Future-RC

Kirjoittaja Aihe: Lehdistötiedote 11.3.2015  (Luettu 1509 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
Lehdistötiedote 11.3.2015
« : 11.03.15 - klo: 12.10 »
UUDISTUNEET LAPSNAPPER AJANMITTAUSLAITTEET VUODELLE 2015

Oulu, 11.3.2015 – LapSnapper on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää, valmistaa ja myy innovatiivisia uuden sukupolven kierrosajanmittauslaitteita. LapSnapper-tuotteet ovat tarkoitettu radio-ohjattaville autoille (RC) sekä kartingiin.

LapSnapper julkaisi tänään kattavan valikoiman uusia kierrosajanmittauslaitteita vuodelle 2015.

Täysin uusi LapSnapper Personal Lap Timer mahdollistaa kierros- ja sektoriaikojen mittaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Uusi edullinen tuote on suunniteltu erityisesti yhden tai useamman kuljettajan harjoittelun yhteydessä tapahtuvaan kierrosajanmittaukseen. LapSnapper Personal Lap Timer-tuotepaketti sisältää kaikki tarvittavat osat, jotka tarvitaan ajoharjoittelussa.

RC-clubeille ja -tiimeille on julkaistu uusi tuote. LapSnapper Pro Lap Timing System for RC Clubs järjestelmällä on mahdollista toteuttaa harjoittelu-, aika-ajo- ja kilpailusessioiden täydellinen kierrosajanotto. Myyntipaketti sisältää kaiken tarvittavan kolmen auton kisoihin. Järjestelmää voidaan laajentaa rajattomasti muilla LapSnapper-tuotteilla.

LapSnapper Personal Client-ohjelmiston rinnalle julkaistiin LapSnapper Pro Client-ohjelmisto. LapSnapper Pro Client-ohjelmistolla on mahdollista järjestää kierrosaikojen mittaus aika-ajoissa ja kilpailuissa langattoman verkon kautta (Wi-Fi). Tämä mielenkiintoinen tuoteuutuus mahdollistaa muun muassa rinnakkaisten kilpailujen toteuttamisen radalla samanaikaisesti. LapSnapper Pro Client on yhteensopiva LapSnapper Personal Lap Timer ja LapSnapper Pro Lap Timing System-tuotteiden kanssa.

LapSnapper esitteli kaksi uutta radio-ohjattaville autoille tarkoitettua transponderia, jotka ovat LapSnapper Transponder, RC ja LapSnapper Transponder, RC Indoor. Uudet transponderit ovat merkittävästi pienempiä ja kevyempiä kuin olemassa olevat. Pienintä transponderia voidaan käyttää 1:27 kokoluokasta ylöspäin. Kaikki LapSnapper transponderit toimivat omalla sisäisellä nappiparistolla.

Kuvat lehdistölle: www.lapsnapper.com/utils/images/LapSnapperPressKit11032015.zip
 
Yhteystiedot:
LapSnapper
Puh: +358 (0)40 320 6007
Sähköposti: sales@lapsnapper.com
Internet: www.lapsnapper.com

Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)