä pari hyllyssä, joten ole nopea. Lisää autoja saadaan, kun niitä tehtaalle saapuu. Vara- ja viritysosat löydät luonnolisesti meiltä suoraan hyllystä. Kysy lisää www.hobbyfactory.fi.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent 411 ja Formula ETS voittoon!
« Vastaus #17 : 04.11.13 - klo: 09.12 »
Serpent kuljettaja Jan Asmer ajoi vakuuttavasti historian ensimmäiseksi ETS tuplavoittajaksi, ajaessaan sekä ProStock luokan, että Formula luokan voittoon. Myös Modified luokassa Fischer ajoi hienosti finaaliin Eryx 411 2.0 autollaan. Tarkempaa raporttia osoitteesta:
http://ets.redrc.net/2013/11/asmer-does-pro-stockformula-double/

kuva: redrc.net

Voittaja autot saatu meiltä suoraan hyllystä Leppävaaran liikkeestä tai verkkokaupastamme www.hobbyfactory.fi.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Spyder SRX2-RM optio-osat nyt varastossa!
« Vastaus #18 : 16.11.13 - klo: 12.05 »
Saimme varastoon erän Serpentin Spyder SRX2-RM takavetokrossarin viritysosia. Osat ovat lähinnä lisäpainoja, joita kuljettaja voi asentaa haluamiinsa paikkoihin ko. autossa. Mukana lähetyksessä saapui muun muassa eri painoisia bulkheadeja ja takatukivarren kiinnikkeitä.Serpent autot, vara- ja optio-osat löydät verkkokaupastamme www.hobbyfactory.fi tai Leppävaaran liikkestämme. Suoraan hyllystä löytyy vielä pari autopakettia, joten toimi nopeasti! Lisää autoja saapuu seuraavassa tilauksessa.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent 977 WC huutokauppa - tuotto hyväntekeväisyyteen!
« Vastaus #19 : 25.11.13 - klo: 14.51 »
Serpent on avannut Ebayhyn huutokohteen Serpent 977 WC Edition autosarjan ensimmäisestä autosta. WC Edition on siis rajallinen sarja Sahashin mestaruusautoa vastaavasta autosta. Sarjassa tulee mukana kaikki samat osat, joita Sahashi käytti voittaessaan 1/8 rata-autojen maailmanmestaruuden tänä vuonna.


 Nyt huutokaupattava auto on tuon kyseisen sarjan ensimmäinen auto ja runkoon on stanssattu numero 1. Tästä saat hienon hyllynkoristeen tai maailman nopeimman auton ensikesän karkeloihin. Lisäksi lopullinen huutohinta siirretään suoraan Punaisen Ristin tilille, josta se ohjataan edelleen Filippiinien tuhoalueelle, joten kalustoa hankkiessa tulee vieläpä auttaneeksi apua tarvitsevia.

 Tarekmmat tiedot löydät seuraavasta linkistä:

http://www.serpent.com/news/13718/EBAY-Aunction-on-Viper-977-WC-Limited-Edition-001-started-now.html

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent
« Vastaus #20 : 11.12.13 - klo: 15.45 »

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent Spyder SRX2-MM
« Vastaus #21 : 05.01.14 - klo: 09.49 »
Serpentin uuden keskimoottorisen takavetokrossarin tarkemmat tiedot ovat nyt luettavissa Serpentin sivuilla. Kuten kuvista ja infosta näkyy, autoon on kehitetty hyvin paljon uutta verrattuna takamoottoriseen versioon. Autot ja varaosat lisätään verkkokauppaamme lähiaikoina, kun saamme tuotteita varastoon. Tarkemmat tiedot uutukaisesta löydät osoitteesta http://www.serpent.com/product/500003/description/ Serpent tuotteet ja varaosat löydät verkkokaupastamme www.hobbyfactory.fi tai suoraan Leppävaaran liikkeestämme. Serpent kuljettajat ovat aloittaneet kauden menestyksekkäästi kaikissa luokissa (TSM-10, TSP-10, TSS-10, C-12, M2-10 ja S2-10), joten säätöapu ja tuki ovat taatut.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent polttis uutisia
« Vastaus #22 : 11.04.14 - klo: 08.13 »
Polttiskausi lähestyy, tai oikeastaan ensimmäiset koneet käy jo, joten nyt on hyvä aika innostua Serpentin tulevasta huippukilpurista TP-10 luokkaan. Ensimmäisiä kuvia prototyypistä voit katsoa alla olevasta linkistä:

http://www.redrc.net/2014/04/serpent-natrix-748-prototype-photos/#more-79635Myös Serpentin polttiskrossariin on luvassa pieniä päivityksiä uuden pidemmän runkolevyn ja muiden pienien päivitysten mukana. Uuteen Cobra 2.1 krossariin ei tarvitse ostaa viritysosia reppukaupalla, vaan auto on valmis radalle suoraan paketista. Lisää kuvia alta:

http://www.redrc.net/2014/04/serpent-cobra-2-1-18th-nitro-buggy-kit/#more-79387Serpent polttikset, varaosat ja muut tarvikkeet kesän onnistuneeseen läpivientiin löydät Leppävaaran liikkeestämme tai www.hobbyfactory.fi. Kysy rohkeasti lisää.

