Kirjoittaja Aihe: Riihimäen UA:n pienoisautokerho  (Luettu 131755 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #60 : 20.02.16 - klo: 12.08 »
.
« Viimeksi muokattu: 23.11.19 - klo: 09.56 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #61 : 21.02.16 - klo: 21.00 »
Aloittelijoiden vartti
Tänään taisi olla ennätysmäärä osallistujia aloittelijan vartissa, jossa käytiin läpi ajolinjoja ja ajamiseen liittyviä asioita ja niitä ihmeteltiin myös uuden rataprofiilin muodossa ensin paperilla ja sitten radalla. Tässä on lupaamani linkki pienillä saatesanoilla eli tästä artikkelista poiketen, niin turvallisin paikka tehdä ohitus tai antaa tilaa on aina mutkassa, ei missään nimessä suoralla! Tässä linkki artikkeliin:

https://www.tamiyausa.com/articles/feature.php?article-id=206#.VsoHaTZf28d


Uusi rataprofiili
Uusi rataprofiili tehtiin päivän aluksi ja siinä olikin kaikille hyvää harjoitusta opetella ajolinjoja uudella rataprofiililla, jossa ei ollutkaan enää yhtään tuttua mutkaa. Muutamia kommentteja uudesta profiilista oli mm. että nyt on hieman tiukempia mutkia sisältävä profiili ja että on jostain kohtaa hieman haastava, toisaalta tuli myös kommenttia, että radassa on hyvin ja mukavasti erilaisia ja vaihtelevia osuuksia ja samantapaisia tiukempia mutkia ja shikaaneja kuin FTT-kisoissa. No ekojen ajokierrosten jälkeen autojen alkaessa toimimaan paremmin ja kuskien alkaessa löytää aina paremmin ja paremmin uudet ajolinjat ajo alkoi sujumaan hyvin. Eikä ratateipitkään menneet ryttyyn, joka on hyvä merkki siitä, että kauheasti ei ole ajettu mutkia kylkimyyryssä pitkäksi ja rataprofiili oli sopivan haastava. Kiitokset juniorikisakuskille rataprofiilin suunnittelusta.

Alla kuva uudesta rataprofiilista:
Ajanotto ja käyttö treeneissä
Ajanotto oli myöskin käytössä ja sitä tiirailtiin ajojen välissä kovin tarkkaan :wink: Ajanottoa varten autoon tarvitaan transponderi eli "ponderi" (AMB:n transponderi - katsotaan tarkemmin kiinnostuneiden, joilla ei vielä ole ponderia, kanssa vaikka seuraavalla kerralla millainen sen tulisi olla, jotta toimii jne.)


Kerhoauto
Tänään saatiin kerholle kauan kaivattu kerhoauto, joka oli jo heti kovassa ajossa, kun auto saatiin nippuun ja akku ladattua ja renkaat alle. Suuri kiitos EuroRC:lle joka toimitti uusien kerholaisten iloksi RiiUA:n pienoisautokerholle kerhoauton.

Alla kuva uudesta kerhoautosta:
Kerhoauton käyttö
Kerhoauto on Karilla ja se on tarkoitettu kaikkien käyttöön, joilla ei ole omaa autoa - jos on useampi halukas ajamaan, niin sitten pitää vuorotella. Pääperiaate kerhoauton käytössä on se, että se on tasapuolisesti kaikkien niiden käytössä, joilla ei ole omaa autoa tai tulevat tutustumaan kerhon toimintaan.

Kerhoauton käyttäjä vastaa kerhoautosta silloin, kun sillä ajaa (jos lapsi ajaa, niin vastuu on vanhemmalla/huoltajalla). Mikäli sattuu sellainen vahinko, että kerhoautosta hajoaa jokin osa, niin uuden varaosan hankintahinta voidaan veloittaa ajajalta tai sitten ajaja, jolle haaveri on sattunut tuo seuraavalle ajokerralle uuden osan hajonneen tilalle. Kerholla on kerhoautoon jonkin verran varaosia, joten ajojen ei pitäisi loppua vaikka jotain menisikin rikki. Mutta ihan ehtymätön tuo varaosavaranto ei ole, joten tällä järjestelyllä pidetään se riittävänä.

