EA Import

Kirjoittaja Aihe: Riihimäen UA:n pienoisautokerho  (Luettu 145093 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« : 22.05.15 - klo: 11.43 »
Iloisia uutisia kaikille Riihimäen ja lähialueiden RC-autoilijoille!


Uramon koululla ajot loppuvat koulun remontin takia, mutta radio-ohjattavilla autoilla ajelu jatkuu tasaisella mattoradalla kokoluokassa 1:10 ja pienemmät autot (kuten mm. touring, drifting, mattoautot, minit, formulat, jne.) uusissa tiloissa syyskuun alussa tuttuun tapaan sunnuntaisin klo 10-16.

Uusi ajopaikka on:

Harjunrinteen koulu
Kalevankatu 3
11100 Riihimäki


Aika: Sunnuntaisin klo 9:50 - 16:00Kuva uudesta ajopaikasta - Harjunrinteen koulun rata RC-autoille Riihimäellä.


Kuvia uudesta ajopaikasta ja RiiUA:n pienoisautokerhosta.


Kuvia pienoisautoiluharrastuksesta.


Kuvia kisailuista.

Tervetuloa kaikille syksyllä ajelemaan! Aloittelijoille on oma vuoro ja kokeneemmilta saa hyviä neuvoja. Paikan päälle uusille tulijoille pyritään järjestämään mahdollisuus kokeilla RC-autoilua, vaikkei omaa autoa olisikaan vielä. Kerholla on käytössä kerhoauto niille, joilla omaa autoa ei vielä ole. Jos on useampi halukas ajamaan kerhoautolla, niin sitten vuorotellaan.

Eli nyt kannattaa merkata tämä jo kalenteriin ylös  :azn: Lähempänä ajankohtaa laitetaan lisäinfoa rc10.fi-sivuille.


Kiitokset Karille ja muille aktiiveille!


Mukavaa ja aurinkoista kesää kaikille!
« Viimeksi muokattu: 28.02.16 - klo: 19.05 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #1 : 18.08.15 - klo: 14.15 »
Kesälomat ovat takanapäin ja koulut alkaneet ja kohta puoleen starttaa myöskin sisäkausi Riihimäellä ja uudessa paikassa :azn:

Eli 6.9.2015 sunnuntaina aloitellaan Harjurinteen koululla Riihimäellä ajohommat - nyt on siis hyvää aikaa laitella autoja kuntoon, kun syyskausi pyörähtää kohta käyntiin vauhdikkaissa ja mukavissa merkeissä.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kurvailijat Riksuun aina sunnuntaisin! Ja tämä lystihän ei maksa mitään eli hauskaa saa tulla pitämään ihan ilmaiseksi :grin: Ja tosiaan tervetuloa tutustumaan uudet RC-autoilusta kiinnostuneet Riksuun - pyritään järjestämään mahdollisuus kokeilla RC-autoilua vaikkei vielä olisi omaa autoa - ja kerhosta saa hyviä vinkkejä oman auton hankintaan, jos sellainen on mielessä eli ilman muuta kannattaa tulla paikan päälle.

Kartoitellaan tässä vaiheessa hieman syksyn osallistujia, vaikkakin ulkona aurinko paistaa ja on mitä upein ilma. Eli laittakaa YV:llä mulle infoa elokuun aikana, kiitos.

Tervetuloa!Poissa elv

 • Fullspeed RC
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #2 : 18.08.15 - klo: 18.34 »
Näillä näkymin ainakin syksyllä tulossa. Ja jos ei ihan koko päiväksi ehdi niin taas varmaan niin että on aluksi tai lopuksi mattoja rullailemassa.

-e
Riihimäen PA Klubi

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #3 : 25.08.15 - klo: 01.00 »
Hienoa!

Laittelin tuonne Sisäradat ja treeniajat 2015-2016 topikkiin http://rc10.fi/index.php?topic=92603.msg779918#msg779918 myöskin perustiedot uudesta ajopaikasta ja tulevan kauden treeniajoista jne.

