Kirjoittaja Aihe: Riihimäen UA:n pienoisautokerho  (Luettu 131756 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #90 : 17.04.16 - klo: 20.31 »
Kiitokset kaikille vapaaehtoisille talkoolaisille ja kisapäivän toimihenkilöille erittäin mukavasta Ratamestari 2016 kerhokisapäivästä. Tulokset kisoista tulee näkyville tänne:

http://rc10.fi/index.php?topic=95969.0

Kiitokset myös kuluneesta kaudesta kaikille Harjunrinteen koululla käyneille kanssaharrastajille ja kävijöille. RiiUA:n pienoisautokerhon sisäkausi päättyy tältä erää ja ajot jatkuvat ulkoradoilla.

Harjunrinteen koululla ajot jatkuvat kesälomien jälkeen syksyllä, kun koulut alkavat ja salivuorot pyörähtävät käyntiin.

Aurinkoista kesää kaikille toivottaa RiiUA:n pienoisautokerho ja syksyllä nähdään!Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #91 : 21.04.16 - klo: 23.05 »
Tässä kooste kisoista:Jos video ei näy tässä upotettuna, niin tässä suora linkki: https://www.youtube.com/watch?v=M6rMCKfmG3Y

Poissa Ender

 • Vesivehmaan RC-rata
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #92 : 22.04.16 - klo: 11.42 »
Sivusta tätä Riihimäen UA:n toimintaa seuranneena täytyy kyllä todeta, että seura (eritoten Pepess) on tehnyt erittäin hienoa työtä RC –autoilun hyväksi.

Suuri peukku täältä!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #93 : 02.07.16 - klo: 23.01 »
Kiitos ja kumarrus kaikkien kerholaisten ja vapaaehtoisten talkoolaisten puolesta, joista jokainen osaltaan on tuonut mukanaan tarvittavaa tuulahdusta ja hyvää energiaa kerholle ja kerhon toimintaan ja panostusta yhteisen hyvän eteen :smiley:

Ja vaikkakin kesä on parhaimmillaan auringon paistaessa, niin muutama ajatus jo tulevan syksyn suuntaan.

Kauden alku

Kausi aloitetaan, kun koulujen salivuorot pyörähtävät käyntiin. Kausi voidaan mahdollisesti siis aloittaa jo elokuussa, jos tarpeeksi innokkaita ilmoittautuu jo ennakkoon. Eli laita mulle tietoa YV:llä, sähköpostilla tai puhelimella, milloin haluaisit ensimmäisen kerran tulla ajamaan. Ajopaikka on edelleen sama eli Harjunrinteen koulu Riihimäellä. Jos saadaan tarpeeksi innokkaita, niin kaupungille pitää riittävän ajoissa ilmoittaa kauden aloittamisesta aikaisemmin. Ilmoittelen täällä tarkemmin milloin kausi aloitetaan virallisesti.


Aloittelijan vartti

Hyvän vastaanoton saanut Aloittelijoiden vartti starttaa heti syksyllä käyntiin. Uusien harrastajien kanssa aloitetaan perusasioista ja vähän jo rataa kiertäneiden kanssa kertaillaan asioita ja aletaan opettelemaan uusia juttuja.

Aloittelijoille on kerholla käytössä kerhoauto ja aloittelijoille on lisäksi oma ajovuoro. Kokeneemmat harrastajat auttavat ja neuvovat mielellään, joten rohkeasti mukaan tutustumaan ja kokeilemaan!


Kerhokisat ensi kaudella

RiiUA:n pienoisautokerho lanseerasi onnistuneesti viime keväänä huutavaan kerhokisatarpeeseen Ratamestari-kerhokisat, jotka keräsivät mukavasti keväällä osallistujia ja saivat erittäin hyvän vastaanoton niin osallistuneilta kisailijoilta kuin vapaaehtoisilta järjestelijöiltä sekä toiveita ensi kaudeksi useamman kerhokisan sarjan ajamisesta. Kiitokset vielä kerran kaikille mukana järjestelyissä olleille vapaaehtoisille talkoolaisille - huiman hienot kisat saatiin aikaan  :smiley:

Omia ajatuksia, toiveita ja mahdollisuuksia ja haluja osallistua Ratamestari 2017 kerhokisoihin niin kisailemaan kuin järjestämään voi laittaa mulle YV:llä, sähköpostilla tai puhelimella.

