Vertical Hobby

Kirjoittaja Aihe: RC Areena valitsi LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmän toimintojensa pohjaksi  (Luettu 1650 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
RC Areena on Oulussa sijaitseva palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen helppoa ja edullista RC-autoilua sisä- ja ulkoradoilla. RC Areena sijaitsee vain 5 minuutin ajomatkan päässä Oulun Ideaparkista. RC Areenalla voit ajaa vuokra-autolla, vuokrata käyttöösi RC-auton tai hankkia sieltä oman ensiautosi. Oman auton hankittuasi jäsenyys on edullisin vaihtoehto lisätä ajoaikaa itsellesi silloin kun se parhaiten sinulle sopii.

RC Areena koostuu kahdesta ratakokonaisuudesta palveluineen. Toiminnan käynnistää ensin sisärata eli On-Road Areena. On-Road Areenalla ajetaan 1:27 kokoluokan autoilla. Vuokra-autot ovat Kyoshon valmistamia Mini-Z Sports sarjan autoja, jotka on julkaistu 2014 eli autot ovat uusinta uutta tekniikkaa. Rata-alueena toimii noin 8 m x 5 m kokoinen alue. Ajokaistan leveys on noin 1 m. Tiloissa on mm. varikkopöydät, ajopaikat 8:lle henkilölle, myymälä, yms. Myymälästä saat kaiken mitä tarvitset. Henkilökunta osaa myös neuvoa hankinnoissa, joilla pääset helposti alkuun. Käytössäsi on kokenut henkilökunta, joka osaa asiansa jo lähes 10 vuoden kokemuksella.

Lisätietoja RC Areenasta: www.rcareena.fi

On-Road Areenan varikko-alue:


On-Road Areenan rata-alue ja ajanmittausjärjestelmä:


On-Road Areenalla LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmää käytetään kehittyneellä tavalla siten, että vuokra-autojen kuljettajille kyetään tuottamaan ajoraportit joko sähköpostiin tai paperille sekä samaan aikaan aktiivikuljettajille kyetään tuottamaan henkilökohtaiset harjoitteluajat aktiivikuljettajien omiin älylaitteisiin WiFi-yhteyden kautta. Mitatut ajat ovat saatavilla myös areenapäällikön henkilökohtaisella tietokoneella, TV-näytöllä sekä rajattomalle määrälle älylaitteita, jotka ovat kytkeytyneet RC Areenan WiFi-verkkoon.

Maalilinja on asennettu On-Road Areenalla radan yläpuolelle (Katso kuva) ja transponderit on asennettu Mini Z-auton sisälle.

RC Areena toimii myös LapSnapper-tuotteiden jälleenmyyjänä Oulussa.

Käykää ihmeessä tutustumassa RC Areenaan Oulussa vieraillessanne sekä perehtykää samalla myös tarkemmin ajanmittauksen saloihin ja mahdollisuuksiin!

« Viimeksi muokattu: 18.02.15 - klo: 19.44 kirjoittanut LapSnapper »
Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)