Tästä ketjussa löytyy sitten ajantasainen tieto / tiedotteet sekä muutenkin asiaan liittyvä keskustelu.Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #4 : 07.09.15 - klo: 11.41 »
Kausi pärähti mukavasti käyntiin ja matot saatiin aamusta jumpattua uuteen ajopaikkaan ja ratakin tehtyä - näin ollen jatkossa radan tekeminen onnistuu joutuisasti pienellä vaivalla :azn:

Kuvia uudesta ajopaikasta ja kerhosta lisäilin viestiketjun ensimmäiseen viestiin.

Ja mukavasti oli porukkaa kauden aloituksessa - uusia innokkaita ja kokeneempia kuskeja taisi päivän aikana olla ohjaimen takana ajamassa kaiken kaikkiaan 12 ja uudet kuskit saivat ajella oman kaluston lisäksi myös lainakalustolla koko päivän ja hymyssä suin oli mukava lähteä mukavan päivän jälkeen kotia.

Seuraavan kerran ajellaan rennon mukavissa tunnelmissa Riksussa Harjurinteen koululla taas ensi sunnuntaina 13.9. klo 10-16. Sisääntulo saliin on kaupungintalon puoleisesta kulmasta. Muistathan tulla ajoissa paikalle, niin saadaan rata kuntoon ja ajot käyntiin  :wink: Ja ajaminenhan kerholla on ilmaista!

Ja tosiaankin kerhon pidempiaikaisilla harrastajilla on muutama laadukas ja tunnetun merkkinen (XRAY (MYYTY), Yokomo (MYYTY)) touring auto myynnissä, joista toinen oli uusilla harrastajilla koko päivän kokeiltavana. Ja näistä saa vaikka täysin ajovalmiin paketin todella edullisesti ja järkevästi. Kannattaa siis tulla viikon päästä paikan päälle. Toki, jos kiinnostaa jo ennen sunnuntaita jompikumpi autoista, niin mulle voi laittaa vaikka YV:tä. Ensisijaisesti myydään uusille Riihimäen UA:n pienoisautokerhossa aloitteleville edullisesti :wink:

Tervetuloa ensi sunnuntaina kurvailemaan Riksuun!

« Viimeksi muokattu: 19.02.16 - klo: 11.07 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #5 : 12.09.15 - klo: 17.07 »
Akut lataukseen ja huomenna nokka kohti Harjunrinteen koulua Riihimäellä :azn:
« Viimeksi muokattu: 18.09.15 - klo: 12.44 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #6 : 14.09.15 - klo: 20.24 »
Johan oli mukavat ajot sunnuntaina. Uusia harrastajia oli jälleen mukavasti vanhojen lisäksi ajelemassa ja tutustumassa touhuun. Uusi rataprofiilikin tehtiin ja kyllä siinä kelpasi ajella niin drifterit kuin turistitkin mattiksia odotellessa  :wink:

Otettiin hieman videotakin ja tässä tuotosta RiiUA:n pienoisautokerhosta ja uudesta ajopaikasta / radasta Harjunrinteen koululta, jonne kaikki ovat tervetulleita sunnuntaisin kurvailemaan :azn:Jos video ei näy tässä upotettuna, niin tässä suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=NASzk4BjRfg
« Viimeksi muokattu: 18.09.15 - klo: 12.31 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #7 : 18.09.15 - klo: 12.35 »
Tulevana sunnuntaina 20.9. ajellaan seuraavan kerran Harjunrinteen koululla tuttuun tapaan klo 10-16. Ei muuta kuin autot ajokuntoon ja sunnuntaina kurvailemaan radalle  :wink:

Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #8 : 20.09.15 - klo: 18.40 »
Ajot on ajettu tältä sunnuntailta ja rata kerätty odottamaan taasen ensi sunnuntaita. Ja mukavastihan se päivä oli taas vierähtänyt.  Ja muutama uusikin käynyt tutustumassa touhuun ja päässyt kokeilemaan ajamista - hienoa! :azn:

Ensi sunnuntaina 27.9. ajot seuraavan kerran Harjunrinteen koululla. Tervetuloa kaikille silloin!