Lisätietoja Ratamestari 2017 kerhokisoista löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=96012.msg795432#msg795432


Toiveet ja ajatukset kerhon toimintaan liittyen tulevalle kaudelle 2016-2017

Jos sinulla on toiveita, tarpeita, ajatuksia ja hyviä ehdotuksia tai muuta palautetta kerhon toiminnasta tai toimintaan liittyen, niin mielelläni otan niitä vastaan myöskin, jotta voimme tehdä tulevasta syksyllä alkavasta kerhokaudesta mahdollisimman mukavan kaikille kerholaisille. Ja tottakai, aina vapaaehtoisista osallistumaan kerhon toimintaan on tarvetta, joten mulle vaan ilmoittautumaan  :wink:


Tehdään ensi kaudesta yhdessä entistä parempi  :azn: Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin RiiUA:n pienoisautokerhoon ajelemaan ja tutustumaan touhuun heti alkusyksystä, kun sisäkausi pyörähtää käyntiin. Lisäinfoa tulee tänne sitä mukaa, kun asiat selkeentyvät.

Aurinkoista kesää kaikille - nautitaan kesästä!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #94 : 25.07.16 - klo: 13.19 »
Juttu moottoriurheilu.tv:ssä FinTrack Tour -kauden päätöksestä ja viimeisestä Laukaan osakilpailusta:

http://www.moottoriurheilu.tv/salmela-pienoisautoilun-tsm-10-luokan-suomen-mestariksi/


RiiUA:n kuskeilla upea kausi 2015-2016 sähkötouring:ssa takana sekä oppia keräilty kisailuista ja eri luokista!

TSS-10
Joonis otti TSS-10-luokassa sekä Yleisen sarjan että Nuortenmestaruus-sarjan kakkossijat ja Jona puolestaan ajoi hienosti molemmissa sarjoissa neljänneksi. Joenna puolestaan pokkasi Vuoden tulokkaan palkinnon sijoittuen Yleisessä sarjassa 9:ksi ja Nuortenmestaruussarjassa 7:ksi. Onnittelut kaikille hienosta kaudesta!

TSP-10
Janne sijoittui lopputuloksissa 39:ksi Pro Stock eli TSP-10 luokassa ajettuaan vain muutaman osakilpailun.

TSM-10
Janne sijoittui lopputuloksissa 47:ksi virissä eli TSM-10 luokassa ajettuaan ainoastaan yhden osakilpailun.


Tarkemmat tulokset löytyvät täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=95038.0


Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle uutta intoa täynnä :azn:
« Viimeksi muokattu: 26.07.16 - klo: 00.51 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #95 : 25.07.16 - klo: 14.54 »
.
« Viimeksi muokattu: 23.11.19 - klo: 09.45 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #97 : 04.08.16 - klo: 14.35 »
Sisäkausi lähenee, joten kyselläänpäs uudelleen innokkuutta aloittaa sisäkautta mahdollisesti elokuun puolella (muuten aloitellaan syyskuussa) eli laittakaa ensi viikon aikana viimeistään tietoa milloin haluatte aloittaa kautta YV:llä.

