Kirjoittaja Aihe: Muistutus Espoon aktiivisesta safariporukasta  (Luettu 564 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Matti Niemelä

  • Vanhempi jäsen
    • Profiili
Muistutus Espoon aktiivisesta safariporukasta
« : 27.07.13 - klo: 03.02 »
Hellou!

Ajattelin että voisi olla hyvä muistutella täällä ihmisiä jotka ei välttämättä tuolla rc-offin puolella pyöri, että meillä on Espoossa pieni mutta aktiivinen porukka ajelemassa käytännöllisesti katsoen viikottain safariajeluita metsässä.

Tarkoittaa sitä, että pääasiassa SCX10/RC4WD ja Wraith/AX10 pohjaisella kalustolla ajellaan kallioilla ja metsässä letkeetä ajelua.

Mainitsemani autot ovat siis sitä kalustoa mitä meillä on yleensä aktiivisesti mukana. Mukaan pääsee ehdottomasti esim. vaikka Summitilla, tai jos haluaa vaan reippailla hyvässä seurassa illan metsässä, niin vaikka sähkömonsterilla!

Meidän tarkoitus on vain pitää hauskaa, me ei pingoteta mistään. Porukan keski-ikä pyörii siinä 30 ja 40 välillä, mutta toivotamme tervetulleiksi nuorukaiset ja meitäkin vanhemmat!

Lenkit kestää yleensä noin puolestatoista tunnista kolmeen tuntiin (kauniina kesäiltoina). Kyytejä saattaa olla mahdollista saada pitkin Espoota kun etukäteen sopii. Yleisimmät ajopaikkamme sijaitsee mm. Tiistilässä, Friisilässä sekä Kasavuorella Kauniaisissa.

Käymme kaiken keskustelun ajoihin liittyen tässä ketjussa:
http://www.rc-offi.net/smf/index.php?topic=8255.0

Tervetuloa mukaan!
Laita minulle vaikka YV:tä jos on jotain kysyttävää!

On pakko mainita, kun asia nousi joskus esille; Puhumme porukastamme "Espoon safarikruisailijoina" vain sen takia että satumme kaikki olemaan Espoosta, ja ajelemme käytännöllisesti katsoen aina jossain päin Espoota. Mukaan pääsee kuka vain, mistä vain!

« Viimeksi muokattu: 27.07.13 - klo: 03.05 kirjoittanut Matti Niemelä »