Sitä odotellessa voi vaikka käydä lukaisemassa Aamupostista juttua aiheesta. Ja vaikka vilkaisemassa yllä aiemmassa viestissä olleen videon, jos ei ole sitä ehtinyt vielä tsekata :wink:

Ja tietenkin kaverille kannattaa vinkata myös Riksun Harjunrinteen koulun ajoista  :wink:Ja sitten muutama asia selvennöksen vuoksi kysymys/vastaus periaatteella:

- Voiko muualta tulla ajamaan, vaikkei asukaan Riihimäellä? Kyllä voi ilman muuta tulla - kerhossa käy ajamassa tälläkin hetkellä eri paikkakunnilta väkeä.

- Mitä ajaminen maksaa? Ajaminen ei maksa mitään, mutta radan rakentaminen ja purkaminen tehdään yhteistuumin kaikkien kanssa.

- Tarvitseeko kuulua RiiUA:han? Ajamassa voi käydä ilman liittymistä RiiUA:han ihan hyvin. Toki liittyäkin saa niin halutessaan. Sitten jos kisakärpänen puraisee, niin tarvitaan lisenssi ja sen saamiseksi taas tulee kuulua seuraan. Kerhokisoissa voi tietenkin käydä ilman lisenssiä ja kuulumista seuraan. Kerhokisat ovat vapaamuotoisempi ja rennompia kilpailuita, joissa pääsee kisatouhua kokeilemaan ja tutustumaan siihen.

- Minulla ei ole vielä omaa autoa, mutta ajaminen kovasti kiinnostaa. Miten kannattaisi toimia? Kannattaa ehdottomasti tulla paikan päälle kerhoon tutustumaan ennen oman auton hankintaa, koska siellä on kokeneempia harrastajia, joilta voi kysellä itseään askarruttavia kysymyksiä harrastukseen ja autoon liittyen. Näin välttää parhaiten ns. hukkaostokset ja harrastaminen on heti alusta alkaen mielekkäämpää.  Kokeneemmat harrastajat neuvovat ja auttavat mielellään eli rohkeasti vaan paikan päälle. Kerhossa pääsee myös kokeilemaan ajamista vaikkei omaa autoa vielä olekaan.

- Minkä merkkinen auto olisi hyvä? Auton hankinnassa kannattaa pitää muutama asia mielessä. Yleensä suositellaan hankittavaksi sen merkkistä autoa, joita kerhossa on muilla harrastajilla. Tämä siksi, että niihin löytyy yleensä paljon paremmin säätöapuja ja tarvittaessa osia jne. kuin vieraammissa merkeissä. Jos on itsellä mielessä joku tietty merkki tai auto, niin kannattaa kysyä kerhosta kokeneemmilta ennen kuin sellaisen hankkii, jotta välttyy hukkahankinnoilta.

- Mitä harrastaminen maksaa? RC-autoilua voi harrastaa monella tapaa  ja siksi yksiselitteistä vastausta kysymykseen ei ole. Mutta sanotaan, että esimerkiksi käyttökelpoisen kaluston ajovalmiina saa n. 300-500 eurolla. Ja sillähän voi ajaa sitten niin paljon kuin haluaa. Ja kun hankkii tunnetun merkkisen auton, niin sen arvo myös säilyy paremmin, jos sen joskus haluaa myydä tai vaihtaa.

- Olen aloittelija ja hieman mietityttää voinko tulla ajaamaan radalle, kun siellä on kokeneempia kuskeja. Aloittelijoille on oma ajovuoro, jolla muut eivät aja. Aloittelijoita neuvotaan ja opastetaan, joten ei kannata turhia jännittää, vaan tulla rohkeasti radalle ja tutustumaan touhuun.

