Kirjoittaja Aihe: Haastekilpailu - Oletko nopeampi kuin LapSnapper?  (Luettu 1803 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
LapSnapper ja RC Areena Oulu ovat julkistaneet yhteistyössä kaikille avoimen haastekilpailun seuraavasti:

OLETKO NOPEAMPI KUIN LAPSNAPPER?

LapSnapper jakaa maaliskuussa LapSnapper Personal Lap Timer-tuotepaketin kuljettajalle, joka on ajanut RC Areenan OnRoad-radalla Oulussa nopeamman kierrosajan kuin LapSnapper. Mikäli useampi kuljettaja on ollut LapSnapperia nopeampi niin palkinto menee nopeimmalle kuljettajalle. Vastaavasti mikäli nopeampaa kuljettajaa ei löydy niin palkinto jää jakamatta.

Kalustona saa käyttää Kyoshon vakio Mini Z Sports-luokan autoa, joita on mahdollista vuokrata RC Areenalta tai voit käyttää myös omaa vakioautoa.

Lisätietoja kilpailusta ja kilpailutulosten seuranta on nähtävillä RC Areenan Facebook:ssa https://www.facebook.com/rcareena.

Lisätietoja LapSnapper Personal lap Timer-tuotteesta löytyy LapSnapperin WWW-sivuilta osoitteesta www.lapsnapper.com/shop tai LapSnapperin jälleenmyyjiltä.

Tule ihmeessä testaamaan oma vauhtisi kauempaakin!
« Viimeksi muokattu: 17.03.15 - klo: 16.24 kirjoittanut LapSnapper »
Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)

Poissa LapSnapper

  • Aluevalvoja
    • Profiili
    • LapSnapper
Vs: Haastekilpailu - Oletko nopeampi kuin LapSnapper?
« Vastaus #1 : 08.04.15 - klo: 13.14 »
Tiedoksesi, että maaliskuun 2015 LapSnapper -haastekilpailu on ratkennut. LapSnapper onnittelee kisan voittanutta Vesa Yliä. Kisa oli tiukka ja lopulta Vesa Yli selätti LapSnapperin erinomaisella ajalla ja ammattimaisilla otteilla. Toiseksi tuli LapSnapper vain niukalla erolla Janne Terhon, Tero Niskasen ja Juha Hyvösen aikoihin nähden. Vesa voitti kilpailusuorituksellaan LapSnapperin tuotepaketin. Palkintojen jako tapahtuu RC Areenalla sunnuntaina 12.4.2015 ajettavan Sunday Cupin yhteydessä. Tervetuloa mukaan!

LapSnapper kiittää kaikkia haastekisaan osallistuneita upeista suorituksista ja hauskasta menosta. Samalla LapSnapper-kuljettaja siirtyy kuorimaan nahkaansa uusiksi tavoitteena kasvattaa edelleen vauhtiaan...ei ole myöskään täysin suljettu pois, että LapSnapper-kuljettaja saatetaan nähdä myös myöhemmin ja jopa uusissa kilpailuluokissa...

Tiedoksesi myös, että RC Areenan huhtikuun 2015 Madpilot-haastekisa on myös käynnistynyt, jossa haetaan RC Areenan nopeinta aloittelevaa kuljettajaa...tällä hetkellä kisan kärjessä on 11-vuotias Aleksi Hannunniemi erinomaisella ajalla. Madpilot-haastekisan voittaja saa palkinnoksi 50 euron Madpilot-lahjakortin sekä mainetta ja kunniaa!

Huhtikuun haastekisa nostaa esille RC Areenan yhden keskeisimmistä tavoitteista, joka on lajitietouden lisääminen yleisön keskuudessa sekä toimivan ja osaavan harjoitteluympäristön tarjoaminen kuljettajille alkuaskeleista pidemmälle yhteistyössä/rinnalla paikallisen seuran OSPA Ry:n kanssa.

RC Areena/yrittäjä Jani Nevala toivottaa kaikki kuljettajat tervetulleeksi areenalle harjoittelemaan, ylläpitämään ajotaitoja ja kehittymään kuljettajana!
Ajanmittauksen hoitaa LapSnapper (www.lapsnapper.com)