EuroRC

Kirjoittaja Aihe: YiKong Team Racing Autot  (Luettu 2449 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa VERTICAL Hobby

 • Aluevalvoja
  • Profiili
  • VERTICAL Hobby
YiKong Team Racing Autot
« : 20.12.14 - klo: 22.14 »
Nyt saimme suoraan valmistajalta merikontissamme Yikong:in 1:18, 1:12 ja 1:10 RC-autoja. Kaikki on saatavilla aloittelijalle sopivina harjallisina paketteina ja tehokkaampina ja nopeampina harjattomia paketteja.

Suoratuontimme suoraan valmistajalta omassa merikontissamme säästää hinnoissa jopa 50% ja luontoa säästää jopa 50 kertaisesti (merikuljetuksen CO päästöt jopa 50 kertaa lentorahtia pienemmät).

Tämän luokan RC-autoja ei ole Suomessa tähän hintaan ennen saanut (Hinnat toimitettuina edullisempia kuin ulkomailtakin tilattuina). Lisäksi meillä on ilmaiset ja super nopeat toimitukset suoraan Espoon varastoltamme. Voit myös noutaa tilauksesi noutovarastoltamme ja pääset heti ajamaan. Vielä ennättää Jouluksikin ja varmasti ainakin noutamalla.

Varaosavalikoimamme on vielä hieman suppea, mutta sisältää kaikki yleisimmin menevät osat. Tuomme lisää vara- ja viritysosia talven aikana, joten olemme keväällä sitten täydessä iskussa. Koitamme kuitenkin ottaa esim. pakettiautoista osia kiireisimmille tarvittaessa, jos jotain erikoisempaa saatte rikki...

Autot erittäin kestäviä nylonrungoilla ja sopivat hyvin aloittelijalle/amatöörikisoihin. Viritysosilla autoista saa jäykempia (ja herkemmin hajoavia) ammattilaisten makuun. Kaikissa autoissa nesteiskunvaimentimet (pois lukien 1:18 harjalliset paketit, joissa ilmaiskarit, harjattomissa nesteiskarit). Kaikki 2,4 Ghz rattiradioilla ja kaikki paitsi 1:10 kokoiset vakiona LiPo akuilla. 1:10 autoihin saa LiPo akut (säädin tukee lipo katkaisua). Näihin sopii ihan normikokoiset 2 kennoiset kisaakut.

Keväälle on tarkoitus löytää myös umpi kisavehkeitä, mutta tämä vielä kesken. Menen Jouluksi kiertämään aasiaan valmistajia ja toivottavasti loppiaseksi on jo jotain sopimuksia tehty tai ainakin aloittettu neuvottelut. Meitä on kyllä varoitettu, että kauppa käy nyt hitaasti, mutta uskomme, että nappaamalla ulkomailta tehdyt ostokset edullisemmilla hinnoilla, saamme Suomeen vielä tarpeeksi voluumia toimivalle RC-auto kaupalle. Jälleenmyyjät myös tervetulleita!. Meillä on tällä hetkellä n. 10 jälleenmyyjää Suomessa ja Virossa, lisää mahtuu vielä, varsinkin autopuolelle :)

Tutustu YiKong:in autoihin ja osiin tästä:
http://www.verticalhobby.com/kauppa/yikong-hobby-m-58.html

Ready To Run autot nyt alkaen 76 € toimitettuna 2,4 Ghz radiolla ja LiPo akulla!

Huom. Hinnat nyt kampanjahintoja, jotta saadaan uusi merkki markkinoille. Joten pidä kiirettä, autoja rajallinen määrä näillä hinnoilla.
http://www.vertical.fi
Huipputuotteet edullisesti suoraan valmistajilta maahantuojan verkkokaupasta. Yli 50 euron toimitukset ilman toimituskuluja!.  Noutovarastomme auki arkisin klo 10 (pe 12)-17:30

Poissa warhead

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: YiKong Team Racing Autot
« Vastaus #1 : 30.03.15 - klo: 21.28 »
Ostin hiljattain kyseenomaisen yikongin 1:10 sc truckin. Auto kesti n.viikon kunnes akku meni oikosulkuun, sen Kanssa hajosi nopeudensäädin. Laitoin  sähköpostia firmalle ja sieltä sanottiin ettei autolla ole takuuta muuta kuin ns
uuden auton takuu. Eli ei kuulemma korvata minusta olisi kohtuullista että maksettaisiin osa edes osien hinnasta.
Ei ole ensimmäinen kerta kun saa soitella kuluttaja asiamiehelle... En voi suositella autoa kellekkään.

-Jesse

Poissa VERTICAL Hobby

 • Aluevalvoja
  • Profiili
  • VERTICAL Hobby
Vs: YiKong Team Racing Autot
« Vastaus #2 : 31.03.15 - klo: 19.14 »
Tämä case siis alkoi eilen. Koitettiin spostitse selvittää, mikä tuossa on hajalla ja kuinka on mennyt hajalle. Meidän pitää valitettavasti selvittää onko vika valmistusvirhe vai käyttövirhe tai onko tuotteet hajalla. Väärinkäytöllä hajoitetut ei kuulu takuun piikkiin (esim. vesivahingot, törmäilyt). Kuvista näyttää, että on ajettu lumessa / vedessä, akku märkä kuvissa ja nopeudensäätimen pohjassa päävirtajohtojen luona valokaaren jälki (muovikuoressa sulanut jälki) ja akun suojakelmussa liittimien kohdalla kelmussa sulanut aukko, muuten näyttää ehjältä. Kuvista päätellen nopeudensäädin mennyt hetkellisesti oikosulkuun päävirtajohtojen kohdalta ja akkusillat kuumentuneet. Osien toiminnasta ei ole nyt tietoa. Pyydetty asiakasta lähettämään meille tutkittavaksi.
http://www.vertical.fi
Huipputuotteet edullisesti suoraan valmistajilta maahantuojan verkkokaupasta. Yli 50 euron toimitukset ilman toimituskuluja!.  Noutovarastomme auki arkisin klo 10 (pe 12)-17:30

Poissa warhead

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: YiKong Team Racing Autot
« Vastaus #3 : 31.03.15 - klo: 21.41 »
Kai akku on märkä kun se on piha säilytyksessä kun se hajosi en kehtaa tuoda sisälle akkua kun haisee muuten joka paikka... Montako kertaa se täytyy sanoa kerpele!!!??!!