Kirjoittaja Aihe: LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2015  (Luettu 1690 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
LapSnapper-tuoteuutuudet vuodelle 2015
« : 18.02.15 - klo: 17.19 »Vuosi on vaihtunut ja myös LapSnapperillä ovat jälleen puhaltaneet uudet tuulet. Meillä oli loppuvuosi työn täyteinen tuotepäivitysten valmistelun johdosta, jonka myötä meillä on nyt ilo tiedottaa seuraavista RC-autoiluun tarkoitetuista tuoteuudistuksista:

1.   LapSnapper Personal Lap Timer (Täydellinen toimitus) / OVH: 149.00 euroa

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme tuoneet markkinoille edullisen mutta kuitenkin monipuolisen kierrosajanmittaustuotteen, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotekomponentit ajanmittauksen järjestämiseen missä ja milloin vain. Tätä myöten visiomme takapihalla crossaamisesta ajanmittauksen kera on toteutunut! Katso lisätietoja tuotteesta: http://lapsnapper.com/shop/lapsnapper-products/lapsnapper-personal-lap-timer/

2.   LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Clubs (Täydellinen toimitus) / OVH: 299.00 euroa

Olemme julkaisseet RC Clubeille, tiimeille ja kaveriporukoille tarkoitetun ajanmittaustuotteen, jolla voidaan toteuttaa myös kilpailuajanotto. Tuotepaketti sisältää kaikki tuotekomponentit kilpailuajanottoa varten kolmelle kuljettajalle. Tuote on laajennettavissa rajattomasti lisäpondereilla ja muilla LapSnapper-tuotteilla.

3.   LapSnapper Pro Client Software for Android / OVH: 59.00 euroa

Olemme julkaisseet LapSnapper Personal Client-ohjelmiston rinnalle uuden LapSnapper Client-ohjelmiston, jolla voidaan suorittaa myös kilpailuajanotto WiFi-yhteyttä sekä LapSnapper Personal Lap Timeria tai LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmää hyödyntäen. Tämä on mielenkiintoinen tuoteuutuus esim. tilanteissa, joissa useat ”tiimit” tai kaveriporukat haluavat ajaa kisaa yhtäaikaisesti samalla radalla.

4.   Muut uutuudet

Kuten aikaisemmista tiedotteissa olemme kertoneet niin olemme lisäksi uudistaneet vuodelle 2015 kaikki LapSnapper-ohjelmistot ja RC-autoille tarkoitetut transponderit.


Lisätietoja vuoden 2015 tuoteuutuuksistamme on saatavilla jälleenmyyjiltämme tai suoraan LapSnapperiltä www.lapsnapper.com.


"Tiedoksesi myös, että LapSnapper tuotteita hyödynnetään täydessä mittakaavassa esim. RC Areenan On-road-radalla Oulussa, missä kierrosaikojen mittaus pohjautuu LapSnapper Pro-ajanmittausjärjestelmään, vuokrakuljettajien kierrosaikojen mittaus tapahtuu LapSnapper Pro Clientilla ja aktiivikuljettajat mittaavat kierrosajat omatoimisesti LapSnapper Personal Client-sovelluksilla. Kevään 2015 aikana yrittäjä Jani Nevala rakentaa RC Areenalle myös Off-road-radan, jonka kierrosajanmittaus tulee myös pohjautumaan LapSnapper-tuotteisiin. Jos vierailet Oulussa niin käy ihmeessä tutustumassa RC Areenaan (www.rcareena.fi)"

« Viimeksi muokattu: 05.09.15 - klo: 08.34 kirjoittanut LapSnapper »
Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)