- Minkä ikäisenä harrastuksen voi aloittaa? Nuorimmat harrastuksen aloittaneet ovat alle kouluikäisiä ja vanhimmat eläkkeelle siirtyneitä eli ihan minkä ikäisenä tahansa voi aloittaa harrastuksen, kunhan sormet yltävät ohjaimelle. Nuoremmat harrastajat toki tarvitsevat aikuisen mukaan, koska eivät vielä itse pysty autoja laittamaan tai akkuja lataamaan. Ja osa vanhemmista ajaa myös itse kerhossa. :wink:

- Olen kiinnostunut tuleemaan kokeilemaan/ajamaan, mitä tarvitsen mukaan? Kerhossa pääsee kokeilemaan ajamista, vaikkei omaa autoa olisikaan eli et siis välttämättä tarvitse mukaan mitään muuta kuin evästä mahdollisesti. Jos oma auto ja tarvittava kalusto on jo, niin mukaan voi varata oman pöydän (ei pakollinen), tuolin (ei pakollinen), jatkojohdon (sähköpistokkeita rajoitetusti), lipo-pussin LIPO-akkujen latausta varten ja mukavaa mieltä. Ja tietenkin evästä, niin säilyy mieli virkeänä ja hyvänä päivän tiimellyksessä.  :wink:

- Millaisella autolla kerhossa voi ajaa? Kerhossa ajetaan kokoluokassa 1:10 tai pienemmillä sähkökäyttöisillä sileärenkaisilla autoilla. Suurin osa tällä hetkellä kerhossa olevista autoista on 1:10 kokoisia 4-vetoisia touring autoja, mutta myös driftereitä, etuvetoja, mattoautoja, minejä ja formuloita aika ajoin näkee radalla.

- Minulla on ns. krossiauto. Voiko sillä ajaa kerhossa? Ns. krossiautolla voi toki ajaa kerhossa myöskin, kunhan auto on puhdas ja siinä on sileät renkaat. Rata on tosin tasainen mattorata, ei siis varsinainen krossirata, mutta kyllä siinä ajamaan oppii ihan hyvin.

- En ole aiemmin ajanut radio-ohjattavilla autoilla juurikaan, mutta olen hieman katsellut driftereitä. Millainen kannattaisi hankkia? Driftaus ja drifterillä ajaminen on alkuun huomattavasti vaikeampaa kuin pitävillä ns. kumipyörillä varustetulla autolla ajaminen. Touring-auto on järkevä hankinta, koska sillä on helppo opetella pitävillä pyörillä ajamista ja sitten siitä saa helpolla drifterin vaihtamalla alle liukkaat renkaat. Touring-autolla voi myös osallistua muihinkin kilpailuihin kuin ainoastaan driftauskilpailuihin. Yleensä ns. drifterit on pääasiassa tarkoitettu vain driftaukseen ja niiden muuttaminen touring-autoiksi saattaa olla melko hankalaa. Driftaajille on kerhossa yleensä oma ajovuoro.

- Miten ajovuorot toimivat? Kerhopäivän aluksi katsotaan ajovuorot osallistujien mukaan eli pyritään samalla vuorolla ajamaan suunnilleen saman vauhtisilla autoilla, jotta kaikilla on mukava ajella. Käytännössä ajovuorot pyörivät koko päivän ja oman ajovuoron jälkeen on lähinnä akkujen lataus ja renkaiden pidotus (paitsi ei driftereissä :wink:) sekä muut mahdolliset huoltotoimet ennen seuraavaa omaa ajovuoroa. Ajovuorolista ja kello on kaikkien nähtävillä ja vuoroaan odottavat kertovat ajovuoron vaihtumisesta ajovuorossa oleville sanomalla "Vaihto", jolloin vaihdetaan ajovuoroa.


Aurinkoista viikkoa kaikille ja tervetuloa viikon päästä Harjunrinteen koululle ajelemaan ja tutustumaan!
« Viimeksi muokattu: 22.09.15 - klo: 09.38 kirjoittanut Pepess »

Poissa srela

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #9 : 20.09.15 - klo: 19.12 »
Hienosti päässyt lehtiartikkeliinkin Riihimäen ajot:
https://www.dropbox.com/s/oy4c7dkrdkzi5h9/RC_riihimaella.jpg?dl=1

t. srela
Kalusto: Team Xray T4. Taso: Aloittelija...(taas kerran)  https://Riihimaenpaklubi.wordpress.com

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #10 : 20.09.15 - klo: 20.06 »
Kiitos linkistä  :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #11 : 26.09.15 - klo: 18.00 »
Akut, Tikut ja Takut lataukseen ja huomenna Harjunrinteen koululle ajelemaan  :azn: Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #12 : 28.09.15 - klo: 00.27 »
Uutta kuskia lainatakseni - "menipä päivä nopeasti" ja meneehän se, kun on mukavaa puuhaa :azn: Muutama uusi tuttavuus oli ajamassa / tutustumassa - hienoa!