Korjauksen saa suorittaa itse ja siinä neuvotaan ja tarvittaessa autetaan, mutta se on myös hyvä tapa oppia rc-autoista hieman lisää. Ja tämähän ei tarkoita sitä, että hajotetaan auto, jotta saadaan ruuvailla  :police:

Kerhoauton käyttö on kaikille ilmaista kuten kerholla ajaminenkin.

Kerhon perusperiaate on se, että alaikäisten kanssa mukana tulisi olla aina aikuinen (vanhempi, huoltaja, tuttu tms.) ajelipa sitten juniori omalla tai kerhon autolla. Tämä sen takia, että lapset ja nuoret eivät vielä itse osaa huoltaa ja korjata autoja niiden rikkoontuessa ja kerhon vetäjillä eivät rahkeet ja aika riitä oman harrastamisen lisäksi kaikkien täyspäiväiseen avustamiseen, vaikka paljon niin vetäjät kuin muutkin kerholla käyvät kokeneemmat neuvovat ja auttavat vähemmän kokeneita ja joskus jopa toisiaan :wink:. Myös akkujen oikeanlainen lataaminen ja akun kytkentä autoon (erityisesti johtojen oikein päin laitto) ovat sellaisia asioita, joissa lapset ja nuoret tarvitsevat opastusta ja valvontaa.


Renkaat
Kerholla on laatikossa kasa renkaita, joita voi vapaasti ottaa käyttöön.

Mikäli sinulle jää käytöstä pois vanhoja renkaita, joilla vielä voi ajaa, niin älä heitä niitä roskikseen vaan mieluummin renkaiden reunat liimattuna laita renkaat kerholaisten ja uusien harrastajien iloksi rengaslaatikkoon, kiitos.


Ajot Riihimäen Harjunrinteen koululla
Ja mukavastihan oli taasen uusia tuttavuuksia löytänyt Harjunrinteen radalle pienoisautoiluharrastuksen pariin :azn: Ja hiihtolomasta huolimatta mukavasti oli porukkaa ja vipinää niin radalla kuin varikollakin. Tällä vauhdilla hiihtolomien jälkeen pitää ottaa lisävarikkotilat käyttöön (niitähän löytyy hyvin).

Ja hiihtolomasta huolimatta ajot Harjunrinteen koululla seuraavan kerran viikon päästä sunnuntaina eli 28.2.2016 klo 9:50 - 16:00! Sitä odotellessa on taivaalta tippunut sopivasti hiihtolomalle valkoista ihmeainetta, jota voi käyttää niin rakennusmateriaalina linnojen ja veistosten tekemiseen tai muovisen laatikon alla mäkisissä maastoissa jne. Ottakaa talvesta riemu irti! Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ajelijat jälleen ensi viikolla Harjunrinteen koululle kurvailemaan uudella profiililla!


Ensi sunnuntaina aloittelijoiden opastusta auton säätöihin
Ensi sunnuntaina aloittelijoiden vartin sijasta opastetaan ja säädetään kädestä pitäen aloittelijoiden menopelejä ajojen lomassa pitkin päivää sopivasti ajettaviksi ja kerrataan samalla auton perussäätöjä ja perussäätötyökaluja. Eli nykäiskää hihasta, ketkä haluavat opastusta ja säätöapuja ensi kerralla.
« Viimeksi muokattu: 23.02.16 - klo: 00.43 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #62 : 28.02.16 - klo: 17.45 »
Hiihtolomaviikko lähenee etelässä loppuaan ja mukavat ajotkin on tältä päivältä paketissa. Kerhoautokin oli kovassa käytössä usean kuskin voimin koko päivän  :azn:

Ajot seuraavan kerran viikon päästä sunnuntaina 6.3. klo 9:50-16:00. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ajelemaan Riihimäelle!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #63 : 29.02.16 - klo: 20.31 »
Viime sunnuntaina katsottiin ja säädettiin hieman autoja.