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #98 : 09.08.16 - klo: 20.38 »
Tässä tulevaa kautta odotellessa ajattelin hieman vetää viime kautta yhteen kerhon ja kerhotoiminnan osalta:
- uusi ajopaikka saatiin Harjunrinteen koululta ja ekalla kerhokerralla muutettiin matot ja ratatarvikkeet uusiin tiloihin
- kerholla kävi lähes joka sunnuntai tutustumassa uusia kiinnostuneita henkilöitä kerhon toimintaan ja kokeilemassa rc-autolla ajamista
- myös uusia harrastajia aloitti kerholla harrastuksen ja harrastajamäärä kasvoi todella mukavasti. Aktiivisia harrastajia oli kauden lopussa n. 30 sekä kymmenkunta hieman epäsäännöllisemmin käynyttä sekä lukuisa joukko lapsia, nuoria, isejä ja äitejä tutustumassa harrastukseen ja kerhon toimintaan
- rata saatiin yhteistuumin nopeammin tehtyä, joten ajovuoroja saatiin lisättyä entisestään päivään
- luokkakohtaisesta ajovuorosysteemistä siirryttiin nopeuden mukaisiin ajovuorolistoihin
- pidettiin myös kerhopalaveri, jossa käytiin kerhoon ja kerhon toimintaan liittyviä asioita, ajatuksia, ideoita yms. läpi
- Artti lahjoitti kerholaisten käyttöön laatikollisen renkaita ja rengaslaatikko onkin toiminut hienosti palvellen aloittelijoita ja muita harrastajia
- lehtijuttuja tehtiin viime syksynä, keväällä ennen kerhokisoja sekä nyt kesällä ja saatiin niitä mukavasti alueen isoihin lehtiin
- tämä keskustelusäie perustettiin rc10:iin ja tiedotusta on hoidettu rc10:ssä kaikille sekä sähköpostitse kerholaisille
- kuvia ja tunnelmapaloja on otettu kerholta sekä tehty useita videoita niin kerholta kuin järjestämistämme Ratamestari 2016-kerhokisoista
- halukkaille kerholaisille suunniteltiin ja tilattiin kerhopaidat ja päähineet
- rataprofiileja suunniteltiin ja rataprofiilia uusittiin säännöllisesti koko kauden ajan
- EuroRC lahjoitti kerholle kerhoauton, joka on ollut aktiivisessa käytössä. EuroRC tarjosi kerholaisille myös alennuksen verkkokauppaan ja lahjoitti kerhokisoihin lahjakortit
- aloittelijoiden vartit käynnistettiin keväällä
- uusi ajanotto (laitteisto ja ohjelmisto) hankittiin
- Ratamestari-kerhokisat pidettiin keväällä ja kisat saivat niin osallistujilta kuin järjestäjiltä erittäin hyvän vastaanoton.

Jos unohdin jonkun mainitsemisen arvoisen jutun, niin saa hihkaista ;-)

Kaikille suuri kiitos viime kaudesta!

Ajatuksia, ideoita, toiveita, ehdotuksia ja palautetta tulevaa kautta silmällä pitäen saapi antaa YV:llä tai kerholla. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, joka on ihan kohta käsillä :-)

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #99 : 15.08.16 - klo: 08.41 »
RIIUA:N PIENOISAUTOKERHO ALKAA SUNNUNTAINA 4.9.2016 KLO 9:50 HARJUNRINTEEN KOULULLA RIIHIMÄELLÄ.

TERVETULOA UUDET JA VANHAT AJELEMAAN JA TUTUSTUMAAN!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #100 : 27.08.16 - klo: 21.01 »
Viikko vielä... ja sitten starttaa odotettu RiiUA:n pienoisautokerhon sisäkausi :azn:

Nyt on siis hyvää aikaa vielä viikko laittaa ajopelit kuntoon sisäkautta varten!

Viikon päästä sunnuntaina 4.9.2016 klo 9:50 Harjunrinteen koululla (Kalevankatu 3) aloitellaan ajohommat ja rataprofiilinahan on Ratamestari-kerhokisoista tuttu profiili.

Aloittelijoille on oma ajovuoro. Kerhossa on kerhoauto käytössä tasapuolisesti kaikkien kanssa, joilla ei ole omaa autoa. Ajaminen kerhossa on ilmaista, mutta edellyttää radan tekemistä ja purkamista yhteistuumin kaikkien kanssa.

Ensimmäisellä kerhokerralla ei pidetä vielä erillistä aloittelijoiden varttia, vaan otetaan leppoisasti rataan tutustuen ja rataa kiertäen.

Radalla nähdään 4.9.2016! Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin kurvailijat!
« Viimeksi muokattu: 02.09.16 - klo: 19.14 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #101 : 03.09.16 - klo: 13.46 »
Huomenna sunnuntaina 4.9.2016 se sitten alkaa - innolla odotettu RiiUA:n pienoisautokerhon sisäkausi 2016-2017!