Rataprofiilia hieman muutettiin aamulla osasta kohtaa nopeammaksi ja hyvinhän autot ja kuskit löysivät uudet ajolinjatkin. Ja taisihan aika ajoin löytyä myös aina välillä kadoksissa olleita mollia :wink: Joku tai jotkut olivat huhujen mukaan niitä onnistuneesti piilotelleet pitkin rataa. Mollathan siis ovat niitä huomaamattoman kokoisia ja näkymättömän oransseja juttuja, jotka aika ajoin ilmestyvät juuri kriittisellä hetkellä auton eteen antaen parhaimmillaan autolle näyttävän ilmalennon ja kaverille hyvän etumatkan.

Tänään radalla nähtiin myös yksi formula sekä parhaimmillaan taisi 6 autoa olla yhtä aikaa radalla ottamassa itsestään ja toisistaan mittaa :azn: Myös aloittelijoiden vuorolla oli useampi auto ja hienostihan se ajo kaikilta sujui! Tiukkaa ja hyvää kisailua nähtiin molemmissa vauhdikkaammissa erissä, jossa ohituksia tuli toinen toisensa perään ja välillä onnistuttiin pitämään kaveria jonkin aikaa takanakin - ainakin siihen asti, kunnes kaveri taas ohitti jostain ja järjestys muuttui.

Tästä on mukava jatkaa taas viikon päästä sunnuntaina eli seuraavan kerran Harjunrinteen koulun radalla ajetaan Riihimäellä 4.10. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin!

Mikäli tulet kesken päivän, niin koputa / soita ulko-ovessa olevaa ovikelloa, niin ovi tullaan avaamaan. Ovet ovat muutoin lukossa. Kulku koululle on kaupungintalon puoleisesta kulmasta. Tosin kaikkihan muistaa laittaa herätyskellot soimaan ajoissa, jotta saadaan aamulla rata tehtyä yhdessä :wink:. Ovet avataan aamulla n. 9:50.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #13 : 28.09.15 - klo: 16.08 »
Uusi profiili:


Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #14 : 01.10.15 - klo: 19.15 »
Riihimäen UA:n pienoisautokerholaiset saavat alennusta EuroRC:stä :azn: Tarkemmat tiedot saa paikan päältä Harjunrinteen koulun radalta kerhon vetäjiltä. Mukavan porukan ja loistavan ajopaikan ja radan lisäksi jälleen yksi hyvä syy käydä Harjunrinteen koululla ajelemassa :wink:
« Viimeksi muokattu: 10.09.16 - klo: 21.58 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #15 : 04.10.15 - klo: 23.10 »
Päivän ajelut on taas pulkassa ja viikon päästä jatketaan eli seuraavan kerran sunnuntaina 11.10. ajellaan ja ovethan aukeavat n. klo 9:50. Ja vastaavasti rataa aletaan keräämään päivän päätteeksi n. klo 15:35.

Tänään oli hyvin porukkaa ja rata taidettiin tehdä ennätysajassa - ajovalmiina se oli jo 10:12  :azn: Täytynee tehdä uusi ajovuorolista alkamaan jo aikaisemmin, jos näin hienosti saadaan rata kasaan jatkossakin.