Ensi sunnuntaina Aloittelijan vartissa aiheena: Touring-auton perushuoltotoimet. Katsotaan Aloittelijoiden vartin tarkempi kellon aika osallistujien mukaan sunnuntaina aamulla. Aloittelijoiden vartti pidetään ajojen lomassa kaikille halukkaille. Tervetuloa mukaan!
« Viimeksi muokattu: 29.02.16 - klo: 20.59 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #64 : 01.03.16 - klo: 16.40 »
Touring-autojen säännöt kilpailuissa ja katsastustoiminta sekä toiminta kerhokisoissa

Ensi sunnuntaipäivän ohjelmaan otetaan Aloittelijan vartin lisäksi Touring-auton säännöt ja katsastus tulevia järjestettäviä kerho- ja muita kisoja silmällä pitäen.

Kari ottaa katsastusvälineistön mukaan ensi sunnuntaiksi. Tähän toivotaan mahdollisimman suurta osanottoa mikäli kilpailuiden ja lähinnä kaluston säännöt eivät ole tuttuja. Lisäksi toivotaan, että myös niistä, joille säännöt ovat tuttuja, löytyisi useampia innokkaita vapaaehtoisia toimimaan kisajärjestelyissä katsastuksessa. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua ensi sunnuntaina kerholla tai laittamalla mulle YV:tä. Katsotaan tässä vaiheessa lähinnä kerhokisoja silmällä pitäen asioita. Tämä ei ole vaikeata, joten rohkeasti mukaan vaan! Tätä voidaan helposti harjoitella kerhopäivän aikana  :azn:

Kerhokisoissa katsastustoiminta on lähinnä ohjaavaa ja neuvovaa, ei siis mitään tiukkapipoista touhua  :wink: Tämä on myös hyvä tapa oppia itsekin säännöistä ja kaluston sääntöjen mukaisuudesta kilpailuissa lisää, jos jossain vaiheessa lähtee itse tai juniorin kanssa ajamaan muita kerhokisoja tai virallisempia kisoja. Ja kerhokisat ovat muutenkin leppoisia ja mukavia tapahtumia, joissa säännöt ovat löyhät ja kynnys kokeilla kisailua hyvin matala.


Ajanotto-ohjelmisto

Kilpailuissa käytettävän ajanotto-ohjelmiston hankinta on ensi viikolla UA:n hallituksessa käsittelyssä ja toivotaan, että se saa vihreätä valoa (tämä hankinta palvelee myös treenikäyttöä tarjoten monipuolisempia ominaisuuksia treenaukseen). Katsastustoiminnan lisäksi tarvitsemme innokkaita vapaaehtoisia opettelemaan kisojen pyörittämisen ja ajanoton. Tämäkään ei ole mitään rakettitiedettä ja kisajärjestelyt hoidetaan yhteistuumin porukalla - tämä osuus kattaa lähinnä kisapäivän ja ajanoton pyörittämisen kisapäivän aikana. Räpylää voi nostaa nyt jo pystyyn, jos on innokkuutta opettelemaan ajanottoa ja kisojen pyörittämistä. Jahka saadaan vihreätä valoa, niin voidaan harjoitella kisojen pitämistä kerholla, jotta homma tulee tutuksi. Palataan tähän asiaan, kun saamme ajanotto-ohjelmiston hankinnasta lisätietoa ja käydään myös läpi muita kilpailun järjestämiseen liittyviä asioita ja tehtäviä, kun saadaan tästä ensin kokemusta ja osaamista kartutettua.