Siispä autot kuntoon, akut lataukseen ja eväät tehden ja aamulla kello herättämään ajoissa :wink:

Aika: sunnuntaisin 9:50 - 16:00 (poikkeukset ilmoitetaan tässä Riihimäen UA:n pienoisautokerho -keskustelusäikeessä rc10.fi:ssä)

Paikka: Harjunrinteen koulu, Kalevankatu 3, Riihimäki

Karttalinkki: https://www.google.fi/maps/place/Kalevankatu+3,+11100+Riihim%C3%A4ki/@60.7390048,24.7660134,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x468e128d73efc837:0x893ab8c651f6b38b

Katunäkymä: https://www.google.fi/maps/@60.7389458,24.7688213,3a,75y,291.32h,86.55t/data=!3m6!1e1!3m4!1syqnYYIueQvmFSbhkucRQ2w!2e0!7i13312!8i6656

kuvassa näkyvä keltainen rakennus on koulu ja oikeassa laidassa (keskellä kuvaa) matalampi osa on koulun liikuntasali. Sisäänkäynti liikuntasalirakennuksen oikeasta etukulmasta eli kaupungin talon puoleisesta kulmasta (eri kohta kuin Ratamestari 2016 kisoissa). Parkkitilaa on hyvin, kuten kuvasta näkyy.

Ja kaikkihan muistaa, että ovi on laitettava aina kuljettaessa välillä kiinni, jottei siitä aiheudu hälytystä ja laskua (ovi voi olla vain muutaman minuutin auki kerrallaan!) - eli tämä on huomioitava mm. tavaroita siirrettäessä autoista sisälle kouluun ja päin vastoin. Samoin, jos käy päivän aikana ulkoilemassa välillä, tulee ovi laittaa AINA kiinni. Mikäli ovi on kiinni, niin sitten ovikellon soitto / koputtelu, niin joku tulee avamaan oven.

Alaikäisillä tulee olla mukana huoltaja koko kerhopäivän ajan. Lipo-akut on ladattava aina Lipo-pussissa. Varikkotilat ovat alakerrassa.

Aloittelijoille on oma ajovuoro, neuvontaa ja opastusta harrastukseen, kalustoon, ajamiseen jne. liittyen. Käytössä on myös kerhoauto, jos ei ole vielä ehtinyt omaa autoa hankkimaan. Ja jos miettii ensimmäisen auton ja kaluston hankintaa, niin kannattaa tulla kerholle juttelemaan ja kyselemään, niin välttyy parhaiten ns. hukkahankinnoilta ja harrastaminen on alusta alkaen mielekkäämpää.

Tervetuloa! Radalla nähdään!
« Viimeksi muokattu: 03.09.16 - klo: 22.43 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #102 : 04.09.16 - klo: 21.14 »
Tänään saatiin RiiUA:n pienoisautokerhon kausi avattua todella mukavissa ja leppoisissa merkeissä :azn:

Parisenkymmentä kävijää ekalla kerralla oli löytänyt kerholle ja parhaimmillaan 6 autoa taisi olla yhtä aikaa radalla. Hienoa! Tästä on hyvä jatkaa syyskautta :azn:

Ja muistakaa, että kavereille voi myös vinkata kerhosta ja pyytää tutustumaan - kerholla on kerhoauto käytössä, joten ajamaan ja kokeilemaan pääsee.

Ratamestari 2017 kerhokisoista käytiin keskustelua ja tulemme järjestämään syyskaudella yhden osakilpailun ja kevätkaudella toisen osakilpailun. Ensi viikolla varmistetaan ajankohta ja heti, kun se on tiedossa, niin laitan kilpailukutsua tänne rc10.fi foorumille sekä tietoa siitä tähän Riihimäen UA:n pienoisautokerho -keskustelusäikeeseen ja sähköpostilla kerholaisille.

Kerhokisat kaipailevat vapaaehtoisia kerholla kävijöitä mukaan järjestelyihin, jotta saadaan mukava kerhokisatapahtuma aikaan yhdessä tekemällä. Joten mulle päin voi laitella tietoja joko YV:llä, sähköpostilla tai vaikka kerholla - tänään jo ensimmäiset vapaaehtoiset ilmoittautuivat - todella hienoa :smiley:

Ajot jatkuvat ensi sunnuntaina 11.9.2016 klo 9:50-16:00. Ovet siis avautuvat jo kello 9:50!

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin ajajat Riihimäelle Harjunrinteen koululle ajamaan radio-ohjattavilla RC-autoilla ja tutustumaan kerhon toimintaan ja harrastukseen!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #103 : 04.09.16 - klo: 22.39 »
« Viimeksi muokattu: 05.09.16 - klo: 21.09 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #104 : 05.09.16 - klo: 21.12 »
Syyskauden kerhokisapäiväksi tarkentui sunnuntai 23.10.2016.