Suuret kiitokset Artille, joka lahjoitti ison laatikollisen renkaita (touring, VTR) RiiUA:n pienoisautokerholle. Niistä riittää pitkäksi aikaa iloa uusille ja muille harrastajille. Renkaat ovat siis kerholaisten käyttöön ja siis etupäässä aloittelijoille ja uusille harrastajille eli nyt ei ajohommat jää enää renkaista kiinni :wink: Renkaat kiinni ja pitoainetta renkaisiin ja baanalle!
« Viimeksi muokattu: 09.12.15 - klo: 01.03 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #16 : 10.10.15 - klo: 17.14 »
Autot ajokuntoon ja akut latinkiin ja huomenna kohti Harjunrinteen koulua  :wink:

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ratin kääntäjät!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #17 : 12.10.15 - klo: 14.35 »
Aivan mahtavan mukava päivä oli taas ja paljon oli vipinää kerholla ja lauteilla. Tapahtumia riitti myös radalla :azn:

Uudet ajovuorolistat otettiin käyttöön, kun rata saatiin taas hienosti nopeasti kasaan ja näin ollen ajamaan päästiin aikaisemmin ja ajovuoroja saatiin päivään mahtumaan enemmän tasaisesti eri vauhtisille menijöille.

Ensi sunnuntaina 18.10. jatketaan taasen vauhdikkaissa merkeissä. Ja kaverille voi myös vinkata kerhosta  :wink:

Tervetuloa!


Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #18 : 12.10.15 - klo: 21.17 »
Muutama tunnelmapala Riksun RC-kerholta - radalta ja varikolta:Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #19 : 13.10.15 - klo: 20.27 »
Ystävällisesti muistutan kaikkia Harjunrinteen koululla kävijöitä huomioimaan ulko-oven kiinnipitämisen aina, kun siitä ei kuljeta ja varmistamaan, että ovi meni myös kiinni. Jos käy esim. autolla tai muuten vaan haukkaamassa raitista ilmaa kesken päivän, niin ovi tulee laittaa aina kiinni välillä (ei siis saa laittaa mitään oven väliin, vaan pitää sitten kolkutella / soittaa ovikelloa, kun haluaa takaisin), jottei siitä aiheudu turhaa hälytystä ja laskua. Ovea saa pitää auki kerrallaan vain muutamia minuutteja eli tultaessa koululle ja koululta lähtiessä on myös huomioitava tämä oven kiinni laitto välillä, kun tavaroita kannetaan ovesta sisälle tai ulos.

Ja siinäpä oli sitten tämän viikon virallisluonteinen teemaosuus  :police: ja tästä jatketaan rennon mukavissa merkeissä ajeluja aina sunnuntaisin yllä mainittu huomioiden ja mielessä pitäen  :azn:
Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #20 : 17.10.15 - klo: 20.47 »
Huomenna koittaa taas viikon odotetuin päivä - Riksun ajopäivä  :azn:

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin konkarit Harjunrinteen koululle ottamaan itsestä, kalustosta ja kavereista mittaa tai muuten vaan pitämään hauskaa ja ajelemaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #21 : 19.10.15 - klo: 00.25 »
Olipas taasen erittäin mukavat ajot ja muutenkin mahtavan hieno meininki :azn:

Ajot Riksussa seuraavan kerran taas ensi sunnuntaina eli 25.10. ja ovethan avautuvat jo n. 9:50, jotta päästään rataa rakentamaan heti aamusta.

Nyt on siis viikko hyvää aikaa laittaa autot ja kuskit iskuun ja ajokuntoon sunnuntaita varten :wink:

Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #22 : 24.10.15 - klo: 20.20 »
Vielä yksi yö ja sitten pääsee Riksun radalle eli ajot huomenna 9:50 - 16:00. Ja se on sitten talviaikaa eli kellot oikeaan aikaan herättämään :wink: Tervetuloa kaikille!

Poissa Tekonurmi

 • Jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #23 : 27.10.15 - klo: 15.03 »
Onko ensi sunnuntaina ajelua luvassa? Kun on tuo Pyhäinpäivä..

-Aleksi

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #24 : 27.10.15 - klo: 19.55 »
Juu, ensi sunnuntaina 1.11.2015 ajellaan taasen Riksussa klo 9:50 - 16:00 eli tervetuloa ajelemaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #25 : 27.10.15 - klo: 20.06 »
Valitettavasti viime sunnuntain ajot jäivät ajamatta, kun Partiolaiset olivat varanneet koko koulun ja myös liikuntasalin omaan tapahtumaansa, eikä salivuorojen peruutuksesta oltu saatu etukäteen mitään tietoa, jotta asiasta olisi voinut täällä etukäteen tiedottaa.