Taustaksi

Taustaksi näihin sen verran, että järjestämällä kerho- ja muita kisoja katetaan mm. ajanottojärjestelmästä aiheutuvia kuluja eli tämä on tärkeätä hommaa, jotta saadaan harrastuskulut pidettyä pienenä ja siksi on arvokasta ja tärkeätä, että meiltä löytyy useampia henkilöitä, jotka osaavat toimia eri tehtävissä järjestettäessä kisoja, jottei olla vain muutamien henkilöiden varassa. Joten rohkeasti mukaan vaan mahdollisimman moni!
« Viimeksi muokattu: 01.03.16 - klo: 16.47 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #65 : 05.03.16 - klo: 22.13 »
RiiUA:n kuskit kisailemassa 12Track Tourilla Kiimingissä: http://rc10.fi/index.php?topic=95259.0

Kerho huomenna normaalisti. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #66 : 06.03.16 - klo: 18.14 »
Olipas vauhdikas ja tapahtumarikas päivä ja muutenkin mukavat ajot :azn: Tänään ehdittiin käymään hieman auton perushuoltoon liittyviä asioita läpi eli mitä on hyvä huomioida / tehdä niin ajopäivän aikana kuin ajopäivien välisenä aikana. Tutustuttiin myös hieman kilpailusääntöihin lähinnä kaluston osalta ja ihmeteltiin kerhon katsastusvälineistöä tulevia kerhokisoja silmällä pitäen. Katsastustarvikkeet ovat koululla, joten halukkaat voivat ensi kerralla vaikka omatoimisesti katsastaa oman autonsa :wink:

Myös kerhoauto oli kovassa käytössä koko päivän ja uusia innokkaita tuttavuuksia oli tullut tutustumaan touhuun  :azn:

Alla muutama kuva kerholta:


Ensi viikolla ei pidetä erillistä aloittelijoiden varttia, vaan kisakuskit keskittyvät tuleviin kisoihin hakien viimeiset säädöt ja vauhdit treeneistä ennen kisoja :wink:

Ajot siis seuraavan kerran taasen ensi sunnuntaina 13.3.2016. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin mollien väistelijät ensi sunnuntaina Harjunrinteen koululle ajamaan / tutustumaan!
« Viimeksi muokattu: 06.03.16 - klo: 18.29 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #67 : 08.03.16 - klo: 16.02 »
Sunnuntaina kyseltiin RiiUA:han liittymisestä, joten laitan tähän linkin uudestaan halukkaille:

http://www.riiua.net/miten-jaseneksi

Jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen eli nyt on oikein hyvä hetki käydä liittymässä  :wink:

Ajanottosofta sai vihreätä valoa eli kohta päästään opettelemaan ajanottoa ja kisojen järjestämistä porukalla :azn: Katsastushommathan sujuu jo kuin vettä vaan  :grin: (Käydään toki katsastusasiat vielä läpi niidenkin kanssa, jotka eivät ehtineet viime kerralla mukaan).
« Viimeksi muokattu: 08.03.16 - klo: 16.09 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #68 : 09.03.16 - klo: 22.18 »
Tässä ollaan viritelty keskustelua kerhokisojen pitämisestä Riksussa. Kerhokisahengen mukaisesti tarkoituksena olisi viettää antoisat ja mukavat kisat hymy huulilla :azn:

Alustavan hahmotelman mukaan kisoissa voitaisiin ajella esim. seuraavia luokkia:

* Rookie (aloittelijoiden luokka, 4 pyörää ja ratti tyyppisesti)
* TSS-10 (touring autot, stanukoneilla)
* TSP/TSM (touring autot, poro / viri koneilla joko yhdistettynä tai erikseen riippuen osallistujamääristä)
* F1 (formula luokka)
* GT-12 (GT-12 luokka)
* Muita?

Kommentteja, ajatuksia, toiveita ja ehdotuksia voi laittaa YV:llä ja tietenkin ilmaista oman kiinnostuksen ajaa jotain luokkaa/luokkia jo tässä vaiheessa. Mielelläni otan näitä vastaan pikimmiten.