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent polttis uutisia, osa 2
« Vastaus #23 : 18.04.14 - klo: 08.54 »
Serpent julkaisu päivitetyn 1/8 krossarin myötä myös erillisen kitin, jolla vanhat 2.0 autot voi päivittää vastaamaan geometrialtaan uutta Cobra 2.1 autoa. Kitti sisältää pohjalevyn, takakardaanin ja uudistetun takarunkojäykkärin.
Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent Supertarjoukset
« Vastaus #24 : 06.06.14 - klo: 15.48 »

Laitoimme Serpentin Touring ja Polttis autot Superalennukseen! Nyt on loistava tilaisuus hankkia Touring tai M8 luokkaan huippukalustoa.

M8 autoilla ajettiin viime vuonna M8 SM sarjassa useita top 10 sijoituksia ja tiimikuskimme Samppa Orhanen ajoi SM loppupisteissä hienosti kahdeksanneksi ensimmäisenä kautenaan M8 luokassa.
Auto on siis erittäin kilpailukykyinen ja nyt sitä saa huikeaan ale hintaan.

Tarjous koskee vain varastossa olevaa erää

http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-polttomoottoriautot/serpent-811-b-cobra-buggy-20-4wd-gp-1-8-600008

Touring autot ovat myös osoittautuneet kilpailukykyisiksi ja tiimikuskit Ari ja Arto Heinonen sekä Samppa Orhanen ajoivat useita podium sijoituksia.

Tarjous koskee vain varastossa olevaa erää.


http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot?mf=serpent&pg=1

Serpentin varaosalähetys ja 1/10 takaveto autoja tulee varastoon lisää lähiaikoina.


Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent
« Vastaus #25 : 16.07.14 - klo: 17.45 »
Nyt varastossa serpentin uusi takaveto SC auto!

http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot/serpent-spyder-sct-2wd-rm-500004Varastossa myös SC auton osia kuten koreja, vanteita, tukivarsia, pohjalevyä ja muuta.

Myös yksi keskimoottorinen takavetokrossari jäi hyllyyn:
http://www.hobbyfactory.fi/tuotteet/rc-autot-sahkoautot/serpent-spyder-buggy-srx-2-mm-2wd-1-10-500003

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent
« Vastaus #26 : 20.08.14 - klo: 19.10 »
Serpent julkaisi uuden RTR takavetokrossarin! Auto perustuu suosittuun SRX2 takavetobuggyyn ja autossa tulee mukana 2.4ghz ohjain, 9t Harjaton moottori, 45A nopeudensäädin sekä metallirattainen servo!http://www.neobuggy.net/2014/08/20/serpents-spyder-rtr-buggy/

Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Vs: Serpent
« Vastaus #27 : 27.01.15 - klo: 13.26 »
Ensikatsaus tulevaan Serpentin 1/10 4wd buggyyn.

Linkin takana kuvia ja video
http://events.redrc.net/2015/01/new-in-the-pits-serpent/Poissa Hobbyfactory

 • Aluevalvoja
  • Profiili
Serpent tiimi uutisia!
« Vastaus #28 : 06.02.15 - klo: 12.08 »
Serpentin kova työ kohti offroad sarjojen kärkeä jatkui, kun Serpent julkaisi huiman vahvistuksen tiimiinsä. Jörn Neumann, EOS sarjan moninkertainen mestari, moninkertainen EM ja MM finalisti ja hallitseva sähkökrossin (2wd ja 4wd) Euroopan mestari, liittyi Serpentin vahvuuteen yhdessä pitkäaikaisen mekaanikkonsa Gerd Strengen kanssa!Aikaisemmin Serpentin tiimiin ovat liittyneet jo Mike Truhe Yhdysvalloista ja Hupo Hönigl Itävallasta.

http://www.redrc.net/2015/02/jorn-neumann-signs-with-serpent/
« Viimeksi muokattu: 06.02.15 - klo: 15.45 kirjoittanut Hobbyfactory »