No tiedonkulun puutetta selvitellään ja pyritään jatkossa varmistamaan paremmin tiedonkulku, jos kaupunki peruuttaa salivuoroja, jotta mahdollisista muutoksista tiedetään hyvissä ajoin ja niistä voidaan tiedottaa kaikille riittävän ajoissa. Ja tosiaan täällä rc10:ssä pyritään mahdollisista muutoksista tiedottamaan etukäteen. Toivottavasti jatkossa tällaisia viime sunnuntain ikäviä yllätyksiä ei enää tule ja päästään taas kurvailemaan radalle iloisin mielin  :azn:

Eli ensi sunnuntaina ajot normaaliin tapaan. Tervetuloa!
« Viimeksi muokattu: 28.10.15 - klo: 09.55 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #26 : 03.11.15 - klo: 23.29 »
Olipahan viikonloppu - RiiUA:n Joonis vei Lahden LTCC-kisojen TSS-10 luokan voiton (http://rc10.fi/index.php?topic=93649.0) ja sunnuntaina oli mukavasti porukkaa ja leppoisan mukavat ajot kerholla :azn:

Ajelut ja treenailut jatkuvat viikon päästä sunnuntaina 8.11.2015. Ja mikäpäs sen mukavampaa on viettää Isänpäivää kuin radalla  :wink:

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin huristelijat!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #27 : 08.11.15 - klo: 20.02 »
Melkolailla mukavat Isänpäiväajelut ovat takana ja kyllä oli vipinää ja tapahtumaa radalla  :azn:

Parhaimmillaan taisi olla 7 autoa yhtä aikaa radalla ajamassa toinen toistaan ja itseään vastaan - ja sehän se on homman suola, vaikka leikkimielellä ajellaankin :wink:

Aamulla tehtiin uusi rataprofiilikin ja kommenttien perusteella nyt on teknisesti haastavampi ja aikalailla nopea profiili. Keskialueen 180 mutka osoittautui melkoisen mukavaksi ajettavaksi ajolinjan ja vauhdin osuessa juuri nappiin. Myös pääsuoralle lähtö vaatii hyvää keskittymistä, oikeaa ajolinjaa ja vauhtia - ja ne kun osuu kohdilleen, niin pääsuoralle saa hyvän lähdön.

Alla kuva uudesta profiilista:
Ajot Riksussa Harjunrinteen koululla jatkuvat ensi sunnuntaina 15.11.2015 klo 9:50-16:00.

Tervetuloa kaikille ajelemaan Riksun radalle!
« Viimeksi muokattu: 09.11.15 - klo: 01.06 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #28 : 14.11.15 - klo: 18.03 »
Huomenna kurvaillaan viime viikolla tehdyllä uudella profiililla :azn: Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #29 : 15.11.15 - klo: 23.09 »
Mukavasti oli porukkaa paikalla taasen ja erityisen ilahduttavaa oli nähdä muutamien kuskien ajotaitojen silmiin pistävää kehittymistä :azn: Ja hyvinhän ne kaikki autot löysivät päivän aikana uuden profiilin ajolinjoja kerta kerran jälkeen aina paremmin ja paremmin.

Laitan tähän linkin RiiUA:n sivuille niille halukkaille, jotka haluavat liittyä RiiUA:n jäseniksi (maksu on kalenterivuosikohtainen, joten tämä siis ensi kaudelle):

http://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Tämä tietysti on suositeltavaa, vaikkeikaan pakollista - Seurassa ollaan hankkimassa uutta ajanottolaitteistoa (laitteisto + ohjelmisto), joka toki tulee kaikkien kerholaisten käyttöön sikäli mikäli uusi UA:n hallitus sen hyväksyy ja ainahan se on parempi, että mahdollisimman moni, joka ei vielä ole RiiUA:n jäsen käy liittymässä / laittaa tiedot liittymisestä jo nyt Bitterin Rikulle :wink:

Ajot Riihimäellä Harjunrinteen koululla ovat seuraavan kerran ensi sunnuntaina eli 22.11.2015. Tervetuloa kaikille!