Tässä jotain alustavaa pohdintaa keskustelun avaukseksi. Keskustellaan sunnuntaina lisää kisojen järjestämisistä (kuten mm. aikatauluista, luokista, hommista, järjestelyistä jne.), jos ja kun meillä silloin on toivon mukaan ajanotto hyvässä iskussa.
« Viimeksi muokattu: 09.03.16 - klo: 22.38 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #69 : 13.03.16 - klo: 23.51 »
Päivän mukavat ja tiukat kisailut ja treenailut on takana. Ja todella mukavasti oli porukkaa - varikkotilojakin otettiin lisää käyttöön ja parhaimmillaan radalla oli yhtäaikaa 9 autoa  :azn:


Seuraava kerho
Ensi sunnuntaina 20.3.2016 ei ole kerhoa.

Seuraava kerhokerta on pääsiäismunien ja mämmin sekä pashan syömisen välissä sunnuntaina 27.3.2016. Tervetuloa kurvailemaan silloin Harjunrinteen radalle!


Kerhokisat huhtikuussa
Tänään puhuttiin kerhokisoista ja niiden järjestelyistä. Ajankohta on vielä avoin (alustavasti 17.4. tai 24.4.), mutta selvinnee ensi viikolla, kun Kari saa kaupungilta vahvistuksen. Kerhokisat on tarkoitus pitää sunnuntaina kerhopäivänä ja kisoissa on aloittelijoille oma luokka kuten hieman vauhdikkaammillekin menopeleille, joten kaikki rohkeasti mukaan!

Kerhokisoihin kaivataan vapaaehtoisia mm. seuraaviin tehtäviin:

- katsastus (1-2 henkilöä, voi vaikka vuorotella)
- buffetti (1-2 henkilöä)
- kierroslaskentaan useampia henkilöitä (tämä koskee lähinnä aloittelijoiden luokkaa niiden osalta, joilla ei ole ajanotossa tarvittaa transponderia eli lyhyesti sanottuna ponderia. Kisoissa saatavilla rajoitettu määrä vuokrapondereita, mutta tällä pyritään varmistamaan kaikkien osallistuminen kisoihin). Mikäli sinulla on ylimääräinen ponderi / ylimääräisiä pondereita, joita voisit lainata kerhokisoissa aloittelijoille, niin mielellään sellaisia otetaan vastaan. Mikäli sinulle on jäänyt seuran ponderi, jota et tarvitse, niin palauta ystävällisesti se kerholle, kiitos.

Kisakutsu kerhokisoihin löytyy täältä:
http://rc10.fi/index.php?topic=95396.0

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #70 : 14.03.16 - klo: 23.16 »
Noniin, hieman lisäinfoa. Jos harkitset ponderin ostoa, niin EuroRc lupasi RiiUA:n pienoisautokerholaisille paremman kerhoalennuksen kaikille pondereiden tilaajille, jotka tilaavat kimpassa ponderit ennen kerhokisoja (toimitusaika reilu viikko tilauksesta eli hyvin ehtii ennen kisoja). Ponderihan käy sitten jatkossa suurimmalta osin kaikissa kerhokisoissa ja se käy kaikissa virallisissa kisoissa ajettavasta luokasta riippumatta eli siinä mielessä on pitkäikäinen hankinta. Ja yleensä ne myös käyvät kaupaksi hyvin - niitä kun on harvemmin myynnissä  :wink:

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään alennuksen, niin laita YV:tä (RC10.fi:n kautta yksityisviestiä), mailia tai tekstaria, niin laitan lisätietoja kaikille kiinnostuneille.

« Viimeksi muokattu: 15.03.16 - klo: 09.49 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #71 : 15.03.16 - klo: 09.09 »
Nyt ei ole osallistuminen kerhokisoihin kalustosta kiinni - Rookie-luokkaan pääsee osallistumaan myös kerhoautolla sekä Karilta saa lainaksi kaluston, jos vielä ei ole omaa ehtinyt hankkimaan :azn:
« Viimeksi muokattu: 15.03.16 - klo: 09.23 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #72 : 15.03.16 - klo: 21.41 »
Viime sunnuntain vauhdikkain ajovuoro - vielä taisi lauteilla olla muutama paikka vapaana...  :wink: Parhaimmillaan 9 autoa radalla yhtä aikaa :azn:

« Viimeksi muokattu: 15.03.16 - klo: 22.00 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #73 : 23.03.16 - klo: 20.19 »
Pääsiäisajeluja tarjolla tulevana sunnuntaina :azn:

Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #74 : 25.03.16 - klo: 21.36 »
RiiUA:n kuskit vauhdissa ja kokemusta hakemassa kisoissa:

http://rc10.fi/index.php?topic=95286.0

http://rc10.fi/index.php?topic=95498.0

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #75 : 26.03.16 - klo: 18.49 »
Ensi yönä siirrytään kesäaikaan, joten huomioikaa tämä, kun laitatte vekkarit soimaan aamuksi :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #76 : 27.03.16 - klo: 12.22 »
Kevätaurinko paistaa ja sisäkausi jatkuu edelleen. Tänään tosin taisi olla syöty liikaa Pääsiäisen aikana suklaamunia, kun vain kourallinen innokkaita saapui ajoissa paikalle. Vai liekkö kellot olleet vielä talviajassa... No mene ja tiedä, mutta muistattehan olla ajoissa paikalla, koska radan tekeminen ja purkaminen vaatii riittävän määrän aikuisia.

Ajot Harjunrinteellä seuraavan kerran viikon päästä sunnuntaina 3.4.2016 klo 9:50 - 16:00.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kuskit!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #77 : 28.03.16 - klo: 18.34 »
RiiUA:n kuskit varsin hyvässä vauhdissa ottaen kaksoisvoiton Fullspeedin kisoissa: http://rc10.fi/index.php?topic=95621.0  :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #78 : 29.03.16 - klo: 10.34 »
Kerhokisojen ajankohdaksi on varmistunut sunnuntai 17.4.2016 :azn: Eli silloin ajetaan aamusta iltaan (ovet aukeaa aamulla klo 7:00) rennon letkeässä kerhokisatunnelmassa (normaalia kerhoa ei tällöin ole, mutta kaikki kerholaiset ovat tervetulleita kisoihin ajelemaan ja mukaan järjestelyihin). Mukana kerhokisoissa on myös aloittelijoille ja vähemmän ajaneille oma Rookie-luokka, joten mukaan pääsee helpolla. Myös kerhoauto on käytettävissä ja Karilta saa lainaan kaluston, jos omaa ei vielä ole ehtinyt hankkia.

Toivottavaa olisi, että kaikki Riksun kerholla kävijät ilmoittautuisivat hetimmiten tai viimeistään ensi sunnuntaina kerholla kisoihin, jotta pystytään ennakoimaan ja varautumaan järjestelyissä. Jos teiltä löytyy ylimääräisiä pondereita kerhokisoihin lainaan tai teillä on jäänyt seuran pondereita tarpeettomaksi, niin laittakaa mulle päin infoa pikaisesti, kiitos.

Sovitaan tarkemmin kisajärjestelyistä ja ratatalkoista ensi sunnuntaina kerholla. Kisajärjestelyihin tarvitaan myös hieman vapaaehtoisia apuvoimia lähinnä kisapäiväksi (ja ratatalkoisiinhan toki kaikki ovat tervetulleita, jotta saadaan kaikki kuntoon kisoja varten).

Kilpailukutsu kerhokisaan löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=95396.0

Kilpailukutsuun päivitetään tarkemmat tiedot aikatauluista jne., mutta koulu on varattu 7:00 - 19:00. Radantekotalkoot pidetään edeltävänä päivänä eli lauantaina 16.4.2016 klo 17:00-19:00. Kilpailupäivän jälkeen kerätään rata ja siivotaan paikat eli varatkaa kalenteristanne aikaa myös tähän :wink:
« Viimeksi muokattu: 31.03.16 - klo: 19.09 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #79 : 29.03.16 - klo: 23.30 »
Kisatunnelmia Riksussa pidetyistä kerhokisoista muutaman vuoden takaa: http://rc10.fi/index.php?topic=80019.0

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #80 : 31.03.16 - klo: 21.50 »
Aloittelijoiden vartissa tulevana sunnuntaina käydään läpi pienoisautokilpailun säännöt pääpiirteissään ja kisapäivän kulku.