Kilpailukutsu kerhokisoihin löytyy täältä:

http://rc10.fi/index.php?topic=97952.msg801498#msg801498

laittakaahan kaikki heti vaan ilmoittautumista tulemaan, niin saadaan hyvät kisat aikaan :-) Ensimmäiset ilmoittautumiset ovat tulleet jo  :azn:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #105 : 05.09.16 - klo: 22.28 »
RiiUA:n kuskeilla myös krossipuolella menestystä maastosarjassa.

Joel Valander nelkkukrossin voittoon ja takavetoisten kolmospallille! Onnittelut Joelille hienosta kaudesta!

Janne puolestaan ajoi itsensä sijalle 35 nelkkukrossissa.

Lisätiedot tuloksista: http://rc10.fi/index.php?topic=97024.0

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #106 : 06.09.16 - klo: 22.24 »
.
« Viimeksi muokattu: 23.11.19 - klo: 09.42 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #107 : 09.09.16 - klo: 14.05 »
Aloittelijoiden vartti käynnistyy

Tulevana sunnuntaina Aloittelijoiden vartissa kertausta jo opittuihin asioihin sekä käydään läpi, jos on jotain kysymyksiä herännyt kesän / viime kerran jälkeen.

Sitä seuraavalla kerralla voitaisiin alustavasti käydä Aloittelijoiden vartissa läpi korin maalaamista eli jos on joku innokas, joka kaipailee väriä uuden korin pintaan, niin voi ottaa muhun yhteyttä YV:llä tai muulla tavoin.


Syksyn odotetuin kerhokisa

Muistakaa käydä ilmoittautumassa syksyn odotetuimpaan kerhokisaan:Kilpailukutsu löytyy täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=97952.0


Seuraava kerho

Seuraava kerho on siis tulevana sunnuntaina 11.9.2016 klo 9:50 - 16:00.

Tervetuloa ajelemaan, kokeilemaan ja tutustumaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #108 : 09.09.16 - klo: 14.40 »
Riihimäen UA:n pienoisautokerholaiset saavat alennusta jatkossa myös RCM:stä :azn: Tarkemmat tiedot saa kerholta kerhon vetäjiltä. Mukavan porukan ja loistavan ajopaikan ja radan lisäksi taas yksi hyvä syy tulla RiiUA:n pienoisautokerhoon :wink:
« Viimeksi muokattu: 10.09.16 - klo: 21.56 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #109 : 10.09.16 - klo: 16.02 »
Autot kuntoon ja akut latinkiin ja huomenna radio-ohjattavilla autoilla mollia kiertelemään Harjunrinteen koulun radalle. Tervetuloa!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #110 : 11.09.16 - klo: 22.26 »
Mukavasti oli porukkaa aurinkoisesta kelistä huolimatta ja muutama uusi tuttavuus tullut myös ajelemaan - hienoa :azn: Ja tänään sai kyllä ajella melkolailla mukavasti sisäradalla, kun osa porukasta taisi olla vielä ulkoradoilla kelin ollessa mitä mainioin.

Ajot jatkuvat jälleen ensi sunnuntaina elikkäs 18.9.2016 klo 9:50 - 16:00.

Ja ajaminenhan kerholla on ilmaista.

Tervetuloa niin uudet kuin kokeneemmatkin automiehet ja -naiset kerholle!
« Viimeksi muokattu: 11.09.16 - klo: 22.30 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #111 : 17.09.16 - klo: 00.25 »
R/C-kerho tulevana sunnuntaina Riksussa Harjunrinteen koululla klo 9:50 - 16:00.

Aloittelijoiden vartissa aiheena: korin maalaus

Tervetuloa ajamaan ja tutustumaan sekä kokeilemaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #112 : 18.09.16 - klo: 19.56 »
Mukavan kiireinen ja leppoisa ajopäivä takana. Autojen säätämistä ja säätöjen testailua radalla. Siinä sivussa käytiin korin maalaukseen liittyviä asioita ihan käytännössä läpi eli maalattiin yksi esivalmisteltu kori valmiiksi. Kerholle oli tiensä löytänyt muutama vierailijakin, jotka olivat tulleet hakemaan tuntumaa Riksun radasta - hienoa :azn:

