EA Import

Kirjoittaja Aihe: Mikä LapSnapper on ja miten se toimii?  (Luettu 2541 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
Mikä LapSnapper on ja miten se toimii?
« : 09.08.14 - klo: 13.49 »
LapSnapper on täysin uusi lähestymistapa ajanmittaukseen, joka mahdollistaa kierros- ja sektoriaikojen mittaamisen matkapuhelimella tai tabletilla. Tuotteen suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa helposti siirrettävä, täysin langaton, sähköstä riippumaton, tarkka ja kustannustehokas ajanmittausjärjestelmä henkilökohtaisen harjoitteluun tai kilpailuajanottoon.

Ajanmittausjärjestelmä koostuu kilparataan upotettavasta, kilparadan pintaan tai kilparadan yläpuolelle sijoitettavasta maali- ja sektorilinjoista (Magneettiraidat), kilpa-autoihin asennettavista transpondereista sekä Android-älylaitteesta, johon on kytketty LapSnapper Dekooderi ja asennettu LapSnapper-ajanmittausohjelmisto. Lisäksi järjestelmään voi liittyä rajaton määrä Android-älylaitteita, joihin on asennettu LapSnapper Personal tai Pro Client-ohjelmisto. LapSnapper Personal ja Pro Client-ohjelmistolla voidaan vastaanottaa mitatut kierrosajat älylaitteisiin WiFi-verkon välityksellä ja näin seurata harjoittelun tai kisan etenemistä. LapSnapper Pro Client-ohjelmistolla on mahdollista hallita useampia yhtäaikaisia rinnakkaisia kilpailuja samalla radalla samaan aikaan.

LapSnapper tukee harjoittelua interaktiivisesti antamalla kuljettajalle mm. välittömän kierrosaikapalautteen kierroksen päätyttyä ja adaptiivisin väliajoin tulevat tulosestimaatit. Lisäksi LapSnapper tekee mm. LapSnapper "Pro driver-analyysin" LapSnapper-harjoittelumoodissa. Tämä tehostaa harjoittelua merkittävästi ja nopeuttaa kehittymistä kuljettajana.

Harjoittelun aikaiseen kierrosajanmittaukseen tarkoitetun LapSnapper Personal Lap Timer-tuotteen hinta yhdellä transponderilla ja 2.4 metriä leveällä maalilinjalla on 179.00 euroa (Android-älylaite ei sisälly hintaan). Katso lisätietoja tuotteista www.lapsnapper.com.

Tiimeille ja RC-clubeille tarkoitetun LapSnapper Pro Lap Timing System for RC-tuotteen hinta kahdella transponderilla ja 2.4 metriä leveällä maalilinjalla on 279.00 euroa (Android-älylaite ei sisälly hintaan). Tuotteella voidaan toteuttaa myös kilpailuajanotto. Katso lisätietoja tuotteista www.lapsnapper.com.

Voit ostaa LapSnapper-tuotteita jälleenmyyjiltämme tai LapSnapper-verkkokaupasta osoitteessa www.lapsnapper.com/shop.

« Viimeksi muokattu: 03.02.16 - klo: 14.55 kirjoittanut LapSnapper »
Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)