Ajot siis sunnuntaina 3.4.2016 Harjunrinteen koululla klo 9:50 - 16:00.

Tervetuloa kaikille ajamaan / tutustumaan!
« Viimeksi muokattu: 02.04.16 - klo: 17.45 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #81 : 03.04.16 - klo: 16.56 »
Mukava ajopäivä taas takana :azn:

Muistathan ilmoittautua 17.4. Riksussa pidettäviin kerhokisoihin (http://rc10.fi/index.php?topic=95396.0), jos et ole vielä ilmoittautunut.

Vielä yksi kerhopäivä ennen kerhokisoja eli ajot seuraavan kerran Riihimäellä Harjunrinteen koululla 10.4.2016 klo 9:50-16:00.

Ja kerhoautohan on kaikkien käytössä, joilla ei ole omaa autoa tai haluavat tulla kokeilemaan ajamista.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin konkarit ajelemaan Riksuun!
« Viimeksi muokattu: 03.04.16 - klo: 20.56 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #82 : 09.04.16 - klo: 15.38 »
Huomenna taas ajellaan Riksussa. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #83 : 10.04.16 - klo: 20.17 »
Mukavat ajot taas takanapäin. Seuraavaksi valmistaudutaankin sitten Ratamestari 2016 kerhokilpailuihin.

Ensi sunnuntaina 17.4.2016 on Harjunrinteen koululla Ratamestari 2016 kerhokilpailut, jonne kaikki ovat tervetulleita katsomaan kisoja, mutta normaalia kerhoa ei tällöin ole. Tervetuloa!


Linkki kisakutsuun, erälistoihin ja aikatauluun:

http://rc10.fi/index.php?topic=95396.0
« Viimeksi muokattu: 10.04.16 - klo: 23.59 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #84 : 13.04.16 - klo: 17.25 »
Ratatalkoot kaikille kerhossa kävijöille Ratamestari 2016 kerhokisoja varten pidetään Harjunrinteen koululla lauantaina 16.4.2016 klo 17:00 - 19:00.

Tulethan kantamaan kortesi kekoon yhteisen hyvän puolesta :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #85 : 13.04.16 - klo: 18.50 »
Ja kisoja kannattaa mainostaa kavereille, tutuille, puolitutuille jne. - tämä on oiva tilaisuus päästä näkemään rc-autoilua ja tutustumaan lajiin ja pienoisautokerhon toimintaan. Tilaisuus on yleisölle maksuton. Sisälle päästääkseen pitää soittaa ovikelloa (ovia ei voida pitää vapaasti auki).

Aamupostiin on tulossa pieni juttu ennen kisoja ja ainakin viikonlopun tapahtumat osioon. Toimittaja on myös pyydetty paikalle - katsotaan saadaanko, mutta varaudutaan siihen.


Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #87 : 15.04.16 - klo: 17.36 »
Ratatalkoot huomenna lauantaina 16.4.2016 klo 17:00 - 19:00. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #88 : 16.04.16 - klo: 07.28 »
Ratatalkoot tänään klo 17:00-19:00. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #89 : 16.04.16 - klo: 21.22 »
Suuret kiitokset kaikille talkoolaisille niin radan, buffetin kuin muiden valmistelujenkin osalta! Tästä on hyvä lähteä viettämään huomista kisapäivää hymy huulilla!  :azn:

HUOMENNA 17.4. ON HARJUNRINTEEN KOULULLA PIENOISAUTOILUKILPAILUT, JOSSA AJETAAN ERI LUOKISSA RADIO-OHJATTAVILLA R/C-AUTOILLA.

TERVETULOA KATSOMAAN JA TUTUSTUMAAN! TILAISUUS ON YLEISÖLLE MAKSUTON.