Ajot jatkuvat Riihimäellä viikon päästä eli sunnuntaina 25.9.2016 klo 9:50 - 16:00. Tervetuloa kaikille!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #113 : 20.09.16 - klo: 16.26 »
Syksyn odotetuin kerhokisa

Kaupungilta saatiin vahvistus kerhokisan ajankohdasta eli kerhokisan ajankohdaksi on varmistunut 23.10.2016. Laittakaahan päivä kalenteriin ylös ja edelliselle illalle merkintä/varaus ratatalkoista :azn:Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=97952.0 Kaikki mukaan!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #114 : 24.09.16 - klo: 10.35 »
Huomenna sunnuntaina ajellaan taas radio-ohjattavilla autoilla Riihimäellä Harjunrinteen koulun radalla klo 9:50-16:00.

Tervetuloa ajelemaan, kokeilemaan ja tutustumaan!

Radalla nähdään!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #115 : 25.09.16 - klo: 17.05 »
Jopas oli mukavat ajot ja porukkaakin oli varsin mukavasti ja jokunen vierailijakin ja uusi tuttavuus tuli radalle ajamaan ja kokeilemaan kerhoautolla - hienoa :azn: Ja hyvinhän se ajaminen sujui!

Taas joutuu viikon odottamaan, mutta eikös se niin ole, että hyvää kannattaa odottaa  :wink:

Ajot seuraavan kerran Riksussa ensi sunnuntaina 2.10.2016 klo 9:50 - 16:00.

Ensi viikolla Aloittelijoiden vartissa: Radio-ohjain ja sen perussäädöt.

Tervetuloa Riksun radalle kurvailemaan jälleen viikon päästä! Radalla nähdään!

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #116 : 02.10.16 - klo: 19.50 »
Kerhopäivä taasen takana ja mukavissa merkeissähän se päivä vierähti. Hiukka treeniä ja pientä kisailua sekä autojen ja kuljettajien säätämistä  :wink:

Ensi sunnuntaina ei pidetä erillistä aloittelijoiden varttia, vaan Erno tulee iltapäivän puolella käymään läpi ajanottoa, joten varataan siihen aikaa, jotta on useampi joka osaa käyttää ajanottoalaitteistoa ja -ohjelmaa niin kerholla kuin tarvittaessa kisoissa.

Viikon päästä ajellaan taasen Harjunrinteen koululla eli 9.10.2016 klo 9:50 - 16:00.

Tervetuloa!
« Viimeksi muokattu: 02.10.16 - klo: 20.03 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #117 : 07.10.16 - klo: 12.44 »
Myös Hobbyfactory tarjoaa jatkossa Riihimäen UA:n pienoisautokerholaisille kerhoalennuksen :azn: Tarkemmat tiedot saa kerholta kerhon vetäjiltä. Mukavan porukan ja loistavan kerhon lisäksi taas yksi hyvä syy tulla mukaan harrastamaan Riihimäelle :wink:

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #118 : 10.10.16 - klo: 23.50 »
Sisäkauden ensimmäisistä LahUA:n järjestämistä kerho-/FTT-kauden lämmittelykisoista uudella ETS-matolla lähdettiin hakemaan niin kisakokemusta kuin kokemuksia uusista matoista ja hakemaan autojen ja kuljettajien säätöjä ja hyvinhän se kausi lähti käyntiin :azn:Tarkemmat tulokset: http://rc10.fi/index.php?topic=98384.0


RC-kerho Harjunrinteen koululla jälleen ensi sunnuntaina 16.10. klo 9:50 - 16:00.

Tervetuloa ajamaan, tutustumaan ja kokeilemaan RC-autoilua!

« Viimeksi muokattu: 12.10.16 - klo: 15.44 kirjoittanut Pepess »

Poissa Pepess

 • Vanhempi jäsen
  • Profiili
Vs: Riihimäen UA:n pienoisautokerho
« Vastaus #119 : 10.10.16 - klo: 23.57 »
RiiUA:n pienoisautokerhon järjestämät Ratamestari 2017-kerhokisat (23.10.2016) lähestyvät. Ilmoittautuminen päättyy lauantaina 15.10.2016, joten nyt kaikki rohkeasti ilmoittautumaan mukaan kerhokisoihin, jos sitä ei ole vielä muistanut tehdä :azn:Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä: http://rc10.fi/index.php?topic=97952.0

Kaikki mukaan!